Πάρτε ρε ένα Xbox 360 να δείτε άσπρη μέρα
Yeah Right... απο τα VC issues στα hardware failures... απ όπου και να το πιάσεις ολοι για ξυλο είναι

Posted 22 September 2007 - 14:30
Πάρτε ρε ένα Xbox 360 να δείτε άσπρη μέρα
Posted 22 September 2007 - 14:41
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 22 September 2007 - 14:56
Ρε παίξτε στο PC σας να δείτε την υγεία σας!
[Ο "από την αντίπερα όχθη"]
Posted 23 September 2007 - 04:20
Ρε παίξτε στο PC σας να δείτε την υγεία σας!
[Ο "από την αντίπερα όχθη"]
Posted 23 September 2007 - 09:51
Posted 25 September 2007 - 20:42
Posted 25 September 2007 - 20:56
Posted 26 September 2007 - 08:00
Λιγότερο από ένας μήνας για το Phantom Hourglass left...
Posted 26 September 2007 - 10:55
Λέγε τέτοια να μας φτιάχνεις...Το Phantom Hourglass το έπαιξα τον Ιούλιο, και πιστεύω πως είναι το καλύτερο game που έχω παίξει σε φορητή κονσόλα, ever. Τα bosses(το πρώτο boss μόνο είναι λίγο βαρετό) εκμεταλλεύονται τη χρήση του touch pen στο έπακρο, καμία μάχη στο Twilight Princess δε φτάνει το επίπεδο του Phantom Hourglass. Και είναι αρκετά μεγάλο game, οπότε θα σου κρατήσει αρκετές μέρες.
Γι' αυτό δεν μπορούσα να κοιμήθω όλο το βράδυ...Βασικά την Τετάρτη βγαίνει το Halo 3 και πιστεύω θα είναι πολύ καλό
Posted 26 September 2007 - 13:24
Posted 26 September 2007 - 14:30
Posted 26 September 2007 - 16:18
Posted 26 September 2007 - 22:39
Ναι ρε ξέρω... hoho...
Το paper mario σου είχε μέσα κάρτα για αστέρια;;
Στο nintendo.gr έβαλαν ήδη pre-orders για phantom hourglass και metroid prime 3Τσίμπησα το δεύτερο, μιας και το πρώτο θα το παίξω στο m3 μου
Wow! Δεν μπορώ να φανταστώ το Metroid Prime 3 με τον χειρισμό του Wii...
To Metroid θα το παίξω την επόμενη εβδομάδα. ^_^
Κάπου διάβασα ότι είναι πιο εύκολο απ' τα προηγούμενα 2 Prime, αλλά δε με πειράζει ιδιαίτερα. Δεν έχω διάθεση να βρίζω το Wii, το remote, και το nunchaku για 15 ώρες..
Posted 27 September 2007 - 00:13
Καλύτερα, γιατί με τα FPS δεν τα πάω και τόσο καλά.To Metroid θα το παίξω την επόμενη εβδομάδα. ^_^
Κάπου διάβασα ότι είναι πιο εύκολο απ' τα προηγούμενα 2 Prime, αλλά δε με πειράζει ιδιαίτερα.
Αλήθεια, υπάρχουν παιχνίδια στο Wii (και δεν μιλάω για πατάτες, αλλά για τα καλά παιχνίδια) με τόσο χάλια χειρισμό; Έτσι, για να είμαι προετοιμασμένος, δηλαδή (έχω παίξει μόνο την συλλογή Wii Games που είναι δώρο με το Wii).Δεν έχω διάθεση να βρίζω το Wii, το remote, και το nunchaku για 15 ώρες...
Ποτέ μου δεν μπορούσα να παίξω FPS με το κωλοποντίκι!απ ότι άκουσα, παίζει απίστευτα καλά, πολύ καλύτερα απο τα διπλά αναλογικά.
Βέβαια, δέν πιάνει με την καμμία το mouse...
Posted 27 September 2007 - 03:37
Ποτέ μου δεν μπορούσα να παίξω FPS με το κωλοποντίκι!
Αντίθετως, με τα αναλογικά χειριστήρια των παιχνιδομηχανών (π.χ. N64 παίζοντας Golden Eye ή παίζοντας Quake 3 στο DC) τα χειρίζομαι τέλεια!
Μήπως είμαι ο μόνος;