Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Evolution (The Movie)

• Please log in to reply
433 replies to this topic

#136 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 21 July 2008 - 12:54

Posted Image Posted Image

Θα πέσει πολύ κλάμα

E5VV38U.jpg

#137 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 27 July 2008 - 00:31

Και μια αλλη σκηνη με τον Roshi και τον Goku. (Highlight το μπλουζακι του Roshi!!! Τον εχουν κρατησει pervert φαινεται;)
[media]http://dbthemovie.com/gallery/albums/official/dragonballJSQ8_2.jpg[/media]

Ρε τον roshi!!!

Σαν ενας μπεκρουλιακα γερος που συνανταει τον goku ειναι στη photo!!!

Διαβασα οτι τελικα η ταινια θα βγει στις εθουσες τον απριλη του 2009!!!

Ειναι οντως αληθεια η θα βγει αλλον μηνα η μηπως θα το πανε παλυ για αλλη χρονια??
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#138 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 03 September 2008 - 13:08

Το πρώτο trailer της ταινίας θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο στο Max Payne. Μέχρι τότε δείτε μερικές εικόνες που κυκλοφόρησαν από το trailer. Πραγματικά, ξεπέρασαν και τις χειρότερες προσδοκίες μου. Δεν φανταζόμουν πως με τόσα πολλά λεφτά μπορεί να βγει κάτι τόσο άθλιο.

Κι όσο σκέφτομαι πως την ταινία την περίμενα πως και πως από το 2002, με πιάνει απελπισία :deadga6:

Spoiler:

E5VV38U.jpg

#139 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 03 September 2008 - 13:11

Βασικά απ'ότι φένεται η ιστορία θα στηριχτεί πιο πολλύ στον μυθο στον οποίο στηρίχτηκε το Dragonball παρά στο στυλ του manga και του anime!
Posted Image

#140 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 03 September 2008 - 13:12

Oh my god, ο Piccolo μοιάζει με το mortis, ή εκείνο το τέρας απο το Wishmaster. Μου θυμίζει και κάτι άλλο έντονα, πάντως ούτε με 100 ευκαιρίες δε θα έβρισκα ότι είναι ο Piccolo :P Πάντως δεν είναι και τόσο άθλιες οι εικόνες οιμε, μην είσαι τόσο σκληρός :P Ίσα ίσα, ο Goku δείχνει αξιοπρεπής, εκτός απο το μαλλί βέβαια.
Posted Image

#141 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 03 September 2008 - 13:20

Ναι, και ο Master Roshi είναι φτυστός με τη σειρά. Πρόσεξε τον εκπληκτικά όμοιο σωματότυπό του, την γυαλιστερή φαλάκρα του, τα άσπρα γένια και τα γυαλιά ηλίου. Ειδικά αφού φοράει μπλουζάκια με anime girls είναι πιστός στο anime.

Όσο για το τέρας της φωτογραφίας, περισσότερο προς Νοσφεράτου φέρνει, παρά Piccolo.

E5VV38U.jpg

#142 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 03 September 2008 - 13:43

ΕΛΕΟΣ !!!!!!!! ( ναι φωναζω, χτυπιεμαι στα πατωματα !!!! ) Καλα περιμενα οτι θα ειναι μουφα απο τις πρωτες φωτο που ειχαν βγει, απο το στορυ που ειχε βγει, απο μερικους ηθοποιους, αλλα τωρα με τον Picolo το σκοτωσανε !!!! ΣΦΑΓΗ !!!!
Πρεπει να τους κανει καποιος μηνυση για ανιμεμανγκοκτονια !!!!!
Θα το δω μονο αν πεσει στα χερια μου κατα τυχη !!! (δλδ οχι σινεμα οχι dvd !!!!)
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#143 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 04 September 2008 - 01:23

My Eyes,My Eyes:nanana::nanana:

Mα ελεος πια,κοιτα πως καταντησανε το αγαπημενο μου Anime,και την περιμενα πως και πως την ταινια,στην αρχη βλεπω ηθοποιο,και λεω εχει πολυ Budget,αρα μαλλον θα ειναι καλη,μετα με τις εικονες και τωρα αυτο,ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

Την ταινια θα την δω,αλλα με κλειστα ματια,μακαρι θεε μου να μην βγει τριλογια,ουτε καν μπορω να φανταστω ποιον θα βαλουν για Vegeta,Οχι ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

Berserk___Gatsu.jpg

#144 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 04 September 2008 - 08:17

Μόλις είδα τις εικόνες απόρησα..επίτηδες το κάνουν;Tι ακυρίλες είναι όλες αυτές:terror2:;;;Μου φένεται ότι θα καταντήσει να είναι άλλη μια μετριότητα.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#145 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 04 September 2008 - 12:51

Το μετριότητα το είπες για κακό;:hahaha: Μακάρι να είναι μετριότητα και όχι κάτι πολύ χειρότερο.
Posted Image

#146 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 posts

Posted 04 September 2008 - 13:04

ΠΩΠΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Τα μάτια μας πονάνε! Μα ο Picollo να μοιάζει ποιό πολύ με gremlin, παρά με Ναμεκιανό. Είναι κρίμα, εμείς οι Dragonball fans αξίζουμε κάτι καλύτερο...:erk:
:terror2:

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."

#147 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 07 September 2008 - 15:16

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΑΙΕΣ!

ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟΛΗ BATMAN!

ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ!

ΕΙΝΑΙ Ο....... PICCOLO! (REDUX)

(αχ, αυτη η ταινια ολο και καλυτερη μου φαινεται.... :uhh: Θα φοραω μαυρα αμα παω να την δω)

#148 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 07 September 2008 - 15:22

Phantom... δεν έπρεπε να κλικάρω το σπόιλερ σου.................

καλά έκανα και απέφευγα το topic μετά μανίας...τώρα μου ρχεται να βάλω τα κλάματα..........

ο Piccolo είναι φτυστός η έχιδνα από το Hercules..............................

καλά...για το θεό πάλι δν έχω λόγια *goes to shoot herself
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#149 Frix

Frix

Harima Kenji...

• Members
  • 8 posts

Posted 07 September 2008 - 16:45

εμ ... έλεος ?! ... καταστροφή ???? νέος παγκόσμιος πόλεμος ?! Ω ΝΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗ OH MY GOD !!! PLZ STOP IT !!! αφήστε το DB στην ησυχία του ... φτιάχτε το pacman σε ταινία στην τελική ...

Posted Image

100% Original Custom-made Funny T-Shirts!!!

hey... you wanna see some hot girls ???

check this out...

Spoiler:

#150 pevkos

pevkos

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 01 October 2008 - 13:22

Παιδιά ίδα εικόνες απο το ντρακονμπολ και απογόιτεβτικά

Εκαναν μεγαλο λαθος και εβαλαν ηθοποιους

Αν το εκαμναν 3D σαν το Final Fantasy The movie που εδικσε παλια θα ηταν πιο ορεο.

Αυτο που θα καμουν εχει μια δοση αμερικανικου και χανει την παραδοσιακη ιδεα του ιαπονεζικου Cartoon.

Καταρχάς το μαλλι του Son Goku δεν ειναι μακρι.

Τα ρούχα καμία σχέσει...

Posted Image[/IMG]Posted Image[/IMG]
Posted Image[/IMG]Posted Image[/IMG]

Edited by pevkos, 01 October 2008 - 13:38.