Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Hall Of Fame

• Please log in to reply
577 replies to this topic

#301 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 17 November 2008 - 13:24

epitelous! vrika to one piece thread!!!!!!!!!!!!!!!:hahaha::wooi2::wis:

Nice
No greeklish please.
Read The Rules

εχεις ορεξη για ξυλο ???!!!:hahaha::try:

ROFLMAO,ελιωσα με αυτην την απαντηση:hihi2:

Berserk___Gatsu.jpg

#302 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 21 November 2008 - 05:54

Ο Seirios για την πορεια του Thread Γάμος και υιοθεσία παιδιών μεταξύ ομοφυλοφίλων

τώρα να πω κάτι για αυτό το θρεντ....
το θρεντ και η όλη ιδέα αυτού του θέματος μου φαίνεται να ξεκίνησε κάπως έτσι......

όπως ήταν φυσικό συνεχίστικε κάπως έτσι....

ακούστικαν κάτι "απόλυτες" απόψεις του στυλλ....

εγώ ένα πράγμα θα πω.....

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

#303 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 21 November 2008 - 11:22

Είναι ώρα για μεγάλες αποκαλύψεις:

Εγω παιδακι πεμπτης δημοτικου, βαριομουν ενα πρωι και αποφασισα να φτιαξω μολωτοφ...

(οταν λεω οτι οι αναρχικοι δινουν κακα παραδειγματα στην νεολαια, δεν με ακουτε..)

Ο Ayu ανάρχας; :OMG3:

:hahaha::hahaha::hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#304 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 21 November 2008 - 14:25

GREAT WORDS FROM DANTE

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή, και δίνουμε ραντεβού στο επόμενο pointless, controversial and not anime related thread...

:hahaha::hahaha::hahaha:

Posted Image
Spoiler:

#305 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 23 November 2008 - 17:20

Δεν μπορούσα να κρατηθώ και να μην μοιραστώ αυτό το ψήγμα αγνής παράνοιας :hahaha: :

Spoiler:

Posted Image

#306 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 24 November 2008 - 23:28

[TL;DR]Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το Sazae-san (για το οποίο δεν κυκλοφορούν καν tv raws) χτυπάει μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης στην Ιαπωνία από τα anime με τα οποία ασχολούμαστε εμείς. Κι αυτό γιατί το Sazae-san στην Ιαπωνία είναι ένας ζωντανός θρύλος, ενώ τα άλλα anime όχι.

Ποιοι το βλέπουν; ΟΟΟΟΟΛΑ τα παιδάκια.[/TL;DR]

And now, something random:
Posted Image

m( )m
Posted Image

#307 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 27 November 2008 - 23:58

ειμαστε 2 ειμαστε 3 ειμαστε 1013

παρε και αλλους 3 για να γινουν 1023:bleh:

Math fail.

:rofl::rofl::rofl:
Posted Image

#308 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 28 November 2008 - 16:19

Τελικά στη νησίδα δε ξαναπηγαίνω. Όχι τίποτ'άλλο, κάνω εχθρούς εκεί!

Αλλά πείτε μου εσείς: είστε σε φάση "να προλάβω, να προλάβω, ο χρόνος τρέχει!!" για να κανονίσετε ασκήσεις για τα ιδιέταιρα του 45άρη μαθητή σας. Κόσμος να έχει στρατοπεδεύσει έξω από το δωμάτιο της νησίδας να πιάσει τον πρώτο υπολογιστή που θα "λευτερωθεί" και ο υπεύθυνος να λέει συνεχώς "τελειώνετε, σηκωθείτε!" σε όσους κάθονται πολλή ώρα...

Και μέσα σε όοοολη αυτή τη βαβούρα, η διπλανή σας ρωτάει: "τί είναι το 'glou-glou';" εννοώντας το Google...

Όχι πείτε μου, δε θα σκάγατε στα γέλια;;;; Έστω κι αν πειραχτεί η εν λόγω διπλανή και μετά σας κοιτάει με μισό μάτι.

Τελικά τη βοήθησα, αλλά μου βγήκε σε κακό. Μου τελείωσε ο χρόνος και με σήκωσε ο υπεύθυνος, αφού ο αριθμός των ατόμων που περίμεναν έφτασε να έχει δύο ψηφία...

WTF is nisida :nosey:

That is nisida
Posted Image

This is Nishida

Posted Image

Χωρια απο τις θεϊκες ερμηνειες της λεξης "Νησιδα" , μ'αρεσε που απ'ολο το κειμενο ασχοληθηκαμε μονο με αυτη τη λεξη:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image

#309 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 28 November 2008 - 16:24

Χωρια απο τις θεϊκες ερμηνειες της λεξης "Νησιδα" , μ'αρεσε που απ'ολο το κειμενο ασχοληθηκαμε μονο με αυτη τη λεξη:hahaha::hahaha::hahaha:

Άμα έβρισκες όμως Misa Nishida μόνο με αυτή τη λέξη θα είχες ασχοληθεί:hahaha:

#310 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 02 December 2008 - 01:08

1. Η αγάπη
2. Η τέχνη
4. Το σκοτάδι..

3.Τα μαθηματικα.

ROFLMAO
Adventurer Απλα Εχω Τρελαθει....:hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#311 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 December 2008 - 04:40

Στο --> Ποια ειναι τα τρια πιο ομορφα πραγματα που συναντησατε στη ζωη σας

ο melkor δινει μαθηματα ζωης !!!!!!!!!!!!!
respect ατελειωτο
Spoiler:

1. τα δεντρα μου

2. η σαπιλα και η διαφθορα διπλα μου. μου επιτρεπει να κανω πραγματικοτητα ολες μου τις φαντασιωσεις.

3. ο κυρ-Νωντας ο χασαπης, που μου δινει τζαμπα κρεας

#312 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 December 2008 - 00:37

Μου φαινεται εδω υπαρχει η προ Dragon Ball και μετα Dragon Ball εποχη. Στην προ εποχη υπηρχε το χαος, μονο ομως με τον ερχομο του Goku ηρθε η αγια φωτιση και ο κοσμος προσυλητιστικε στα ανιμε. Πριν δεν ξερανε τι ηταν ανιμε. Υπηρχαν οι παλιοι που δεν δεχοντουσαν τον Goku ως Μεσσια. Ομως παρα τη θεληση τους η αλλαγη εγινε ραγδαια. Με την επικρατηση του Dragon Ball οι παλαιοτεροι ριχτικαν στην πυρα ως αιρετικοι και ειδωλολατρες. Πολλοι αναγκαστηκαν ετσι ειτε να αλλαξοπιστισουν είτε να τα παρατησουν τελειως και να μεινουν στην αφανεια. Μονο λιγοι σκληροτραχηλοι εμειναν να διαλαλουν τα παλαια δογματα και αυτοι ομως ειναι καταδικασμενοι μιας και τα δογματα τους δεν εχουν τοση μεγαλη απηχηση. Και οχι μονο αυτο. Ακομα και μεσα στους πιστους του Dragon Ball ξεσπασαν αναθεωρητικα κινηματα με αλλα δογματα να ξεπηδανε, οπως τον Nαρουτισμο, τον Onepieceισμο και τον Bleachισμο. Βρισκομαστε σε εναν αλληλοσπαραγμο. Ομως ιδου! Με τη νεα βιβλο απο την Deagostini ολοι οι πιστοι ενωνουν τις δυναμεις τους. Τα αναθεωρητικα κινηματα ετσι θα ενωθουν κατω απο την ασπιδα του Dragon Ball και μια νεα θρησκεια θα αναδειχθει

Σάτυρα, κυρίες και κύριοι. :nod:

βασικά τόσο καιρό σε αυτό το φόρουμ και ανακάλυψα κάτι συνταρακτικό...δεν έχω γράψει ποτέ σε αυτό το θρεντ ποιος είμαι με αποτέλεσμα να μην με έχουν καλος ορίσει...και αυτό με θλίβει....:if:

2 λόγια για μένα λοιπόν.

γενήθηκα σε ένα χωριό λίγο έξω από το τέξας το 1987. το όνομα μου είναι Jimbo McBrinderson. Η μητέρα μου είναι από την Σκωτία....
Ο πατέρας μου ήταν αγρότης και ζήσαμε πολύ φτωχα αλλα τίμια...το όνοιρο μου ήταν να γίνω σερίφης και να βοηθάω τους αδύναμους και τους φτωχούς καθώς και όσα παιδιά δεν πλένουν τα δόντια τους.όταν ήμουν 12 χρονών μια ομάδα από επιτίδειους νίντζα επιτέθηκε στο χωριό μου και σκότωσε την οικογένειά μου. εκτός από την μάνα μου τον πατέρα μου την αδερφη μου την γιαγιά μου τον παππού μου και τους θείους μου, που επέζησαν.
το πλήγμα ήταν μεγάλο... τότε με την βοήθεια και πιστεύωντας στην καρδιά τον καρτών εκπαιδεύτηκα για 7 χρόνια μέσα σε μια κάψουλα που σταματούσε τον χρόνο την οποία είχε βει ο παππούς μου όταν άρμεγε μία αγελάδα στο στομάχι της.Τα χρόννια πέρασαν και σε ηλικέια 5 ετών(ξέχασα για το ταξίδι στον χρονο που έκανα) έγινα επιτέλους σερίφης και καταπολεμούσα το κακό και την κοκα κόλα. εγώ με τον γκέι συνεργάτη μου και την τραβστή γραματέα μου πέσαμε θύματα απαγωγής καλικάτζαρων. όταν γυρίσαμε κανείς μας δεν θυμόταν τίποτα...και τραβστή γραματέας είχε αποκτήσει και μια ροζ αντάυγια ώς απόδειξη της απαγωγής. χρόνια αργότερα η Γη μας χριάστηκε να πολεμήσουμε μια εξωγήινη φιλή από την ανδρομέδα. στο πόλεμο και μετά από μεγάλη αυτοθυσία πέθανα προαστατεύωντας τον πλανήτη,την ελευθερία και τα ντόνατς....από τότε είμαι ακόμα νεκρός.

LOL, confessions. :hahaha:

Edited by Kenny, 12 December 2008 - 07:54.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#313 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 22 December 2008 - 03:16

;216925'] Posted Image

ε μα όλοι πάνε να φάνε κρέας...

;216978']κερναω κρεας ποιος ενδιαφερετε?:hahaha:

οταν λες ότι κερνάς κρέας εννοείς συγκεκριμένο κομμάτι του σώματός σου ;

Γιατί με ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική. Το συκώτι σου θα ταίριαζε πολύ με φακές ....

Μαύρος Σεφ - Ζωντανή μουσική ε ?

Posted Image Posted Image

Καποιος/α Tsili που μολις γραφτηκε εχει βγει και ξεθαβει ξεχασμενα poll...Περιμενω να δω τι αλλο θα ξεθαψει - αυτες οι αρχαιολογικες αποστολες παρουσιαζουν παντα μεγαλο ενδιαφερων - για να φτιαξω ντοκιμαντερ για το History Channel: "Στα αδυτα του Anime.gr"...

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Εγώ να δεις τι βρίσκω στα άδυτα της Μαύρης Τρύπας.

E5VV38U.jpg

#314 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 December 2008 - 02:20

Paradise Kiss ep1..... tooοοο gay.... will watch

gay epicness

#315 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 posts
  • Location札幌

Posted 24 December 2008 - 11:43

Ξερει κανενας, αν τους αρεσει Ανιμε ? Γτ διαβασα καποιη τρελενουν, κ στα ΤΒ διχνουν πιο πολυ Ανιμε σεριες ?

Φυσικά και δεν τους αρέσουν... για την ακρίβεια τα μισούν, αφού τα απαγορεύει η θρησκεία τους, η οποία είναι ένα μείγμα προτεσταντισμού και σατανισμού. Στην πραγματικότητα, τα anime φτιάχνονται από αιρετικούς ιάπωνες, οι οποίοι προσπαθούν με απόκρυφα μηνύματα μέσα στα anime να προσηλυτίσουν τα παιδιά της χώρας τους στο έρεβος του ισλαμοϊνδουισμού. Φυσικά, διώκονται ανελέητα γι αυτήν τους την ασχολία, και η ποινή είναι θάνατος. Στην ιστορία έχει μείνει η δημόσια εκτέλεση 170 animators δι' ανασκολοπισμό στην κεντρική πλατεία του Τόκυο το 1989, οι οποίοι είχαν συμμετάσχει στην παραγωγή των πρώτων επεισοδίων Dragonball Z.

Κορυφαίο!!

Edited by Kenny, 08 October 2009 - 19:22.
επαναφορά post

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.