Από τη μία δε θες να μπαίνεις στο net μέσω Wii και δε σου αρέσουν τα channels, από την άλλη όμως για DVD player το θες... Το θέμα πάνω από όλα είναι το gaming και πιστεύω πως το Wii κατάφερε να περάσει το gaming σε άλλη διάσταση, κάτι το οποίο προσπάθησε να κάνει και η Sony βάζοντας τελευταία στιγμή motion sensing στο SIXAXIS και απέτυχε παταγωδώς (βλ. Lair - χειρότερος χειρισμός δεν υπάρχει...).
Από ποικιλία τίτλων, όντως τα αρκετά καλά games δεν ξεπερνάν τα 10, αλλά μην ξεχνάτε ότι το Wii κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο μόνο... Πάντα ο πρώτος χρόνος είναι περίοδος ξηρασίας για τις κονσόλες. Πείτε μου ότι το XBOX ή το PS3 (ειδικά το δεύτερο) είχαν παραπάνω από 10 σοβαρά games τον τελευταίο χρόνο. Όσο για αυτό που λες για nintendards. Το ότι αρέσουν σε κάποιους τα συγκεκριμένα games δε σημαίνει ότι είναι nintendard (κοινώς nintendo fanboy)... Το ότι δεν αρέσουν σε κάποιους είναι προσωπική άποψη.
Αυτά 
Ναι, το θέλω για DVD Player, αλλά δεν θέλω να μπαίνω στο net μ'αυτό. Που είναι το παράξενο; Προσωπικά μιλάω. Περι nintendards, όντως λίγο άκαιρη η φράση, να τους πω nintendo fans; Εννοώ τους gamers που είναι φανατικοί των κλασσικών franchises της nintendo, δηλαδή παίρνουν πάντα μα πάντα τα Zelda, Metroid, Mario, Pokemon, Yoshi, Kirby, klp (εντάξει, έστω κάποια απ'αυτά αν όχι όλα

).
Βλέπω, όμως, ότι με το Wii γίνεται ότι με το PS2. Φεύγουν σα ζεστά ψωμάκια οι κονσόλες, και δη οι premodded. Γιατί κακά τα ψέματα, πιο πολλές κονσόλες θα πουλήσει έτσι.