Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#916 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 11 January 2008 - 17:05

Και ακριβώς σε αυτό το σημείο τίθεται ο προβληματισμός. Με την πειρατία θα μείνει το Hype; Δεν μπορώ να ξέρω τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίζω πλέον το Wii έχοντας το τσιπαρισμένο. Ο "σεβασμός" που θα δείχνω στο κάθε παιχνίδι που παίρνω, πιθανόν, να περιορίζεται πλέον, σε μία ελάχιστα μεγαλύτερη "ταραχή" σε σχέση με αυτή που θα μου μεταδίδεται από την χρήση ενός backup. Ίσως αυτό αποτελεί ένα ακραίο παράδειγμα, αλλά γνωρίζω τι έπαθα με το PlayStation. Been there, done that.

It's all in your brain. Το PSX δεν έχει καμία σχέση σαν εμπειρία με το Wii, λόγω μοναδικότητας του κάθε παιχνιδιού στο τελευταίο. Εγώ πάντως δεν έχω χάσει κανένα hype. :wooi2:
1

#917 nkarafo

nkarafo

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 11 January 2008 - 19:05

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Δεν σημαίνει πως όταν έχουμε wiikey στο PAL Wii, θα μπορούμε να παίζουμε όλα τα αμερικάνικα και ιαπωνικά παιχνίδια αυτόματα.
Πχ το Fire Emblem USA δουλεύει αλλά έχει πρόβλημα, το Battalion Wars 2 USA δεν παίζει καθόλου, το Naruto EX 2 JPN δεν παίζει ούτε και αυτό. Αυτά είναι κάποια παραδείγματα. Δεν είναι σίγουρο ότι και το Smash Bros Brawl USA θα παίζει κανονικά. Γι'αυτό υπάρχουν αυτές οι λίστες για να γνωρίζουμε τις συμβατότητες:
Wii Region Patcher Compatibility List: PAL - WikiTemp

#918 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 11 January 2008 - 22:53

Αυτά θα ισχύουν λογικά για ISOs. Κύριος λόγος που θέλω να το τσιπάρω εγώ είναι τα imports. Βέβαια δεν λέω ότι δεν θα παίζω και ISOs, αλλά δεν πρόκειται να παίξω το Fire Emblem ξέρω 'γω σε ISO... :wis:

Anyway. Ακόμα το σκέφτομαι. Λογικά, ειδικά βλέποντας το Q3 στο Smash Brothers X, θα φάει ΑΓΡΙΟ τσιπάρισμα! :wooi2:

oR4yYRl.gif

#919 nkarafo

nkarafo

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 11 January 2008 - 23:42

Αυτά θα ισχύουν λογικά για ISOs. Κύριος λόγος που θέλω να το τσιπάρω εγώ είναι τα imports. Βέβαια δεν λέω ότι δεν θα παίζω και ISOs, αλλά δεν πρόκειται να παίξω το Fire Emblem ξέρω 'γω σε ISO... :wis:

Anyway. Ακόμα το σκέφτομαι. Λογικά, ειδικά βλέποντας το Q3 στο Smash Brothers X, θα φάει ΑΓΡΙΟ τσιπάρισμα! :wooi2:

Εννοείς ότι αν αγοράσεις πχ ένα αυθεντικό ιαπωνικό παιχνίδι, θα σου δουλεύει ενώ το iso δεν θα δούλευε; Αν πιστεύεις αυτό, νομίζω ότι κάνεις λάθος. Είτε είναι αυθεντικό, είτε iso, αν δεν δουλεύει από την φύση του σε PAL συστήματα, δεν θα δουλεύει καθόλου, είτε είναι αντίγραφο, είτε είναι original.

#920 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 11 January 2008 - 23:52

Τώρα μάλλον κάνω λάθος που μπαίνω στο Nintendo Place για να ρωτήσω αν προτείνεται να αγοράσω Wii, αλλά τέλος πάντων. :

Βρήκα μια προσφορά (που ίσως να μην ισχύει πλέον, δυστυχώς :(), σύμφωνα με την οποία πωλείται premodded Wii έναντι 290€. Είναι δηλαδή τσιπαρισμένο με Wiikey.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ τι δυνατότητες έχει το Wiikey, όπως και δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει «ξετσιπάριστο» το Wii (εννοώ πως δεν ξέρω τι παίζει με αυτά τα channels, virtual consoles κ.λπ.). Απλώς ρωτάω αν πιστεύετε πως η παραπάνω προσφορά είναι καλή και γενικά αν το Wii αξίζει. ;)

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#921 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 12 January 2008 - 16:08

Τώρα μάλλον κάνω λάθος που μπαίνω στο Nintendo Place για να ρωτήσω αν προτείνεται να αγοράσω Wii, αλλά τέλος πάντων. :

Βρήκα μια προσφορά (που ίσως να μην ισχύει πλέον, δυστυχώς :(), σύμφωνα με την οποία πωλείται premodded Wii έναντι 290€. Είναι δηλαδή τσιπαρισμένο με Wiikey.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ τι δυνατότητες έχει το Wiikey, όπως και δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει «ξετσιπάριστο» το Wii (εννοώ πως δεν ξέρω τι παίζει με αυτά τα channels, virtual consoles κ.λπ.). Απλώς ρωτάω αν πιστεύετε πως η παραπάνω προσφορά είναι καλή και γενικά αν το Wii αξίζει. ;)

Την ξέρεις την αποψή μου, αλλά δεν πειράζει. Το Wii από μόνο του imho δεν είναι πολυδιάστατη κονσόλα, από την άποψη ότι DVD δεν παίρνει, δεν κάνει φυσικά αυτά που κάνουν οι άλλες δύο από άποψη πολυμέσων, ενώ τα channels είναι μάλλον βαρετά και ανούσια. Φυσικά για μένα, δεν ξέρω για κάποιον άλλον. Προσωπικά, όμως, δεν θα κάτσω να μπω net από το Wii, έλεος δηλαδή, αλλά και τα υπόλοιπα είναι διακοσμητικά. Αρχικά ενθουσιάζει με την καινοτομία του, αλλά μετά από λίγο καιρό το βαριέσαι αν δεν πάρεις πολλά παιχνίδια. Όλα αυτά φυσικά εκτός και αν είσαι nintendard, οπότε και θα είσαι υπερικανοποιημένος και με 4-5 παιχνίδια για πολύ καιρό (Metroid, Zelda, Galaxy klp). Με το WiiKey όμως αλλάζουν πολύ τα πράγματα, αφού (όπως διαφαίνεται τουλάχιστον) εκτός από κάθε Wii & GC backup θα μπορεί κανείς να έχει δωρεάν ό,τι θέλει από Virtual Console, ενώ το Wii χρησιμοποιείται πλέον και σαν DVD, Xvid player κλπ. Δεν ξέρω αν γίνονται όλα αυτά, αλλά το ότι το modchip είναι upgradeable και κυκλοφορούν συχνά updates λέει πολλά. ;)
1

#922 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 12 January 2008 - 19:39

Την ξέρεις την αποψή μου, αλλά δεν πειράζει. Το Wii από μόνο του imho δεν είναι πολυδιάστατη κονσόλα, από την άποψη ότι DVD δεν παίρνει, δεν κάνει φυσικά αυτά που κάνουν οι άλλες δύο από άποψη πολυμέσων, ενώ τα channels είναι μάλλον βαρετά και ανούσια. Φυσικά για μένα, δεν ξέρω για κάποιον άλλον. Προσωπικά, όμως, δεν θα κάτσω να μπω net από το Wii, έλεος δηλαδή, αλλά και τα υπόλοιπα είναι διακοσμητικά. Αρχικά ενθουσιάζει με την καινοτομία του, αλλά μετά από λίγο καιρό το βαριέσαι αν δεν πάρεις πολλά παιχνίδια. Όλα αυτά φυσικά εκτός και αν είσαι nintendard, οπότε και θα είσαι υπερικανοποιημένος και με 4-5 παιχνίδια για πολύ καιρό (Metroid, Zelda, Galaxy klp). Με το WiiKey όμως αλλάζουν πολύ τα πράγματα, αφού (όπως διαφαίνεται τουλάχιστον) εκτός από κάθε Wii & GC backup θα μπορεί κανείς να έχει δωρεάν ό,τι θέλει από Virtual Console, ενώ το Wii χρησιμοποιείται πλέον και σαν DVD, Xvid player κλπ. Δεν ξέρω αν γίνονται όλα αυτά, αλλά το ότι το modchip είναι upgradeable και κυκλοφορούν συχνά updates λέει πολλά. ;)

x1.75.
Συμφωνώ σε ό,τι λέει ο Στέργιος, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι 4-5 τα παιχνίδια που αξίζουν, αλλά φτάνουν τουλάχιστον στα 10. Βέβαια εξαρτάται από τις προτιμήσεις τους καθενός. Ίσως 4-5 να είναι σοβαρά. Όσο για τα κανάλια, δεν τα θεωρώ γελοία. Αυτά συμπληρώνουν την κονσόλα, δίνοντάς της μία ευχάριστη πνοή, με δυνατότητες έξω από τα παιχνίδια. Σίγουρα δεν είναι ανούσια επίσης. Κανάλια όπως αυτό του Mii Contest είναι άκρως διασκεδαστικά, για να περάσεις την ώρα σου παράλληλα με παιχνίδια. Και στην τελική, από πότε πείραζε το παραπάνω; :D

Πάντως να τονίσω ότι υπάρχουν και ένα κάρο προβλήματα στην Ευρώπη, που σε αναγκάζουν να πάρεις το WiiKey, όπως οι Ευρωπαϊκές ημερομηνίες των παιχνιδιών.

Πάντως γενικά, το Wii είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κανείς προς τω παρρόν. Ειδικά μαζί με WiiKey, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από 360 και PS3. Θα σε συμβούλευα να το πάρεις όσο προλαβαίνεις. :P

Spoiler:

Edit:

“Next month’s cover story is an RPG so fantastic, so engrossing, so epic, and so hush-hush that we’d have to erase your memories if we told you what it is. In fact, maybe we already did. Role-playing fans, get ready for a big one.”

Μεγάλα λόγια από τους ίδιους ανθρώπους που ανακοινώνουν πράγματα που εμείς ξέρουμε μήνες πριν, από το internet... :bahhh:
Δεν στοιχηματίζω σε κάτι μεγάλο. Τίποτα Final Fantasy Chronicles: Crystal Bearers θα είναι, ή κάνα Kingdom Hearts DS. Όχι ότι αυτά δεν είναι
ΤΕΡΑΣΤΙΑ, αλλά ήδη τα γνωρίζουμε... Soooo... :emptyonexg1:

oR4yYRl.gif

#923 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 13 January 2008 - 13:32

Κανάλια όπως αυτό του Mii Contest είναι άκρως διασκεδαστικά, για να περάσεις την ώρα σου παράλληλα με παιχνίδια. Και στην τελική, από πότε πείραζε το παραπάνω; :D

Από τότε που πήγα Β' Λυκείου. :|
Seriously, εννοώ ότι, εντάξει, μπορώ να παίζω games, αλλά δεν έχω και ΤΟΟΟΟΟΣΟ ελεύθερο χρόνο για να κάθομαι να ασχολούμαι με Mii Contests. IOW, έχω σαν προτεραιότητα το «gaming», έτσι όπως το εννοείς παραπάνω, έναντι των καναλιών.

Spoiler:

Γιατί το γελάς; :mador2:
Δε θα 'ταν καλό να έχω τα λεφτά για να πάρω ένα ΣΟΥΠΕΡ Η/Υ (εννοώ που θα με κρατήσει για καιρό) όταν τελειώσω το σχολείο;

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#924 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 13 January 2008 - 13:53

Από τότε που πήγα Β' Λυκείου. :|
Seriously, εννοώ ότι, εντάξει, μπορώ να παίζω games, αλλά δεν έχω και ΤΟΟΟΟΟΣΟ ελεύθερο χρόνο για να κάθομαι να ασχολούμαι με Mii Contests. IOW, έχω σαν προτεραιότητα το «gaming», έτσι όπως το εννοείς παραπάνω, έναντι των καναλιών.

Εμ... Δεν νομίζω ότι τα Channels είναι τόσο addicting ώστε να σε παρασείρουν να μην διαβάζεις... :terror2:

Either way. Ούτε εγώ έχω τόσο χρόνο. Πριν τα χριστούγεννα έπαιζα μόνο τα Σ/Κ. Μάλλον το ίδιο θα αρχίσω να κάνω από βδομάδα, μιας και οι επιδώσεις μου έπεσαν λίγο, λόγω PC/Wii. :emptyonexg1:

Όσο για το PC. Ε, όπως και να το κάνεις. Είναι ηλίθιο να πάρεις ένα SUPER ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. Το καλύτερο είναι να μείνεις στην εποχή σου και να κάνεις modifications κατά καιρούς, βελτιώνοντας τις επιδόσεις του. Στο κάτω κάτω κάτω, η τεχνολογία προχωρά τόσο γρήγορα, που για να είναι SUPER ο υπολογιστής σου μετά από 1-2 χρόνια, θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον 10000 ευρώ... ο_Ο Οπότε πάρε ένα ΛΟΓΙΚΟ μηχάνιμα, και βελτίωνέτο όταν απαιτήται (δηλαδή όταν το χρειάζεσαι, τότε ΚΑΙ θα πέφτουν οι τιμές, ΚΑΙ θα έχεις και λόγο αναβάθμισης). :Blissfull:

oR4yYRl.gif

#925 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 13 January 2008 - 14:13

Γιατί το γελάς; :mador2:
Δε θα 'ταν καλό να έχω τα λεφτά για να πάρω ένα ΣΟΥΠΕΡ Η/Υ (εννοώ που θα με κρατήσει για καιρό) όταν τελειώσω το σχολείο;

Ναι, μπράβο, τέλεια ιδέα. Πάρε έναν ΣΟΥΠΕΡ Η/Υ και σε άλλα 2 χρόνια να θέλεις πάλι άλλα τόσα για να ξαναπάρεις έναν ΣΟΥΠΕΡ Η/Υ (για τα δεδομένα της κάθε εποχής, έτσι όπως τρέχει σήμερα η τεχνολογία). :riiight:

Απλά ΚΑΜΙΑ σχέση, ούτως ή άλλως όταν μιλάμε για δύο χρόνια μπροστά τα 300€ δεν είναι και κανένα setback, τα ξαναμαζεύεις με τον καιρό (γιορτές θα έρθουν κλπ). Απλώς είναι κωμικό να αφήνεις αυτήν την ευκαιρία να περάσει επειδή ΜΠΟΡΕΙ να πάρεις SuperPC&Kala σε δύο χρόνια. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις....:hahaha:

Και λίγο pure on-topic...το Red Steel τα σπάει. Από τα πιο ευχάριστα FPS που έχω παίξει! :wooi2:
1

#926 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 13 January 2008 - 14:25

ενώ το Wii χρησιμοποιείται πλέον και σαν DVD, Xvid player κλπ.

Από τη μία δε θες να μπαίνεις στο net μέσω Wii και δε σου αρέσουν τα channels, από την άλλη όμως για DVD player το θες... Το θέμα πάνω από όλα είναι το gaming και πιστεύω πως το Wii κατάφερε να περάσει το gaming σε άλλη διάσταση, κάτι το οποίο προσπάθησε να κάνει και η Sony βάζοντας τελευταία στιγμή motion sensing στο SIXAXIS και απέτυχε παταγωδώς (βλ. Lair - χειρότερος χειρισμός δεν υπάρχει...).

Από ποικιλία τίτλων, όντως τα αρκετά καλά games δεν ξεπερνάν τα 10, αλλά μην ξεχνάτε ότι το Wii κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο μόνο... Πάντα ο πρώτος χρόνος είναι περίοδος ξηρασίας για τις κονσόλες. Πείτε μου ότι το XBOX ή το PS3 (ειδικά το δεύτερο) είχαν παραπάνω από 10 σοβαρά games τον τελευταίο χρόνο. Όσο για αυτό που λες για nintendards. Το ότι αρέσουν σε κάποιους τα συγκεκριμένα games δε σημαίνει ότι είναι nintendard (κοινώς nintendo fanboy)... Το ότι δεν αρέσουν σε κάποιους είναι προσωπική άποψη.

Αυτά :Blissfull:

#927 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 13 January 2008 - 14:48

Από τη μία δε θες να μπαίνεις στο net μέσω Wii και δε σου αρέσουν τα channels, από την άλλη όμως για DVD player το θες... Το θέμα πάνω από όλα είναι το gaming και πιστεύω πως το Wii κατάφερε να περάσει το gaming σε άλλη διάσταση, κάτι το οποίο προσπάθησε να κάνει και η Sony βάζοντας τελευταία στιγμή motion sensing στο SIXAXIS και απέτυχε παταγωδώς (βλ. Lair - χειρότερος χειρισμός δεν υπάρχει...).

Από ποικιλία τίτλων, όντως τα αρκετά καλά games δεν ξεπερνάν τα 10, αλλά μην ξεχνάτε ότι το Wii κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο μόνο... Πάντα ο πρώτος χρόνος είναι περίοδος ξηρασίας για τις κονσόλες. Πείτε μου ότι το XBOX ή το PS3 (ειδικά το δεύτερο) είχαν παραπάνω από 10 σοβαρά games τον τελευταίο χρόνο. Όσο για αυτό που λες για nintendards. Το ότι αρέσουν σε κάποιους τα συγκεκριμένα games δε σημαίνει ότι είναι nintendard (κοινώς nintendo fanboy)... Το ότι δεν αρέσουν σε κάποιους είναι προσωπική άποψη.

Καλά τα λες Γιώργο. Έχουμε περάσει ώρες συζητόντας τέτοια θέματα, και προσωπικά, δεν αρνούμε το ότι είμαι Nintendo Fanboy ως το κόκαλο! :8):

Πάντως 2008 - 2010 θα είναι το νέο Golden Age για την Nintendo. Και νομίζω λογικό, αφού μετά από μία περίοδο μεσαίωνα που πέρασε τον τελευταίο καιρό (βλ. GameCube) τώρα ήρθε η ώρα να δώσει ό,τι μας λοίπει! :wooi2:

Το DS πάντως έχει αμεληθεί απίστευτα τον τελευταίο καιρό. Αν και έχει ήδη πάνω από 30 must play, νομίζω ότι πρέπει να τους δωθεί μία ελάχιστη σημασία. Αν και τώρα που τα λέμε, η ίδια περίοδος (2008-2010) θα οφελείσει και το DS, για το οποίο άπειροι αξιόλογοι τίτλοι θα κάνουν την εμφάνισή τους. Με μία πρόχειρη σκέψη, να τι έχουμε να δούμε στην ευρώπη το 2008 - 2009:

Pokemon Ranger Batonnage
Blue Dragon PLUS
Archaic Sealed Heat (ASH)
Final Fantasy Chronicles: The Rings of Fate
Fire Emblem DS
Assassin's Creed: Altaïr's Chronicles
και πολλά πολλά ακόμα!

Μετά τις πανελλήνιες δεν θα ξανακοιμηθούμε για ένα μήνα!!
Τι έχουν να δούνε τα ματάκια μας!!! :blingeye2:

oR4yYRl.gif

#928 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 13 January 2008 - 15:13

Αναφέρθηκε το GameCube και θυμήθηκα το εξής άρθρο του GoNintendo:

Go Nintendo » Blog Archive » Charting the Cube Vs. the PS3- What are you waiting for?

#929 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 13 January 2008 - 16:15

Αναφέρθηκε το GameCube και θυμήθηκα το εξής άρθρο του GoNintendo:

Go Nintendo » Blog Archive » Charting the Cube Vs. the PS3- What are you waiting for?

Προσωπικά βρήσκω αυτή τη σύγκριση υπερβολή. :P
Η πορεία των κονσόλων έχουν βασικές διαφορές, και ο λόγος "αποτυχείας" τους είναι διαφορετικός.
Το μεν PlayStation 3 έκανε στο launch 600 ευρώ. Αυτό ΜΟΝΟ τού, του δίνει ισχυρότατο μειωνέκτιμα σε σχέση με τις αντίπαλες κονσόλες, και όχι απλώς για το τι είναι, αλλά και για το τι μπορεί να γίνει. Το δε GameCube κυκλοφόρισε αρκετά μετά από το PlayStation 2, χάνοντας έδαφος, πρωτίστως λόγω χρονικής διαφοράς. Το GameCube είχε αρκετά αξιόλογα παιχνίδια, υποθέτω πολύ περισσότερα από το PlayStation 3 στην εποχή του.

Ήταν ισχυρή κονσόλα, τεχνικά, οικονομικά και με λίγα και καλά παιχνίδια. Το θέμα είναι ότι το τέως PlayStation World, θα ήταν δύσκολο να γίνει GameCube World, αφού υπήρχε εμπιστευτικότητα μεταξύ Sony και third party εταιρίες και κυρίως, αναφερώταν και σε τεράστιο βαθμό σε casual gamers. Από την άλλη, η Nintendo λάντσαρε μία κονσόλα αποκλειστικά για core gamers, με μία τιμή που ήταν μάλιστα μικρότερη από αυτή του PS2. Αλλά δεν έγινε τίποτα.

Το παιχνίδι το είχε κερδίσει η Sony ήδη, σε θέμα ποικιλίας, και μαζί με τα casual games, άρχισαν και τα core, αναγκαστικά από τις third party εταιρίες. Από την πλευρά της Nintendo... Ποιά Konami να της δώσει Pro Evolution ή Metal Gear; Ποιά Squeenix να της δώσει βασικό τίτλο Final Fantasy; Οι δε δεύτεροι έχουν να κυκλοφορίσουν ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ νέο βασικό τίτλο Final Fantasy σε κονσόλα Nintendo, παρ' όλη την ιστορία.

Τέλος πάντων. Το Wii ξεκίνησε με μία μιγμένη πολιτική. Έδωσε παιχνίδια που ελκύουν Core και Casual Gamers, και πρωτοπόρισε, κερδίζοντας το στοίχημα της πρωτοπορία έναντι της τεχνολογίας. Τώρα σιγά σιγά, όπως έχω πει αρκετές φορές, το Wii παίρνει τη θέση του PlayStation 2, και η Nintendo κυριεύει portable και home console scene, και φτάνει να έχει περισσότερα λεφτά από τη Sony που βγάζει και τηλεοράσεις, και mp3 και ψιψιψώνια!

oR4yYRl.gif

#930 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 13 January 2008 - 17:31

Ναι, το θέλω για DVD Player, αλλά δεν θέλω να μπαίνω στο net μ'αυτό. Που είναι το παράξενο; Προσωπικά μιλάω. Περι nintendards, όντως λίγο άκαιρη η φράση, να τους πω nintendo fans; Εννοώ τους gamers που είναι φανατικοί των κλασσικών franchises της nintendo, δηλαδή παίρνουν πάντα μα πάντα τα Zelda, Metroid, Mario, Pokemon, Yoshi, Kirby, klp (εντάξει, έστω κάποια απ'αυτά αν όχι όλα :P).

Βλέπω, όμως, ότι με το Wii γίνεται ότι με το PS2. Φεύγουν σα ζεστά ψωμάκια οι κονσόλες, και δη οι premodded. Γιατί κακά τα ψέματα, πιο πολλές κονσόλες θα πουλήσει έτσι. ;)
1