Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#901 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 11:08

Καλά να πάθεις....:hahaha:

Hm, ''With a Mod-Chip in your Wii you can also play GameCube Roms, Emulated SEGA Genesis, Super Nintendo, NES and other rom games as well as run Linux and use your Wii as DivX, Xvid, MPEG4 player and play DVDs from all regions.'' :|

Ρε, τι το κάνετε ξετσιπάριστο; Έλεος. :P
1

#902 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 16:09

Με τον καιρό μπορεί να ανακαλύψουν και τίποτα να παίζεις ISOs χωρίς καν να το τσιπάρεις... Ίδωμεν...

Όσο για το Brawl, είμαστε σίγουροι ότι θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι το Πάσχα;;

#903 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 17:35

A nintendo odyssey
Posted Image

:nod::nod::nod:
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#904 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 18:06

Με τον καιρό μπορεί να ανακαλύψουν και τίποτα να παίζεις ISOs χωρίς καν να το τσιπάρεις... Ίδωμεν...

Όσο για το Brawl, είμαστε σίγουροι ότι θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι το Πάσχα;;

Για το πρώτο:
Μπα. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. :P

Για το δεύτερο:
Ε, στην Αμερική θα βγει 10/2... Το Corruption άργησε 2 μήνες να έρθει από Αμερική... Οπότε είναι πολύ πιθανό να βγει ΤΟ πολύ 2 μήνες μετά. Αλλά αν θέλετε την ταπεινή μου ελπί... εχμ... γνώμη, το πολύ δύο βδομάδες να καθηστερήσει, αφού αν το καλοσκεφτούμε, εκτός του ότι δεν είναι ένα παιχνίδι με διαλόγους που χρειάζεται μήνες να μεταφραστεί (καθώς και το γεγονός ότι πιθανόν να μεταφράζονται συγχρόνως, εξού και τα Dojo Updates), αν το καθηστερίσουν παραπάνω θα χάσει η Ευρωπαϊκή αγορά από τα imports... :nosey:

Πάντως από 'κει και πέρα, αν είναι να το φέρουν κάνα καλοκαίρι, και εγώ import θα κάνω, τώρα που έχω και το μαραφέτι να παίζω imports... :nosey:

oR4yYRl.gif

#905 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 01:04

Άκουσα ότι πρόσφατα βγήκε το Trauma Center: New Blood στο Wii.

Αν το έχει κανείς, ας μας πει αν λέει τίποτε. Κάποιος μου 'χε πει πάντως ότι το Trauma Center: Second Opinion (επίσης για το Wii) δεν άξιζε και πολύ, διότι ήταν ολόιδιο.
Ωστόσο, εγώ πρόσεξα ότι είναι πολύ διαφορετική η αίσθηση των εγχειρήσεων στο Wii (και λόγω μεγαλύτερης οθόνης, αλλά και λόγω γραφικών). Επιπλέον, πρέπει να έχει και ένα-δυο καινούρια «εργαλεία».

Παραξενεύομαι, βεβαίως, με το γεγονός της κυκλοφορίας ενός τέτοιου τίτλου στο Nintendo Wii, διότι εγώ που έχω παίξει το Trauma Center: Under the Knife (έκδοση για το DS), διαπίστωσα πως για να «τα καταφέρνεις» στις εγχειρήσεις, πρέπει να έχεις οριζόντια την οθόνη (όπως οριζόντια είναι και ο ασθενής στις πραγματικές περιπτώσεις :hahaha:).

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#906 Tranxd

Tranxd

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 03:46

Υπάρχουν άτομα που θα πάρουν το Dragon Ball Budokai Tenkaichi 3 για wii?
Πιστεύω πως ναι ^^.Αν και επιδί είναι της atari έχει servers για online game με
δυνατότιτα να πέζεις με άτομα απο όλη την Ευρόπη , υποστιρίζει και WIFI game.Γι'αυτό λυπόν όποιος σκοπεύει να το αγοράσει (release date 15/2/2008 )
ας κάνει reply με τον κωδικό του wii του ή ας στήλει pm (οτι θέλετε).Θα κάνω την αρχή ο δικός μου είναι 6317 7441 6619 5094

#907 nkarafo

nkarafo

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 12:35

Πάντως για το Brawl κάτι λέγανε για Ιούνιο στην Ευρώπη. Ήταν την προηγούμενη εβδομάδα αν δεν κάνω λάθος που το είχαν δημοσιεύεσει στο internet μαζί με το άλλο δυσάρεστο νέο πως το No More Heroes θα είναι censored στην Ευρωπαική έκδοση. Και αυτό επειδή η Rising Star, η εταιρεία που θα το προωθήσει στην Ευρώπη, έχει πάρει την ιαπωνική έκδοση του τίτλου για να την μεταφέρει στην ευρωπαική, η οποία ήταν και αυτή censored. Μόνο η αμερικάνικη δεν είναι. Αλλά είπανε ότι στο μέλλον μπορεί να βγάλουν και μια άλλη έκδοση no censored αργότερα για την Ευρώπη.
Και θυμάμαι που γράφανε ότι με βάση αυτά τα 2 δυσάρεστα νέα, λυπούνται για την Ευρώπη και την NOE.

#908 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 13:35

Πάντως για το Brawl κάτι λέγανε για Ιούνιο στην Ευρώπη. Ήταν την προηγούμενη εβδομάδα αν δεν κάνω λάθος που το είχαν δημοσιεύεσει στο internet μαζί με το άλλο δυσάρεστο νέο πως το No More Heroes θα είναι censored στην Ευρωπαική έκδοση. Και αυτό επειδή η Rising Star, η εταιρεία που θα το προωθήσει στην Ευρώπη, έχει πάρει την ιαπωνική έκδοση του τίτλου για να την μεταφέρει στην ευρωπαική, η οποία ήταν και αυτή censored. Μόνο η αμερικάνικη δεν είναι. Αλλά είπανε ότι στο μέλλον μπορεί να βγάλουν και μια άλλη έκδοση no censored αργότερα για την Ευρώπη.
Και θυμάμαι που γράφανε ότι με βάση αυτά τα 2 δυσάρεστα νέα, λυπούνται για την Ευρώπη και την NOE.

Hehe, κρίμα για την Ευρώπη.

Κάτι μου λέει ότι θα αρχίσουν τα imports όλοι (ειδικά ο Ash_Pokemaster).

Να και μια αστεία εικόνα που βρήκα για το Censorship του ευρωπαϊκού No More Heroes.
Posted Image

Υ.Γ.: Έχει παίξει κανείς το Trauma Center στο Wii; :(

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#909 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 14:01

Κάτι μου λέει ότι θα αρχίσουν τα imports όλοι (ειδικά ο Ash_Pokemaster).

Kάποιοι από εμάς προπαρήγγειλαν την αμερικανική έκδοση του NO MORE★HEROES απ' τον Οκτώβρη. :smokingg:

edit: Μόλις πρόσεξα ότι η αμερικανική έκδοση του NM★H βγαίνει σε 16 μέρες. Και η ιαπωνική του Smash Brothers X σε 18...:OMG3:

#910 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 14:25

Ston αδερφο μου ειπαν οτι αν βαλει στο τσιπαρισμενο αμερικανικο παιχνιδι θα χαλασει.Επισης θελω να ρωτησω εχεται παιξει παιχνιδια απο το gamegube(Σε τσιπαρισμενη κονσολα)?ε το ιδο χειριστηριο παιζει με του wii δηλαδη?

#911 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 15:13

Δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Το Wii δεν θα πάθει τίποτα αν βάλεις αμερικάνικο παιχνίδι. Θα χαλάσει μόνο αν κάνεις update από αμερικάνικο παιχνίδι, γι' αυτό όπως έχω πει καμιά 10αριά φορές, απλά αφαιρείς το update section του ISO(αν έχει) πριν το παίξεις...

Το Trauma Center: Second Opinion το έχω εγώ. Είναι ένα απλό import από το DS. Η ιστορία είναι ακριβώς η ίδια, οι υποθέσεις οι ίδιες. Μόνο 2 εργαλεία έχουν προστεθεί και κανά δυο υποθέσεις στο τέλος νομίζω. Η διαφορά είναι ότι το χειρίζεσαι με το Wiimote... Αλλά και ο χειρισμός και τα εργαλεία στο New Blood νομίζω διάβασα ότι είναι τα ίδια. Η ιστορία μόνο αλλάζει.

#912 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 19:30

Fuck. Μην μου το θυμίζεις και αυτό με το Censorship... Σιγά μην περιμένω να βγει άλλη έκδοση. Θα αναγκαστώ να το παίξω χωρίς να βλέπω ευχάριστα το αιματάκι να τρέχει. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει αν πάνε το Brawl για μετά το πάσχα, και το No More Heroes δεν έχει βγει μέχρι να ανακοινωθεί αυτό. Σε αυτή την περίπτωση θα τσιπάρω το Wii μου και θα κάνω import...
Ε ρε γαμώτο... Τελικά ένα Αμερικάνικο Wii θα ήταν ΠΟΛΥ πιο χρήσιμο... :nanana:

Either way, και λίγο αιματάκι να χάσουμε δεν χάλασε κι ο κόσμος... :P Και τώρα που το ξανασκέφτομαι, αφού στην original έκδοση δεν είναι και τίποτα, απλώς το πρόσθεσαν οι αμερικάνοι για να το προωθήσουν. (υποθέτω)

Τέλος πάντων. Ο χρόνος θα δέίξει...
By the way. To NMH βγαίνει σε 2 μήνες περίπου! (29 Φεβρουαρίου) Που σημαίνει ότι ΑΝ τελικά δούμε άσπρη μέρα (=Dairantou Smash Brothers X) τέλος Μαρτίου, θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που παίζουμε. Καλό αυτό... :congrats:

oR4yYRl.gif

#913 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 20:30

Either way, και λίγο αιματάκι να χάσουμε δεν χάλασε κι ο κόσμος... :P Και τώρα που το ξανασκέφτομαι, αφού στην original έκδοση δεν είναι και τίποτα, απλώς το πρόσθεσαν οι αμερικάνοι για να το προωθήσουν. (υποθέτω)

Στο original υποτίθεται οτι θα ανέβλυζε το αίμα, γάργαρο, κελαρυστό και σε ορμητικούς πίδακες. Για το νέφος που υπάρχει στην έκδοση που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία, ευθύνεται o ελεεινός CERO. Προσωπικά, ελπίζω να πατώσει το game στην Ευρώπη και να πουλήσει τρελά στην Αμερική για να σταματήσουν οι publishers να είναι τόσο κότες.

#914 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2008 - 22:22

Just read this:

http://gonintendo.com/wp-content/photos/ps3cubejan2008.png

#915 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2008 - 23:55

Μερικές φορές απορώ με το πόσο παράλογος είμαι! Ειληκρινά! Χάνω το νόημα μερικές φορές.

Ok. Γουστάρω να παίρνω αυθεντικά παιχνίδια όταν μπορώ, παιχνίδια που θεωρώ ότι αξίζουν. Ποιό λοιπόν το πρόβλημα; Γιατί φοβάμαι να βάλω τσιπ; Σαν πως αν βάλω τσιπ δεν θα μπορώνα παίξω αυθεντικά; :shock:

Και σε αυτό το σημείο φτάνει ο ενδιασμός του φόβου! To mod or not to mod? Είναι μια κονσόλα 250€, η οποία περιέχει αρχεία, savefiles και λοιπά, ενός χρόνου παιχνιδιού και όπως και αν έχει, είναι στενάχωρο να χαλάσει.
Απ' την άλλη, έχω γίνει ο βλάκας της Nintendo of Europe, που περιμένει να κυκλοφορίσει το Brawl και το No More Heroes στην Ευρώπη για να το παίξει, τη στιγμή που στο 99.99% των περιπτόσεων το υλικό είναι το ίδιο, ή και υποβιβασμένο σε σχέση με αυτό της Αμερικής! Πρώτη επιλογή θα ήταν να σκεφτόμουν νωρίτερα όλα αυτά, και να έπαιρνα κατευθείαν ένα αμερικάνικο Wii. Αλλά δε. Και φυσικά, ζω στην Ελλάδα, απ' όπου αναγκάζομαι να αγοράζω τα παιχνίδια τα οποία δεν περιμένω σαν τρελός (δεν θα έκανα import ας πούμε το Mario Strikers, ή το Red Steel, που αγόρασα από Ελλάδα). Λύση ποιά θα ήταν λοιπόν;

TO WII NA ΗΤΑΝ REGION FREE.

Αλλά όχι. Τα πράγματα δεν είναι τόσο ιδειλιακά. Δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε κάτι, κάτι που δεν είναι. Επομένως, μόνη επιλογή είναι η παρανομία. WiiKey. Το τέλειο τσιπάκι, που δεν αλλάζει την firmware του Wii, και σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί προβλήματα. Θα μπορώ, λοιπόν, να παίρνω τα παιχνίδια που μπορώ να περιμένω, και έχουν μία λογική ημερομηνία κυκλοφορίας από την Ευρώπη (πχ. Mario Kart Wii) και να κάνω import ό,τι με τρελένει (πχ. Dairantou Smash Brothers X). Επιπροσθέτως, ακόμα και αν το τσιπάκι κουραστεί, υπάρχει η εύκολη λύση της αντικατάστασής του. Έτσι, όλα είναι κανονισμένα να δουλεύουν στην εντέλια.

Και ακριβώς σε αυτό το σημείο τίθεται ο προβληματισμός. Με την πειρατία θα μείνει το Hype; Δεν μπορώ να ξέρω τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίζω πλέον το Wii έχοντας το τσιπαρισμένο. Ο "σεβασμός" που θα δείχνω στο κάθε παιχνίδι που παίρνω, πιθανόν, να περιορίζεται πλέον, σε μία ελάχιστα μεγαλύτερη "ταραχή" σε σχέση με αυτή που θα μου μεταδίδεται από την χρήση ενός backup. Ίσως αυτό αποτελεί ένα ακραίο παράδειγμα, αλλά γνωρίζω τι έπαθα με το PlayStation. Been there, done that.

Το Wii έχει πολύ ψωμί ακόμα, και δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω την κίνηση που θα έπρεπε κανονικά να κάνω όταν η κονσόλα μου βρίσκεται στα τελευταία της.
Από την άλλη, δεν ξέρω... To brawl or not to brawl... Αν βγει μετά το καλοκαίρι δεν πρόκειται να παίξω, οπότε πάλι δώρο άδωρο θα 'ναι...

Τι να πω... Θα δούμε. :nanana:

oR4yYRl.gif