Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Nintendo Place
Posted 30 June 2009 - 23:06

Posted 01 July 2009 - 11:58
Βάσει τον προβλημάτων που αναφέρεις, μπορώ να σκεφτώ κάποια πιθανά αίτια αν και δεν έχω Dsi.
- Μήπως η microsd κάρτα που έχεις είναι προβληματική ή δεν συνεργάζεται σωστά με την acekard? Δοκίμασε να βάλεις μια άλλη κάρτα και δες αν σου κάνει τα ίδια, ή κάνε την format και ξανα πέρασε τα roms που είχες.
- Το DSi το έχεις πάντα με τον φορτιστή? Παίξε μια φορά μόνο με την μπαταρία (μην ξεχνάς πως είναι portable το DSi, και έχει κατασκευαστεί να δουλεύει κυρίως απο μπαταρίες!), και δες αν κάνει τα ίδια.
- Μήπως έκάνες κανένα update τώρα τελευταία? Μην ξεχνάς πως η nintendo δεν τις γουστάρει τις flashcards, και στα update προσπαθεί να τις μπλοκάρει...
- Παίζει να έχει πρόβλημα το slot του DSi ή να είναι προβληματική η acekard. Λίγο σπάνιο, αλλά και πάλι μπορεί να συμβεί..
1)Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να ειναι προβληματικη?Αφου αρχικα παιζαν ολα κανονικα.Και τωρα δηλαδη τρεχουν τα παιχνιδια αλλα στις 3 φορες που θα το βαλω στην μια θα κολλησει.Αν δεν ηταν συμβατη η ηταν προβληματικη θα ειχε προβλημα εξ αρχης.Μην σου πω ουτε καν θα τρεχαν τα roms.
2)Oχι φυσικα και παιζω και χωρις φορτιστη αλλα παλι δεν εχει διαφορα.Απλα ο φορτιστης θερμαινει το DS πιο γρηγορα και υπεθεσα μηπως κολλαει απο υπερθερμανση.Αλλα τελικα τα ιδια γινονται και χωρις αυτον.Απλα μια φορα μου εχει συμβει να τελειωνει η μπαταρια οσο παιζω,να βαζω φορτιστη και σε καποια φαση ηταν να παω μεσα και βγαζω τον φορτιστη και κολλησε.....
3)Οχι δεν εχω κανει καποιο update απο τοτε που πηρα το DSi.....
4)Ε τωρα αυτο.....Ε ελπιζω να μην ισχυει κατι τετοιο αν και μου φαινεται τελειως παραλογο.Το DSi δεν πανε ουτε 2 μηνες απο τοτε που το πηρα και δεν μου κανει για προβληματικο.Οσο για την acekard αυτη την εχω ενα μηνα μονο αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να εχει προβλημα.Ειναι η μονη συμβατη με dsi,ειναι καινουργια και το κεντρικο menu,το interface κλπ φαινονται κανονικα οπως καθε acekard που εχω δει....

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 01 July 2009 - 20:41
1)Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να ειναι προβληματικη?Αφου αρχικα παιζαν ολα κανονικα.Και τωρα δηλαδη τρεχουν τα παιχνιδια αλλα στις 3 φορες που θα το βαλω στην μια θα κολλησει.Αν δεν ηταν συμβατη η ηταν προβληματικη θα ειχε προβλημα εξ αρχης.Μην σου πω ουτε καν θα τρεχαν τα roms.
2)Oχι φυσικα και παιζω και χωρις φορτιστη αλλα παλι δεν εχει διαφορα.Απλα ο φορτιστης θερμαινει το DS πιο γρηγορα και υπεθεσα μηπως κολλαει απο υπερθερμανση.Αλλα τελικα τα ιδια γινονται και χωρις αυτον.Απλα μια φορα μου εχει συμβει να τελειωνει η μπαταρια οσο παιζω,να βαζω φορτιστη και σε καποια φαση ηταν να παω μεσα και βγαζω τον φορτιστη και κολλησε.....
3)Οχι δεν εχω κανει καποιο update απο τοτε που πηρα το DSi.....
4)Ε τωρα αυτο.....Ε ελπιζω να μην ισχυει κατι τετοιο αν και μου φαινεται τελειως παραλογο.Το DSi δεν πανε ουτε 2 μηνες απο τοτε που το πηρα και δεν μου κανει για προβληματικο.Οσο για την acekard αυτη την εχω ενα μηνα μονο αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να εχει προβλημα.Ειναι η μονη συμβατη με dsi,ειναι καινουργια και το κεντρικο menu,το interface κλπ φαινονται κανονικα οπως καθε acekard που εχω δει....
Κι όμως, στις flashcards είναι αρκετά σημαντικό το ποίες κάρτες δουλεύουν και ποίες όχι, γιατί οι κάρτες δεν έχουν την ίδια ταχύτητα (κάτι αρκετά σημαντικό για το DS!!) Επίσης οι microsd και γενικά αυτές οι κάρτες δεν θεωρούνται τα ποιο αξιόπιστα μέσα αποθήκευσης, και χρόνο με τον χρόνο αρχίζουν και χαλάνε.
Την περίπτωση σου, απότι βλέπω την έχουν και άλλοι πολλοί στα ξένα forums, και μάλλον έχει να κάνει με την ίδια την acekard, αλλά δεν έχει βρεθεί κάποια απάντηση για την ώρα.
Σε αυτό το link πάντως http://gbatemp.net/index.php?showtopic=154624
λέει πως να σετάρεις σωστά την κάρτα. Ακολούθησε τα βήματα όπως τα λένε, και δες αν σου κάνει πάλι προβλήματα.
Posted 01 July 2009 - 22:35
Τhanks παντως Matu-san.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 07 July 2009 - 02:50
Posted 07 July 2009 - 09:05
Λοιπόν έχω στείλει το wii μου στη Nortec και μου είπαν ότι έφυγε για Γερμανία για αντικατάσταση. Το wii έφυγε για Nortec από μένα στις 5 Μαίου. Μήπως ξέρει κανείς πόσο χρόνο παίρνει περίπου η αντικατάσταση δηλ περίπου πότε θα επιστρέψει το wii? Μήπως έχει τύχει και σε άλλον παρόμοια περίπτωση και ξέρει να με ενημερώσει... Αν όχι υπάρχει τρόπος να ενημερωθώ από τη nintendo Γερμανίας για την πορεία της αντικατάστασης πχ υπάρχει κάποιο email που μπορώ να απευθυνθώ;
Λοιπόν χθες ήρθε το wii επιδιορθωμένο! Τα παιχνίδια της Virtual console πρέπει να τα ξανακατεβάσω αλλά τζάμπα - δεν πληρώνω απλά θέλουν πάλι download... Τέλος καλό όλα καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος και με Nortec και με Nintendo service γενικότερα... εφόσον μου έλυσαν το πρόβλημα χωρίς να πληρώσω τίποτα και χωρίς ερωτήσεις γενικά.
Συμβουλή μου είναι να είναι το wiiconnect24 κλειστό. Χάνεις λίγο σε features αλλά από το να σου χαλάσει η κονσόλα το προτιμώ.
Posted 07 July 2009 - 10:55
Χτες βρέθηκα στο public και σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω.
Αν ισχύουν τα κιλά που μου είπε πρέπει είτε να είμαι πιο παχύς απ'οσο νόμιζα,
και θα πρέπει να χάσω και άλλα κιλά, ή να είμαι αρκετά χοντροκόκαλος!
Posted 07 July 2009 - 18:14
Ορίστε μερικά κάποια δεν έχουν κυκλοφορήσω ακόμα βέβαιαΜιας και εξοπλίστηκα με τη κάρτα περιμένω να ακούσω γνώμες για το καλύτερο jrpg του Ds

Suikoden Tierkreis
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ti4tiOoo5jU[/media]
------------------------------------------------------
Knights in the Nightmare
[media]http://www.youtube.com/watch?v=A2u3ZukJPb8[/media][media][/media]
-----------------------------------------------------
Dragon Quest IX
[media]http://www.youtube.com/watch?v=0smdaQL6Mlg[/media]
----------------------------------------------------------
Dragon Ball Kai
[media]http://www.youtube.com/watch?v=JLGnalwEU2M[/media]
----------------------------
Edited by ...xXx..., 07 July 2009 - 18:27.

Posted 08 July 2009 - 23:05

Posted 09 July 2009 - 10:03
Posted 09 July 2009 - 10:15
Επίσης μην ξεχάσεις το chrono trigger DS!
Το οποίο δεν νοείσαι να αποκαλείσαι gamer και να μην το έχεις παίξει

In other news πάρτε 2 βιντεάκια από τη σειρά True Blood:
http://www.youtube.com/watch?v=66TZVWaY6I8
http://www.youtube.com/watch?v=CioqzP9D-a4
Wii + Vampires = So Cool!
Edited by mchasap, 09 July 2009 - 16:52.
Posted 09 July 2009 - 21:20
Άλλες προτάσεις είναι πέρα από αυτά που σου πρότειναν τα παιδιά πιο πάνω είναι το εκπληκτικό Final Fantasy IV, το μετριότερο III καθώς και τα Dragon Quest V και IV. Επιπλέον σε Action/RPG καλές επιλογές είναι το Lunar Knights, το οποίο τελείωσα μόλις χτες και μου έχει αφήσει μόνο θετικές εντυπώσεις, το ΤΡΟΜΕΡΟ The World Ends With You, το οποίο ο ποταπός δεν έχω παίξει ακόμα, και το Mario and Luigi: Partners in Time.
Επειδή θα χαθείς λίγο, εγώ έχω να σου προτείνω:
Turn-based RPG: Pokemon Diamond/Pearl/Platinum ή Final Fantasy IV
Action RPG: The World Ends With You ή Lunar Knights
Posted 09 July 2009 - 21:32
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 10 July 2009 - 09:39
Το Metroid Prime Trilogy θα προσφέρει τα Metroid Prime , Metroid Prime 2: Echoes, και το Metroid Prime 3: Corruption Τα οποία θα υποστηρίζουν ανάλυση 480p, widescreen και θα κάνουν χρίση του Wiimote επίσης θα περιλαμβάνονται σε έναν και μόνο δίσκο στην τιμή. των 50 $
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ:
Metroid Prime Trilogy Hands-on Preview

Posted 10 July 2009 - 15:38