Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#136 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 11 January 2007 - 12:46

+ Δυνατότητα εκκίνησης (boot) slot 2 flash carts για υποστήριξη GBA, με το DS simply να λειτουργεί ως passme στο slot 1

Σε περιπτώσεις ατόμων που έχουν από πριν ένα από τα M3 Solutions.. π.χ. το CF/SD ή MiniSD version χρειαζόντουσαν ένα Passkey 3 ή ανάλλογο για να παίξουν τα ds games στο ds.. λόγο του ότι τα φόρτωνε από το slot-2 cart που ήταν μόνο για gba.. το m3 ds simply δεν έχει αυτή την ανάγκη γιατί το κάνει κατευθείαν.. αλλά μπορεί να λειτουργίσει ακριβώς όπως π.χ. το passkey 3 αν έχεις και ένα m3 ή άλλο που μπαίνει στο gba (slot-2) cart.. επίσης κάτι άκουσα στο νετ ότι παίζει αν έχεις π.χ. το m3 simply και ένα m3 perfect miniSD από κάτω να παίξει ο nds browser.. αυτάαα!! :)

Τελικά πως παίζει ο nds browser θα μας βοηθήσει κανείς..?

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#137 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 11 January 2007 - 13:04

Κι ένα ακόμα βίντεο από το YouTube.com http://www.youtube.com/watch?v=nuI2jY0po0w που παρουσιάζονται τα εξής :

Ένας τύπος με ένα DS Lite Μαύρο που το έχει flashάρει να μην δείχνει την εισαγωγική οθόνη περί health & warning
Ένα M3 DS Simply γεμάτο Roms
Και διαδοχική εκτέλεση των
-- 1) Final Fantasy 3
-- 2) Wario Ware Touched
-- 3) Tony Hawk Downhill Jam

Πως σας φαίνεται τώρα.. καλύτερα..??

Υ.Γ. ένας μάλιστα είπε σε ένα σχόλιο σε βίντεο του youtube.com το παρακάτω

stupid, stop putting up videos like this one. if nintendo starts patching the games there will be no more roms.

λέτε να γίνει κάτι τέτοιο.. να ξυπνήσει η nintendo και να κάνει την δουλειά μας δύσκολη..?? εσείς τι λέτε..?

Υ.Γ.2. Δείτε ένα βίντεο από το YouTube.com -= http://www.youtube.com/watch?v=ZYq0rvM10S8 =- που έναν τύπος τρέχει το beup msn messenger client και μιλάει γράφει emoticάρει και ζωγραφίζει με msn contacts του..!

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#138 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 11 January 2007 - 13:50

@ Somnius: Respect :D

Πρέπει να σε ευχαριστήσουμε όλοι για τις πληροφορίες που μας δίνεις συνεχώς :thumbup:
1

#139 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 11 January 2007 - 13:55

Και δεν θα σταματήσω.. όσο έχω νετ μερικά χρήματα και αρκετή όρεξη..!! :) ;)

Y.Γ. μπορείτε να με βρείτε online να τα πούμε στο skype με voice ή text στο skyname : asosillusionist | προσθέστε με στη skype buddy list

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#140 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 11 January 2007 - 15:08

Μπα, δεν γίνεται να κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά και να το κάνει θα βρεθεί άλλος τρόπος να κάνουν rip τα roms... :P

#141 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 11 January 2007 - 16:48

Somnium.....αι στο καλο με συγκινησες! Τι ωραιο που ειναι αυτο το video!

Λοιπον....Trynksssj2 στειλαμε σημερα τα λεφτα εγω και ο Vetus...αλλα εχω να πω κατι εδω...

Οταν πηγα στα ΕΛΤΑ και ρωτησα ποσο θα κανει να φτασει η επιταγη μου ειπε "3 εργασιμες μερες". Εδω ειχατε πει για 1 αν θυμαμαι καλα...Μετα ρωτησα για αλλο τροπο και μου ειπε αν θελω 1 μερα να κανω τηλεφωνικη επιταγη...με επιπλεον κοστος 6,50+ ευρω....Συγγνωμη αλλα τελικα διαλεξα την ταχυδρομικη διοτι δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα για 1 απλη αποστολη(ειμαι και στο κοκκινο τελευταια). Αν αργησει πραγματι τοτε ζητω συγχωρεση απο ολους που θα καθηστερησει το προγραμμα εξαιτιας μου αλλα οταν βλεπω απατη δεν μασαω...

#142 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 11 January 2007 - 17:39

ελεος ακομα δεν εφτασαν τα δικα μου.... τζαμπα τα 8ε εξωδα αποστολής για να πάει την επόμενη κιολας μερα με fax.... ελτα σου λενε μετα... "Στειλτο με τηλεφωνική ταχυδρομική επιταγη και ο ενδιαφερόμενος θα την έχει στα χέρια του αύριο κιολας".... τα λεφτα θελανε να φάνε μόνο! Πφ :P

Την επομένη έρχονται πάντα, απλά το πρωί αυτές τις μέρες δεν ήταν κανένας στο σπίτι και δεν είχε που να τις αφήσει ο ταχυδρόμος :P . Σήμερα είπα στον πατέρα μου και πήγε και μους τις πήρε από το ταχυδρομίο.

Παιδιά επειδή προσωπικά ενδιαφέρομαι και για GBA ROMS θα ήθελα να ξέρω αν στην παραγγελία για τα "M3 DS Simply" θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και ένα "M3 Perfect Mini SD version" για εμένα(ή και για όποιον άλλον μπορεί να ενδιαφέρεται,τα λεφτά για την αγορά φυσικά και θα σταλούν στον trynksssj2),προκειμένου να γλιτώσω διαδικασία/μεταφορικά και άλλου Flashcart.
Αυτό που με ενδιαφέρει συγκεκριμένα να μάθω είναι:
1)Αν η αποστολή θα ενσωματωθεί στην βασική παραγγελία(αν ναι,θα υπάρξει αύξηση του κόστους αποστολής;Εννοείται ότι όποια αυξηση θα καλυφθεί από εμένα.)
2)Αν θα επηρεάσει το χρόνο αποστολής της βασικής παραγγελίας.
3)Αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό από τη μεριά των άμεσα εμπλεκόμενων στην παραγγελία(trynksssj2,Dante80 κτλ).
4)Και βέβαια αν συμφωνείτε εσείς σε αυτό.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω έχει αρνητική συνέπεια στην ομαλή ολοκλήρωση της παραγγελίας,φυσικά και δεν θα γίνει καμία αλλαγή στην ισχύουσα διαδικασία.

Θα σου την κάνω την παραγγελία, αλλά αφού ολοκληρωθεί αυτή ;) .

Όλες οι επιταγές έχουν έρθει, εκτός από του Vetus και του Blademaster_X που τις έστειλαν σήμερα. Μην στενοχωριέσαι. Πάντα την επομένη έρχονται οι επιταγές. Καλά έκανες και δεν έδωσες άλλα 7€ ;) . Και να καθυστερήσει εγώ την δευτέρα βάζω τα λεφτά στην τράπεζα γιατί αύριο δυστυχώς θα λείπω. Οπότε ή την τρίτη ή την τετάρτη θα είναι η ημέρα αξίας, άρα τότε θα γίνει και η παραγγελία. Και ο Somnius δεν έχει στείλει τα λεφτά για το επιπλέον κομμάτι που ζήτησε. Του έστειλα pm να μου πει αν τα έστειλε. Somnius αν δεν τα έστειλες, μου χρωστάς 1,4€ και κοίτα και τις τιμές γιατί άλλαξαν λίγο από το divineo. Αν τα έστειλες άστα, θα τα βάλω εγώ ;) .

Όσοι θέλουν να δηλώσουν μπορούν και σήμερα τελικά και αύριο μπορούν να στείλουν τα λεφτά.

#143 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 11 January 2007 - 21:43

Παιδια θα μπορουμε να παιζουμε ασυρματα με αλλους οταν θα εχουμε το simply??

#144 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 12 January 2007 - 03:35

για να συνεχίσω τον χωρό που άρχiσε ο φίλος somnius, και έχοντας δοκιμάσει πολλά απο αυτά με το δικό μου σετάκι, παραθέτω links απο μερικά αξιόλογα homebrews για το πολυαγαπημένο μας DS.

Draw ( http://www.ndshb.com/cgi-bin/cfiles/cfiles.cgi?0,0,0,0,3,92 )
πρόγραμμα ζωγραφικής που αποθηκέβει σε png. (με αυτό ζωγράφισα το αστεράκι στο signiature)

DS organize ( http://davr.org/ds2/dso/ ) κάντε το DS σας ένα πλήρως λειτουργικό organizer με ημερολόγιο, σημειώσεις, ζωγραφική, ToDo, reminder και έναν λειτουργικότατο irc client. οι διάφορες εκδόσεις διαφοροποιούνται μόνο στο χρώμα.

Moonshell ( http://mdxonline.dyndns.org/archives/2006/12/moonshell_ver151_top.shtml ) Media player για το DS. τρέχει επίσης και τα homebrew που για κάποιο λόγο αρνούνται να ξεκινήσουν απο μόνα τους... Fully skinnable

WiFi voice chat ( http://mdxonline.dyndns.org/archives/2006/12/wifi_voicechatclient_ver_15.shtml ) απο το ίδιο group. το Voice Chat client επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνουν με το μικρόφωνο του DS και ενός μεγάλου board που το γεμίζουν ζωγραφιες. (αν το βάλετε να κανονίσουμε meetings)

DSLinux ( http://www.dslinux.org/ ) παίζει παντού! ο συνήθης ύποπτος που τρέχει σε pc's, PDA's, PSP's, καφετιέρες και ψυγεια (just kidding) έρχεται και στο DS! όσοι ξέρουν shell ας προσέλθουν...

αυτά για αρχή! θα βρείτε πολλά μαζεμένα στο http://dl.qj.net

τα homebrew είναι απολύτως νόμιμα στο κατέβασμα και στην χρήση οπώτε enjoy...
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#145 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 12 January 2007 - 10:24

Και ο Somnius δεν έχει στείλει τα λεφτά για το επιπλέον κομμάτι που ζήτησε. Του έστειλα pm να μου πει αν τα έστειλε. Somnius αν δεν τα έστειλες, μου χρωστάς 1,4€ και κοίτα και τις τιμές γιατί άλλαξαν λίγο από το divineo. Αν τα έστειλες άστα, θα τα βάλω εγώ ;)

Άρα τα πρώτα φτάσανε.. ουφ.. ωραία.. ελπίζω σήμερα ή αύριο να έχεις και τα υπόλοιπα αλλιώς μην το βάλεις παραγγελειά το 4ο κομμάτι ούτε τις θύκες που σου είπα θα τις περάσω άμα είναι αργότερα σε δικιά μου παραγγελία.. όσο για το 1.4euro αν δεν σου στείλω τα λεφτά μέχρι το μεσημέρι τότε θα στα δώσω αν θες με μια τραπεζική μεταφορά γιατί είναι κρίμα για 1.4euro να δώσω 2.80 μεταφορικά δεν νομίζεις..??

Πάντως θέλω να στα στείλω με κάποιον τρόπο.. οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τις καλούς φίλους και τις καλές ομαδικές.. χοχο (;))

Παιδια θα μπορουμε να παιζουμε ασυρματα με αλλους οταν θα εχουμε το simply??

Ναι ρε.. κανονικά.. απλά παίζει μερικές φορές να τρως πόρτα από το nintendo wifi connection αλλά μην μασάς μια δυο τρείς θα παίζει..!! :)

για να συνεχίσω τον χωρό που άρχiσε ο φίλος somnius, και έχοντας δοκιμάσει πολλά απο αυτά με το δικό μου σετάκι, παραθέτω links απο μερικά αξιόλογα homebrews για το πολυαγαπημένο μας DS.

και πολύ καλά έκανες.. μπράβο αδερφέ..!!

Draw - πρόγραμμα ζωγραφικής που αποθηκέβει σε png. (με αυτό ζωγράφισα το αστεράκι στο signiature)

Να πω ότι δεν σε πιστεύω.. τι λέει το Draw για πες.. έχω κατεβάσει κι άλλα παρόμοια γιαυτό ρωτάω..!!

DS organize - κάντε το DS σας ένα πλήρως λειτουργικό organizer με ημερολόγιο, σημειώσεις, ζωγραφική, ToDo, reminder και έναν λειτουργικότατο irc client. οι διάφορες εκδόσεις διαφοροποιούνται μόνο στο χρώμα.

Μου έχουν πει πολύ καλά λόγια για το DSorganize τόσο καλό είναι πια.. νομίζω ότι δεν υπάρχει και άλλο έτσι.. όσο για τα reminders μπορείς π.χ. να τρέχεις το DSorganize και να κλείσεις το lid του DS δλδ να το στείλεις σε sleepmode και να χτυπάνε τα reminders κανονικά κλπ κλπ..??

Moonshell - Media player για το DS. τρέχει επίσης και τα homebrew που για κάποιο λόγο αρνούνται να ξεκινήσουν απο μόνα τους... Fully skinnable

Είναι λένε ο καλύτερος Media Player παίζει τα άπαντα και είναι πλέον η ενσωματωμένη λύση για Media στο M3 DS Simply.. γιατί όμως το Simply δεν έχει της M3 τον media player πια και έχει το Moonshell.. τόσο καλό είναι το Moonshell πια ρε παιδιά..?? έχω δει κάτι βίντεο όλα τα λεφτά.. αποδήδει καλά..!!

WiFi voice chat - απο το ίδιο group. το Voice Chat client επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνουν με το μικρόφωνο του DS και ενός μεγάλου board που το γεμίζουν ζωγραφιες. (αν το βάλετε να κανονίσουμε meetings)

Απ'ότι διάβασα το VoIP chat πρόγραμμα είναι ακόμα σε gui μόνο.. δεν έχουν ολοκληρώσει τον κώδικα επικοινωνίας.. αν το κάνουν όμως παιδιά αυτό ήταν.. περιμένω από το skype να βγάλει πρόγραμμα για nintendo ds.. ή μήπως καλύτερα να τους το προτείνουμε.. ομαδικά.. τι λέτε..?? Έτσι είχαν κάνει και στην Opera παρακάλια φαίνεται.. και έφτιαξε τον nds browser..!! :P

DSLinux - έρχεται και στο DS! όσοι ξέρουν shell ας προσέλθουν...

Με kubuntu 6.10 edgy eft είμαι τώρα.. το lynx το παίζω εδώ και χρόοονια.. παίζει να είναι ο καλύτερός μου φίλος.. κι ας βλέπω τα βίντεο με χρήση aalib και ascii characters..!! :) (άσχετο bb RULEZ)

αυτά για αρχή! θα βρείτε πολλά μαζεμένα στο http://dl.qj.net

Και πάλι μπράβο.. βρήκες κάτι.. δώσε και το link να δούμε τι παίζει.. σωστός!!!

τα homebrew είναι απολύτως νόμιμα στο κατέβασμα και στην χρήση οπώτε enjoy...

Enjoy και ξερό ψωμί.. το μόνο που μου μένει είναι να έρθει το m3.. πανικόβλιτος θα γίνω..!!

Υ.Γ. Και το ndshb.com έχει πολύ πράμα και σωστά κατανεμιμένο..!!
Το DSFTP και το NDSMail που μπορούμε να τα βρούμε..
Επίσης θέλω ένα πρόγραμμα που να μπορεί να βλέπω με το DS μου ως VNC Client ένα άλλο pc που θα τρέχει VNC Server..!

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#146 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 12 January 2007 - 13:05

για όλα τα γουστα λεμεεε :P

Επίσης θέλω ένα πρόγραμμα που να μπορεί να βλέπω με το DS μου ως VNC Client ένα άλλο pc που θα τρέχει VNC Server..!

non VNC client/server
http://cablemodem.fibertel.com.ar/pointless/PointyRemote.zip

VNC client
http://www.dev-scene.com/NDS/DSVNC

γιατί όμως το Simply δεν έχει της M3 τον media player πια και έχει το Moonshell.. τόσο καλό είναι το Moonshell πια ρε παιδιά..??

γιατί επιδέχεται plugins για διαφορους τύπους αρχείων, έχει παραθυριακό περιβάλλον και.... τρέχει όλα τα προγράμματα που αρνούνται να ξεκινήουν απο μόνα τους!

Να πω ότι δεν σε πιστεύω.. τι λέει το Draw για πες.. έχω κατεβάσει κι άλλα παρόμοια γιαυτό ρωτάω..!!

είναι κάτι που πρέπει να δείς για να πιστέψεις! :P μήν τρελλένεσαι, ένα απλό πρόγραμμα ζωγραφικής είναι και μάλιστα καθόλου εκτεταμμένο.. η μόνη διαφορά είναι οτι σώζεις δημιουργίες στο root folder της κάρτας μνήμης. λειτουργεί μόνο με το σύστημα αρχείων FAT.

Φάτε και μία σελίδα με emus να γουστάρετε :P:P:P
http://www.dev-scene.com/NDS/Emulators
Posted Image

#147 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 12 January 2007 - 14:22

Για πες.. ένας καλός file manager παίζει..??
Ξέρω ότι με το dslinux και τον midnight commander παίζει να κόψω φλέβες.. και έχω την λύση για τους απαιτητικούς..!! (θα πω παρακάτω..)
Το M3 DS Simply με Fat παίζει..?? αν όχι με τι παίζει ξέρουμε..!! ??

Όσο για τους απαιτητικούς.. για να μην μπαινοβγάζετε την sd (mini-micro) έναν file-manager με remote file server ώστε να στέλνετε στο ds wirelessly τα αρχεία σας.. σκεύτομαι επίσης να φτιάξω μια online βάση δεδομένων ώστε αν είστε online να ενημερώνεστε για νέες εκδόσεις για τα προγράμματα που θα έχετε εγκατεστημένα στο ds σας..

Θα το προτείνω στην ομάδα ανάπτυξης DSappz με χρήση του PAlib από το dsplanet.gr

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#148 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 12 January 2007 - 15:49

Ρε Somnius δεν τα θέλω τα 1.4€ . Απλά είπες ότι θες και ένα ακόμη κομμάτι. Τα έστειλες τα λεφτά για το κομμάτι αυτό ή όχι;;

#149 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 12 January 2007 - 16:04

Somnius... to DSorganize μεσα σε όλα έχει και εναν file manager. όπως και το moonshell. αλλά μην περιμένετε κάτι ανεπτυγμένο... διστυχώς θα αναγκαστείτε να βαζετε/βγαζετε την SD σας...
Posted Image

#150 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 12 January 2007 - 23:53

http://mapwii.com/wii-number/map.cfm?nintendo=9871043&country=82
:bleh: