Ε καλά τώρα δεν την γλιτώνεις...

ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ; Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά το Battle System του Pokemon είναι το ανώτατο... Τα έχουμε ξαναπεί αυτά νομίζω... V_V
Όσοι έχουν ασχολιθεί καταλαβαίνουν για τι μιλάω... Οι παράγωντες που καθορίζουν τη δύναμη ενός Pokemon είναι... Effort Vallues... Individual Vallues... Nature... ε, και το level...

Επίσης ρόλο παίζουν η επίθεσεις, τα abilities των τεράτων και άλλα 1002 τα οποία πιστεύω οτι χρειαζόταν να ειδικευτώ για να αναφέρω... Για να μην τα πολυλογάμε, σχηματίζονται μόνο απο τους βασικούς παράγωντες {[(8^31)^24]^510} συνδιασμοί για κάθε Pokemon εώς την 3η γενειά για την οποία είμαι πληροφορημένος (ναι, δεν έπαιξα Diamond/Pearl, έχω δει λιγοστά screenshots, όχι πολλά Pokemon και γενικά δεν γνωρίζω τα πάντα σε θέματα δυνατοτήτων του παιχνιδιού...
Όσο για τα νέα Pokemon, από όσα έχω δει δεν έχω απογοητευτεί (τουλάχιστον από άποψη μορφών, γιατί τα ονόματα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα διέλυσαν...)
Γιώργο ειλικρινά θα ήταν κρίμα να χαραμήσεις ένα τέτοιο επικό παιχνίδι, απλά και μόνο από τις εντυπώσεις μερικών λεπτών στην ιαπωνική έκδοση.
Όσο για το Pokemon Stadium, το νέο παιχνίδι Wii, Pokemon Battle Revolution είναι ουσιαστικά του ίδιου τύπου, με ΠΟΛΛΕΣ προσθήκες (όπως μορφωποίηση του εκπαιδευτή, αγορά ρούχων και άλλα που δεν γνωρίζω καλά)Νομίζω ότι το όνομα του υποδεικνύει το τι πρόκειτε να ακολουθήσει

Τόσο οι τεχνικές του δυνατότητες, όσο και το εξαιρετικό του, αιθηστικό gameplay (ναι παίδες, Stadium = 100 ώρες GamePlay μέχρι να βαρεθείς) θα το κάνουν ένα αξιόλογο παιχνίδι...
Μετρώντας τις δυνατότητες των κλασσικών RPG παιχνιδιών σε συνάρτηση με αυτές του Battle Revolution, που πραγματικά θα δώσει ζωή σε ότι βλέπουμε ακίνητο στη φοριτή μας κονσόλα, αυτή η γενειά πιστεύω ότι θα ξεπεράσει κάθε διασκέδαση που είχαμε στο παρελθόν με αυτή τη σειρά.
Αυτά με τα Τσέποτε...
Περνόντας στο Phoenix Wright τώρα, θέλω να μου πείτε αν τελικά αξίζει να αγοράσω το παιχνίδι... Έχω ακούσει καλές κριτικές, και πέρα από αυτό, η πρωτοτυπία που παρουσιάζει με έχει ενθουσιάσει. Ίσως δοκιμάσω το Rom πριν κάνω τις Online αγορές μου αυτή την Παρασκευή, για να αποφασίσω αν θα πάρω το Phoenix Wright, το Animal Crossing ή το Children of Mana (ε, ή κάποιο από αυτά που ανέφερα για Wii)