Ο χρήστης Kenny λέει:
afta na ta ma8eis kala
Ο χρήστης Kenny λέει:
pws 8a thn krevatwseis thn giapwneza avrio-me8avrio?

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 01:20
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2007 - 02:36
Νταξ ποιός πάει να δέι αυτες τις ταινείς για τους ηθοποιόυς...Εάν δείτε ποιός θα παίξει τον goku θα σας πέσουν τα μαλλιά! Ενα λέω: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
:oo:
Προσώπικά και το Κώστα Τσάκονα να βάζανε για Goku δε θα με χάλαγε...(λέμε τώρα)
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:44
Anyway, για το ψευδώνυμο τώρα.....Όταν ήμουν μικρός, για κάποιο λόγο (ποιόν άραγε???) όλοι με ρωτάγαν τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω....Στην αρχή τους απάνταγα κανονικά, αλλά κάποια στιγμή μπούχτησα και εγώ και άρχισα να τους λέω οτι θα γίνω kafetzis:bleh: !!!! Και το 88 είναι το έτος γέννησής μου....
Συγγνώμη αλλά εγώ ψιλομπερδέυτηκα...Με την λέξη καφετζής εννοείς μπάρμαν ή ο τύπος που πίνει πολλούς καφέδες ?
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 10:41
ίσως να ήταν καφρίλες του δημιουργού ή πολύ απλά χιούμορ...τώρα να απαγορευτεί για αυτό τη στιγμή που σίγουρα το χαζοκούτι όλο και κάτι πραγματικά απαράδεκτο θα έχει,μου φαίνεται χαζό.
Ψηφίζω Μπομπ 1000 φορές
πάντως οι τύποι που πάνε να το λογοκρίνουνε,έχουνε δίκιο...μα,κοιτάχτε τη βία και αγριάδα που έχουν οι παρακάτω εικόνες
Θα αντέχατε να βλέπαν τα παιδιά σας τέτοιες βίαιες εικόνες με τέτοιους βάιους τύπους?Απαππαπαππαπαπαπαππα....
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 23:41
Αν στην παραπάνω εικόνα βλέπετε 2 διαφορετικούς τόνους του γκρι, έχετε λανθασμένα gamma settings.
Και τι κάνω για να τα φτιάξω? xD
Πας στον οφθαλμίατρο!!!
:hahaha:
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2007 - 09:17
Δεν εχω ακομα αποφασισει πως θα "γινει" η φαση να "αναγνωρισει" ο ενας τον αλλον.
Ισως κραταω καμια ταμπελιτσα σαν αυτες που χουν στα γκρουπ τουριστων και γραφει πανω anime ανεμιστηρες.
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2007 - 20:31
Ο Strawhat_Nikos [Noyiara no Luffy] κάθε άλλο παρά troll είναι. Σας δούλευε όλους. Εκτός απο τους αδιάφορους βέβαια.
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 16:29
Internet makes you small,no life at all. says:Η χθεσινη κουβεντα αφορουσε στο οτι περιμενει τον ξαδελφο της να της φερει τσιγαρα και ειχαν περασει ηδη 2μιση ωρες και ακομα τιποτα.
αυτα εξελιχθηκαν αποψε.
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 23:04
Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 23:38
change your skin
like the snakes ενα πραγμα?
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 23:48
Σώπα ρε συ. . . αντικειμενίκα μιλώντας πάντως το τορρέντ λιτς τα σπαει, πόλυ αγρια παντως.-
Κ πίσω απο αυτό Ελλήνας? Κ εδώ Ελληνας, δν τα λεω εγώ, τα βιβλία, σηκωθείτε απο καναπέδες, ντιβάνια, πολυθρόνες etc etc
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 00:12
Κάνα link για το Black Hole και το άλλο το Vboard ή κάπως έτσι...
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 12:07
δεν θες... ειμαι αντιπαθητικος
και ναι ο pom ειναι emo απλως δεν το παραδεχετε... βασικα ειναι too old to be emo αρα ειναι μπαρμπα-emo
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 14:41
ρε Kenny τι ειναι αυτα τα κινεζικα π εχεις βαλει κατω απ'το ονομα σου??
:nanana:
first of all they're japanese .____.
and 絶望の定義=definition of despair (zetsubou no teigi)
Εισαι μεταφραστης? αν ναι congrats!?!?!?!! κ πιο ανιμε subbareis?