Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#706 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 15:21

Υπάρχουν είδικά patches που αφαιρούν το Updtade services απο τα Iso's. κι εγώ το σκέφτηκα να σας πώ την μάυρη αλήθεια... αλλά σε κονσόλα που είναι online μου φαίνεται δίκοπο μαχαίρι. Κυρίως το τελευταίο Update μου έδωσε ενα τρομακτικό μύνημα του στύλ "Αμα έχετε κάποιο hardware mod, το παρακάτω update μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην λειτουργεία του Wii σας"
Δεν ξέρω κατα πόσο προκάλεσε τελικά, αλλα είναι κάπως ανησυχητικό...
Α και επιπλέον στο Disclaimer γράφει οτι η Nintendo έχει το δικαίωμα να κάνει monitoring την κίνηση στην κονσόλα εφόσον είναι on line... δέν ξέρω αν αυτό αφορά την πειρατεία. Απο την άλλη χάνοντας το online, χάνεις τα Updates και τις υπηρεσίες που έρχοντα.... Τι διλλημα....

Όντως δίλλημα, αλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο είναι μεγάλος πειρασμός, καθώς 60€=game και 70€=τσιπάρισμα και 2 games (τόσο το βρήκα, με WiiKey, το οποίο από μόνο του κάνει 35€, οπότε καλή τιμή.) Σκέφτομαι να το ρισκάρω.
1

#707 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 15:25

"Out of Foreign Customs, September 29, 2007, 11:58 am, GREECE" :wooi2::wooi2::wooi2:
USPS :lovulovu::lovulovu::lovulovu:
Tώρα το μόνο που μένει είναι να μου έρθει το S-Video cable για να λιώσω το Metroid Prime 3!

#708 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 16:12

Και εγώ σκέφτομαι να το τσιπάρω βασικά, καθώς βρήκα ένα μαγαζί εδώ που την κάνει τη δουλειά με το wiikey. Τώρα αυτό με τα παιχνίδια που brickάρουν το key είναι όντως λίγο ανυσηχητικό, αλλά αν πρόκειται μόνο για συγκεκριμένα παιχνίδια απλώς δεν τα παίζουμε. Αν όμως αυτό γίνεται με πολλά games...

Αν έχεις την καλοσύνη, πές μας και πώς είναι η όλη φάση (και με τα updates και το Online) arigaddo!
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
The revolution is near....

#709 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 16:21

Παιδιά, νομίζω ότι βγήκε το Fullmetal Alchemist Dual Sympathy στην Ευρώπη.
Αληθεύει;

Επίσης, επειδή είμαι κοντά στον τερματισμό του Trauma Center: Under the Knife, αν μπορείτε, προτείνετέ μου κάποιο παιχνίδι για το DS. :

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#710 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 17:12

Επίσης, επειδή είμαι κοντά στον τερματισμό του Trauma Center: Under the Knife, αν μπορείτε, προτείνετέ μου κάποιο παιχνίδι για το DS. :

Elite Beat Agents.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#711 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 17:32

Elite Beat Agents.

:wooi2::wooi2::wooi2:

AGENTS ARE...GO!!!!

#712 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 18:06

Elite Beat Agents < Osu! Tatakae! Oendan! .&-

LfNX0dh.png

#713 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 18:53

Hotel Dusk
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
The revolution is near....

#714 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 12:37

Bγήκε στο ευρωπαϊκό VC, το 『罪と罰~地球の継承者~』(Sin and Punishment: Successor of the Earth) για την εξωφρενική τιμή των 12€. Μπράβο τους που το κυκλοφορήσανε επιτέλους κι εδώ, αλλά θα προτιμήσω να το πάρω στη μισή τιμή(κάτω από 1000JPY) για το ιαπωνικό VC το Νοέμβρη. Η Nintendo of Europe ξέρει πολύ καλά ότι πολλοί περίμεναν το Tsumi to Batsu εδώ και χρόνια, γι αυτό το έκτακτο καπέλο των 2€ με την πρόφαση ότι τους κόστισε το localisation. Μπράβο, NoE!

#715 kami

kami

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 13:23

ασχετο:δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει αλλα οι περισσοτεροι anime-fun ειναι και παραλληλα και nintendo-fun...γιατι?δεν ξερω:nosey:

σχετικο:σκεφτομαι(βασικα δεν το σκεφτομαι ειναι καθαρα θεμα χρονου) να παρω nintendo ds lite:congrats:...και θα ηθελα αν μπορουσατε να μου λυσετε καποιες αποριουλες που εχω...
και ξεκιναω:
i)σκοπευει η nintendo στο κοντινο μελλον(3-4 μηνες) να βγαλει μια αλλη κονσολα που να αντικαταστησει το ds η να ειναι κανενα αναβαθμισμενο ds?για να μην το παρω και μεινω με το.....ds στο χερι...
ii)για "backup" παιχνιδιων υπαρχουν διαφορες flashcards οπως η m3 simply και η r4 ds.ποια κατα τη γνωμη και την εμπειρια σας ειναι η καλυτερη και ποιο οικονομικη:emptyonexg1:?
iii)περα απο το "backup" παιχνιδιων του ds και τα βιντεο και τη μουσικη ποιες αλλες δυνατοτητες εχει η καρτα που προτεινεται?("backup" παιχνιδιων gb,gba κτλ,ιντερνετ.....)
εεεε:nosey: δεν μου ερχεται αλλο,αυτα:wis:
For things to change You have to change

#716 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 13:34

ασχετο:δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει αλλα οι περισσοτεροι anime-fun ειναι και παραλληλα και nintendo-fun...γιατι?δεν ξερω:nosey:

Όπως έχουν πει κι άλλοι...

το forum μας δεν ειναι τπτ αλλο παρα απο μια μαφια της nintendo!

:hehehe::hehehe::hehehe:

(Εγώ πάντως δεν είμαι Nintendo fan. :hahaha:)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#717 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 02:13

http://www.anime.gr/forums/video-games/2907-mario-kart-wii.html#post88779

Bγήκε στο ευρωπαϊκό VC, το 『罪と罰~地球の継承者~』(Sin and Punishment: Successor of the Earth) για την εξωφρενική τιμή των 12€. Μπράβο τους που το κυκλοφορήσανε επιτέλους κι εδώ, αλλά θα προτιμήσω να το πάρω στη μισή τιμή(κάτω από 1000JPY) για το ιαπωνικό VC το Νοέμβρη. Η Nintendo of Europe ξέρει πολύ καλά ότι πολλοί περίμεναν το Tsumi to Batsu εδώ και χρόνια, γι αυτό το έκτακτο καπέλο των 2€ με την πρόφαση ότι τους κόστισε το localisation. Μπράβο, NoE!

Δεν μιλάς σοβαρά! :oo: Άμα βγάλουν και Guardian Heroes θα πεθάνω από την απόλυτη ευτυχία!

#718 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 02:51

Lucas confirmed for Brawl

MOTHER 3 character
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#719 Panovictory

Panovictory

Anime Amateur

• Members
  • 80 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 09:18

Guess what... Βγήκε το Ζelda PH . Τώρα το παίζω στο Μ3 , εκπληρώνει όλες τις φιλοδοξίες των οπαδών του, αλλά οι ηλικίες που απευθύνεται είναι πολύ μικρότερες από το Zelda twilight princess
Δημοσιευμένη  εικόνα

#720 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 11:03

Posted Image
ε τι ρε παιδια πραγματικα αμα γινει μια καταρα και πεθανουν ολοι οι Ν φαν του forum μας η nintendo δεν θα εχει πελατες πια :P

αα αληθευει οτι το ds ειναι region free? plz πειτε γιατι αυριο παω αμερικη και μην κανω καμια πατατα!
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P