Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#871 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2007 - 10:03

Δείτε το και θα με θυμηθείτε ;)

GameSpot Video:

#872 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2007 - 16:21

58 reviews said...

#873 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2007 - 12:06

Παίδες, το Sin and Punishment ΤΑ ΣΠΑΕΙ.
Είναι πραγματικά εκπληκτικό, αδικημένο, και υποτιμημένο παιχνίδι! :congrats:
Έχει σχετικά καλά γραφικά για N64, και περιέχει CG Videos ΜΕ Voice Overs!
Σε όποιον αρέσουν τα shooters πιστεύω θα το αγαπήσει (για την ακρίβεια rail-shooter).
Είναι μάλλον το πιο must buy στο VC :wooi2:

Υ.Γ.: Υπερβάλλω λίγο, αλλά από το λίγο που έπαιξα, κατάλαβα ότι πρόκειται για κάτι καλό! :Blissfull:

oR4yYRl.gif

#874 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2007 - 13:37

Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να δούμε Phoenix Wright στο Wii; :|
1

#875 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2007 - 14:59

Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να δούμε Phoenix Wright στο Wii; :|

It's up to Capcom... Η Capcom κινείται πολύ τελευταία. Βλέποντας και το Port του Okami, θα έλεγα να περιμένουμε τουλάχιστον ένα Resident Evil 5. :hahaha: Τώρα το PW δεν ξέρω κατά πόσο θα ταίριαζε στο Wii, αλλά πιθανόν να είχε μία επιτυχεία. Το εμπόδιο βέβαια μεταξύ Ιαπωνίας και Ευρώπης στο Phoenix Wright είναι η κωλοαμερική, η οποία έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον. Το παιχνίδι πάντως πουλάει ακόμα τρελά στην Ιαπωνία, οπότε δεν αποκλύω το ενδεχόμενο. :congrats:

oR4yYRl.gif

#876 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2007 - 15:24

Προς το παρόν η Capcom θα κυκλοφορήσει μόνο το Harvey Birdman:Attorney at Law το οποίο δεν έχει σχέση με το Phoenix Wright και το δημιουργεί μια αμερικάνικη ομάδα.Από εκεί και πέρα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάποια έκδοση για Wii.

Όπως λέει και ο Ash_Pokemaster το Sin & Punishment:A Successor to the Earth τα σπάει όλα.Το είχα υπόψη από το 2000 που κυκλοφόρησε αλλά το έπαιξα πριν μερικούς μήνες και είναι το μόνο παιχνίδι που κατέβασα -έπειτα- στο VC γιατί το παιχνίδι απλά υπεραξίζει τα λεφτά του.Είναι το απόλυτο παιχνίδι της Treasure και το απόλυτο on-rails shooter κατά την άποψη μου.Τα έχει όλα.Τρελή δράση,πλοκή και παρουσίαση.Και κυρίως διαφέρει από τα υπόλοιπα on-rail επειδή ο χαρακτήρας είναι σε third person οπτική και αυτομάτος ο έλεγχος που έχει ο παίκτεις στα δρώμενα αυξάνετε κατακόρυφα.Must buy χωρίς δεύτερη σκέψη.Το καλό είναι ότι ακούγονται ψίθυροι ότι σκέφτονται να βγάλουν remake ή συνέχεια του στο Wii.Μακάρι να επαληθευτούν.

Σχετικά με το linking του Wii στο Star account προκύπτει το εξής θέμα.Το είχα διαβάσει πριν μήνες στο e-mail που έλαβα αλλά και ώρα πάλι στο "συμφωνητικό" τους και μου προέκυψε ο εξής προβληματισμός.Όταν κάνεις linking αυτομάτος συμφωνείς ότι η Nintendo επιτρέπετε να έχει πρόσβαση στην μνήμη του Wii και να πέρνει στοιχεία για το τι έπαιξες,πότε το έπαιξες και για πόσο το έπαιξες.Ας πούμε ότι κάποιος έχει τσιπάρει την κονσόλα του και δεν εντοπίζεται λόγο του stealth mode.Τι γίνετε όμως αν ας πούμε δει η Nintendo ότι έχεις παίξει κάποιο παιχνίδι που κανονικά δεν θα μπορούσες,ας πούμε ένα ιαπωνικό,στα logs σου;Αυτομάτως ξέρει ότι έχεις τσιπάκι και έτσι στο μέλλον,όπως και η Microsoft, θα μπορούσε να εξαπολύσει κύμα μπαναρίσματος που θα απέκλειε όλους τους χρήστες των οποίων τα logs έχουν τέτοια παιχνίδια μέσα.Γι'αυτό το καλύτερο θα ήταν να μην κάνει κάποιος με τσιπάκι καν linking ή να κάνει,να πάρει όσες κάρτες μπορεί και να ακυρώσει αμέσως το link στην συνέχεια ελπίζοντας να μην έχουν σταλεί στοιχεία του σε αυτό το διάστημα.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#877 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2007 - 15:42

It's up to Capcom... Η Capcom κινείται πολύ τελευταία. Βλέποντας και το Port του Okami, θα έλεγα να περιμένουμε τουλάχιστον ένα Resident Evil 5. :hahaha: Τώρα το PW δεν ξέρω κατά πόσο θα ταίριαζε στο Wii, αλλά πιθανόν να είχε μία επιτυχεία. Το εμπόδιο βέβαια μεταξύ Ιαπωνίας και Ευρώπης στο Phoenix Wright είναι η κωλοαμερική, η οποία έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον. Το παιχνίδι πάντως πουλάει ακόμα τρελά στην Ιαπωνία, οπότε δεν αποκλύω το ενδεχόμενο. :congrats:

Αν δεν ταίριαζε το PW στο Wii που είναι Point & Click χωρίς τίποτα γραφικά ποιο θα ταίριαζε δλδ; Το Crysis; :hahaha:
Δεν καίγομαι για το συγκεκριμένο franchise, οτιδήποτε με Attorneys κιέτς καλοδεχούμενο. :congrats:
1

#878 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2007 - 15:48

Αν δεν ταίριαζε το PW στο Wii που είναι Point & Click χωρίς τίποτα γραφικά ποιο θα ταίριαζε δλδ; Το Crysis; :hahaha:
Δεν καίγομαι για το συγκεκριμένο franchise, οτιδήποτε με Attorneys κιέτς καλοδεχούμενο. :congrats:

Νταξ, βασικά, το Crysis που είναι FPS, θα ταίριαζε φυσικά στο Wii.
Όσο για τα Point and Click, θεωρώ ότι ταιριάζουν περισσότερο στο DS. :hahaha: Βέβαια στο Wii ίσως και να είχε voice overs και τίποτα fmvs, so δεν θα ήταν και άσχημο, απλώς καλύτερο στο DS.

Υ.Γ.: Θα έρθει αυτό, σχετικά με δικηγορική. Βέβαια είναι λίγο γελοίο. :hahaha:

oR4yYRl.gif

#879 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 10:30

http://www.youtube.com/watch?v=1pKR6kZoDns&eurl=http://gonintendo.com/index.php?paged=2

THIS IS MADNESS.

oR4yYRl.gif

#880 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 22:58

http://www.youtube.com/watch?v=1pKR6kZoDns&eurl=http://gonintendo.com/index.php?paged=2

THIS IS MADNESS.

Ίσως το μονο παιχνιδι που θα ηθελα να παιξω στο Γουϊ...Αντε,καλως να το δεχτειτε και να το λιωσετε :bath:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#881 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2008 - 20:39

Έπαιζα Sin and Punishment. :Blissfull:
Το παιχνίδι είναι Π-Ω-Ρ-Ω-Σ-Η. :nod: Μόνο ένα πράγμα. Αν τυχόν το κατεβάσετε και κάτι σας φταίει [και παίζετε με GameCube Controller], είμαι σίγουρος ότι θα καταλήξετε στον χειρισμό... :nosey: Εντάξει πώς να το κάνουμε... Το Ν64 Controller δύσκολα προσαρμόζεται στο GCN Controller.
Ένας είναι ο τρόπος να ξεπεράσετε το πρόβλημα αυτό. Βαλ' τε το Control Type 2 (ή αν είστε μαζόχες το 3). Είναι ΤΡΑΓΙΚΑ.
Τέλος πάντων. Χρειάζομαι επιγόντως ένα Classic Controller. Αν πατάω το L για shooting με αυτό θα καταλήξω με κράμπες και εμφράγματα στο δάχτυλό μου. :emptyonexg1:

oR4yYRl.gif

#882 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 02:01

Moliς εγινα κατοχος wii (ασχετο αν το πηρε ο αδελφος μου.χεχε.)Το πηγε κατευθειαν για τσιπακι.Στο ιντερνετ μπαινεται σεις?

#883 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 02:52

Moliς εγινα κατοχος wii (ασχετο αν το πηρε ο αδελφος μου.χεχε.)Το πηγε κατευθειαν για τσιπακι.Στο ιντερνετ μπαινεται σεις?

Just in case , αν το τσιπακι που θα βαλετε δεν ειναι stealth , μην δοκημάσετε να μπειτε στο Ιντερνετ. Δεν θα σας μινει wii :emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#884 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 10:26

Γιατί;; :P Τι θα γίνει αν μπεις στο net και έχεις τσιπάκι;; Εγώ πιστεύω πως δεν θα γίνει τίποτα απολύτως...

#885 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 10:42

Γιατί;; :P Τι θα γίνει αν μπεις στο net και έχεις τσιπάκι;; Εγώ πιστεύω πως δεν θα γίνει τίποτα απολύτως...

Και εγώ έτσι πιστεύω. Βασικά, πάντως, όταν κάνεις update σε προειδοποιεί, ότι αν η κονσόλα είναι modificated θα κατσταρεφεί... :oo: Αυτά με τα update είναι ένα πρόβλημα, μιας και πολλά παιχνίδια χρειάζονται update στην κονσόλα για να τρέξουν. Πάντως αν και δεν είμαι σίγουρος, αμφιβάλλω για το αν η Nintendo μπορεί να αναγνωρίσει αν μπαίνεις στο νετ με τσιπαρισμένη κονσόλα... :congrats:

oR4yYRl.gif