Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#661 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 22 September 2007 - 14:30

Πάρτε ρε ένα Xbox 360 να δείτε άσπρη μέρα:wooi2:

Yeah Right... απο τα VC issues στα hardware failures... απ όπου και να το πιάσεις ολοι για ξυλο είναι :hahaha:
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#662 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 22 September 2007 - 14:41

Ρε παίξτε στο PC σας να δείτε την υγεία σας!

[Ο "από την αντίπερα όχθη" :P]

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#663 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 22 September 2007 - 14:56

Λολ δεν πάμε για κανέναν καφε καλύτερα?:wooi2:

σάν να βγήκαμε λιιιιιιιιιιιγο εκτός....:congrats::wis:
Posted Image

#664 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 23 September 2007 - 04:20

Άλλο το PC άλλο οι κονσόλες:

PC=άφθονα παιχνίδια
κονσόλα=metagame ^^
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#665 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 23 September 2007 - 09:51

Βασικά την Τετάρτη βγαίνει το Halo 3 και πιστεύω θα είναι πολύ καλό :)

Αλλά πάντως το Wii είναι η καλύτερη επιλογή ;)

#666 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 25 September 2007 - 20:42

Πω πω, άρχισα πάλι το Twilight, το οποίο είχα παρατήσει. Τελικά είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό, ιδίως από τη μέση και μετά! :clap:
Λιγότερο από ένας μήνας για το Phantom Hourglass left... :|

oR4yYRl.gif

#667 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 25 September 2007 - 20:56

πειρα το paper mario δεν το επεξα πολυ λογο εληψυς χρονου αλλα απο αυριο θα το λιοσω!!
ρε παιδια το αλλαξαν το στυλ? δεν ειναι turn based rpg πια? γιατι μεχρι εκει που επαιξα ηταν classic mario platform game που απλος lvlιαζεις~!

τεσπα οπως και να ειναι εμενα μου αρεσει παρα πολυ αυτο το nostalgic style :D
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#668 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 26 September 2007 - 08:00

Λιγότερο από ένας μήνας για το Phantom Hourglass left... :|

Το Phantom Hourglass το έπαιξα τον Ιούλιο, και πιστεύω πως είναι το καλύτερο game που έχω παίξει σε φορητή κονσόλα, ever. Τα bosses(το πρώτο boss μόνο είναι λίγο βαρετό) εκμεταλλεύονται τη χρήση του touch pen στο έπακρο, καμία μάχη στο Twilight Princess δε φτάνει το επίπεδο του Phantom Hourglass. Και είναι αρκετά μεγάλο game, οπότε θα σου κρατήσει αρκετές μέρες.

#669 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 26 September 2007 - 10:55

Το Phantom Hourglass το έπαιξα τον Ιούλιο, και πιστεύω πως είναι το καλύτερο game που έχω παίξει σε φορητή κονσόλα, ever. Τα bosses(το πρώτο boss μόνο είναι λίγο βαρετό) εκμεταλλεύονται τη χρήση του touch pen στο έπακρο, καμία μάχη στο Twilight Princess δε φτάνει το επίπεδο του Phantom Hourglass. Και είναι αρκετά μεγάλο game, οπότε θα σου κρατήσει αρκετές μέρες.

Λέγε τέτοια να μας φτιάχνεις... :congrats:

Βασικά την Τετάρτη βγαίνει το Halo 3 και πιστεύω θα είναι πολύ καλό :)

Γι' αυτό δεν μπορούσα να κοιμήθω όλο το βράδυ... :nosey: (σε πειράζω :P )

Hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! This is Nintendo thread, God damn it! :bike: (εδώ σοβαρεύω)

#670 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 26 September 2007 - 13:24

Ναι ρε ξέρω... hoho...

Το paper mario σου είχε μέσα κάρτα για αστέρια;;

Στο nintendo.gr έβαλαν ήδη pre-orders για phantom hourglass και metroid prime 3 :D Τσίμπησα το δεύτερο, μιας και το πρώτο θα το παίξω στο m3 μου :)

#671 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 26 September 2007 - 14:30

Wow! Δεν μπορώ να φανταστώ το Metroid Prime 3 με τον χειρισμό του Wii... :o

#672 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 26 September 2007 - 16:18

To Metroid θα το παίξω την επόμενη εβδομάδα. ^_^
Κάπου διάβασα ότι είναι πιο εύκολο απ' τα προηγούμενα 2 Prime, αλλά δε με πειράζει ιδιαίτερα. Δεν έχω διάθεση να βρίζω το Wii, το remote, και το nunchaku για 15 ώρες...

#673 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 26 September 2007 - 22:39

Ναι ρε ξέρω... hoho...

Το paper mario σου είχε μέσα κάρτα για αστέρια;;

Στο nintendo.gr έβαλαν ήδη pre-orders για phantom hourglass και metroid prime 3 :D Τσίμπησα το δεύτερο, μιας και το πρώτο θα το παίξω στο m3 μου :)

ΔΕΝ έχει αστέρια γιατι η συσκευασία γίνεται ειδικά για Ελλάδα

Wow! Δεν μπορώ να φανταστώ το Metroid Prime 3 με τον χειρισμό του Wii... :o

απ ότι άκουσα, παίζει απίστευτα καλά, πολύ καλύτερα απο τα διπλά αναλογικά.:wooi2: Βέβαια, δέν πιάνει με την καμμία το mouse...:terror2:

Κάπου διάβασα ότι είναι πιο εύκολο απ' τα προηγούμενα 2 Prime, αλλά δε με πειράζει ιδιαίτερα. Δεν έχω διάθεση να βρίζω το Wii, το remote, και το nunchaku για 15 ώρες..

Εγώ σούφρωσα το Metroid prime 1 για το Gamecube απο τον Cubi. το Backtracking έχει την δικιά του μαγεία... μάλλον εκεί είναι που μειώθηκε η δυσκολία...
Posted Image

#674 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 27 September 2007 - 00:13

Κάπου διάβασα ότι είναι πιο εύκολο απ' τα προηγούμενα 2 Prime, αλλά δε με πειράζει ιδιαίτερα.

Καλύτερα, γιατί με τα FPS δεν τα πάω και τόσο καλά. :emptyonexg1:

Δεν έχω διάθεση να βρίζω το Wii, το remote, και το nunchaku για 15 ώρες...

Αλήθεια, υπάρχουν παιχνίδια στο Wii (και δεν μιλάω για πατάτες, αλλά για τα καλά παιχνίδια) με τόσο χάλια χειρισμό; Έτσι, για να είμαι προετοιμασμένος, δηλαδή (έχω παίξει μόνο την συλλογή Wii Games που είναι δώρο με το Wii).

απ ότι άκουσα, παίζει απίστευτα καλά, πολύ καλύτερα απο τα διπλά αναλογικά.:wooi2: Βέβαια, δέν πιάνει με την καμμία το mouse...:terror2:

Ποτέ μου δεν μπορούσα να παίξω FPS με το κωλοποντίκι! :burningbe3: Αντίθετως, με τα αναλογικά χειριστήρια των παιχνιδομηχανών (π.χ. N64 παίζοντας Golden Eye ή παίζοντας Quake 3 στο DC) τα χειρίζομαι τέλεια! :wis: Μήπως είμαι ο μόνος; :hmmm:

#675 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 27 September 2007 - 03:37

Ποτέ μου δεν μπορούσα να παίξω FPS με το κωλοποντίκι! Posted Image Αντίθετως, με τα αναλογικά χειριστήρια των παιχνιδομηχανών (π.χ. N64 παίζοντας Golden Eye ή παίζοντας Quake 3 στο DC) τα χειρίζομαι τέλεια! Posted Image Μήπως είμαι ο μόνος; Posted Image

οχι υπάρχουν και άλλοι που εχουν αυτό το πρόβλημα, αλλά έχω την εντύπωση οτι δέν θα έχεις πρόβλημα... εκτός αν έχεις παρκινσον :P
Posted Image