ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ! ΕΝΟΘΥΤΕ ΜΑΖΕΙ ΜΑΣ! συντροφε φαντομ τι προτεινεις για να τουμπαρουμε την εξουσια των ροζουλιδων?!
Να τους βγάζεις θολές φωτογραφίες μέχρι θανάτου. Που θα πάει, θα σπάσουν.
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2013 - 00:54
ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ! ΕΝΟΘΥΤΕ ΜΑΖΕΙ ΜΑΣ! συντροφε φαντομ τι προτεινεις για να τουμπαρουμε την εξουσια των ροζουλιδων?!
Να τους βγάζεις θολές φωτογραφίες μέχρι θανάτου. Που θα πάει, θα σπάσουν.
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2013 - 18:23
ευχαριστω πολυυυυυ! βεβαια δεν πιανει το tv tokyo που θελω εγω και κολλαει στην εικονα λιγο αλλα καλυτερα αυτο παρα τιποτα. ευχαριστω πολυυυ!!
Έχει TV Tokyo, ψάξε καλύτερα.
μπορει να εχουν τα αλλα το δικο μου δεν εχει. αλλα δεν πειραζει. αυτο που μοιαζει ειναι το TOKYO MX ή καπως ετσι ^_^
Στο πηγάδι κατούρησες εσύ και δεν έχει το δικό σου TV Tokyo?
Έχουμε ακριβώς την ίδια έκδοση του προγράμματος και κάθε φορά που το ανοίγω το βρίσκω και μάλιστα πανεύκολα.
Το ξαναλέω, ψάξε καλύτερα.
χαχαχα μαλλον τι να σου πω. δεν το εχει ξαναεψαξα. η τουλαχιστον εγω δεν το βλεπω. Εκτος εαν ειναι γραμμενο στα ιαπωνικα οποτε δεν ξερω ποιο ειναι
![]()
Έκανα ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό!
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2013 - 21:41
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2013 - 00:00
Ισχυει.. το τελευταιο ανιμε με σοβαρουs διαλογους ηταν το yugo the negotiator/zipang.
Tatami Galaxy, Colorful, Eve no Jikan, Mushishi, Mononoke, Seirei No Moribito, Sky Crawlers, Dennou Coil, Mouryou no Hako και τόσα άλλα...
DO YOU EVEN LIKE ANIME?
I never "like" somethin in general.
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2013 - 20:52
Από το anime recommendations... Τα bold-μεγενθύνσεις-κτλ δικά μου
Νταξ, είναι λίγο τραγικό (για μένα δλδ) που έχω δει σχεδόν όλα τα ecchi που έχετε βάλει..XD
Ευχαριστώ για την βοήθεια παίδες/ουλες, έχω υλικό για να συνεχίσω...C:
Kiss X Sis έχεις δει?
Ακόμη υπάρχουν 2 σεζόν Sekirei και Kanokon.
Ακόμη με αρκετή δόση Action:
Strike Witches
Freezing
Δεν ξέρω αν σου κάνει αυτό
Hanaukyou Maid Team
Ελπίζω να (ξανα)φούλαρες
Δεν μπορούσα να μην βάλω αυτή την πρόταση μέσα. Που να μην υπήρχε κι αυτό το έργο τέχνης δηλαδή!!!
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2013 - 23:22
Διάβαζα κάτι παλιά posts, και από το πουθενά πέφτω πάνω σ' αυτό το μαργαριτάρι, δικό μου κιόλας.
Και για να αρχίσω εγώ,δεδομένης της έλλειψης χορού που διακρίνει τον εσωτερικό σκληρό μου,σκέφτομαι να τσιμπήσω τούτο το μωρό.Για πείτε καμια γνώμη
Το έχω εδώ δίπλα μου. Μια χαρά δουλεύει, και η Seagate σαν εταιρία έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από την Western Digital (άλλη πιθανή επιλογή για σκληρούς δίσκους).
Υπήρξε εποχή όπου έγραφα αυτές τις λέξεις και τις πίστευα... Γελάω (αν και μάλλον γελάω μόνος μου - δε βαριέσαι).
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2013 - 21:24
Maya-chan, on 21 Oct 2013 - 18:05, said:
Δεν ισχύει αυτό. Στο Panty and Stocking έκαναν χοντρό χιούμορ με το σεξ, αλλά το περισσότερο από αυτό ήταν με διάλογο/υπονοούμενα. Σου έκανε πάντα ξεκάθαρο τι γινόταν, αλλά η κάμερα ποτέ δεν το έδειχνε. Μια θα σου έδειχνε ένα σκετς με στρατιώτες που συμβόλιζε κάτι άλλο, μια θα έδειχνε τα πόδια και θα έβλεπες να πέφτει το βρακί κτλ. Fanservice όπως στο Kill la Kill δεν είχε και ούτε θα μπορούσε να είχε εύκολα με τόσο καρτουνίστικο στυλ. Έχουν τόση διαφορά όσο ένα dirty joke και ένα πορνό.
Petran79, on 21 Oct 2013 - 22:15, said:
μα ουτε και εδω δειχνει τιποτα η καμερα. α και δεν ηταν καρτουνιστικο οταν δειχνει τις πρωταγωνιστριες σε πιο "ρεαλιστικη" μορφη να τραγουδανε το βιντεοκλιπ θεογυμνες
και δεν σε πειραξαν τα αηδιαστικα επεισοδια με τα ξερατα, οπως και αυτο που η πολη πλημμυρισε σκατα ή το αλλο που γιναν μικροσκοπικες και μπηκαν στο σωμα του...νεαρου;
τι dirty jokes και τι πορνο....παμε για γερμανικες ταινιες.....
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2013 - 21:45
Από το anime recommendations... Τα bold-μεγενθύνσεις-κτλ δικά μου
Δεν μπορούσα να μην βάλω αυτή την πρόταση μέσα. Που να μην υπήρχε κι αυτό το έργο τέχνης δηλαδή!!!
Εμ έχω κάποια εμπειρία σε αυτό το είδος όπως και στο harem να ουμ.... Τι να κάνουμε....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 30 Οκτώβριος 2013 - 21:46
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2014 - 01:17
χαχαχαχα.....για να ξερεις..
ολα τα προιοντα του .γυρο καλαμακι χοιρινο και κοτοπουλο τα φτιαχνουν αυτοι.....
Σουβλάκι. Σουβλάκι. ΣΟΥΒΛΑΚΙ!
την θεσσαλονικη μου μεσα...
.ΣΟΥΒΛΑΚΙ σουβλακι οτι πειτε δεν θα τα χαλασουμε.....ουτος η αλλως η απαντηση μου στην αιωνια μαχη ειναι ΄΄χεστηκα πως το λενε εγω να το φαω θελω΄΄
Δεν είναι μόνο η Θεσσαλιονιίκη, Υπάρχουν και άλλιες πόλιεις όπου το λιέμε σωστά. Δεν ξέρω αν σου έρχεται στο μυαλιό σου καμία άλλιη πχ;
λαρσα......?
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2014 - 01:55
Οσο για την προηγουμενο "βορειοι εναντιον νοτιων" έχω να καταθέσω μονο το διαλογο με το γειτονα και συμφοιτητη τοτε Βεροιώτη (από Πατρίδα για να ειμαι και ακριβής) μετά από καλοκαιρινές διακοπές.
- Να σε κάνω καφέ;- Είμαι ήδη ρε μαλάκα...
Ναι αλλά έχετε κοάλα.
Όπως και άλλα πολλά γλυκουλικα πλάσματα.
Φιδάκια, αραχνουλες, ζουζουνακια, πουλερικά ικανά να σκοτώσουν άνθρωπο, μα και φυσικά μεδουσιτσες που τι να σου κανουν μωρέ, παραλυση και ακαριαίο θάνατο.
Γιουπι!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 02 Μάρτιος 2014 - 01:57
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2014 - 21:19
Οκευ μπορεί και να γελάω μόνος μου αυτή τη στιγμή αλλά θα το μοιραστώ ήδεργουεη:
σε ευχαρηστω istirela,,,,,τα εβαλα και αφτα στην ληστα μου,,το biomega ξεχασα να το αναφερω ειναι το μοναδκο που εχω αγορασει και μαρεσε παρα πολυ,,,,,βρεικα καμια 20 που θα διαβασω,και ευαρηστω για την βοηθεια σας,,,
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2014 - 00:14
And guys and gals, black hole strikes again. H Vagelio ήθελε να πει το πρόβλημά της, αλλά πού να'ξερε! Ένας classic-cinema-inspired διάλογος ξεκίνησε, με πολύ νταλκά αλλά και τσαχπινιά από την δίδα Beete Davis! Μετά εμπλέχτηκε και ο Dante and he was caught off-guard!
Δεν μου μεινε δάκρυ για δάκρυ.
Please no more!
Δεν πειράζει, εγώ τον έγραψα στην αίτηση και ας πάει να πνιγεί η επιτροπή. Αν όλα πάνε καλά σε μερικές μέρες θα έχω να νταντεύω ένα κάρο γυμνασιόπαιδα και να τους μάθω πως να ζωγραφίζουν bishounen :3
Εξαιρετικά. Κ εγώ έχω πρακτική σε παιδακια φέτος. Οι Cultists θα αυξηθούν. Πλοκάμια, ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!
Εξαιρετικα. Η δικηγορος μας τελειωνει την πρακτική της οπου να ναι. Οποτε αν ειναι να πνιξετε κανενα κρατηθειτε μεχρι τοτε αν γινεται, μην χασουμε ετοιμους πελατες.
H mono θα πλουτίσει από αυτό το forum.Θα είναι η μόνη που θα έχει πληρωθεί από αυτό(έμμεσα) όλα αυτά τα χρόνια!
Καλά, άμα περιμένω λεφτά από εσάς σώθηκα!
Το κορμί μου το ξέρει!
Πες μας ότι δε σ' αρέσουμε κιόλας.
Αχ καρδιά μου μη χτυπάς τόσο δυνατά και σπάσεις, θα τ' αντέξουμε όλα μαζί! Τ-Τ
Γυναίκες ρε φίλε...
Όλο κλαίει ρε φιλαράκι, δεν την αντέχω άλλο... Αλκοολικό με έχει κάνει...
Δε θα σ' αφήσω να πιεις μονάχος.
Αφεντικοοοοοοό, πάλι μπήκε στο μαγαζί η τρελή!
Μωρ' τι μας λές
Δεν την πτοεί τίποτα... Υποχώρηση με αργά και σταθερά βηματάκια μην την εκνευρίσουμε και άλλο...
And this is how you do it ladies & gentlemen
Oh, not yet my dear
Μαχαίρι το λες αυτό; Ας γελάσω
Έτσι που λες Χάρε μου, μ' αυτά και μ' αυτά απολαυστικότατο το σκάκι μαζί σου...
Έλα σήκω δεν είναι η ώρα για επιτραπέζια
Τι εννοείς "είμαι νεκρός";
Μικρή η.. "φωτιά" σου
Αυτά τα είπαν και άλλοι
The fuck's this?
*never made it to full color, dies of shock*
Hi heaven, looking good!
and THATS how you do it ladies and gentlemen.
She's back..Oh shi
Hi honeyyy~
Βγήκα να σου πάρω ένα γλυκό συκαλάκι και γύρισα!
my allergies..
Έλα έλα φάτο όλο!
*i swear if you've seen the movie it's even funnier*
το..το'φαγα..
And the OSCAR goes to...
MS. ANELIS!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2014 - 17:37
Από τη γενική συζήτηση του Παλέρμο.
Μια παράκληση, μειώστε λίγο τα χρώματα. Κάποτε είχαμε ένα πράσινο, ένα κόκκινο και κανα προτοκαλί. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω αν κατηγορείτε κάποιον ή τον βρίσκετε fabulous.
Γέλασα δυνατά.
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2014 - 18:04
Μια συνδιαλλαγή με τόσο υπέροχα λατρεμένα και σιχαμένα βιντεάκια που με έκανε και γέλασα δυνατά.
thread: Song of the day II
O Black Kaiser και η ψύχωσή του με τη Μάηλι, και ο καλοκάγαθος Lord Leon που προσπαθεί να τον βοηθήσει.
Youtube Video
Επειδή σήμερα παραλίγο να ξεχάσω να το ακούσω.
Youtube Video
για να σιγουρευτω οτι δεν θα το ξαναξεχασει ο ΒΚ