yep, και η αληθειες ειναι.
1)Εχω ξαδερφο το Λυμπεροπουλο (παντρευτηκε την ξεδερφη της μανας μου)
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Hall Of Fame
Posted 30 December 2011 - 23:01
Posted 07 January 2012 - 16:35
Έχει μέσα κάποια επικά ποστ εκεί μέσα. Αλλά ιδού το αποκορύφωμα.
Καταμεσής του δουλέματος ο άνθρωπος "αγανακτεί"
Δεν θα ητανε κακη ιδεα να απαντουσατε στην ερωτηση μου.
Και η επική απάντηση.
Γιατί τι θα κάνεις; Θα μας δείρεις; Πρέπει να αγοράσεις σιδερογροθιά πρώτα!

Πέθανε στο γέλιο. Άρε πολέμαρχε!
Posted 23 January 2012 - 19:58
Spoiler: 326
WIN!

Posted 27 January 2012 - 13:00
He is a Zombie she is a teenager they fell in love...
nough said...WARM BODIES soon at cinemas arround you....
Η Anelis, γνωστή zombieφιλη, έσπευσε.
Αλλά έχουμε και τον αντίλογο...i'm in love
ευτυχως υπαρχουν αρκετα ατομα που συμμεριζονται τις αποψεις μoυ για το warm bodies
Spoiler:
Και η Eri δίνει την ευχή της:Oh come on! Υπάρχουν πάμπολες ταινίες με αυτό το θέμα, το ότι συμπίπτει με το τγουιλιτ δε σημαίνει ότι δεν έχει ξαναγίνει και τώρα-θα-βεβηλώσουν-και-τα-ζόμπια-ώ-θεοί.
Αν μη τι άλλο όταν έχει προηγηθεί το Otto οποιοδήποτε ζομπορομάνσου είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτο.
αυτό το πράγμα έχει παραγίνει δηλαδή πάνε σε ένα βιβλιοπωλείο...Δεν λέω χαίρομαι που ο κόσμος του fantasy έχει κερδίσει έδαφος αλλά όλα τα βιβλία είναι :
Teenage love with vampires,
Teenage love with warewolves
Teenage love with angels
γενικώς είναι teenage love with a supernatural spieces
πραγματικά...:puke:
:puke:
τουλάχιστον ας μπει κάποιος στον κόπο να γράψει ένα για την Etholiel το κορίτσι που αγάπησε ένα μονόκερο...και τον Μονόκερο Kavliel που μπορούσε να ικανοποιήσει τη σύντροφό του με δυο τρόπους...
ή έστω ένα yaoi Novel Με πρωταγωνιστές ξωτικά και βρυκόλακες...ή ακόμη καλύτερα Καλικάντζαρους και πάνες...
Με trolls και ταλκ, ίσως;

Posted 27 January 2012 - 13:08
τουλάχιστον ας μπει κάποιος στον κόπο να γράψει ένα για την Etholiel το κορίτσι που αγάπησε ένα μονόκερο...και τον Μονόκερο Kavliel που μπορούσε να ικανοποιήσει τη σύντροφό του με δυο τρόπους...
Η Erisadesu μόλις έδωσε νέα πνοή στην παγκόσμια
Posted 31 January 2012 - 19:03
Το DN ειχε ενα πιο σκοτεινο και πιο ωραιο στυλ π.χ. στα οπενινγκ δεν εδειχνε τον "σατανικο" πρωταγωνιστη να τρεχει πανω σε λευκους μονοκερους... Ακομη μου φαινεται λιγο δυσκολο η Ιαπωνια να καταληφθει απο τους Αγγλους
σε λιγα χρονια κ να την σωσει ενας με ενα φουξια ματι που διαταζει τους αλλους.
το μάτι είναι μωβ....
το ματι ειναι φουξια εχεις αχρωματοψια μηπως
μωβ είναι που να χτυπιεσαι χάμω....
Roses are red,
Violets are blue,
I think Code Geass sucks,
And so should you.
Συνεχίστε την ανταλλαγή σοφών επιχειρημάτων, να είστε σίγουροι ότι εμείς οι υπόλοιποι το απολαμβάνουμε.
Το οτι πιστευεις εσυ πως το ματι του Lelouch ειναι μωβ δεν σημαινει οτι το κανει μωβ...
το συγκεκριμενο χρωμα λεγεται φουξια. Τωρα αν θες να το λες κ λαχανι ποσως με ενδιαφερει.
Sorry αλλά πως το τι χρώμα είναι το μάτι του Lelouch επηρεαζει την ποιότητα του Code Geass και την ανωτερότητά του η μη έναντι του DN?
Kαταρχάς δεν καθορίζετε για ποιο ακριβώς μάτι μιλάτε. Το αριστερό ή το δεξί. Κατά δεύτερον πήρα την καλή μου φίλη κα Δέσποινα Μιραράκη τηλέφωνο και της έθεσα το ζήτημα σας ... Ως εκτούτου μου απάντησε ότι το αριστερό ματι του Lelouch είναι ένα ψυχρό βιολετομωβουλί χρώμα του σούρουπου (μεταξύ 6,30 - 7,14 το βράδυ) και το δεξί είναι ένα θερμό μπορντωροδοκοκκινοκαρπουζί με ελαφρές βιολετι ανταυγειες. Ελπίζω να λύθηκε το θέμα τωρα και να προχωρήσει κάπως η συζήτηση......
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 18 February 2012 - 00:59
RAGE!
ενταξ πολύ αποτυχημένα τα novels...όλο λόγια, πολύ ωραία λόγια και ωραίες λέξεις, δύσκολες λέξεις..αλλά ζουμί καθόλου ... πως έλεγε όλο το τραγούδι... α ναι
sut up and sleep with me, a ha why don't you sleep with me...
πολύ μιλάς λίγο φιλάς
ΔΩΣΤΕ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ λέμε.
Η κραυγή μιας έξαλλης fujoshi

Posted 26 February 2012 - 20:33
Αυτά παθαίνεις όταν στοιχηματίζεις ποσά που δεν έχεις να πληρώσεις on aotenjou day.<rollbot> the_tragic_prince Your current balance is -2147483648 pericca and you have won 0 times.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 12 March 2012 - 03:18
Έχει γίνει.Πρέπει να κάνετε ένα πείραμα με το φόρουμ. Κλειδώστε το black hole για μερικές μέρες!!!
Ο Kenny σίγουρα θα θυμάται σε ποιά σελίδα έγινε.
Το Black Hole έχει κλειδωθεί 21 φορές μέχρι σήμερα. Η τελευταία φορά ήταν στις 9 Δεκεμβρίου 2010.
Like a bot
Εγώ φταίω ρε που σας λύνω τις απορίες.

Posted 17 March 2012 - 13:21
mono
Να σου θυμίσω, είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε γνώρισα.
~φέρνει μια γυροβολιά
iristella
~Να σου θυμίσω κάτι
Που το' χεις ξεχάσει
Η τρέλα κι η αγάπη
Μου έχουν περάσει
Να σου θυμίσω κάτι
Που θα σε πειράξει
Τα λάθη σου και σένα
Σας έχω ξεγράψει~
mono
Να σου θυμίσω τι μου είπες πριν να φύγεις,
να σου θυμίσω πώς πληγώνουν μια καρδιά;
Να σου θυμίσω τι μου είπες πριν να φύγεις
την τελευταία την δική μας τη βραδιά;
~σπάει πιάτα
iristella
Έλα να σου θυμίσω τα παλιά,
έλα να σε μπερδέψω λίγο πάλι.
Έλα να σου μιλήσω τρυφερά,
έλα - έλα, γλυκιά μου αγάπη.
mono
Να σου θυμίσω χιλιάδες βράδια σε μια βραδιά
χιλιάδες βράδια που`χουν αφήσει χίλια σημάδια
χίλια σημάδια αχ σε μια καρδιά
~Είναι βαρύ το ντέρτι ρε γμτ!
iristella
Έτσι για να σου θυμίσω
πως δεν πρόλαβα να σβήσω
το σημάδι σου
Κι η φωτιά που σιγοκαίει
σαν μωρό τις νύχτες κλαίει
για το χάδι σου
(μάλλον πρέπει να αρχίζουμε να χρεώνουμε μπουκάλι για το λαικό πρόγραμμα στο bh)

Posted 25 March 2012 - 09:26
παιδια το παιχνιδι κανει time skip αρχισα μια παρτιδα τισ 2 και λεω ελα ενα μισαορο και τερμα και τωρα ειναι 4 Νικησαμε μεν αλλα για ονομα κανει τρελο time skip
Μην ανησυχεις. Λεγεται αλλαγη ωρας. Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες
Κλαίω.

*waving intensifies*
Posted 05 April 2012 - 00:11
Posted 12 April 2012 - 15:15

Kenny:
bocikris94:Εγώ πάντως έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι πίσω από το username bocikris94 δεν κρύβεται ένας άνθρωπος, αλλά ένα ημι-ανεπτυγμένο AI, το οποίο έχει ανοίξει account στο .aNiMe//GR, τσιμπάει keywords από δω κι από κει και προσπαθεί να ανοίξει διάφορα θέματα για συζήτηση, όχι για να βγει κάποιο συμπέρασμα, αλλά απλά και μόνο για να γίνεται συζήτηση, και να αναπτύσσει χάρη σ' αυτήν το neural network του. Στην πορεία φυσικά κάνει διάφορες γκάφες, πχ απαντάει σε posts που έχουν γίνει πριν 3+ χρόνια, ή κάνει γραμματικά λάθη (πχ "No,i don't necroquoting."). Βελτιώνεται πάντως σιγά-σιγά. Ήδη είναι καλύτερος από το Cleverbot.
Μήπως βλέπω πολύ Serial Experiments Lain;
bocikris94, δεν τα λέω όλα αυτά για να σε προσβάλλω, αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι αρκετές από τις απαντήσεις σου είναι πολύ, ΠΟΛΥ περίεργες, σε σημείο που μερικές φορές απορώ μαζί σου.
Όχι, δεν πιστεύω ότι trollάρει.
Ευχαριστως,αλλα να μου πειτε με το κανονικο μου ονομα.
Ειμαι ο Χρήστος.
Azathoth:
εγώ είμαι ο προφήτης ηλίας
Kenny:
Κάποιος ας του πατήσει το reset.

(this post has not offensive intentions, it's just hilarious)

Posted 30 April 2012 - 17:11
Γιάννης, γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, έτσι δε λένε;
![]()
![]()
![]()
(με λένε Γιάννη για όσους δεν το κατάλαβαν λολζ)
Και μην ξεχνάμε, σπίτι δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει!
Γιάννη είχα
Γιάννη έχω
Και αν ποτέ μου θα χηρέψω
Πάλι Γιάννη θα γυρέψω
Ναι αλλά, 45 Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση!
Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει.
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη.
Τί είχες Γιάννη, τί είχα πάντα
Κόψε ξύλο κάμε Αντώνη
κι από πλάτανο Μανώλη
κι αν ρωτάς και για τον Γιάννη,
ό,τι ξύλο κόψεις κάνει.
Warchief, το όνομα μας είναι το καλύτερο από τα κοινά.
Πότε ο Γιάννης δεν μπορει, πότε ο κώλος του πονεί.
Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε
Όχι Γιάννης, Γιαννάκης
Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι.
Τα καλά του Γιάννη θέμε και το Γιάννη δεν τον θέμε.
(από αυτό υποφέρω)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iOKTjukn7qo[/youtube]
Γιάννης Ζουγανέλης - Έρωτας Είναι ο Γιάννης
Obligatory.
Youtube Video
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lnxm6B0xsBw[/youtube]
Hahaha. Άχ ρε Γιάννη τι έκανες. Την καταστροφή έφερες

Έχω πεθάνει στα γέλια. Από το θρεντ για το ποιο είναι το αγαπημένο όνομά σας και γιατί.
Posted 16 May 2012 - 17:23
(Για να το καταλάβετε θα πρέπει να έχετε δει την πρώτη & τη δεύτερη σεζόν της σειράς)
Aπο την αρχή που παρακολουθώ τη σειρά κάτι δε μου πήγαινε καλά με τον Stannis...
Σα να μη χωρούσε η φάτσα του στο κλίμα της σειράς, σα να έμοιαζε περισσότερο με άνθρωπο της εποχής μας εμφανησιακά, σα να μου θύμιζε κάποιον...
Ε λοιπόν, χθες έφτασα επιτέλους στο συντριπτικό συμπέρασμα οτι αυτός ο άνθρωπος τελικά...
*drums going*Spoiler:
Και αμέσως μετά, το δαιμόνιο μυαλό της mono ανακαλύπτει κ άλλη συνωμοσία!!
Και ο Theon είναι ο Παπανδρέου.
Spoiler:
~Μπράβο ρε παιδιά, με κάνατε και γέλασα δυνατά!