Και ο Somnius δεν έχει στείλει τα λεφτά για το επιπλέον κομμάτι που ζήτησε. Του έστειλα pm να μου πει αν τα έστειλε. Somnius αν δεν τα έστειλες, μου χρωστάς 1,4€ και κοίτα και τις τιμές γιατί άλλαξαν λίγο από το divineo. Αν τα έστειλες άστα, θα τα βάλω εγώ 
Άρα τα πρώτα φτάσανε.. ουφ.. ωραία.. ελπίζω σήμερα ή αύριο να έχεις και τα υπόλοιπα αλλιώς μην το βάλεις παραγγελειά το 4ο κομμάτι ούτε τις θύκες που σου είπα θα τις περάσω άμα είναι αργότερα σε δικιά μου παραγγελία.. όσο για το 1.4euro αν δεν σου στείλω τα λεφτά μέχρι το μεσημέρι τότε θα στα δώσω αν θες με μια τραπεζική μεταφορά γιατί είναι κρίμα για 1.4euro να δώσω 2.80 μεταφορικά δεν νομίζεις..??
Πάντως θέλω να στα στείλω με κάποιον τρόπο.. οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τις καλούς φίλους και τις καλές ομαδικές.. χοχο (

)
Παιδια θα μπορουμε να παιζουμε ασυρματα με αλλους οταν θα εχουμε το simply??
Ναι ρε.. κανονικά.. απλά παίζει μερικές φορές να τρως πόρτα από το nintendo wifi connection αλλά μην μασάς μια δυο τρείς θα παίζει..!!

για να συνεχίσω τον χωρό που άρχiσε ο φίλος somnius, και έχοντας δοκιμάσει πολλά απο αυτά με το δικό μου σετάκι, παραθέτω links απο μερικά αξιόλογα homebrews για το πολυαγαπημένο μας DS.
και πολύ καλά έκανες.. μπράβο αδερφέ..!!
Draw - πρόγραμμα ζωγραφικής που αποθηκέβει σε png. (με αυτό ζωγράφισα το αστεράκι στο signiature)
Να πω ότι δεν σε πιστεύω.. τι λέει το Draw για πες.. έχω κατεβάσει κι άλλα παρόμοια γιαυτό ρωτάω..!!
DS organize - κάντε το DS σας ένα πλήρως λειτουργικό organizer με ημερολόγιο, σημειώσεις, ζωγραφική, ToDo, reminder και έναν λειτουργικότατο irc client. οι διάφορες εκδόσεις διαφοροποιούνται μόνο στο χρώμα.
Μου έχουν πει πολύ καλά λόγια για το DSorganize τόσο καλό είναι πια.. νομίζω ότι δεν υπάρχει και άλλο έτσι.. όσο για τα reminders μπορείς π.χ. να τρέχεις το DSorganize και να κλείσεις το lid του DS δλδ να το στείλεις σε sleepmode και να χτυπάνε τα reminders κανονικά κλπ κλπ..??
Moonshell - Media player για το DS. τρέχει επίσης και τα homebrew που για κάποιο λόγο αρνούνται να ξεκινήσουν απο μόνα τους... Fully skinnable
Είναι λένε ο καλύτερος Media Player παίζει τα άπαντα και είναι πλέον η ενσωματωμένη λύση για Media στο M3 DS Simply.. γιατί όμως το Simply δεν έχει της M3 τον media player πια και έχει το Moonshell.. τόσο καλό είναι το Moonshell πια ρε παιδιά..?? έχω δει κάτι βίντεο όλα τα λεφτά.. αποδήδει καλά..!!
WiFi voice chat - απο το ίδιο group. το Voice Chat client επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνουν με το μικρόφωνο του DS και ενός μεγάλου board που το γεμίζουν ζωγραφιες. (αν το βάλετε να κανονίσουμε meetings)
Απ'ότι διάβασα το VoIP chat πρόγραμμα είναι ακόμα σε gui μόνο.. δεν έχουν ολοκληρώσει τον κώδικα επικοινωνίας.. αν το κάνουν όμως παιδιά αυτό ήταν.. περιμένω από το skype να βγάλει πρόγραμμα για nintendo ds.. ή μήπως καλύτερα να τους το προτείνουμε.. ομαδικά.. τι λέτε..?? Έτσι είχαν κάνει και στην Opera παρακάλια φαίνεται.. και έφτιαξε τον nds browser..!!

DSLinux - έρχεται και στο DS! όσοι ξέρουν shell ας προσέλθουν...
Με kubuntu 6.10 edgy eft είμαι τώρα.. το lynx το παίζω εδώ και χρόοονια.. παίζει να είναι ο καλύτερός μου φίλος.. κι ας βλέπω τα βίντεο με χρήση aalib και ascii characters..!!

(άσχετο bb RULEZ)
αυτά για αρχή! θα βρείτε πολλά μαζεμένα στο http://dl.qj.net
Και πάλι μπράβο.. βρήκες κάτι.. δώσε και το link να δούμε τι παίζει.. σωστός!!!
τα homebrew είναι απολύτως νόμιμα στο κατέβασμα και στην χρήση οπώτε enjoy...
Enjoy και ξερό ψωμί.. το μόνο που μου μένει είναι να έρθει το m3.. πανικόβλιτος θα γίνω..!!
Υ.Γ. Και το
ndshb.com έχει πολύ πράμα και σωστά κατανεμιμένο..!!
Το DSFTP και το NDSMail που μπορούμε να τα βρούμε..
Επίσης θέλω ένα πρόγραμμα που να μπορεί να βλέπω με το DS μου ως VNC Client ένα άλλο pc που θα τρέχει VNC Server..!