Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Nintendo Place
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 16:40
Θα έχει επιλογή να βάζεις και τις original φωνές έτσι?
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 17:08

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 17:23

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 18:35
εξαιρεσεις το τεννις και γω συμφωνω μονο αυτα αξιζουν.οσο για το one piece παλι καλα που θα χει τις φωνες γιατι εχουμε ενα αλλο στα αγγλικα που πρεπει να κλεισεις τα αυτια σου για να το παιξειςΑναμένεται να με απασχολήσουν από Wii τα:
Spoiler:
To One Piece παίζει να το αγοράσω, για να δούμε.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 18:38

Α, και το Runaway το είχα τιμήσει στο PC, άρα ελπίζω να είναι ωραίο και στο Wii.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 19:54
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 00:03
Wii is dangerous
[media]http://www.youtube.com/watch?v=sPZBiuRmT6o&feature=player_embedded[/media]
Αμ γι αυτό λέμε φοράτε τα λουράκια των wiimote... Η φάση είναι στο τέλος που ο τύπος βαράει την τηλεόραση λες και αυτή θα φτιάξει.
In other news καλό το future lineup των κονσολών. Για μένα η μεγαλύτερη χαρά είναι η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Metroid Prime Trilogy σε Ευρώπη.
Η κυκλοφορία του νέου Indiana jones είναι κοντά! Και στην έκδοση για wii θα υπάρχει unlockable το adventure game Fate of Atlantis! Αναμνήσεις...
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 00:45
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 02:32

Προς το παρόν από αυτά, θα παίξω ΣΙΓΟΥΡΑ τα παρακάτω:
Another Code R: A Journey into Lost Memories (Nintendo) 26 Ιουνίου
Wii Sports Resort & Wii MotionPlus Accessory (Nintendo) 24 Ιουλίου
Metroid Prime Trilogy (Nintendo) 4 Σεπτεμβρίου
Spyborgs (Capcom) Σεπτέμβριος
Ιδιαίτερα το Another Code R το περιμένω τρελά! Το πρώτο μου άρεσε απίστευτα!

Στο DS, καλά, δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω...
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 16:36
Αύριο μάλλον θα κάνω και εγώ μία λίστα με τα παιχνίδια Wii που έχω χάσει έναν ολόκληρο χρόνο...
Προς το παρόν από αυτά, θα παίξω ΣΙΓΟΥΡΑ τα παρακάτω:
Another Code R: A Journey into Lost Memories (Nintendo) 26 Ιουνίου
Wii Sports Resort & Wii MotionPlus Accessory (Nintendo) 24 Ιουλίου
Metroid Prime Trilogy (Nintendo) 4 Σεπτεμβρίου
Spyborgs (Capcom) Σεπτέμβριος
Ιδιαίτερα το Another Code R το περιμένω τρελά! Το πρώτο μου άρεσε απίστευτα!
Στο DS, καλά, δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω...
To another code πραγματι πρεπει να ειναι must. Το sports θα το παρω μονο και μονο για το plus

Metroid Prime για Collection λογους. Αν και ομολογω οτι το πρωτο μερος θα ηθελα να το ξαναπαιξω με wii remote..
DS καλα οντως... Μονο τα RPG να πιασουμε μας φτανει

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 09:18
I have some Questions xD
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 22:41
κάποιος με καλή γνώση από το Nintendo Ds ας με κάνει add sto MSN
I have some Questions xD
Aν μπορούν να απαντηθούν ρώτα εδώ!(Νομίζω κατάλαβες τι θέλω να πω..) Διαφορετικά πες μου το msn σου να σου απαντήσω από εκεί.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 11:51
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:14
Ghostwire

To Ghostwire είναι ένα παιχνίδι αποκλειστικά για το DSi το οποίο θα κάνει χρήση της κάμερας καθώς και του μικρόφωνου επιτρέποντας μας να κυνηγάμε φαντάσματα, κάνοντας μια μίξη του πραγματικού και εικονικού κόσμου.
Όπως φαίνεται από την εικόνα, μεσώ της κάμερας θα βλέπουμε ότι υπάρχει γύρω μας και το παιχνίδι θα προσαρμόζει σε αυτή την εικόνα τα φαντάσματα ενώ εμείς θα πρέπει να βρούμε τι είναι αυτό που τα κρατάει σε αυτή τη διάσταση και να τα βοηθήσουμε να αναπαυθούν.
Το αρχικό άρθρο θα το βρείτε στο Joystiq.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dementium II DS

Το παιχνίδι αναμένεται να συνεχιστεί απο το τελείωμα του πρώτου παιχνιδιού όπου οι παίκτες περιπλανιόνταν ανάμεσα στους σκοτεινούς μουτζουρωμένους τοίχους ενός εγκαταλελειμμένου νοσοκομείου προσπαθώντας να ανακαλύψουν μια διέξοδο η τουλάχιστον λίγη μορφίνη για να μειώσουν τον πόνο τους.
To Game είναι Ακατάλληλο για ανηλίκους ;p
το trailer είναι κάπως περίεργο όποτε έβαλα και ένα video από το πρώτο παιχνίδι για όσους δεν το γνωρίζουν να πάρουν μια ιδέα
[media]http://www.youtube.com/watch?v=0IaE71WjraM[/media][media]http://www.youtube.com/watch?v=bZ4G4ob7n5Q[/media] -------------------------------------------------------------------------------

και ένα trailer από το εκπληκτικό Blood of Bahamut για τους φανατικούς τον jrpg
[media]http://www.youtube.com/watch?v=YYU89K2iWyY[/media]

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:21