Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#1021 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 22:04

Ο Ανδρέας είναι φανατικός :riiight:

Θα ποστάρω και εγώ αύριο το Brawl Friend Code μου, μιας και τώρα δεν το έχω πρόχειρο...

#1022 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 22:02

~Αναμένεται Ανανέωση του Post Σύντομα.
Last edited by Ash_Pokemaster : 10-03-07 at 14:24.

NO MORE.

Ναι. Μετά από 1 χρόνο, 1 μήνα και 19 μέρες, ανανέωσα το post.
Ποστάρετε friend codes για την επόμενη ανανέωση.

Next Update: Jule 2011.

oR4yYRl.gif

#1023 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 23:39

~Αναμένεται Ανανέωση του Post Σύντομα.
Last edited by Ash_Pokemaster : 10-03-07 at 14:24.

NO MORE.

Ναι. Μετά από 1 χρόνο, 1 μήνα και 19 μέρες, ανανέωσα το post.
Ποστάρετε friend codes για την επόμενη ανανέωση.

Next Update: Jule 2011.

Ποιος μήνας είναι ο Jule;
Και γιατί 2011; :hmmm:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1024 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 01:31

Jule = ένας μήνας που δεν υπάρχει ακόμα.
Θα εφευρεθεί το 2011, για αυτό και πρέπει να περιμένουμε μέχρι τότε. :nosey:

In other news...

ƒiƒiƒV ƒm ƒQƒGƒ€

Ok. Fuck you once again Square-Enix. Δηλαδή έλεος. Για δεύτερη φορά αυτή η εταιρία κάνει ένα απίστευτο release, και εγώ έχω πανελλήνιες.

oR4yYRl.gif

#1025 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 01:55

In other news...

ƒiƒiƒV ƒm ƒQƒGƒ€

Ok. Fuck you once again Square-Enix. Δηλαδή έλεος. Για δεύτερη φορά αυτή η εταιρία κάνει ένα απίστευτο release, και εγώ έχω πανελλήνιες.

I came...

Edit

Μ'έκαψες Ash... Κάθησα και έψαξα για το παιχνιδι...

Nanashi no Game (No-Name Game)

Ο πρωταγωνιστής παίζει ένα καταραμένο παιχνίδι που λέγετε πως σε σκοτώνει σε 7 μέρες (σαν το ringu)
τεχνολογία 3D ήχου που σε κάνει να ακούς ήχους ακομα και απο πίσω σου αν φοράς ακουστικά...

Now I really really want it... Kusoooooooo. D:

LfNX0dh.png

#1026 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 09:40

Πάντως πέρα των υπέρτατων γραφικών (3D in both screen - WHAT THE FUCK.), το παιχνίδι μοιάζει και να είναι και αρκετά τρομακτικό όντως! :stubborn:

[σπόντα για τον odin]Άντε, η Square-Enix μοιάζει να γυρίζει δυνατά στο παιχνίδι! :hahaha:[/σπόντα για τον odin]

oR4yYRl.gif

#1027 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 22:25

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yYlPTYBhtOI]MOTHER - Eight Melodies[/youtube]

ΡΕ ΤΙ ZELDA SOUNDTRACK ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ;

MOTHER. FOREVER.

Lyrics:

Eight Melodies

Take a melody
Simple as can be
Give it some words
And sweet harmony

Raise your voices
All day long now
Love grows strong now
Sing a melody of love, oh love

Take a melody
Simple as can be
Give it some words
And sweet harmony

Raise your voices
All day long now
Love grows strong now

Take a melody
Simple as can be
Give it some words
And sweet harmony

Raise your voices
All day long now
Love grows strong now

Love is the power
Love is the glory
Love is the beauty
And the joy of spring

Love is the magic
Love is the story
Love is the melody
We all can sing

Love is the power
Love is the glory
Love is the beauty
And the joy of spring

Love is the magic
Love is the story
Love is the melody
We all can sing

In other news... Τα Wii Homebrew αναπτύσονται αρκετά γρήγορα ώστε να μπορώ να πω ότι σύντομα θα μπορούμε να παίζουμε παλιά παιχνίδια υπολογιστή στο Wii [αλα Myst]. (και το λέω επειδή κάτι πήρε το μάτι μου από LucasArts)

oR4yYRl.gif

#1028 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 12:49

http://n-europe.com/news.php?nid=11791

Πολύ ωραία. Τώρα απογοητεύτικα. Τον g@m1s4n τον κακομοίρη τον Pit. Hope it's a joke. Hope it's a freaking joke, και όποιος το έκανε εύχομαι να του σπάσει το Wii.

oR4yYRl.gif

#1029 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 13:45

ΕΛΕΟΣ!
Spoiler:

#1030 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 14:36

ΕΛΕΟΣ!

Spoiler:

Well said.
What you get for giving a Japanese game to a US developer... -_-
[still hopes it's a joke]

Παρεμπιπτόντως.
Λείαν συντόμως το ISO Loader για Wii πιθανότατα να έχει γίνει πραγματικότητα. Τρελό respect προς όλους τους hackers... Μα πού οδεύουμε πια; :P
Βασικά δεν ξέρω αν το ISO Loader θα γίνει πραγματικότητα πολύ σύντομα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Homebrew Scene του Wii έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα μέσα σε ένα εξευτελιστικά μικρό χρονικό διάστημα. :oo: Δηλαδή μόλις πριν λίγες μέρες φτάσαμε στο επίπεδο της εγκατάστασης δωρεάν VC Games (και WiiWare επίσης, για να μην τα λέμε μισά - τα οποία είναι και region free). Δεν νομίζω ότι ένας SD Loader είναι πολύ μακρυά... Τελικά φοβερά έξυπνη η κίνηση της Nintendo, να μην δουλεύουν SD Cards μεγαλύτερες από 2 GB στο Wii... :bleh: Βέβαια υπάρχουν και μικρά παιχνίδια, αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτά είναι ελάχιστα. Και εξαιτίας όλων αυτών δεν βλέπω και Wii HDD... :emptyonexg1: Δηλαδή αν μας τα δώσουν και στο πιάτο με USB Connection κατευθείαν στον υπολογιστή έχουν φαλιρίσει οι άνθρωποι... :stubborn:

Edit:
Ρε παιδιά, μόλις συνηδειτοποίησα. Το όνομα του franchise δεν είναι Kid Icarus; Ο_ο
FOR CRYING OUT LOUD.

oR4yYRl.gif

#1031 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 16:23

Καταρχάς, τα VC games που εγκαθιστάς από το net δε δουλεύουν με τη λογική του ISO loading. Στην πραγματικότητα εγκαθιστάς τον πιο πρόσφατο emulator που έχει φτιάξει η Nintendo για κάθε κονσόλα (NES,SNES κτλ) για το Wii και του κάνεις inject όποιο rom θες εσύ. Δεν έχει σημασία δηλαδή αν έχει κυκλοφορήσει στο Wii Shop. Οπότε, δεν έχουμε στοιχεία ακόμη για κάποιον ISO Loader....

Το ότι δεν υποστηρίζει το Wii κάρτες με χωρητικότητα μεγαλύτερη των 2GB διορθώνεται εύκολα με αλλαγή των drivers της θύρας SD. Αρκεί κάποιος να τους φτιάξει...

Επίσης, έχουν καταφέρει ήδη να διαβάσουν αρχεία από συσκευές USB (Hard Drives, MP3 Players κτλ), οπότε αν χρειαστεί να φορτώσουμε κάποιο ISO μεγαλύτερο από 2GB το περνάμε και στο iPod που λέει ο λόγος.... :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από trynksssj2: 09 Μάιος 2008 - 19:42

#1032 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 08:48

http://www.nintendo.com/wii/wiiware

Πω πω!! Υπάρχουν άπειρα γ@μ@τ@ games στο WiiWare! Ήδη έχω βάλει στο μάτι 3-4...

Everyone's Pokemon Ranch ΧΑΛΑΡΑ. Χρειάζομαι χώρο για storage. 15 θέσεις έχω στην Diamond, μετά από ΤΡΕΛΟ σβήσημο. Είχα γεμίσει όλα τα boxes σε κάποια φάση... :uhh: Άντε, να 'ρχεται στα γρήγορα γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω χωρίς αυτό. :nod:

Dr. Mario Online Rx. Όντας fan των puzzles, και ιδιαίτερα των multiplayer puzzles, αβάδιστα.

LostWinds. Αν και αρχικά δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον, μετά από λίγο footage μπορώ να δηλώσω ενθουσιασμένος με αυτό το πρωτότυπο παιχνίδι! :bleh:

oR4yYRl.gif

#1033 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 13:24

GoNintendo » Blog Archive » The Conduit trailer deserves its own post- What are you waiting for?

Ελπίζω να είναι το ίδιο καλό όσο και εντυπωσιακό. :nod:

oR4yYRl.gif

#1034 StoKoS

StoKoS

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 12:56

Μπήκε και το WiiWare σήμερα, απ'ότι φαίνεται το μόνο game που αξίζει είναι το Lost Winds και ίσως και το FFCC, παρόλα αυτά αν κανένας έχει το full version του Dr. Mario και θέλει να παίξουμε online, ας με κάνει add στο msn να συνενοηθούμε: georgetsorb@hotmail.com

#1035 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 13:36

Έχω ένα yesasia $5 coupon πρόχειρο και λέω να προπαραγγείλω το Nanashi no Game, αλλά μου φαίνεται λίγο ρίσκο ως αγορά. Δεν ξέρω αν η Squenix έχει το απαραίτητο know-how για ένα τέτοιο project...