Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Πως γνωρίσατε το Forum ?

• Please log in to reply
245 replies to this topic

#121 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 15 August 2008 - 11:52

Εγω το εμαθα μεσω του Adventurer...που τον γνωρισα στο 1ο cosplay party που ειχε θυμαμαι ντυθει Zoro και εγω Deidara...!!! Μετα τον ξανασυναντησα στο 2ο παρτυ και μου ειπε για το Ανιμε.GR ...ετσι και μπηκα τον Μαρτιο του 2008!!!
Και να μαι!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#122 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 17 August 2008 - 00:42

χμμμ... η καμμενη ημουν απο εποχη dragonball.gr... κυριως ομως αρχισα να ασχολουμαι επι animexclusive.... μετα εγιναν κατι μλκς με το site να πεφτει και να ανεβαινει με αλλο ονομα κτλ.. και το χα παρει αποφαση οτι δεν θα ξανασχοληθω... πολυ νωρις μου προτειναν το site λογω τ οτι μιλουσα αρκετα με παιδια που ασχολουνταν με το αθλημα... αλλα δεν ηθελα να μπω καν στον κοπο να γραφτω... μετα απο σπασιμο νευρων και πολλων αλλων απο την κολλητη γραφτηκα... αλλα αρχισα να postαρω επισης μετα απο καιρο....:uhh:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#123 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 August 2008 - 01:13

EEE εγω ειχα μπει στο animeplanet.gr ως guest να δω μια κριτικη για το Kiba Και υπηρχε μια αναφορα για το anime.gr..... Ηρθα και εδω... μου αρεσε καλυτερα και ειπα να μεινω. Τωρα ξερετε οσοι θελετε που να στειλετε τα ευχαριστηρια (η τις μολοτωφ) :hahaha:

#124 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 17 August 2008 - 01:22

κα8ομουνα σε ενα net cafe και μιλουσα με εναν φιλο για ανιμε και πεταγετε ενα τυπακη ακιρο και μου λει για το ανιμε.γρ και απο τοτε ειμαι μελος.. λα8ος κανουνε οταν λενε μην ακους τους ξενους αν8ρωπους!
Posted Image
Spoiler:

#125 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 17 August 2008 - 02:24

Έκανα search στον γοογλη για anime direct downloads και με έβγαλε στο download section του forum.
Γράφτηκα λίγο καιρό αργότερα.....
Posted Image

#126 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 17 August 2008 - 02:42

Κάποιος είχε ανοίξει ενα τρομερό thread, που αφορούσε τα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας(αφορμή πρέπει να είχε σταθεί κάποιος Ρώσος συγγραφέας). Σύντομα εξελίχθηκε σε flame...

#127 zoeleene

zoeleene

No obsession=No life...

• Members
  • 36 posts

Posted 17 August 2008 - 13:40

Εγώ έψαχνα στο google για τον Alucard και μου έβγαλε ένα ποστ που ήτανε μίας γνωστής μου από άλλο φόρουμ, εδώ!!! Και ύστερα από λίγο καιρό, κατέληξα εδώ... :wooi2:

#128 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 18 August 2008 - 15:16

Mου το πρότεινε ενας φίλος.:fromabove:

#129 Michalis

Michalis

Animaddiction!!!!

• Members
  • 30 posts

Posted 21 August 2008 - 03:43

Για να είμαι ειλικρινής, έψαχνα απεγνωσμένα πληροφορίες για ένα anime που με είχε ξετρελάνει το Shigurui. Ε, μετά, λόγω του γενικότερου πάθους μου για τα manga και τα anime κόλλησα...:thatsit:
Υ.Γ. άν κάποιος ξέρει να μου πει που μπορώ να κατεβάσω το manga του Shigurui θα του είμαι απεριορίστως ευγνώμων... (ελπίζω να μην παραβιάζω κανέναν κανονισμό που ξέφυγα τόσο δα απο το θεματάκι μας...:blingeye2:)

#130 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 21 August 2008 - 19:19

απο τον αδελφο μου...

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#131 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 24 August 2008 - 20:52

Από τη Yami...

(Κλασσικά!:hahaha:)

Posted Image

#132 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 posts

Posted 25 August 2008 - 01:40

Εψαξα για ανιμε στο google στα ελληνικά.Ηταν απο το δευτερο που εδειξε.

#133 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 25 August 2008 - 01:48

Γεια σας new guy here....

Οπως βλεπετε εχω τρελες με οπλα και απο Anime δεν ξερω Χρηστοοοοο

Ελπιζω ομως να μαθω καποια πραγματα μιας και μικρος εβλεπα ενα που πετουσανε περα δωθε και ριχνανε κατι επιθεσεις και κυματα και ειχαν παραξενα μαλλια,καταλαβατε πιο λεω??

Τεσπα αυτο,ελπιζω να περασουμε καλα και να γνωριστουμε καλυτερα....

Α το Φορουμ το βρηκα μια μερα που εψαχνα για οπλακια Glock και σε μια φαση μου εβγαλε το Site και ενα μελος τον GkLoc[ο οποιος πρεπει να ειναι πολυ γαματος]και ειπα να δοκιμασω μηπως μαθω και τιποτα,anyway...see u at the forum

Berserk___Gatsu.jpg

#134 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 25 August 2008 - 09:59

η Posted Image πάει σύννεφο ε;

Edited by Sponis, 25 August 2008 - 10:32.

#135 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 posts

Posted 25 August 2008 - 18:17

χαχαχα εμενα μου το προτεινε ενας φιλος (gklopp) και ετσι κατεληξα εδω!!
gk θα σου ειμαι ευγνωμων για μια ζωη lol!!!!