Στήν τελική όμως εσύ αποφασίζεις, πήγαινε σε καννα site σαν το gamespy, δες εικόνες, βίντεο και πάρε οτι σε εντυπωσιάσει.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Nintendo Place
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2007 - 19:52
Στήν τελική όμως εσύ αποφασίζεις, πήγαινε σε καννα site σαν το gamespy, δες εικόνες, βίντεο και πάρε οτι σε εντυπωσιάσει.
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2007 - 20:33
Σκεφτόμουν και εγώ για Harvest Moon μιάς και είμαι fan της σειράς...
Αλλά μιας και θα βγει αντίστοιχο Online παιχνίδι, μάλλον θα περιμένο να πάρω εκείνο αυθεντικό
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2007 - 23:11
Για τους παράγοντες μάχης που αναφέρεις Ash_Pokemaster το είχα σκεφτεί και εγώ πριν πολλά χρόνια προσπαθόντας να δικαιολογήσω γιατί τους πήρε 5 χρόνια να βγάλουν τα πρώτα Pokemon. Και πιστεύω ότι ισχύει όντως. Τώρα δεν τους παίρνει βέβαια τόσο καθώς έχουν έτοιμη την βάση για όλα τα παλιότερα. Με άλλα λόγια πάρτε το σαν κάτι παρόμοιο με την περιβόητη βάση παικτών του Champioship Manager που εξελισσόταν με κάθε νέο μέρος

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 18:00
Καταρχάς υπάρχει το Pokemon Diamond/Pearl σε Europe ή USA Rom.. ψάχνω ψάχνω αλλά δεν το βρήσκω..!!
Επειδή έχω το Μ3 (σαν τους υπόλοιπους) και θέλω να παίξω wfc..
Δεν μπορώ να μπω wfc γιατί πρέπει να κάνω τις ρυθμίσεις του router μου με ένα κανονικό (original) παιχνίδι.. π.χ. mario kart ds ή άλλα που υποστηρίζουν wfc
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με συναντήσει και να έχει μαζί του ένα τέτοιο παιχνίδι ώστε να μπορέσω να ρυθμίσω το ds μου..?? Κατα προτίμηση στα νότια ή άμα είναι να τα πούμε και αλλού π.χ. κέντρο κλπ..
Το χρειάζομαι πραγματικά παιδιά.. δεν μπορώ να μπω wifi.. είναι κρίμα..!
-= Carpe Noctem =-
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 19:07

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2007 - 17:56

The revolution is near....
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2007 - 18:02
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2007 - 21:28
Δοκιμάστε πρώτα και θα με θυμηθείτε

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 14:01
Postάρετέ το στο πρώτο post

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2007 - 14:12
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2007 - 13:02
************** απλά πάτε στο rapid roms
Εχει τα εξης:
Lunar Knights
Bleach DS 2(Jap.)
Death Note DS(Jap.)
Inuyasha DS
Και καθε λιγο και λιγακι βαζει οτι καινουργιο βγαινει...σας προτεινω Lunar Knights για οσους δειψανε για καλο Platform/RPG και στους fan του Boktai...
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2007 - 14:37
Παιδες τσεκαρετε μια εδω...
Εχει τα εξης:
Lunar Knights
Bleach DS 2(Jap.)
Death Note DS(Jap.)
Inuyasha DS
Και καθε λιγο και λιγακι βαζει οτι καινουργιο βγαινει...σας προτεινω Lunar Knights για οσους δειψανε για καλο Platform/RPG και στους fan του Boktai...
Tisk tisk mr. Mod, prepare to get owned!
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2007 - 17:00