Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Πως γνωρίσατε το Forum ?

• Please log in to reply
245 replies to this topic

#106 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 24 February 2008 - 15:05

εγω παλι απο περσι (2007) ειχα τη δυνατοτητα να μπαινω στο ιντερνετ οποτε ηθελα και σαν πρωταρης γραφομουν σε οσα φορουμ εβλεπα κατι ενδιαφερον .γραφτηκα λοιπον και το θυμηθηκα μετα απο μηνες το σαιτ ,το οποιο μου αρεσε πολυ και πηγα να .... γραφτω... !
To e-mail αυτο ειναι .... καταχωρημενο! ευτυχως που το θυμηθηκα παντως.
:Blissfull:

#107 shadowsong

shadowsong

Ikimashou >:D !!!

• Members
  • 72 posts

Posted 11 April 2008 - 21:31

Εγω παιδια απο παλια γουσταρα πολυ τα anime χωρις καν να ηξερα οτι λεγονταν ετσι!!!-- (τοτε ,ηλικια το πολυ 10: Ιαπωνια; Τι ειναι αυτο? τρωγεται?!:hahaha:)
Και εφτασε ο καιρος που μπηκα πανεπ,γνωρισα φιλους με παρομοια ενδιαφεροντα και απο εναν απο αυτους εμαθα για αυτο το καταπληκτικο forum...have fun!:wis:

#108 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 13 April 2008 - 18:52

Εγω πάλι μπήκα με κουλό τρόπο...
Έψαχνα εικόνες του monkey d. luffy στο google. Βλέπω λοιπόν μια εικόνα που δείχνει τον "εγκέφαλο" του homer και έγραφε από κάτο monkey d. luffy 10:hp....
Περίεργος για το τι ήταν, το κλίκαρα και με λίνκαρε εδώ, στο play by post-the heal hurt game(τελικά η εικόνα ήταν signature ενός member).Κατάλαβα ότι ήταν forum, και κοίταζα τα posts που είχαν γίνει το συγκεκριμένο thread.Ε, με το που διαπίστωσα ότι ήταν anime forum έκανα register και να' μαι!!!

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#109 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 14 April 2008 - 16:06

Γνώρισα τον Πυραμίδα! :wooi2:

Γράφτηκα στο φόρουμ του rocking.gr το Σεπτέμβρη και τον είδα από κοντά στις 3 Οκτώβρη..
Με πήρε μαζί του σε μια προβολή κάποια στιγμή αργότερα..
Spoiler:

και μετά γράφτηκα και εδώ!

Spoiler:

#110 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 14 April 2008 - 16:16

Έψαχνα να βρω forum του Naruto στην Ελλάδα. To έψαξα στο Google και να'μαι!

#111 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 12 August 2008 - 04:30

Eγω παλι εγραψα στο Google Dragonball gr,

Και μετα απο πολλα και διαφορα Links Βρεθηκα εδω,βλεπω υπαρχει και Download Section,

Και λεω ωραια,θα εχουν και One Piece k Dragonball:oo:Φυσικα τα επαιξα τοτε οταν ειδα οτι δεν υπηρχαν ξαι υπηρχαν κατι αλλα ασχετα για μενα τοτε Anime....Και το παραταω το φορουμ!!

Μετα απο 3-4 μηνες,οταν και εβαλα Internet,(απο Internet Cafe ημουνα πριν),αρχισα να μπαινω να βλεπω τι γινετε στην αρχισα μιλουσα μονο για DB μιας και ντρεπομουνα λιγακι....

Μετα απο λιγο(Τι λιγο,1 μηνα:hahaha:)αρχισα να μπαινω κανονικα στους ρυθμους του Φορουμ,κααι ειναι σαν 2ο σπιτακι μου:wooi2:

Berserk___Gatsu.jpg

#112 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 12 August 2008 - 12:57

Ο namida μου είχε πει για το cosplay party που είχε γίνει τις Απόκριες, και ανέφερε αυτό το forum. Από αυτό κατάλαβα ότι η ελληνική κοινότητα των anime είναι αρκετά μεγάλη, και αποφάσισα να γραφτώ και εγώ.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#113 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 12 August 2008 - 14:57

Ψάχναμε με τον barbasss "πρωτόγονα" anime του power(κανάλι στη σαλλλλονίκη) και των παιδικών μας χρόνων οπότε όταν απέκτησα σύνδεση μπήκα κι εγώ σχεδόν ταυτόχρονα...Εντωμεταξύ δεν είχα ιδέα από forum και πως να φερθώ κτλ αλλά με τον καιρό και όταν απέκτησα σταθερή σύνδεση άρχισα να μπαίνω συχνότερα...
Posted Image

#114 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 12 August 2008 - 15:03

εγω απο ενα φιλο μου που ηταν ηδη γραμμενος μου ειπε την ιστοσελιδα και μπηκα
Posted Image
Posted Image

#115 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 August 2008 - 15:15

Τυχαια οταν ξεκινησα το One Piece περυσι{γιατι εψαχνα μια αλλη πειρατικη ιστορια μετα το τελος των πειρατων της καραιβικης,ως φαν των πειρατικων ιστοριων....θυμιθηκα εκεινη την σειρα που εβλεπα μικρος στο αλτερ..βρηκα το αληθινο ονομα της κατεβασα μερικα επεισοδια,καηκα και ξεκινησε η κατω βολτα με τα ανιμε;)} εψαχνα ενα μερος να κανω μια ερωτηση περι της σειρας {ή καποιο link} και επεσαν τα ματια μου στο forum....αμεσως γραφτηκα και σιγα σιγα οδηγηθηκα σε μια ατελειωτη λιστα με ανιμε να δω:P

#116 gatoula 13

gatoula 13

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 12 August 2008 - 15:24

εγω παλι το βρηκα στη τυχη και μπηκα για χαβαλε και επειδη βαριομουν:kawaii:

#117 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 posts

Posted 12 August 2008 - 17:52

Εμενα και παλι η ιστοριουλα μου δεν εχει τιποτα το συγκλονιστικο....απλα με το που μπηκα στον θαυμαστο κοσμο των anime και ειδα πως κανενας στην παρεα μου (καλε τι λεω?Κανενας γνωστος μου για την ακριβεια) δεν ειχε ιδεα περι anime shows, αρχισα να αναρωτιεμαι αν ειμαι η μονη Ελληνιδα που ασχολειται με τα γιαπωνεζικα animes.....

Ετσι λοιπον ξυπνησα μια μερα και ειπα! ''Το ερωτημα αυτο αφειλει να απαντηθει!''

Ετρεξα λοιπον στον υπολογηστη,μπηκα google,περιορισα την αναζητηση στις σελιδες απο Ελλαδα,και τσουφ!!!!!!!Πρωτους-πρωτους σας εβγαλε......αμεσως μετα εριξα μια ματια,ειδα την πληθωρα των threads που εχετε,επαθα ανακοπη και ειπα......

Ας δικιμασαουμε......και ειδου το αποτελεσμα!
-''How old are you?''

-''Seventeen'' he answered promptly. -

-''And how long have you been seventeen?''
His lips twitched as he stared at the road.

-“A while,”........

#118 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 12 August 2008 - 21:28

από τον Zauk[Lain]
:|
Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#119 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 14 August 2008 - 20:06

Εγώ έπαιζα WoW και σε μια φάση πετάγομαι και προτείνω να φτιάξουμε ένα comics με το guild και μου απαντάει μια κοπέλα "εγώ" .... τελικά αυτί η κοπέλα ήταν η Matsu :kawaii:!!! Κατέληξα εδώ και δεν ξέρω πως να τις ευχαριστήσω!! Λέτε να τις κάνω κάποιο δωρώ:hmmm::blingeye2:?
Posted Image

#120 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 14 August 2008 - 20:23

Καθώς είχα δει μερικές anime ταινίες στο λύκειο, όταν πήγα φοιτητής άρχισα να ασχολούμαι και μια μέρα όπως έκοβα βόλτες στο site των animeclipse έπεσε το μάτι μου σε ένα link για meeting στο οποίο και γνώρισα την Erisabetsu που με έψησε να γραφτώ ΚΑΙ εδώ.
Posted Image