Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Nintendo Place
Posted 02 January 2007 - 12:38

Posted 02 January 2007 - 13:58
Posted 03 January 2007 - 12:23

Posted 03 January 2007 - 12:27

The revolution is near....
Posted 03 January 2007 - 17:32
αμάρτησα για το DS μου!
Δεν το έπιασα...

Posted 03 January 2007 - 22:02
Βασικά μέσω του Hardware είναι πιθανόν να γίνει emulator... Το PSP έχει τελειοπιημένο emulator για GBA ο οποίος βγήκε πρόσφατα. Η ισχύη τυ συστήματος δεν έχει τόση σχέση όσο το γεγονός ότι το hardware του έχει διαφορετική συμβατότητα. Πάντως ούτως ή άλλως βγήκε τέλειος.
Ένας θεός ξέρει αν και πότε θα βγεί emulator, αν και μπορούμε να ελπίζουμε πιστεύω.
Πάμε άλλη μία φορά. O emulator του PSP που λες, ο gpsp 0.9, μπορεί να είναι καλός αλλά ο άνθρωπος που τον δουλεύει περισσότερο διορθώνει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να φτιάχνει bugs που εντοπίζονται συνέχεια παρά διορθώνει σε γενικό επίπεδο τον emulator του. Αυτή είναι η κατάσταση στο PSP με τα 333mhz και την τεράστια κοινότητα homebrew.
Στο DS, αν δεν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσουμε τον GBA emulator της Nintendo, είναι πρακτικά αδύνατον να βγει κάποιος playable emulator. Εσύ εννοείς επειδή το DS είναι Nintendo, θα είναι πιο εύκολο να βγει GBA emu. Εν μέρει συμφωνώ, ειδικά αν οι επεξεργαστές και τα λοιπά έχουν ίδια αρχιτεκτονικη, πράγμα για το οποίο δεν έχω γνώση. Όμως το να κυκλοφορήσει emulator απο την κοινότητα, αυτό είναι αδύνατον.
Μέσω του hardware εννοείται οτι μπορεί να βγει emulator. Είναι κάτι σαν και αυτό που έκανε η Nintendo, και παίζουμε παιχνίδια του GBA στο DS. Εγώ λέω μέσω του software...
Posted 04 January 2007 - 02:43
Πάμε άλλη μία φορά. O emulator του PSP που λες, ο gpsp 0.9, μπορεί να είναι καλός αλλά ο άνθρωπος που τον δουλεύει περισσότερο διορθώνει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να φτιάχνει bugs που εντοπίζονται συνέχεια παρά διορθώνει σε γενικό επίπεδο τον emulator του. Αυτή είναι η κατάσταση στο PSP με τα 333mhz και την τεράστια κοινότητα homebrew.
Στο DS, αν δεν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσουμε τον GBA emulator της Nintendo, είναι πρακτικά αδύνατον να βγει κάποιος playable emulator. Εσύ εννοείς επειδή το DS είναι Nintendo, θα είναι πιο εύκολο να βγει GBA emu. Εν μέρει συμφωνώ, ειδικά αν οι επεξεργαστές και τα λοιπά έχουν ίδια αρχιτεκτονικη, πράγμα για το οποίο δεν έχω γνώση. Όμως το να κυκλοφορήσει emulator απο την κοινότητα, αυτό είναι αδύνατον.
Μέσω του hardware εννοείται οτι μπορεί να βγει emulator. Είναι κάτι σαν και αυτό που έκανε η Nintendo, και παίζουμε παιχνίδια του GBA στο DS. Εγώ λέω μέσω του software...
Basta basta. Πρωτα απ όλα ποιος σου είπε οτι το gba στο DS είναι θέμα emulation? το οτι το DS έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το hardware του gba δέν λέει τπτ? το οτι παίζει τα ίδια τα cartridges ισως? είναι σαν να βγάζω emulator psx για το ps2!!!!!! οπώτε φιλαράκι δέν μιλάμε για emulation.
το Supercard που διαθέτω εγώ λειτουργεί απο την gba θυρα και με το superkey παίζει και παιχνίδια DS. Ετσι λοιπόν μπορει να φορτώσει εξίσου και παιχνίδια GBA και DS (η κάτω slot έχει άμεση επαφή και με τις δύο επεξεργαστικές μονάδες. απλά σκεφτείτε το memory expansion και το rumble pack) Δέν μιλάμε για εξομοίωση του μηχανήματος! !
Απλά το adaptor που έχουν αγοράσει λειτουργεί απο την πάνω slot. πράγμα που σημαινει οτι δέν μπορεί να τρέξει gba παιχνίδια (τουλάχιστον οχι στην παρούσα φάση.) διότι η πάνω slot δέν έχει καμμία εποκοινωνία με τον ARM8 του gba που διαθέτει μέσα του το DS. δέν θα κυκλοφορίσει emu φιλε μου γι αυτο. η λέξη Tweak ακούγεται καλυτερα

The revolution is near....
Posted 05 January 2007 - 21:00
2) Όχι, κανονικά όλα τα roms είναι συμβατά. Σπάνια μπορεί να τύχει να μην παίζει κάποιο για διάφορους λόγους.
Εμμ, μιάς και έχω M3 adaptor, θα πέπει να σας πώ ότι στις micro SD κάρτες υπάρχουν τα περισσότερα προβλήματα συμβατότητας, είναι πιό ακριβές απο τίς SD και έχουν και λιγότερο χώρο.
Posted 05 January 2007 - 21:37
Posted 05 January 2007 - 23:38
Πρωτα απ όλα ποιος σου είπε οτι το gba στο DS είναι θέμα emulation? το οτι το DS έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το hardware του gba δέν λέει τπτ? το οτι παίζει τα ίδια τα cartridges ισως? είναι σαν να βγάζω emulator psx για το ps2!!!!!! οπώτε φιλαράκι δέν μιλάμε για emulation.
Ακριβώς αυτό λέω και εγώ ρε φίλε. [Το λάθος είναι οτι χρησιμοποίησα την λέξη emulator.]
Ξέρεις πολύ περισσότερα απο εμάς εδώ, άρα σωπαίνω.

Έστειλα τα λεφτά εχθές.
Posted 06 January 2007 - 08:04
http://www.vgcharts.org/worldtotals.php?name=twilight+princess&console=&publisher=&sort=Total

Posted 06 January 2007 - 09:52

Παρεπιπτώντως, οι Pokemon Diamond/Pearl έχουν πουλίσει 5 εκατομύρρια και ΜΟΝΟ ιαπωνία έχουν βγεί

Edit:
http://www.vgcharts.org/japtotals.php
Hehe, οι DP πουλησαν σε 3-4 μήνες σχεδόν όσα πούλισαν οι Ruby Sapphire σε 3 χρόνια

Posted 06 January 2007 - 11:14
Ρε συ πως υποστηρίζει και τα gba αφού θέλουν τον άλλο επεξεργαστή.. αν θυμάμαι καλά τα gba χρησιμοποιούν τον arm7 και τα ds games τον arm9...........
4) Ναι και τα gba roms υποστηρίζει.
Αυτό είναι το μόνο που το μειώνει όλοι λένε ότι δεν μπορεί να παίξει gba games..
Αν κάνω λάθος κάποιος να με διορθώσει παιδιά..!
-= Carpe Noctem =-
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Super Mod. @ DsPlanet.gr