Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#91 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 02 January 2007 - 12:38

Eστηλα τα λεφτα σημερα ;)
Posted Image

#92 Arxidamos

Arxidamos

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 02 January 2007 - 13:58

Eστηλα και εγωτα λεφτα σημερα. Αντε στηλτε και εσεις να τα παρουμε γρηγορα!!

#93 Exael

Exael

a.k.a. Konichiuaς

• Members
  • 10 posts

Posted 03 January 2007 - 12:23

Έστειλα κι εγώ τα λεφτά.
Ο Θεός είναι ο "φανταστικός φίλος" των ενηλίκων.

Posted Image

#94 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 03 January 2007 - 12:27

αμάρτησα για το DS μου! :P
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#95 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 03 January 2007 - 17:27

Συγνώμη που δεν έστειλα τα λεφτά σήμερα, ήμουν εκτός Αθήνας και πίστευα ότι θα γύριζα το πρωί, έπεσα έξω όμως... Αύριο θα τα στείλω σίγουρα!
Posted Image

#96 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 03 January 2007 - 17:32

Παιδιά όσοι μου στείλατε λεφτά να μου στείλετε και ένα pm παρακαλώ και να μου δώσετε και τα στοιχεία σας για να ξέρω από ποιον είναι τα λεφτά. Θα σας στείλω και pm μήπως δεν δείτε το post.

αμάρτησα για το DS μου!

Δεν το έπιασα... :P

#97 Arikkado

Arikkado

Noctis Filius

• Members
  • 92 posts

Posted 03 January 2007 - 22:02

Βασικά μέσω του Hardware είναι πιθανόν να γίνει emulator... Το PSP έχει τελειοπιημένο emulator για GBA ο οποίος βγήκε πρόσφατα. Η ισχύη τυ συστήματος δεν έχει τόση σχέση όσο το γεγονός ότι το hardware του έχει διαφορετική συμβατότητα. Πάντως ούτως ή άλλως βγήκε τέλειος.
Ένας θεός ξέρει αν και πότε θα βγεί emulator, αν και μπορούμε να ελπίζουμε πιστεύω.

Πάμε άλλη μία φορά. O emulator του PSP που λες, ο gpsp 0.9, μπορεί να είναι καλός αλλά ο άνθρωπος που τον δουλεύει περισσότερο διορθώνει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να φτιάχνει bugs που εντοπίζονται συνέχεια παρά διορθώνει σε γενικό επίπεδο τον emulator του. Αυτή είναι η κατάσταση στο PSP με τα 333mhz και την τεράστια κοινότητα homebrew.
Στο DS, αν δεν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσουμε τον GBA emulator της Nintendo, είναι πρακτικά αδύνατον να βγει κάποιος playable emulator. Εσύ εννοείς επειδή το DS είναι Nintendo, θα είναι πιο εύκολο να βγει GBA emu. Εν μέρει συμφωνώ, ειδικά αν οι επεξεργαστές και τα λοιπά έχουν ίδια αρχιτεκτονικη, πράγμα για το οποίο δεν έχω γνώση. Όμως το να κυκλοφορήσει emulator απο την κοινότητα, αυτό είναι αδύνατον.

Μέσω του hardware εννοείται οτι μπορεί να βγει emulator. Είναι κάτι σαν και αυτό που έκανε η Nintendo, και παίζουμε παιχνίδια του GBA στο DS. Εγώ λέω μέσω του software...

#98 NoRdoXXX

NoRdoXXX

Anime Freak

• Members
  • 453 posts

Posted 03 January 2007 - 22:57

Σήμερα τα έστειλα και εγώ τα χρήματα.
Posted Image
"If knowledge is the original sin, then why, in a world of every increasing
knowledge, has God not smitten us."-- A Thesis on Atheisism. . .

#99 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 04 January 2007 - 02:43

Πάμε άλλη μία φορά. O emulator του PSP που λες, ο gpsp 0.9, μπορεί να είναι καλός αλλά ο άνθρωπος που τον δουλεύει περισσότερο διορθώνει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να φτιάχνει bugs που εντοπίζονται συνέχεια παρά διορθώνει σε γενικό επίπεδο τον emulator του. Αυτή είναι η κατάσταση στο PSP με τα 333mhz και την τεράστια κοινότητα homebrew.
Στο DS, αν δεν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσουμε τον GBA emulator της Nintendo, είναι πρακτικά αδύνατον να βγει κάποιος playable emulator. Εσύ εννοείς επειδή το DS είναι Nintendo, θα είναι πιο εύκολο να βγει GBA emu. Εν μέρει συμφωνώ, ειδικά αν οι επεξεργαστές και τα λοιπά έχουν ίδια αρχιτεκτονικη, πράγμα για το οποίο δεν έχω γνώση. Όμως το να κυκλοφορήσει emulator απο την κοινότητα, αυτό είναι αδύνατον.

Μέσω του hardware εννοείται οτι μπορεί να βγει emulator. Είναι κάτι σαν και αυτό που έκανε η Nintendo, και παίζουμε παιχνίδια του GBA στο DS. Εγώ λέω μέσω του software...

Basta basta. Πρωτα απ όλα ποιος σου είπε οτι το gba στο DS είναι θέμα emulation? το οτι το DS έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το hardware του gba δέν λέει τπτ? το οτι παίζει τα ίδια τα cartridges ισως? είναι σαν να βγάζω emulator psx για το ps2!!!!!! οπώτε φιλαράκι δέν μιλάμε για emulation.
το Supercard που διαθέτω εγώ λειτουργεί απο την gba θυρα και με το superkey παίζει και παιχνίδια DS. Ετσι λοιπόν μπορει να φορτώσει εξίσου και παιχνίδια GBA και DS (η κάτω slot έχει άμεση επαφή και με τις δύο επεξεργαστικές μονάδες. απλά σκεφτείτε το memory expansion και το rumble pack) Δέν μιλάμε για εξομοίωση του μηχανήματος! !
Απλά το adaptor που έχουν αγοράσει λειτουργεί απο την πάνω slot. πράγμα που σημαινει οτι δέν μπορεί να τρέξει gba παιχνίδια (τουλάχιστον οχι στην παρούσα φάση.) διότι η πάνω slot δέν έχει καμμία εποκοινωνία με τον ARM8 του gba που διαθέτει μέσα του το DS. δέν θα κυκλοφορίσει emu φιλε μου γι αυτο. η λέξη Tweak ακούγεται καλυτερα ;) οπώτε οποιαδήποτε σύγκριση με το psp emu για gba είναι παντελώς άστοχη (γενικά οτιδήποτε έχει σχέση με emu πάνω σε αυτό το θέμα)
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#100 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 05 January 2007 - 21:00

2) Όχι, κανονικά όλα τα roms είναι συμβατά. Σπάνια μπορεί να τύχει να μην παίζει κάποιο για διάφορους λόγους.

Εμμ, μιάς και έχω M3 adaptor, θα πέπει να σας πώ ότι στις micro SD κάρτες υπάρχουν τα περισσότερα προβλήματα συμβατότητας, είναι πιό ακριβές απο τίς SD και έχουν και λιγότερο χώρο.

LfNX0dh.png

#101 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 05 January 2007 - 21:37

Τι έγινε τελικά, πως πάει με την συγκέντρωση των χρημάτων?
1

#102 Arikkado

Arikkado

Noctis Filius

• Members
  • 92 posts

Posted 05 January 2007 - 23:38

Πρωτα απ όλα ποιος σου είπε οτι το gba στο DS είναι θέμα emulation? το οτι το DS έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το hardware του gba δέν λέει τπτ? το οτι παίζει τα ίδια τα cartridges ισως? είναι σαν να βγάζω emulator psx για το ps2!!!!!! οπώτε φιλαράκι δέν μιλάμε για emulation.

Ακριβώς αυτό λέω και εγώ ρε φίλε. [Το λάθος είναι οτι χρησιμοποίησα την λέξη emulator.]
Ξέρεις πολύ περισσότερα απο εμάς εδώ, άρα σωπαίνω. :D
Έστειλα τα λεφτά εχθές.

#103 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 06 January 2007 - 08:04

Παιδιά ανανέωσα το post μου με τις πληροφορίες για το ποιοι έχουν στείλει μέχρι τώρα.

http://www.vgcharts.org/worldtotals.php?name=twilight+princess&console=&publisher=&sort=Total :respect:

#104 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 06 January 2007 - 09:52

Γιώργο ο Chain Gang Soldier με ενημέρωσε ότι έστειλε τα χρήματα :thumbup:

Παρεπιπτώντως, οι Pokemon Diamond/Pearl έχουν πουλίσει 5 εκατομύρρια και ΜΟΝΟ ιαπωνία έχουν βγεί :hehe: Άλλο που βγήκαν κανα δυμηνο νωρίτερα, αλλά και πάλι σε σχέση με 2 εκατομύρρια :hehe:

Edit:
http://www.vgcharts.org/japtotals.php
Hehe, οι DP πουλησαν σε 3-4 μήνες σχεδόν όσα πούλισαν οι Ruby Sapphire σε 3 χρόνια :

oR4yYRl.gif

#105 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 06 January 2007 - 11:14

.........
4) Ναι και τα gba roms υποστηρίζει.

Ρε συ πως υποστηρίζει και τα gba αφού θέλουν τον άλλο επεξεργαστή.. αν θυμάμαι καλά τα gba χρησιμοποιούν τον arm7 και τα ds games τον arm9..

Αυτό είναι το μόνο που το μειώνει όλοι λένε ότι δεν μπορεί να παίξει gba games..

Αν κάνω λάθος κάποιος να με διορθώσει παιδιά..!

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image