Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Nintendo Place
Posted 15 June 2009 - 21:31
Αντε να φερουν και το sigma harmonics και ειμαι ικανοποιημενος απο την square-enix.....

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 15 June 2009 - 22:23
ναιAνακοινωθηκε οντως το blood of bahamut για αμερικη/ευρωπη?
αν όλα πάνε καλά συμφώνα με όσα γράφονται από τα ελληνικά site θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2010 (εννοείτε Ιαπωνία κυκλοφορεί Ίδη )
τσιμπα και ενα trailer ακομα ;p
[media]http://www.youtube.com/watch?v=vAaKz7m5GeM&feature=fvst[/media]

Posted 16 June 2009 - 01:29
Posted 16 June 2009 - 20:58
κυκλοφορεί Ίδη το Suikoden Tierkreis το θεωρό από τα πιο όμορφα jrpg του ds
( [FONT="]το έχω λιώσει [/FONT]

-Suikoden: Tierkreis will expand the bounds of the handheld RPG as players journey with a variety of characters while exploring exotic locations and cultures across the game’s universe of parallel worlds. Featuring the franchise’s established gameplay while maximizing the technological capabilities of the DS to provide all-new online elements, this epic RPG consists of many cinematic experiences that will drive the grand storyline of the 108 Stars of Destiny as they battle to thwart the powerful forces of evil.
-Suikoden: Tierkreis features a robust online mode allowing players to send their character to another player’s parallel world through the door to the Infinity via WiFi. The character will be hired to complete a quest by another player and when the quest is complete or time is up, the original player will receive the outcome with their character. This is a fun and interesting way for gamers to level up characters, with both players receiving rewards for completing the quests.
Online Features:
· Exchange characters via Wi-Fi
· Receive trade goods by clearing quests
· Receive rare items as rewards by clearing quests
· The exchanged character can get experience
· Receive rare item only available in the Wi-Fi mode
· Unique boss battle that is only available in the Wi-Fi mode

Posted 16 June 2009 - 21:30

Punch-Out! και τα μυαλά στα κάγκελα! Δεν το είχα παίξει στο SNES, και δεν ήξερα για τι παιχνιδάρα πρόκειται, αλλά στο Wii νομίζω ότι λόγω και του τρομερού χειρισμού είναι το κάτι άλλο. MUST για οποιονδήποτε έχει Wii, νομίζω ότι είναι πραγματικά ένα κλασικό παιχνίδι. Το έβαλα για ''10 λεπτά'' και κατέληξα να τερματίσω τα 2 πρώτα πρωταθλήματα χωρίς να κατάλαβω πότε.

Posted 16 June 2009 - 21:40
συνδεεσαι μεσα απο τη συσκευη στο νετ και εχεις κανονικη περιηγηση ή μπαινεις σε καποια Online υπηρεσια και εχεις επιλογες για το καθε παιχνιδι και γενικα για το συστημα σου?
Posted 17 June 2009 - 14:40
Posted 17 June 2009 - 14:42

θενκ γιου.
Posted 17 June 2009 - 23:43
α)Για καποιο λογο προτιμω τον 2d τροπο σχεδιασμου των χαρακτηρων που υπηρχε στα παλια suikoden του psx.Oι 3d chibi χαρακτηρες και τα διαφορα palette swaps στα μοντελα τους μου ειχαν κακοφανει αρχικα αλλα νταξ συνηθιζεται.Παρολ'αυτα τα πορτρετα ειναι καλυτερα απο ποτε και οι νεες φυλες εχουν πολυ φαση.Ειχαμε πηξει στα Kobolds να πουμε.
β)Πολλα και ευκολα random battles σε σημειο που νικαω χωρις καν να προσεχω απλα πατωντας attack συνεχομενα.Και τα Boss battles δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολα.Aσε που η μουσικη της μαχης δεν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα.Ευτυχως που η μουσικη σπερνει κατα τα αλλα.
γ)Mπορει να υπαρχει επιλογη να βαλεις διαφορετικα οπλα σε καθε χαρακτηρα και οι αλλαγες στα οπλα φαινονται στις μαχες παρολ αυτα εχει χαθει η ιδιαιτεροτητα των περιεργων unique οπλων που ειχαν στα παλια suikoden.Στα παλια εβλεπες κατι κουλα(oboro dedective agency) ενω τωρα ειναι πιο συμβατικα τα πραγματα.
δ)Οι φωνες μου ειχαν φανει ΤΡΑΓΙΚΕΣ αρχικα αλλα τελικα συμπαθησα τον πρωταγωνιστη και τωρα μαρεσουν

Anyway ισως τα παραλεω επειδη ειμαι fan και το παιχνιδι ειναι πολυ καλυτερο απο οτι φαινεται αλλα οκ.Το 2 δεν το φτανει.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 19 June 2009 - 12:17
Η αυτό ή απλά δεν ήξεραν που να κοιτάξουν γιατι το πρόβλημα εμφανίζεται σε συγκεκριμένα σημεία.. πχ στο Resident evil 4 που είναι πολύ έντονο εμφανίζεται in game και όχι στα μενού. Τέσπα το έστειλαν πίσω, το πρόβλημα παραμένει οπότε τράβηξα μερικά βιντεάκια με τη φωτογραφική μηχανή και μια φωτογραφία τυπωμένη σε A4 τους τα έστειλα πριν 1 βδομάδα και μου είπαν πάει για αντικατάσταση. Αυτό θα πάρει από 1 βδομάδα (αν μπορέσουν να κάνουν backup τα vc games αυτοί) ως 3 βδομάδες (αν χρειαστεί να το στείλουν Γερμανία). Υπομονή...
Λοιπόν έχω στείλει το wii μου στη Nortec και μου είπαν ότι έφυγε για Γερμανία για αντικατάσταση. Το wii έφυγε για Nortec από μένα στις 5 Μαίου. Μήπως ξέρει κανείς πόσο χρόνο παίρνει περίπου η αντικατάσταση δηλ περίπου πότε θα επιστρέψει το wii? Μήπως έχει τύχει και σε άλλον παρόμοια περίπτωση και ξέρει να με ενημερώσει... Αν όχι υπάρχει τρόπος να ενημερωθώ από τη nintendo Γερμανίας για την πορεία της αντικατάστασης πχ υπάρχει κάποιο email που μπορώ να απευθυνθώ;
Posted 26 June 2009 - 21:02
Edited by ...xXx..., 26 June 2009 - 21:07.

Posted 26 June 2009 - 21:03
το teaser trailer του Astro Boy, απο το επίσημου παιχνιδι της επερχόμενης ταινίας CGI. Το trailer, αν και σύντομο, περιέχει δράση από το παιχνίδι. οπότε αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=TyD19xDouok[/media][media]http://www.youtube.com/watch?v=fHBRCKu7yPQ&feature=fvw[/media]
Μόλις ιδα το trailer από το Cursed Mountain και δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ μαζί σας ;p καλά τη παιχνιδάρα είναι αυτή θυμίζει το παλιό καλό silent hill
Σενάριο
Το σενάριο του τίτλου διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του 1980 στα παγωμένα Ιμαλάια. Ο παίχτης ελέγχει έναν ορειβάτη ο οποίος ψάχνει τον χαμμένο αδερφό του στην κορυφή του βουνού. Οι ψυχές των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους στην περιοχή, έχουν εγκλοβιστέί στη λήθη του βουνού. Εκτός όμως από τα πνεύματα, ο παίχτης θα έρθει αντιμέτωπος με χωρικούς, άλλους ορειβάτες, προσκυνητές και μοναχούς βουδιστές. Την κατάσταση έρχεται να δυσκολέψει και η εμφάνιση παραισθήσεων και η στέρηση οξυγόνου. Η ανάβαση ως την κορυφή του βουνού, είναι κυριολεκτικά ένα εφιάλτης...
Επίσημη Ιστοσελίδα:
http://cursedmountain.deepsilver.com/
[media]http://www.youtube.com/watch?v=lo2pTP8NG3I[/media]
Edited by ...xXx..., 26 June 2009 - 21:26.

Posted 29 June 2009 - 14:48
Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταει.Απλα σε random στιγμες παγωνει η οθονη και παπαλα.Κανω restart το DS και στο κεντρικο μενου που επρεπε να εμφανιζεται η acekard η οποιαδηποτε καρτα παιχνιδιου δεν υπαρχει τιποτα.Την βγαζω,την ξαναβαζω και την αναγνωριζει κανονικα αλλα μετα κολλαει παλι.Το σπαστικο ειναι οτι δεν συμβαινει παντα και μαλιστα μερικα roms που παιζαν κανονικα παλιοτερα τελευταια κολλανε αρκετα....
Εχω σκεφτει οτι μπορει να ειναι ειτε υπερθερμανση απο τον φορτιστη,ειτε καποιο περιεργο κουνημα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου η κατι τετοιο.Αλλα συμβαινει σε τελειως ακυρες περιπτωσεις οποτε μου κανει εντυπωση.....
Τωρα φταει η acekard,το rom η το DSi?Ειχε κανεις καποιο παρομοιο προβλημα?

Posted 30 June 2009 - 20:26
Nα αναφερω ενα προβλημα που μου συμβαινει ολο και συχνοτερα τελευταια στο DSi.Εχω μια acekard v2 συμβατη με DSi.Aρχικα ολα τα roms τρεχαν κανονικα,τωρα τελευταια ομως crashαρει αρκετα εως πολυ συχνα στη μεση του game και εχει καταντησει πολυ εκνευριστικο.
Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταει.Απλα σε random στιγμες παγωνει η οθονη και παπαλα.Κανω restart το DS και στο κεντρικο μενου που επρεπε να εμφανιζεται η acekard η οποιαδηποτε καρτα παιχνιδιου δεν υπαρχει τιποτα.Την βγαζω,την ξαναβαζω και την αναγνωριζει κανονικα αλλα μετα κολλαει παλι.Το σπαστικο ειναι οτι δεν συμβαινει παντα και μαλιστα μερικα roms που παιζαν κανονικα παλιοτερα τελευταια κολλανε αρκετα....
Εχω σκεφτει οτι μπορει να ειναι ειτε υπερθερμανση απο τον φορτιστη,ειτε καποιο περιεργο κουνημα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου η κατι τετοιο.Αλλα συμβαινει σε τελειως ακυρες περιπτωσεις οποτε μου κανει εντυπωση.....
Τωρα φταει η acekard,το rom η το DSi?Ειχε κανεις καποιο παρομοιο προβλημα?
Βάσει τον προβλημάτων που αναφέρεις, μπορώ να σκεφτώ κάποια πιθανά αίτια αν και δεν έχω Dsi.
- Μήπως η microsd κάρτα που έχεις είναι προβληματική ή δεν συνεργάζεται σωστά με την acekard? Δοκίμασε να βάλεις μια άλλη κάρτα και δες αν σου κάνει τα ίδια, ή κάνε την format και ξανα πέρασε τα roms που είχες.
- Το DSi το έχεις πάντα με τον φορτιστή? Παίξε μια φορά μόνο με την μπαταρία (μην ξεχνάς πως είναι portable το DSi, και έχει κατασκευαστεί να δουλεύει κυρίως απο μπαταρίες!), και δες αν κάνει τα ίδια.
- Μήπως έκάνες κανένα update τώρα τελευταία? Μην ξεχνάς πως η nintendo δεν τις γουστάρει τις flashcards, και στα update προσπαθεί να τις μπλοκάρει...
- Παίζει να έχει πρόβλημα το slot του DSi ή να είναι προβληματική η acekard. Λίγο σπάνιο, αλλά και πάλι μπορεί να συμβεί..
Posted 30 June 2009 - 22:28
(κυκλοφορεί στις 10 Ιουλίου)
[media]http://www.youtube.com/watch?v=44qRvHv5TWE[/media]