Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#106 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 11:20

Ρε συ πως υποστηρίζει και τα gba αφού θέλουν τον άλλο επεξεργαστή.. αν θυμάμαι καλά τα gba χρησιμοποιούν τον arm7 και τα ds games τον arm9..

Αυτό είναι το μόνο που το μειώνει όλοι λένε ότι δεν μπορεί να παίξει gba games..

Αν κάνω λάθος κάποιος να με διορθώσει παιδιά..!

Σωστά τα λες, έχει αναφερθεί και πιο πάνω πως δεν παίζει (άμεσα τουλ) GBA games :P

Δλδ, λογικά μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η παραγγελία απ'ότι φαίνεται. Ωραία :D
1

#107 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 23:54

Εγώ δεν βλέπω τον trunksssj2 να δίνει σημεία ζωής..
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ..!!
Πες μου αν γίνεται με άλλο τρόπο να στα στείλω εκτός ταχυδρομίου..

Όσο για τα gba games.. το πρόβλημά τους είναι καθαρά ότι δεν
μπορούν να κάνουν αυτό που έκανε το perfect.. επειδή το gbacart
έχει απευθείας πρόσβαση στον arm7 cpu δεν υπήρχε πρόβλημα να
παίξουν τα gba games.. έλα όμως που είχαν φτιάξει να μπορείς με
την passcard3 (π.χ.) να φορτώσεις τα nds games από το gbacart
χωρίς κανένα πρόβλημα απλά με μερική έως απειροελάχιστη
καθηστέριση λόγο του ότι το gbacart έχει μικρότερη μεταφορά
δεδομένων.. γιαυτό υπήρχε και η ανάγκη για γρήγορη miniSD..

Αφού βγαίνει τώρα το m3 simply γιατί να μην ψαχτούν σιγά σιγά
όπως και με το απλό να μπορεί στην ουσία να γίνει το αντίθετο..
δλδ να υπάρχει τρόπος από το ndscart να παίζουν τα games του
gba σαν να ήταν στο gbacart ώστε να χρησιμοποιείται ο arm7 και
όχι ο arm9 που ναι μεν είναι πιο ισχυρός αλλά μόνο για ds games..

Sorry αλλά ήθελα να εκφραστώ μερικώς..!! ;ο)

-= Carpe Noctem =-
Δημοσιευμένη  εικόνα
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Δημοσιευμένη  εικόνα
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Δημοσιευμένη  εικόνα

#108 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2007 - 12:28

παιδία θέλω και γώ ετοιμαζόμουν να αγοράσω μια σήμερα! τι πρέπει να κάνω σε ποιον και πόσα λεφτα να στείλω;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#109 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2007 - 12:31

Πρέπει να στείλεις το ποσό στον trunkssj2 με ταχυδρομική επιταγή που κάνει 1-2 μέρες να φτάσει και να δούμε πότε ο trunkssj2 θα κλείσει την παραγγελία ώστε να μπει και να τα έχουμε σχετικά σύντομα..!!

Άντε ρε Trunks.. πότε θα την κάνεις ωρέ παιδί..!! ΠΕΣΕΜΑΣ!!! ;)

-= Carpe Noctem =-
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Δημοσιευμένη  εικόνα

#110 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2007 - 14:10

Παίδες η διαδικασία έχει ως εξής...

Στέλνετε τα λεφτά στον trynks, μου τα στέλνει στην τράπεζα όλα μαζί, παραγγέλνω, μου έρχονται, του τα στέλνω, τα μοιράζει...
Posted Image

Υπομονή λοιπόν να μαζέψουμε όλους τους ενδιαφερόμενους, και θα επιληφθώ ο ίδιος της παραγγελίας (ο trynks είναι έφηβος και φυσικά δεν έχει credit card)...

edit: για το αποκάτω post...ναι, σωστός....
:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#111 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2007 - 14:20

Σας έχω πει πως μόλις μαζέψω όλα τα λεφτά θα την κάνω. Περιμένουμε μόνο 4 άτομα ακόμη τα οποία τα έχουν στείλει τα λεφτά ήδη. Μόνο η WMG μένει να στείλει τα λεφτά.

Dante όταν κάνεις την παραγγελία, βάλε σαν διεύθυνση την δική μου, ώστε να μην έρθουν σε σένα και έχεις μετά να μου στείλεις 4kg δέμα :P .

#112 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2007 - 22:55

Παιδια για σας !με ενδιαφερει η ολη φαση (γιατι εχω ds στην αχρειστια)το ζητημα ειναι το εξης :

-Ενας φιλος μολις χακαρε το ds του απο ενα συστημα που αγορασε 120 ευρω.μια καρτα sd (1gb νομιζω) πανω και μια που μοιαζει με του gba κατω.Βασικα δεν του εχει κανει καποιο προβλημα πηρε και ενα cart reader για h/Υκαι παιρναει τα παιχνιδια του μια χαρα μεσα.
-Τωρα εγω θελω να το χακαρω οποσδηποτε και σιγουρα με τον τροπο σας συμφερη.Απλα για να καταλαβενομαστε μωλις βαλουμε αυτη την καρτα δεν χρειαζεται τιποτα αλλο ??ειναι σπαζμενο και θα παιζει χωρις προβληματα παιχνιδια??Το εχει ελεγξει κανεις σας??
Σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι σκεφτομαι πολυ σοβαρα να συμμετασχω...:calm:

#113 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2007 - 00:57

Έστειλα τα την επιταγή σήμερα με τηλεφωνική ταχυδρομική επιταγή οποτε αύριο θα σου έρθει

Δημοσιευμένη  εικόνα

#114 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2007 - 13:51

Παιδια για σας !με ενδιαφερει η ολη φαση (γιατι εχω ds στην αχρειστια)το ζητημα ειναι το εξης :

-Ενας φιλος μολις χακαρε το ds του απο ενα συστημα που αγορασε 120 ευρω.μια καρτα sd (1gb νομιζω) πανω και μια που μοιαζει με του gba κατω.Βασικα δεν του εχει κανει καποιο προβλημα πηρε και ενα cart reader για h/Υκαι παιρναει τα παιχνιδια του μια χαρα μεσα.
-Τωρα εγω θελω να το χακαρω οποσδηποτε και σιγουρα με τον τροπο σας συμφερη.Απλα για να καταλαβενομαστε μωλις βαλουμε αυτη την καρτα δεν χρειαζεται τιποτα αλλο ??ειναι σπαζμενο και θα παιζει χωρις προβληματα παιχνιδια??Το εχει ελεγξει κανεις σας??
Σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι σκεφτομαι πολυ σοβαρα να συμμετασχω...:calm:

Δεν χρειάζεται να το flashareis όπως είναι και ο ακριβής όρος. Απλά περνάς τα roms στην microSD card και τα παίζεις στο DS.

#115 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2007 - 14:57

Απλά όμορφα κι ωραία.. χωρίς patchάρισμα και τπτ..

Ρε παιδιά ο nds browser παίζει..?

Y.Γ. trunksssj2.. για πότε το κόβεις να την βάζεις γιατί βιάζομαι.. και πιστεύω ο κόσμος τα θέλει σχετικά σύντομα..!

-= Carpe Noctem =-
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Δημοσιευμένη  εικόνα

#116 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2007 - 15:47

Νομίζω θέλει memory expansion οπότε άμα βρεις ναι. Μπορεί και να δουλεύει και χωρίς αυτό, δεν ξέρω...

Την άλλη βδομάδα θα έχετε τα m3, dont worry ;)

PS: Για όλες τις πληροφορίες μπορείτε να κοιτάτε το αρχικό μου post: http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1425&p=38467

#117 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2007 - 18:37

Ωραια παιδια αν ειναι θελω να συμμετασχω και εγω...γινεται ή αργησα?μπορειτε να μου πειτε που να καταθεσω τα λεφτα?
Φανταζομαι οτι επιβαλεται και η αγορα ενος cart reader για να περναω τα roms .σωστα?

#118 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2007 - 19:09

Σωστά αν δεν έχεις ήδη έναν ή κάποια συσκευή που να δουλεύει σαν έναν τέτοιο. Πολλά laptops έχουν ήδη card readers, ενώ αν έχεις κινητό που χρησιμοποιεί microSD cards μπορείς να περνάς τα roms στην κάρτα μέσω αυτού. Αλλιώς αγόρασε έναν :P .

Ναι μπορείς, αρκεί να πας αύριο κιόλλας και να στείλεις 32€ με ταχυδρομική επιταγή στην διεύθυνση που θα σου στείλω με pm.

#119 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2007 - 20:19

Εγινε θα τα στειλω αυριο πρωι!

-Ερωτηση:Το πακετο εννοητε οτι δεν παρεχει την microsd ...κοστιζει απο οτι ειδα γυρο στα 20 ευρω.Εχεις να προτεινεις καμια μαρκα?

#120 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2007 - 20:55

Σου προτείνω αυτήν εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569426 . Ειδικά στο e-shop την έχουν 10€ φθηνότερα από τα υπόλοιπα μαγαζιά.