Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#886 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 04 January 2008 - 12:12

Η Nintendo μπορεί να αναγνωρίσει αν μπαίνεις με τσιπαρισμένη κονσόλα ή όχι. Το θέμα είναι ότι δεν θέλει να κάνει τίποτα...

Επίσης, δεν λέει πριν το update ότι θα καταστραφεί, αλλά ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Για αυτό δεν ευθύνεται η Nintendo, δηλαδή δεν καταστρέφει η Nintendo επίτηδες τα modchips με τα updates της, απλά τα modchips σχεδιάζονται με βάση κάποιο firmware και αν τα βάλεις σε νεότερο μπορεί να υπάρξει πρόβλημα όπως και στους υπολογιστές.

Τέλος, τα παιχνίδια δεν είναι ότι δεν παίζουν αν έχεις παλιότερο firmware, αλλά σε αναγκάζουν να αναβαθμίσεις στο καινούργιο για να παίξεις. Άμα κατεβάζεις ISOs από το net, αυτό λύνεται εύκολα, απλά βγάζοντας το update section από το παιχνίδι με ένα προγραμματάκι.

#887 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 04 January 2008 - 12:47

Η Nintendo μπορεί να αναγνωρίσει αν μπαίνεις με τσιπαρισμένη κονσόλα ή όχι. Το θέμα είναι ότι δεν θέλει να κάνει τίποτα...

Επίσης, δεν λέει πριν το update ότι θα καταστραφεί, αλλά ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Για αυτό δεν ευθύνεται η Nintendo, δηλαδή δεν καταστρέφει η Nintendo επίτηδες τα modchips με τα updates της, απλά τα modchips σχεδιάζονται με βάση κάποιο firmware και αν τα βάλεις σε νεότερο μπορεί να υπάρξει πρόβλημα όπως και στους υπολογιστές.

Τέλος, τα παιχνίδια δεν είναι ότι δεν παίζουν αν έχεις παλιότερο firmware, αλλά σε αναγκάζουν να αναβαθμίσεις στο καινούργιο για να παίξεις. Άμα κατεβάζεις ISOs από το net, αυτό λύνεται εύκολα, απλά βγάζοντας το update section από το παιχνίδι με ένα προγραμματάκι.

Συνελόντι ειπείν, σκέφτεσαι να το τσιπάρεις; :wis:
1

#888 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 04 January 2008 - 15:40

Σκεφτόμουνα παλιότερα για αυτό το έχω ψάξει λίγο το θέμα. Αλλά μάλλον δεν θα το τσιπάρω...

#889 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 04 January 2008 - 15:50

Σκεφτόμουνα παλιότερα για αυτό το έχω ψάξει λίγο το θέμα. Αλλά μάλλον δεν θα το τσιπάρω...

Φοβάσαι μήπως χαλάσει; Ρωτάω γιατί εγώ σκοπεύω να το δώσω τελικά για τσιπάρισμα. Έχεις να προτείνεις κάτι; :P
1

#890 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 04 January 2008 - 18:01

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω Wii αλλά πρώτα θέλω να ξέρω, υπάρχει κάποιος τρόπος να το συνδέσεις με την οθόνη του υπολογιστή, επειδή στο σπίτι δεν υπάχει καλή τηλεώραση ;
Posted Image

#891 nkarafo

nkarafo

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 04 January 2008 - 19:28

Ξέρετε μήπως κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να φέρνει Αμερικάνικο ή Ιαπωνικό Wii ??
Ευχαριστώ.

#892 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 04 January 2008 - 19:43

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω Wii αλλά πρώτα θέλω να ξέρω, υπάρχει κάποιος τρόπος να το συνδέσεις με την οθόνη του υπολογιστή, επειδή στο σπίτι δεν υπάχει καλή τηλεώραση ;

Σίγουρα γίνεται, αλλά λογικά χρειάζεται καλώδιο VGA or something... :nosey:
Βασικά κοίτα και σε κανένα ξένο forum να ρωτήσεις σχετικά. Και εγώ αναρωτιώμουν, και είχα ρωτήσει, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πού και τι μου απάντησαν... :congrats: Πες μας και εμάς αν μάθεις... :hahaha:

oR4yYRl.gif

#893 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 04 January 2008 - 20:32

OK, εγώ πάντως το έδωσα για τσιπάρισμα και τη Δευτέρα πάω να το πάρω. :wooi2:
1

#894 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 04 January 2008 - 21:13

Φοβάσαι μήπως χαλάσει; Ρωτάω γιατί εγώ σκοπεύω να το δώσω τελικά για τσιπάρισμα. Έχεις να προτείνεις κάτι; :P

Όχι δεν φοβάμαι μήπως χαλάσει, απλά προτιμώ τα αυθεντικά boxarts :emptyonexg1:

Θα βρεις έναν πολύ καλό οδηγό σχετικά με το πώς να αφαιρείς το update section ενός ISO σε κάποιο προηγούμενο post μου.

Υπάρχει απλά θες ειδικό καλώδιο ή αντάπτορα που να μετατρέπει τα 3 βύσματα του καλωδίου του Wii στο ανάλογο βύσμα τις οθόνης σου.

Ξέρετε μήπως κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να φέρνει Αμερικάνικο ή Ιαπωνικό Wii ??
Ευχαριστώ.

Λίγο δύσκολο... :nosey:

#895 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 04 January 2008 - 22:07

Ευχαριστώ.

Λίγο δύσκολο... :nosey:

Σου βρήκα ιαπωνικό, nkarafo. Check your PM box.

#896 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 05 January 2008 - 01:30

ρε κονσολα χωρις να την τσιπαρεις δε λεει εκτος αν εχει μονο δυο παιχνιδια.

#897 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 05 January 2008 - 02:04

Μπορείς τότε να τη τσιπάρεις και απλά ότι παιχνίδι θεωρείς ότι αξίζει τα λεφτά του κτλ να το παίρνεις αυθεντικό.Εγώ αυτό κάνω με το Xbox 360.Όσον αφορά το Wii σκεφτόμουν μήπως το έπαιρνα(αν και να πω την αλήθεια δεν έχει κανένα παιχνίδι που να θέλω να παίξω ιδιαίτερα όπως και το PS3) αλλά έχω τόσα παιχνίδια που θέλω να παίξω στο 360 και άλλα τόσα που θα βγουν τους επόμενους μήνες,είναι και τα anime οπότε δεν υπάρχει χρόνος:emptyonexg1:Τέσπα ίσως κατά το Πάσχα να το τσιμπήσω ανάλογα τα κέφια.

Posted Image

#898 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 05 January 2008 - 02:38

Εγώ πάλι φοβάμαι μήπως χαλάση μόνο... Όσον αφορά τα boxarts και τα κουτιά, και εγώ το έχω αυτό το φετίχ, αλλά σκέφτηκα και εγώ αυτό που είπε ο Ηλίας από κάτω. Ό,τι αξίζει το αγοράζω. Αυτό κάνω (υποτίθεται) και στο DS άλλωστε. Εξάλλου ούτε τα saves χάνονται ούτε τίποτα! :wooi2:
Θα δω. ΣΙΓΟΥΡΑ θα το τσιπάρω κάποια στιγμή. Αλλά θα δούμε πότε...

Μπορείς τότε να τη τσιπάρεις και απλά ότι παιχνίδι θεωρείς ότι αξίζει τα λεφτά του κτλ να το παίρνεις αυθεντικό.Εγώ αυτό κάνω με το Xbox 360.Όσον αφορά το Wii σκεφτόμουν μήπως το έπαιρνα(αν και να πω την αλήθεια δεν έχει κανένα παιχνίδι που να θέλω να παίξω ιδιαίτερα όπως και το PS3) αλλά έχω τόσα παιχνίδια που θέλω να παίξω στο 360 και άλλα τόσα που θα βγουν τους επόμενους μήνες,είναι και τα anime οπότε δεν υπάρχει χρόνος:emptyonexg1:Τέσπα ίσως κατά το Πάσχα να το τσιμπήσω ανάλογα τα κέφια.

Το πάσχα είναι καλή περίοδος να το πάρεις, μιας και θα έχει βγει και το Brawl, που είναι ό,τι αξίζει περισσότερο!

oR4yYRl.gif

#899 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 05 January 2008 - 02:46

Ναι...επιτελούς...
I am a happy Wii owner!!! :hahaha:

#900 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional