Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Nintendo Place
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2007 - 22:34
αυτό το πηρα σημερα
ΛΟΛ
αντε η καρτουλα μου περιμενει την Μ3
σας ποτινω αν υπαρχη υποκαταστημα στην περιοχη σου να το παρεις απο εκει. για να στο φερουν δωρεαν πρεπει να παραγκιλεις πανω απο 90 ευρω. αααααα
έκαναν 1 βδομαδα να μου έρθουν!! απο e-shop
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 01:16
δεν εχω wireless router,οποτε μαλλον χρειαζομαι WiFi USB connector για να χρησιμοποιω internet μεσω Wii..o παρακατω βγηκε για το DS,right?

δουλευει και στο Wii?if yes..που μπορω να το βρω σε εγχωρια shops..onlines ones αν γινεται...
αξιζει αυτος ή να περιμενω να βγει αυτο καλυτερα?

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 03:47
couple quick questions about Wii online stuff...
δεν εχω wireless router,οποτε μαλλον χρειαζομαι WiFi USB connector για να χρησιμοποιω internet μεσω Wii..o παρακατω βγηκε για το DS,right?
δουλευει και στο Wii?if yes..που μπορω να το βρω σε εγχωρια shops..onlines ones αν γινεται...
Ναι βγήκε για DS και δουλεύει άψογα με το wii. εγώ αυτό το πραγματάκι δουλεύω! Read wii's manual for details!!!! θα το βρείς σε ΟΛΑ τα καταστήματα φυσικά (ιδίως στο fnac @ mall) μήν τρομάξεις αν δείς κοτσαρισμένο το κουμουτσοDS στην συσκευασία! μην μασήσεις και πάρ το!

The revolution is near....
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 14:03
couple quick questions about Wii online stuff...
Όχι μην περιμένεις να βγει το άλλο που είπες, το οποίο είναι και 3dparty. Πάρε αυτό της Nintendo, το οποίο δουλεύει μια χαρά και με το Wii. Δεν το βρήκα σε κανένα ελληνικό e-shop, ούτε στο nintendo.gr το έχουν πλέον, οπότε ψάξε σε κανένα κατάστημα ή παρτο από έξω. Πάντως έχει ένα συμαντικό μειωνέκτημα απέναντι σε wifi router. Πρέπει όταν θες να μπεις στο net από το ds ή το wii να έχεις και αναμμένο το pc σου, ώστε να δουλεύει. Με άλλα λόγια αν θες να έχεις ενεργοποιημένη την λειτουρία wiiconnect24 θα πρέπει όλη την ώρα να έχεις ανοιχτό το pc

Εγώ ότι πέρνω από το e-shop μέσω net έρχεται πάντα μέσα σε μία μέρα.έκαναν 1 βδομαδα να μου έρθουν!
Σημαντικό: Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και αύριο η τελευταία μέρα που μπορείτε να στείλετε τα λεφτά.
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 14:27
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 14:35
ετσι κι αλλιως ολη μερα ανοιχτο ειναι το pcΠάντως έχει ένα συμαντικό μειωνέκτημα απέναντι σε wifi router. Πρέπει όταν θες να μπεις στο net από το ds ή το wii να έχεις και αναμμένο το pc σου, ώστε να δουλεύει. Με άλλα λόγια αν θες να έχεις ενεργοποιημένη την λειτουρία wiiconnect24 θα πρέπει όλη την ώρα να έχεις ανοιχτό το pc
. Αν αλλάξεις γνώμη και θελήσεις να πάρεις router πες μου να σου πω κάποια καλά(γύρω στα 85€ κάνουν).

thnx ppl

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 15:20

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 16:14
Υ.Γ.trynksssj2 απο οτι ειδα στο divineo το πακετο περιλαμβανει και card reader:
Package contents:
1x M3 Simply DS Cartridge
1x Replacement white shell τι ειναι αυτο?
1x Micro SD Card Reader
1x Carry case with key chain
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 16:52
To 2o πρέπει να είναι για να προστατεύει το ds slot ή κάτι για να προστατεύει το simply.. δεν ξέρω κι εγώ τι είναι απλά υποθέτω..Package contents:
1x M3 Simply DS Cartridge
1x Replacement white shell τι ειναι αυτο?
1x Micro SD Card Reader
1x Carry case with key chain
Όσο για το card reader.. είναι μεγάλο ατού.. ξέρει κανείς ή έχει κανείς κανένα screenshot του card reader να δούμε πως είναι
Επίσης αν υπάρχει και το μπρελόκ σε καμία screenshot να δούμε τι θα έχει μέσα το κουτί..!
Αν τα βρεί κάποιος ποστάρετε ρε παιδιά εδώ να τα δούμε..!! άντε..!!

Υ.Γ. Πριν 2 βδομάδες ήμουν κάτοχος του Nintendo DS Blue που είχα πάρει με τα Nintendogs.. το πούλησα τότε για 160 ευρώ με 4 παιχνίδια (3 gba + 1 ds).. το πούλησα καλά..??
Πλέον σήμερα είμαι κάτοχος ενός όμορφου μαύρου Nintendo DS Lite Black.. κουκλί είναι..!! Πόσες ώρες 1η φόρτωση ρε παιδιά για πείτε..??
Το simply θα είναι άσπρο.. αλλά δεν με χαλάει μια..!!

-= Carpe Noctem =-
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 20:40

Το replacement white shell πρέπει να είναι μάλλον το πλαστικό γύρω γύρω από το cartridge. Υποθέτω πως μάλλον το default είναι μαύρο και έχει μέσα και ένα άσπρο για αυτούς που έχουν άσπρο NDSL για να ταιριάζει με το χρώμα. Υποθέτω πάντα...
Η παραγγελία σου είπα όποτε και να γίνει, το πότε θα είναι εδώ δεν αλλάζει. Άμα δεις shipping έχει 10 μέρες, επειδή έμειναν χωρίς τίποτα. Πριν είχε 24 ώρες...
Ορίστε τί περιλαμβάνει το πακέτο: http://www.m3adapter.com/SLOT-1/main.htm . Πολύ γ@μ@το φαίνεται το interface

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 01:53

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 06:08
Αυτό που με ενδιαφέρει συγκεκριμένα να μάθω είναι:
1)Αν η αποστολή θα ενσωματωθεί στην βασική παραγγελία(αν ναι,θα υπάρξει αύξηση του κόστους αποστολής;Εννοείται ότι όποια αυξηση θα καλυφθεί από εμένα.)
2)Αν θα επηρεάσει το χρόνο αποστολής της βασικής παραγγελίας.
3)Αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό από τη μεριά των άμεσα εμπλεκόμενων στην παραγγελία(trynksssj2,Dante80 κτλ).
4)Και βέβαια αν συμφωνείτε εσείς σε αυτό.
Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω έχει αρνητική συνέπεια στην ομαλή ολοκλήρωση της παραγγελίας,φυσικά και δεν θα γίνει καμία αλλαγή στην ισχύουσα διαδικασία.

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 09:49
Πραγματικά φαίνεται καλό..!...Ορίστε τί περιλαμβάνει το πακέτο: http://www.m3adapter.com/SLOT-1/main.htm . Πολύ γ@μ@το φαίνεται το interface
.
Αλλά είδα κάτι κάτω κάτω που με προβλημάτισε λιγάκι.. και το λέει και η official σελίδα έτσι.. παραθέτω :
δλδ.. θα παίζει κανονικά ο nds-browser..??~ Support WiFi , DS rumble pack & DS browser .
Θα παρακαλούσα τεκμηριωμένη απάντηση με links γιατί ψάχνω ψάχνω δεν θα το βρώ.. δεν ξέρω σαν από χθες το google να μην είναι πια ο φίλος μου.. !

-= Carpe Noctem =-
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 11:17

Πυγή : maxconsole.net
Ελληνοποίηση από Somnius
M3 DS Simply
Προϊόν: M3 DS Simply
Reviewer: Marco Vissi
Μεταφραστής: Somnius
Format: DS & DS Lite
Αγοράστε Τώρα το M3 DS Simply: Divineo.cn / Divineo.com / Γερμανία / Γαλία / UK / Ισπανία or Ιταλία
Εισαγωγή
Από το πρώτο ακόμα slot 1 loading DS cart που κυκλοφόρισε γνωστό ως DS-Xtreme (review), ήταν αναπόφεκτο για όλους τους κατασκευαστές να μην περάσουν σε αυτή την μέθοδο. Το M3 perfect τους κράτησε πίσω και πήρε αρκετό χρόνο για κάνουν το ντεμπούτο τους με το slot 1 loading DS cart γνωστό ως ‘M3 DS Simply’ αλλά παιδιά το σίγουρο είναι ότι είναι εδώ! Η ομάδα του M3 perfect έχουν κατασευάσει διάφορά άλλα επιτυχημένα προϊόντα κάτω από την αιγίδα της μάρκας M3 συμπεριλαμβανομένων των M3 Lite που ήταν όλα συστήματα με βάση το slot 2.
Όπως θα περιμένατε από μια a slot 1 κάρτα, το M3 DS simply εκτοξεύει καθαρές image loading, ένα Λειτουργικό Σύστημα με χρήση της οθόνης αφής, ενσωματωμένο passme και επίσης την ευκολία χρήσης μιας Micro SD σαν αποθηκευτικό μέσω που θα ικανοποιήσει όλες τις πεινασμένες ανάγκες σας! Πήραμε αυτό το πολυαναμενόμενο προϊόν για ένα καλό test drive, να ανακαλύψουμε αν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ακόμα ‘Simple Simon’ ή Simply Great (Απλά Απίστευτο) εσωτερικά.
Περιεχόμενα
Το M3 DS simply έρχεται σε ένα αρκετά φωτεινό & χρωματιστό κουτί. Όλα τα περιεχόμενα του πακέτου του M3 DS simply είναι τα παρακάτω –
1x M3 DS Simply cartridge με μαύρο κέλυφος
1x M3 DS Simply άσπρο κέλυφος για αλλαγή
1x Ένα μπρελόκ από σιλικόνη για μεταφορά του M3 Simply
1x CD Λογισμικού που περιλαμβάνει τους drivers και εργαλεία
1x Micro SD card reader (μέσω ανάγνωσης της κάρτας) για μεταφορά δεδομένων από το PC
Η κατασκευή του M3 είναι πολύ καλή, δυνατή και ομαλή. Έρχεται στάνταρ με το μαύρο κέλυφος, αλλά υπάχει και ένα για αλλαγή σε άσπο χρώμα αν θέλετε να αλλάξετε το λουκ της συσκευής σας.
Το ότι συμπεριλαμβάνεται ένας αναγνώστης καρτών μνήμης είναι κάτι πολύ καλό, δίδοντας ένα ‘ολοκληρομένω πακέτο’, αλλά πρέπει να του παρέχετε μια κάρτα Micro SD εσείς.
Στήσιμο
Το πακέτο M3 DS simply περιέχει ένα CD που θα χρησιμοποιήσετε για να σετάρετε την συσκευή για χρήση. Μέσα στο CD είναι ένα εγχυρίδιο χρήσης, μεταμορφωτής των save (για προηγούμενα flash carts σαν το G6, ένα ROM trimmer, το Moonshell v1.5 και εργαλεία DPG (media player/αναπαραγωγή πολυμέσων) και για το firmware. Πρέπει να μεταφέρετε μέσα στην Micro SD κάρτα το λογισμικό συστήματος v1.00 για να λειτουργίσει το M3 DS Simply σας, δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά για να μιλήσουμε απλά δεν είναι καθαρό plug and play.
Όταν ολοκληρωθεί, θα προσέξετε την οθόνη του M3 DS simply να πετάγεται με το μενού των παιχνίδιών, πολυμέσων media και εκκίνηση (boot) από το SLOT 2 αν είναι παρών κάρτα. Τα μενού του M3 υποστηρίζουν την οθόνη αφής, γιαυτό αν βαριέστε να πατήσετε τα κουμπιά μπορείτε απλά να πατήσετε στην οθόνη αφής για πλοήγηση.
Παιχνίδια
Το M3 DS Simply εκκινεί (boots) καθαρά αρχεία NDS. Για να περάσετε images και homebrew αρχεία στο M3 DS simply, δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να τα πάρετε από το PC και να τα αφήσετε μέσα στην κάρτα Micro SD. Έχουμε δοκιμάσει μερικές εικόνες (image) παιχνίδιών βασισμένα σε original DS παιχνίδια που διαθέταμε και το αποτέλεσμα ήταν –
• Golden Eye Rogue Agent – Εκκινεί (Boots) Άριστα
• New Super Mario Bros – Εκκινεί (Boots) Άριστα
• Tiger Woods PGA Tour – Εκκινεί (Boots) Άριστα
• Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos theory – Εκκινεί (Boots) Άριστα
Όπως μπορέιτε να δείτε τα εκκίνησε (booted) όλα σωστά, απλά μεταφέρετε ένα καθαρό dump παιχνίδιού στην κάρτα Micro SD και το M3 απλά θα το εκκινήσει.
Αξήζει επίσης να αναφέρουμε ότι η Ομάδα M3 perfect έχουν μια πάρα πολύ καλή φύμη για την συμβατότητα και τις αναβαθμήσεις firmware όταν είναι απαραίτητες.
Το μενού παιχνιδιών έχει επίσης την δυνατότητα να εκκινήσει (boot) ΚΑΘΑΡΑ homebrew. Βάλαμε μέσα τα παρακάτω προγράμματα software –
* Mahjong DS – Εκκινεί (Boots) Άριστα
* Xrick DS – Εκκινεί (Boots) Άριστα
* Metro Paris Maps – Εκκινεί (Boots) Άριστα
Ακόμα μια φορά, καταλάβατε, εκκινεί (boots) καθαρές εικόνες (images) και homebrew όσο είναι σε καθαρά απλά αρχεία *.nds. Τα τέστ που έγιναν ήταν πολύ περισσότερα, αλλά επισυμοποιούν ότι το σύστημα φώρτοσης από το slot 1 του M3 Simply λειτουργεί πολύ καλά, με την M3 να υπόσχεται να απελευθερώση την βιβλιοθήκη για Εισαγωγή Εξαγωγή (IO lib) για προγραμματιστές εγγυείται την καλύτερη λειτουργία και συμβατότητα των homebrew.
Πολυμέσα
Η δεύτερη πλευρά του M3 DS Simply είναι αυτή των πολυμέσων. Επιλέξτε τη και θα σας εμφανιστεί το Moonshell v1.5, έναν homebrew media player από έναν πολύ ταλαντούχο προγραμματιστή. Είμαστε κάπως απογοητευμένοι που το M3 DS Simply δεν περιήχε τον δικό του media player και περάσανε στο Moonshell, αλλά όχι ότι το Moonshell δεν κρατιέται αρκετά καλά από μόνο του. Από αυτό το λογισμικό μπορείτε να εκτελέσετε αρκετούς τύπους αρχείων δεδομένων συμπεριλαμβανομένων αρχείων ταινιών και ήχου. Τρέξαμε ένα MP3 για να δούμε και ασφαλώς έπαιξε μια χαράto set it out and of course it ran fine.
Βίντεο στο YouTube.com που παρουσιάζει το M3 DS Simply σε λειτουργία βίντεο & μουσικής
Για να παίξετε ταινίες, πρέπει πρώτα να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα για PC από τα εργαλεία για DPG για να μετατρέψετε το αρχείο που θέλετε σε αρχείο που μπορείτε το Moonshell να αναγνώσει και να παίξει στο DS. Μετατρέψαμε ένα βίντεο του θέματος Dragon Ball Z και όπως αναμέναμε έτρεξε μια χαρά στο DS Lite από το M3 Simply.
Εκκίνηση (Boot) Από Slot 2
Η τελευταία επιλογή σας επιτρέπει να εκκινήσετε (boot) από το Slot 2, για συμβατότητα GBA. Το M3 DS simply δεν υποστηρίζει τύπους αρχείων του GBA, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάρτα passme για να εκκινήσει (boot) slot 2 flash carts. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε τα καλύτερα και από τους δύο κόσμος με επιτυχία..
Συμπερασμα
Το M3 DS simply κάνει ακριβώς ότι λέει στο κουτί. Εκκινεί (boots) καθαρά αρχεία παιχνιδιών NDS και homebrew μέσω ενός απλοποιημένου drag and drop τρόπου από υπολογιστή. Βέβαια τα πολυμεσικά αρχεία εκκινούν μέσω της χρήσης ενός homebrew media player, το Moonshell. Όπως λέει το ρητό, αν δεν έχει σπάσει, μην το φτιάξεις, αλλά σε αυτή την περίπτωση η M3 να σπάσει αυτό το ρητό και να αναπτύξει τον δικό τους media player για να κάνουν την μονάδα πιο καλαίσθητη και ολοκληρομένη. Μπορεί να μην ήρθε με διάφορα τρελά εξτρά σαν τα χαρούμενα LED ή καλλητεχνικά μενού, αλλά κάνει αυτό ακριβώς που πρέπει να κάνει άψογα. Πολλοί από εσάς που φωνάζατε για ένα καλό-κατασκευασμένο slot-1 μηχανισμό με χρήση κάρτας Micro SD πολύ απλά θα το αγαπήσετε αυτό το προϊόν από την Ομάδα M3 perfect.
Θετικά
+ Εκκινεί (boots) καθαρές εικόνες (image) παιχνιδιών και αρχεία homebrew
+ Πολύ καλή τιμή γενικά, περιέχει έξτρα κέλυφος, θήκη μεταφοράς και επίσης card reader
+ Υποστηρίζει την χρήση των καρτών Micro SD για τεράστιες χωριτηκότητες
+ Καλά και στηβαρή κατασκευή, ίδιο μέγεθος με μια κανονική κασσέτα DS και δεν προεξέχει
+ Περιέχει ένα λειτουργικό σύστημα με χρήση της οθόνης αφής
+ Εκκινεί (boots) MP3 και αρχεία βίντεο μέσω του Moonshell
+ Εύκολο στην χρήση, κάντε τα αρχεία drag and drop από το PC στη Micro SD και εισάγετέ την στο M3 Simply
+ Δυνατότηα εκκίνησης (boot) slot 2 flash carts για υποστήριξη GBA, με το DS simply να λειτουργεί ως passme στο slot 1
Αρνητικά
- Βασίζεται στην χρήση του Moonshell για λειτουργικότητα πολημέσων
- Καθόλου τρελά εξτρά όπως τα Χαρούμενα LED's ή το Quickboot
- Το μενού επιλογής παιχνιδιών φαίνεται λίγο retro
Πως σας φαίνεται τώρα..?? Έχει τα πάντα και τα αρνητικά του είναι γελοία.. έτσι κι αλλιώς ο μισός και περισσότερος πλανήτης το moonshell χρησιμοποιούσε.. τα χαρούμενα leds τι να τα κάνεις.. disco με το ds.. ??
Τo quickboot τι εννοούσε..?? δλδ κατευθείαν σε game??
Όσο για το μενού.. σίγουρα είναι skinable.. δεν παίζει να μην είναι..
Περιμένω απόψεις για τον οδηγό
ΠΡΟΣΟΧΗ είναι κατευθείαν μετάφραση από την αγγλική του έκδοση κάποιες έννοιες/σημασίες/κλπ μπορεί να είναι κατανοητά σε αγγλόφωνους λόγο του τρόπου έκφρασης της γλώσσας
δλδ.. δεν μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμήσεις φωτεινότητας αν είσαι κάτοχος dslite.. παρα νομίζω μόνο χωρίς το m3 μέσα στο slot1..Now the most noticeable when you start your M3 simply or R4 DS is that it boots automatically. You will get the health warning (or not if you have FlashMe installed; non-stealth) and then the M3 or R4 menu. Personally I don't like this very much. I want to be able to set my brightness settings and such before I start playing. This can of course still be done by simply leaving the M3 / R4 out of your DS first, but still.
-= Carpe Noctem =-
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 12:41
Μια εξιγησούλα και για μας τους ασχετους plz+ Δυνατότηα εκκίνησης (boot) slot 2 flash carts για υποστήριξη GBA, με το DS simply να λειτουργεί ως passme στο slot 1