Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#1036 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 20:19

|SEGA|ƒ]ƒ“ƒr® ‰pκ—Ν‘h¶p ENGLISH OF THE DEAD|

rofl :hahaha:

LfNX0dh.png

#1037 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 12:05

Ohhh!!! Το αγαπημένο μου game wiiware είναι το Defend your castle! :P το έχω κάνει install με τα "μαγικα" της SD
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1038 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 12:54

Εγώ δεν έχω παίξει κάτι ακόμα...
Πιθανόν κλίνω προς LostWinds μιας και άκουσα πολύ καλά λόγια στο GoNintendo. Περιμένω και το My Pokemon Ranch (name was tentative, and was changed, στην Αυστραλία at least), το οποίο έχει αργήσει αρκετά ήδη και το χρειάζομαι... :emptyonexg1:

Παρεμπιπτόντως, γίνονται αρκετά τρελά πράγματα τελευταία. Βγήκε το Homebrew Channel, καταρχάς. Είναι ΑΠΛΩΣ απίστευτο. Δεν περίμενα να είναι τόσο official-like... :oo: Σε 2 μέρες βγαίνει το Nintendo Channel. Επίσης έχουν ανακοινωθεί αρκετά σημαντικά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Εγώ χάρηκα με το χτεσινό Wario Land Shake!! Επιτέλους νέο Wario Land! :blingeye2:

oR4yYRl.gif

#1039 StoKoS

StoKoS

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 01:04

RapidShare: 1-Click Webhosting

Μια συλλογή απο όλα τα Homebrew apps που κυκλοφορούν, απολάυστε. (Φυσικά ΔΕΝ περιλαμβάνονται roms και wads αφού είναι παράνομα).

Contents:
Gameboy/Gameboy Color
NES
SNES
N64
Genesis
Game Gear/Sega Master System
Turbo Grafix 16 / PC Engine
MAME
ScummVM
Snake
Tetris
Asteroids
Ballion
Chess
Mandelbrot
Wad Installer
Wad Uninstaller
Whiteboard
WiiPaint
Open Tyrian
Mii Installer
Mii Extractor
Saves Installer
Saves Extractor
Region Free
GC Linux

#1040 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 23:25

http://gonintendo.com/?p=44754

Ladies, Gentlemen.
Μία μικρή γεύση για το τι μας περιμένει το 2009.

Υ.Γ.: Μην ξεγελαστήτε. Το παιχνίδι είναι για DS. Heck, this is what we call cut scenes! :oo:

oR4yYRl.gif

#1041 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 19:50

Από άποψη in-game γραφικών από ότι είδα δε λέει και πολλά.... Για την πλοκή δε διάβασα κάτι...

#1042 StoKoS

StoKoS

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 07:30

Ohhh!!! Το αγαπημένο μου game wiiware είναι το Defend your castle! :P το έχω κάνει install με τα "μαγικα" της SD

απο πού? εγώ που δοκίμασα το NTSC region free δε μου δούλεψε, κάντο ένα upload στο rapidshare αν γίνεται

#1043 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 08:42

Κατέβασε από κάπου το wad και μετά χρησιμοποίησε το freethewads.

RapidShare: 1-Click Webhosting
How do you use freethewads? - GBAtemp.net

#1044 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 09:22

Aussie-Nintendo.com - Articles

Εντάξει, πείστηκα για την υπεροχή της Wii version του STAR WARS: The Force Unleashed.
Αρχικά, είχα αμφιβολίες λόγω προηγούμενης εμπειρίας με παιχνίδια όπως το Marvel Ultimate Alliance, στο οποίο απλώς μια συγκεκριμένη κίνηση του Wii Remote μεταφραζόταν σε μία επίθεση/κίνηση του πρωταγωνιστή του παιχνιδιού. :bahhh:
Φαίνεται, όμως, πως στο SW:TFU σοβαρεύουν κάπως τα πράγματα. Ακούγεται πως δόθηκε μεγάλη προσοχή στο motion controlling του παιχνιδιού.
Ένας λόγος για να αγοράσει κάποιος Wii, πιστεύω. ;)

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1045 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 12:27

Από άποψη in-game γραφικών από ότι είδα δε λέει και πολλά.... Για την πλοκή δε διάβασα κάτι...

Τα γραφικά είναι τυπικότατα. Βασικά το στυλ του engine είναι μια περιέργως ευχάριστη μίξη pseudo-3D και 2D γραφικών. Πάντως υπ' όψην ότι οι εικόνες του GameWatch είναι ελαφρώς χαμηλής ποιότητας, σε σχέση με του site, απλώς στο IGN και λοιπά βάζουν του GameWatch επειδή το official site έχει μόνο 2-3, οπότε λογικά στο DS θα είναι καλύτερα.

Όσον αφορά την πλοκή, μου φαίνεται αρκετά καλή, βασικά αρκετά σίγουρα ενδιαφέρον ώστε να με κάνει να περιμένω το παιχνίδι!

The story revolves around a young man, Kirie, who possesses immense destructive powers even though he does not know why. The female lead is Morte, a young woman with a tragic past and who is part of a terrorist organization plotting to destroy the world. Other characters include a demi-human named Naja as well as Morte's childhood friend Agan, who looks like a young girl but was actually born 300 years before the events of the game.

Aussie-Nintendo.com - Articles

Εντάξει, πείστηκα για την υπεροχή της Wii version του STAR WARS: The Force Unleashed.
Αρχικά, είχα αμφιβολίες λόγω προηγούμενης εμπειρίας με παιχνίδια όπως το Marvel Ultimate Alliance, στο οποίο απλώς μια συγκεκριμένη κίνηση του Wii Remote μεταφραζόταν σε μία επίθεση/κίνηση του πρωταγωνιστή του παιχνιδιού. :bahhh:
Φαίνεται, όμως, πως στο SW:TFU σοβαρεύουν κάπως τα πράγματα. Ακούγεται πως δόθηκε μεγάλη προσοχή στο motion controlling του παιχνιδιού.
Ένας λόγος για να αγοράσει κάποιος Wii, πιστεύω. ;)

Να προστεθεί ότι η έκδοση του Wii θα έχει και multiplayer. Και έχω την εντύπωση ότι στο multi θα μπορεί κανείς να επιλέξει και χαρακτήρες από άλλα Star Wars! :wooi2:

Ανυπομονώ! :congrats:

oR4yYRl.gif

#1046 StoKoS

StoKoS

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 13:15

Λοιπόν, αποφάσισα και εγώ να chipάρω το Wii. Κάνοντας μια έρευνα αγοράς σχετικά με το SN μου βρήκα οτι είναι GC2-D2C, οπότε μάλλον καταλήγω σε D2Cpro (modchip.gr videogames accessories --MODCHIP REPAIR PARTS - ONLINE SHOP ps3 chip psp chip wii chip wiikey psp tft lcd modchip ---). (Εκτός αν έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο).

Το πρόβλημα τώρα είναι να βρώ κάποιον που θα αναλάβει την εγκατάσταση υπεύθυνα και σοβαρά. Οπότε αν ξέρετε που μπορώ να κάνω την εν λόγω εγκατάσταση πείτε μου (μαγαζί ή ιδιώτης).

:nanteee:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από StoKoS: 02 Ιούνιος 2008 - 16:56

#1047 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 15:20

Να προστεθεί ότι η έκδοση του Wii θα έχει και multiplayer. Και έχω την εντύπωση ότι στο multi θα μπορεί κανείς να επιλέξει και χαρακτήρες από άλλα Star Wars! :wooi2:

Ανυπομονώ! :congrats:

Έτσι εξηγείται το επικό:
Posted Image

P.S.: Shaak Ti & Aayla Secura, F*CK YEAH~

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Whitelighter: 02 Ιούνιος 2008 - 15:25

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1048 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 23:17

Πω πω. Οι τίτλοι έρχονται ο ένας μετά τον άλλον... :oo:
Να δούμε τι θα προλάβουμε να παίξουμε. :stubborn:

Capcom news today... Spyborg.

[youtube=http://youtube.com/watch?v=OpN81rZPrjo]Spyborgs (Nintendo Wii) - Trailer[/youtube]

Αρχικά, με τις πρώτες εικόνες που έγιναν leak, οι αντιδράσεις ήταν αρνητικές. Μου φάνηκε γρήγορο, παιδικό και άσχημο. Παρόλ' αυτά, η έξυπνη κίνηση της Capcom να κάνει το leak απέδοσε, αφού τώρα όλοι μιλάνε για το παιχνίδι! Μετά το video και τα statements πρέπει να πω ότι η άποψή μου, αλλά και των περισσότερων άλλαξε ριζικά. :| Μοιάζει να είναι πραγματικά original! Φαίνεται αστείο και αρκετά σουρεάλ. Μάλλον θα είναι καλό! :hahaha:

GoNintendo » Blog Archive » Capcom talks a lot more about Spyborgs- What are you waiting for?
Φαίνεται πάντως να είναι μεγάλο στοίχημα για την Capcom, αφού μαζί με το Dark Voids, είναι το μεγαλύτερο project της εταιρίας για αυτή τη στιγμή. Μοιάζει λοιπόν να είναι ένας από τους μεγάλους τίτλους της Capcom για το 2009! Το παιχνίδι είναι υπό ανάπτυξης εδώ και λίγο καιρό, και φαίνεται ότι θα παράγεται για περίπου ένα χρόνο ακόμα. Υποσχέθηκαν ότι θα είναι καλό, και δεν υπάρχει λόγος να μην πιστέψουμε σε αυτό. Capcom είναι άλλωστε, πάντα μας φαίρνει καλά πράγματα! :wooi2:

oR4yYRl.gif

#1049 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 12:02

Έτσι εξηγείται το επικό:
Posted Image

P.S.: Shaak Ti & Aayla Secura, F*CK YEAH~

x2. :wooi2:
1

#1050 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 19:27

GoNintendo » Blog Archive » Tenchu 4 - a Wii exclusive- What are you waiting for?
Tenchu 4 announced as Wii exclusive. :|

oR4yYRl.gif