Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Nintendo Place
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 12:12
Επίσης, δεν λέει πριν το update ότι θα καταστραφεί, αλλά ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Για αυτό δεν ευθύνεται η Nintendo, δηλαδή δεν καταστρέφει η Nintendo επίτηδες τα modchips με τα updates της, απλά τα modchips σχεδιάζονται με βάση κάποιο firmware και αν τα βάλεις σε νεότερο μπορεί να υπάρξει πρόβλημα όπως και στους υπολογιστές.
Τέλος, τα παιχνίδια δεν είναι ότι δεν παίζουν αν έχεις παλιότερο firmware, αλλά σε αναγκάζουν να αναβαθμίσεις στο καινούργιο για να παίξεις. Άμα κατεβάζεις ISOs από το net, αυτό λύνεται εύκολα, απλά βγάζοντας το update section από το παιχνίδι με ένα προγραμματάκι.
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 12:47
Η Nintendo μπορεί να αναγνωρίσει αν μπαίνεις με τσιπαρισμένη κονσόλα ή όχι. Το θέμα είναι ότι δεν θέλει να κάνει τίποτα...
Επίσης, δεν λέει πριν το update ότι θα καταστραφεί, αλλά ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Για αυτό δεν ευθύνεται η Nintendo, δηλαδή δεν καταστρέφει η Nintendo επίτηδες τα modchips με τα updates της, απλά τα modchips σχεδιάζονται με βάση κάποιο firmware και αν τα βάλεις σε νεότερο μπορεί να υπάρξει πρόβλημα όπως και στους υπολογιστές.
Τέλος, τα παιχνίδια δεν είναι ότι δεν παίζουν αν έχεις παλιότερο firmware, αλλά σε αναγκάζουν να αναβαθμίσεις στο καινούργιο για να παίξεις. Άμα κατεβάζεις ISOs από το net, αυτό λύνεται εύκολα, απλά βγάζοντας το update section από το παιχνίδι με ένα προγραμματάκι.
Συνελόντι ειπείν, σκέφτεσαι να το τσιπάρεις;

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 15:40
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 15:50
Σκεφτόμουνα παλιότερα για αυτό το έχω ψάξει λίγο το θέμα. Αλλά μάλλον δεν θα το τσιπάρω...
Φοβάσαι μήπως χαλάσει; Ρωτάω γιατί εγώ σκοπεύω να το δώσω τελικά για τσιπάρισμα. Έχεις να προτείνεις κάτι;

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 18:01

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 19:28
Ευχαριστώ.
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 19:43
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω Wii αλλά πρώτα θέλω να ξέρω, υπάρχει κάποιος τρόπος να το συνδέσεις με την οθόνη του υπολογιστή, επειδή στο σπίτι δεν υπάχει καλή τηλεώραση ;
Σίγουρα γίνεται, αλλά λογικά χρειάζεται καλώδιο VGA or something...

Βασικά κοίτα και σε κανένα ξένο forum να ρωτήσεις σχετικά. Και εγώ αναρωτιώμουν, και είχα ρωτήσει, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πού και τι μου απάντησαν...

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 20:32

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 21:13
Όχι δεν φοβάμαι μήπως χαλάσει, απλά προτιμώ τα αυθεντικά boxartsΦοβάσαι μήπως χαλάσει; Ρωτάω γιατί εγώ σκοπεύω να το δώσω τελικά για τσιπάρισμα. Έχεις να προτείνεις κάτι;

Θα βρεις έναν πολύ καλό οδηγό σχετικά με το πώς να αφαιρείς το update section ενός ISO σε κάποιο προηγούμενο post μου.
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω Wii αλλά πρώτα θέλω να ξέρω, υπάρχει κάποιος τρόπος να το συνδέσεις με την οθόνη του υπολογιστή, επειδή στο σπίτι δεν υπάχει καλή τηλεώραση ;
Υπάρχει απλά θες ειδικό καλώδιο ή αντάπτορα που να μετατρέπει τα 3 βύσματα του καλωδίου του Wii στο ανάλογο βύσμα τις οθόνης σου.
Λίγο δύσκολο...Ξέρετε μήπως κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να φέρνει Αμερικάνικο ή Ιαπωνικό Wii ??
Ευχαριστώ.

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 22:07
Ξέρετε μήπως κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να φέρνει Αμερικάνικο ή Ιαπωνικό Wii ??
Ευχαριστώ.
Λίγο δύσκολο...
Σου βρήκα ιαπωνικό, nkarafo. Check your PM box.
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 01:30
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 02:04
Όχι δεν φοβάμαι μήπως χαλάσει, απλά προτιμώ τα αυθεντικά boxarts
Μπορείς τότε να τη τσιπάρεις και απλά ότι παιχνίδι θεωρείς ότι αξίζει τα λεφτά του κτλ να το παίρνεις αυθεντικό.Εγώ αυτό κάνω με το Xbox 360.Όσον αφορά το Wii σκεφτόμουν μήπως το έπαιρνα(αν και να πω την αλήθεια δεν έχει κανένα παιχνίδι που να θέλω να παίξω ιδιαίτερα όπως και το PS3) αλλά έχω τόσα παιχνίδια που θέλω να παίξω στο 360 και άλλα τόσα που θα βγουν τους επόμενους μήνες,είναι και τα anime οπότε δεν υπάρχει χρόνος

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 02:38
Όχι δεν φοβάμαι μήπως χαλάσει, απλά προτιμώ τα αυθεντικά boxarts
Εγώ πάλι φοβάμαι μήπως χαλάση μόνο... Όσον αφορά τα boxarts και τα κουτιά, και εγώ το έχω αυτό το φετίχ, αλλά σκέφτηκα και εγώ αυτό που είπε ο Ηλίας από κάτω. Ό,τι αξίζει το αγοράζω. Αυτό κάνω (υποτίθεται) και στο DS άλλωστε. Εξάλλου ούτε τα saves χάνονται ούτε τίποτα!

Θα δω. ΣΙΓΟΥΡΑ θα το τσιπάρω κάποια στιγμή. Αλλά θα δούμε πότε...
Μπορείς τότε να τη τσιπάρεις και απλά ότι παιχνίδι θεωρείς ότι αξίζει τα λεφτά του κτλ να το παίρνεις αυθεντικό.Εγώ αυτό κάνω με το Xbox 360.Όσον αφορά το Wii σκεφτόμουν μήπως το έπαιρνα(αν και να πω την αλήθεια δεν έχει κανένα παιχνίδι που να θέλω να παίξω ιδιαίτερα όπως και το PS3) αλλά έχω τόσα παιχνίδια που θέλω να παίξω στο 360 και άλλα τόσα που θα βγουν τους επόμενους μήνες,είναι και τα anime οπότε δεν υπάρχει χρόνος
Τέσπα ίσως κατά το Πάσχα να το τσιμπήσω ανάλογα τα κέφια.
Το πάσχα είναι καλή περίοδος να το πάρεις, μιας και θα έχει βγει και το Brawl, που είναι ό,τι αξίζει περισσότερο!
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 02:46
I am a happy Wii owner!!!

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 02:51