Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#676 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 05:16

Αλήθεια, υπάρχουν παιχνίδια στο Wii (και δεν μιλάω για πατάτες, αλλά για τα καλά παιχνίδια) με τόσο χάλια χειρισμό; Έτσι, για να είμαι προετοιμασμένος, δηλαδή (έχω παίξει μόνο την συλλογή Wii Games που είναι δώρο με το Wii).

Καλό game = καλός χειρισμός. Ήθελα να πω πως τα προηγούμενα Prime δεν ήταν ακριβώς και ότι πιο εύκολο υπήρχε στο GCN. Και όταν σε σκοτώνει το boss για νιοστή φορά...ανεβαίνει λίγο η πίεση, πετάς κανα controller απ' το παράθυρο κτλ.
Btw, τα Metroid Prime games δεν είναι FPS, είναι FPA(ction). Που σημαίνει πως η δομή τους είναι πολύ πιο κοντά στα Zelda, παρά τα Halo.

#677 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 11:06

FPA = First Person Adventure, σύμφωνα με την Nintendo. Και ο ορισμός ταιριάζει γάντι!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#678 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 11:12

Χε, first-person action-adventure βασικά. Άλλες τέσσερις μέρες μέχρι να το παίξω. ..:cry5:

#679 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 14:50

Εγω παντως απο το Wii θελω απεγνωσμενα να παιξω το νεο Smash Bros. Εχω λιωσει το παλιο και πιστευω οτι το 3ο θα ειναι λογος για να παρει καποιος την κονσολα... Κριμα που δεν θελω να δωσω λεφτα ακομα για κονσολα νεας γενιας :P
Have you ever seen the Lain?

#680 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 14:55

Εγω παντως απο το Wii θελω απεγνωσμενα να παιξω το νεο Smash Bros. Εχω λιωσει το παλιο και πιστευω οτι το 3ο θα ειναι λογος για να παρει καποιος την κονσολα... Κριμα που δεν θελω να δωσω λεφτα ακομα για κονσολα νεας γενιας Posted Image

250 ευρώ κάνει το Αμοιρο το Wii... :oo:σε σχέση με τις άλλες κονσόλες, είναι πάμφθηνη! οπώτε, μήπως να έβγαζες τα θαλασσινά απο την τσεπούλα σου (ξέρεις, καβουράκια, αστακούς και άλλα με δαγκανίτσες) και να άδειαζες κανένα ψιλό??? :hahaha:υπάρχει ακόμα και με δόσεις σε μερικά μαγαζια!:wis::Blissfull:
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
The revolution is near....

#681 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 15:09

Αναβλύζει ο ambassador απο μέσα σου. ;p
Δημοσιευμένη  εικόνα

#682 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 15:25

250 ευρώ κάνει το Αμοιρο το Wii... :oo:σε σχέση με τις άλλες κονσόλες, είναι πάμφθηνη! οπώτε, μήπως να έβγαζες τα θαλασσινά απο την τσεπούλα σου (ξέρεις, καβουράκια, αστακούς και άλλα με δαγκανίτσες) και να άδειαζες κανένα ψιλό??? :hahaha:υπάρχει ακόμα και με δόσεις σε μερικά μαγαζια!:wis::Blissfull:

:hahaha:, εννοω πως δεν θελω να δωσω τιποτα για καμια κονσολα αυτην την στιγμη οσο φτηνη η ακριβη και να ειναι (δεν εννουσα οτι η τιμη του ειναι κακη). Δεν νομιζω να εχω και απειρο χρονο για gaming φετος ετσι κι αλλιως :P. Ισως τσιμπησω μια κονσολα μετα τα χριστουγεννα (ευχομαι να πεσουν και οι τιμες :oo:)
Have you ever seen the Lain?

#683 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 17:42

Δε νομίζω πως το ευρωπαϊκό Wii είναι καλή αγορά αυτή τη στιγμή. Το δικό μου το πήρα στο launch, και δε με βλέπω να το ξεφορτώνομαι...αλλά δε νομίζω να ξαναγοράσω game από Ευρώπη(θα πάρω αμερικανικό και αργότερα ιαπωνικό Wii). Δεν έχω σκοπό να παίξω κανένα game σε γαλλικά/γερμανικά/ιταλικά για να πω ότι έκανα euro-yarikomi, και είναι πολύ ακριβά σε σύγκριση με τα αμερικανικά/ιαπωνικά. Πάντως η τιμή του Wii, δεν πρόκειται να πέσει τόσο εύκολα. Δεν έχουν λόγο να μειώσουν την τιμή του.

#684 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 17:52

Δε νομίζω πως το ευρωπαϊκό Wii είναι καλή αγορά αυτή τη στιγμή. Το δικό μου το πήρα στο launch, και δε με βλέπω να το ξεφορτώνομαι...αλλά δε νομίζω να ξαναγοράσω game από Ευρώπη(θα πάρω αμερικανικό και αργότερα ιαπωνικό Wii). Δεν έχω σκοπό να παίξω κανένα game σε γαλλικά/γερμανικά/ιταλικά για να πω ότι έκανα euro-yarikomi, και είναι πολύ ακριβά σε σύγκριση με τα αμερικανικά/ιαπωνικά. Πάντως η τιμή του Wii, δεν πρόκειται να πέσει τόσο εύκολα. Δεν έχουν λόγο να μειώσουν την τιμή του.

Δέν ξέρω που βρίσκεσαι, αλλα πολλοί απο εμάς ζούμε ευρώπη και παίζουμε ευρώπη. Αρα το Wii μας είναι ευκολο να το παιρνουμε ευρωπαικό. για τους περισσότερους απο εμας είναι σχεδόν μονόδρομος, so STOP TEMPTING US :oo::congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#685 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 20:22

Δεν χρειάζεται να πάρεις αμερικάνικο ή ιαπωνικό Wii. Απλά αγοράζεις έναν freeloader και τελείωσε η υπόθεση. Προς το παρών αυτός που έχει βγει δουλεύει με Wii που έχουν firmware μέχρι 2 . Αν έβαλες το 3 τότε θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να βγει καινούργιος.... (ή να βάλεις τσιπάκι :P)

#686 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 02:24

\το Wii μας είναι ευκολο να το παιρνουμε ευρωπαικό. για τους περισσότερους απο εμας είναι σχεδόν μονόδρομος

Πιο εύκολο από την άποψη ότι μπορείς να μπεις σ' όποιο μαγαζί θέλεις για να τ' αγοράσεις? Ή επειδή έχεις εγγύηση? Αν πάρεις Wii από Αμερική, λογικά γύρω στα 250€ θα σου κοστίσει πάντως. Κάπου το είχα δει σε bundle με Metroid κιόλας. Όσο για τα τσιπάκια...είναι ακόμη πολύ επικίνδυνα και δεν έχω σκοπό να καταστρέψω έστω και το ελεεινό ευρωπαϊκό Wii μου μόνο και μόνο επειδή λυπήθηκα τα €υρά μου. Ούτε να περιμένω μήνες/χρόνια ενώ το Takarajima Z και το Super Mario Galaxy βγαίνουν σε ένα μήνα περίπου.

#687 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 13:45

Πιο εύκολο από την άποψη ότι μπορείς να μπεις σ' όποιο μαγαζί θέλεις για να τ' αγοράσεις? Ή επειδή έχεις εγγύηση? Αν πάρεις Wii από Αμερική, λογικά γύρω στα 250€ θα σου κοστίσει πάντως. Κάπου το είχα δει σε bundle με Metroid κιόλας. Όσο για τα τσιπάκια...

Εκτός απο αυτά, ΞΕΧΝΑΣ οτι πολλοί απο εμάς ΔΕΝ έχουμε πιστοτικές και χρεωστικές (καλά... εγώ έχω χρεωστική αλλα τεσπά) και ένας απο τους κυρίως λόγους είναι η ήλικία αλλά και ο φόβος υπερκατανάλωσης απο την κάρτα (υπάρχουν φοιτιτές εδώ που την βγάζουν ίσα ίσα με τα λεφτά του μήνα... φαντάσου να πληρώνανε και κάρτα!) Χώρια τα imported παιχνίδια. Επιπλέον ΔΕΝ σου βγαίνει 250€ γιατί υπάρχει το τέλος μεταφοράς και ο εκτελωνισμός. Επιπλέον, οι γονείς, δυστυχώς, δέν είναι και τόσο δεκτικοί στο θέμα των αγορών μέσω ίντερνετ. οπώτε τί μας μένει....? το ευρωπαικό Wii. Ελεεινό μέν, αλλά Wii Δεν.

Ασχετο.... is That Princess Peach???
γιατί τόσο Emo? Το φόρεμα δέν σας φέρνει στο μυαλό το Kingdom Hearts?

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#688 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 14:21

Σε τι ακριβώς υστερεί το ευρωπαϊκό Wii για να καταλάβω;

Τα παιχνίδια έχουν διαφορές τιμής με τα αμερικάνικα ή τα γιαπωνέζικα;
1

#689 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 15:00

Επιπλέον ΔΕΝ σου βγαίνει 250€ γιατί υπάρχει το τέλος μεταφοράς και ο εκτελωνισμός.

Στα 250€ υπολόγισα και τα μεταφορικά(express=$90). Όσο για τον εκτελωνισμό...γνωστός μου πήρε πρόσφατα το Q της Matsushita(ναι, αυτό που βγήκε τέλη 2001) με αρκετά extras όπως κάρτες μνήμης και Gameboy Player και δεν έδωσε ούτε ένα cent για εκτελωνισμό. Του το στείλανε ως gift φυσικά.

Ασχετο.... is That Princess Peach???

Όχι, δεν είναι.

Σε τι ακριβώς υστερεί το ευρωπαϊκό Wii για να καταλάβω;

Kαθυστερημένες κυκλοφορίες, προβληματικά(σχεδόν όλα)VC games, τιμή.

Τα παιχνίδια έχουν διαφορές τιμής με τα αμερικάνικα ή τα γιαπωνέζικα;

Ρητορικό το ερώτημα υποθέτω. >_>
Τις προάλλες πήρα το Hajimete no Wii(δυτικομαρκετιστί: "Wii Play") για το Wii που θα πάρω. 37,5€. Και την προηγούμενη εβδομάδα έτυχε να περάσω απ' τον Παπασωτηρίου και είδα την ντόπια έκδοση κοντά στα 60€ και ανατρίχιασα.

#690 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 15:23

παιδια εχει βαλει κανεις το wiikey? η γενικα καποιο modchip? εγω το θελω γιατι θα παω αμερικη και θελω να παρω games αλλα δυστιχος χωρις chip δεν παιζουν και μεγαλη βλακεια αυτη με το να πεζουν μονο pal δεν μπορω να φανταστω με πια λογικη το καναν!

τεσπα ! αν καποιος εχει να μου πει αν αξιζει και αν του εχει βγαλει προβληματα plz!
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P