Έκαστος στο είδος του και ο Jiraiya στις γυναίκες

Posted 12 February 2008 - 03:53
Posted 12 February 2008 - 22:12
[...]όχι,έλληανς είμαι[...]
like aliens?
Posted 15 February 2008 - 22:21
Με έπιασε η αλλεργία μου πάλι σήμερα.
Εν το μεταξύ ο γιατρός λέει οτι είμαι αλλεργικός σε κάτι αγριόχορτα, δε θυμάμαι ακριβώς.
Πώς γίνεται να παίρνω το φάρμακο + να με πιάνει μόλις σηκώνομαι το πρωΐ (και την υπόλοιπη μέρα συνεχίζω να έχω ελαφρό συνάχι);
Σε πολυκατοικία μένω γαμώ τη.
Τι χόρτα και πιπεριές μου λες.σταματα να καπνίζεις χόρτα τότε.
sfdddsfsdfsdfsdfοι a.f.k ζουνε η πεθανανε?
Είναι afk.
Posted 23 February 2008 - 17:54
τι εχω να κερδισω εγω προσωπικα κανοντας αυτο?
Περισσοτερες Muppets να Pastor-εψεις ? :S
Posted 10 March 2008 - 17:06
αν οντως εισαι hardcore gamer καλυτερα να παρεις με τα 250 ευρω καραμελες "τικ-τακ" παρα wii.
Posted 13 March 2008 - 22:08
(Αντικειμενικα το Berserk εχει τοση τεστοστερονη μεσα, που τευχη του που εμειναν στο ραφι πανω απο 6 μηνες εβγαλαν τριχες!!!)
![]()
![]()
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 31 March 2008 - 00:53
Shikuzu?
Εδιτ - shizuku ήθελα να γράψω
4 min ταινία του 1965
Είσαι άρρωστος
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 02 April 2008 - 17:02
Posted 19 April 2008 - 21:42
Posted 20 April 2008 - 01:14
Ένα δάκρυ κύλησε.Απάτριδες, διεθνιστές, ανθέλληνες διασπείρουν την προπαγάνδα τους. Ελάχιστοι άνθρωποι της αλήθειας και των γραμμάτων, ισοπεδώνουν τους προδότες με τον οδοστρωτήρα του πατριωτισμού
Posted 20 April 2008 - 01:48
Από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα δε μοιάζει με κανένα...Το win δε το έχω δει...μοιαζει με WINμωρε με τι μοιαζει...
kino?
hikaru no go?
wtf...
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 22 April 2008 - 19:34
*μήπως να έρθω να χτυπήσω εκείνο το κουκλί το μελαχρινό?*
Ποιο κουκλι?
Είναι ένας απο τους 3 κεραυνοβόλους μου στην Ιατρική! Τον είχα πετύχει εκεί που έμπαινα για να μπω στο αμφιθέατρο και μάλιστα μου κράτησε και την πόρτα και με το που λέει "ορίστε" τα είδα όλα! Ιππότες υπάρχουν ελάχιστοι, αλλά υπάρχουν ακόμα!! <3
αχ τι συγκινητικο <3
Τα βλέπετε, μάγκες; Και μετά μας λένε για πίστη και φούμαρα...Είναι ένας απο τους 3 κεραυνοβόλους μου στην Ιατρική!
Sensitive Kenny....δές το αλλιώς
τι ένας,τι δυο,τι τρείς
ε,στο τέλος
δεν θα πάς με χίλιους δεκατρείς?
Τι να κάνω βρε παιδιά, αφου κεραυνοβιολάζομαι κάθε εβδομάδα? Και αφού είμαι single τώρα γιατι να μη κάνω παιχνίδι? ---don't get me wrong, είμαι πολύ ρομαντικό άτομο απλά είμαι λίγο fickle και αναποφάσιστη!!--
@ Kenny: Ποιός σου είπε πως τα females είνα πιστά? Σας κάνουμε ταρανδάκια προτού μας κάνετε εσείς!!![]()
είδατε??
όλες στην ιατρική ή στο μαθηματικό πάνε...
από τις πολυτεχνικές δε περνάει καμία
lolz
Επιλέγουμε να δράσουμε σ'ένα πεδίο, μη μπλεχτούμε περισσότερο!!
Εμ βέβαια. Την φαντάζεσαι να έχει έναν "κεραυνοβόλο" στο Μαθηματικό, έναν στην Πολυτεχνική, κι έναν στο Οικονομικό; Όλο πάνω-κάτω θα πηγαίνει η κοπέλα.
Πάντως, στο ΑΠΘ η Πολυτεχνική με το Παιδαγωγικό (aka "Πασαρέλα") είναι στα πέντε βήματα. Οι μισοί από τη σχολή μου απο εκεί έχουμε "ψωνίσει".
οι "εκπτωσεις" ποτε αρχιζουν?
Posted 23 April 2008 - 18:14
]
Σήμερα το βράδυ(ή αύριο το πρωί το αργότερο) θα έχω το GTA IV
Σήμερα το βράδυ(ή αύριο το πρωί το αργότερο) θα ειμαι σπιτι σου.