Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#391 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 19 February 2007 - 10:00

Ο converter λέγεται DPG Tools και βρίσκεται μέσα στον φάκελο Moonshell μέσα στο cd. Η default γλώσσα είναι τα Ιαπωνικά οπότε για να βάλετε αγγλικά πρέπει να αντιγράψετε όλον τον φάκελο στο pc και να μετακινήσετε το configuration file από τον φάκελο English στον φάκελο DGP Tools και να αντικαταστήσετε το παλιό.

Δεν πολυδιάβασα το παραπάνω Post σου γιατί τελικά ανακάλυψα πώς γίνεται όλη η διαδικασία μόνος μου :.
Πάντως, σας λέω ότι μετέτρεψα το Naruto Shippuuden 001-002 σε .dpg file και είχε πολύ καλή ποιότητα για DS, ενώ έτρωγε πολύ λιγότερο χώρο!8) ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, RULΑΡΕΙ! :thumbup:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#392 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 19 February 2007 - 11:51

Παίδες, ποιός από εσάς σκοπεύει να συνεχίσει την αγορά παιχνιδιών DS? :
Εμένα αυτά τα παιχνίδια μου έχουν κινήσει γενικά το ενδιαφέρον, και πρόκειτε να αγοράσω μέχρι μέσα Μαϊου (ε, αφού μετά βγαίνουν Diamond/Pearl... :)

Nintendo DS - Released
Phoenix Wright: Ace Attorney
Animal Crossing: Wild World
Children of Mana

Nintendo DS - Waiting
Pokemon Ranger [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
Digimon World DS
Phoenix Wright: Ace Attorney - Justice for All

Nintendo Wii - Released
Wario Ware: Smooth Moves [?]
Wii Play [?]

Nintendo Wii - Waiting
Super Smash Bros. Brawl! [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
Sonic and the Secret Rings [?]

oR4yYRl.gif

#393 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 19 February 2007 - 13:14

Εγώ θα περιμένω μέχρι να βγουν τα D/P. :bleh:
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#394 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 19 February 2007 - 14:16

Same here... ΕΝΝΟΕΙΤΕ :
Είναι αμαρτία να μην αγοράσεις τέτοια παιχνιδάρα :(
Είναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ το καλύτερο παιχνίδι που βγήκε ποτέ! ;)
Είτε το παραδέχεστε είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια! :) :

oR4yYRl.gif

#395 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 19 February 2007 - 15:44

και ποτε θα εχουμε την χαρα να το παιξουμε ?:P
γιατι καποτε πρεπει να παρω κι εγω ενα DS XD

#396 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 19 February 2007 - 17:11

Να με και εγώ εδώ :P Γίνετε Nintendo Place χωρίς τον Cassiel :D Πλάκα κάνω. Ξεκινώ με το Friend Code του Wii μου:

3700 8662 6038 1226

Όποιος θέλει να τον κάνω register μου το λέει. Αλλά μπαίνω πολύ σπάνια online με το Wiiγιατί συγκρούετε με ένα πρόγραμμα στο PC μου και είναι επίπονη διαδικασία να μπαίνω κάθε φορά. Κάποτε θα πάρω router να τελειώνω μια και καλή.
Για το Wii περιττό να πω κάτι. Κατέκτησε όλη την υφήλιο. Αν έβγαζαν 10.000.000 θα τα είχαν πουλήσει όλα από την πρώτη εβδομάδα. Κρίμα που δεν μπορούνε. Αλλά και να μπορούσαν δεν θα μπορούσαν να τα διαθέσουν. Αυτή την στιγμή έχω τα κλασσικά 3 παιχνίδια που λογικά έχει το μεγαλύτερο ποσοστό τον κατόχων του τουλάχιστον.Wii Sports, Wii Play & το best game ever.
M3 έχω πάρει πριν πάρα πολύ καιρό. Ξεκίνησα με το M3 Perfect SD Version/Passkey combo και τα πούλησα για να αγοράσω το M3 Perfect Mini-SD Version/Passcard3 combo.Δεν θέλω M3 Simply επειδή ακυρώνει τα GBA roms & homebrew και εγώ τα χρειάζομαι και τα δύο. Η μάλλον τα χρειαζόμουν. Μετά από 64 GBA games και μερικές δεκάδες emulation games μόνο ένα παιχνίδι μου μένει να τερματίσω ακόμα.
Το divineo.cn επίσης είναι εγγύηση. Και τις δύο φορές που παρήγγειλα από εκεί μερικά Μ3 μου ήρθαν άμεσα και χωρίς φόρους.
Σχετικά με το Phoenix Wright 3 παίζει όχι μόνο να κυκλοφορήσει, αλλά και στα αγγλικά όπως μπορεί να συμπεράνει κανείς από μια πρόσφατη survey της Capcom.Το ελπίζω.
Για την μετατροπή βίντεο για το DS το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείται το DPG Tool του Moonshell παρά το Crystal Movie Player του Μ3.Μπορεί να έχει λίγο κατώτερη ποιότητα εικόνας αλλά πιάνει και το 1/10 του χώρου!!!

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#397 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 19 February 2007 - 17:44

Ναι, κάτι είδα κι'εγώ για το Phoenix Wright 3...
Το Gyakuten Saiban 3 το είχα παίξει πρίν ακόμα βγουν οι μεταφρασμένες εκδόσεις, οπότε ήταν το πρώτο PW που έπεξα, μάλιστα είχα καταφέρει να βγάλω και την πρώτη υπόθεση. :

Το 4 που θα είναι μόνο του DS θα είναι φοβερό, άν και αλλάζουν τον main character.
Αντί για Ryuuichi (Phoenix) θα έχουμε τον Odoroki.

Posted Image

Άντε να δουμε...

LfNX0dh.png

#398 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 19 February 2007 - 20:48

Pokemon Diamond/Pearl:
USA - 22 Απριλίου [Confirmed]
EUR - 1 Ιουνίου [Unconfirmed - According to play.com]

Πάντως σύμφωνα με τα στοιχεία που μάζεψα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τις Diamond/Pearl στις μία ιουνίου. Πρώτον, είναι Παρασκευή, ΟΛΑ τα παιχνίδια Pokemon βγαίνουν Παρασκευή. Δεύτερον επειδή η χρονική διαφορά μεταξύ FireRed/LeafGreen στην Αμερική ήταν ένα μήνας. Δεν υπάρχει τρίτον :

Anyway, ο θεός βοηθός... :P

PS: Υπάρχει πιθανότητα για επανέκδοση του Phoenix Wright 3 στο DS? :despair:

Edit: Μόλις είδα τα παραπάνω post... : Εγώ πάντως είχα ακούσει ότι γίνεται fun translation από κάποιο τύπο στο net και ίσως σύντομα να είναι έτοιμη. Αν και δεν μπορώ να παίξω GBA Roms στο DS, μιας και έχω το M3 Simply, υπάρχει πάντα και το PSP... :tongue:

oR4yYRl.gif

#399 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 20 February 2007 - 00:24

Δεν νομίζω ότι έχει τόσο σχέση αν πέφτει Παρασκευή,καθώς όλα τα παιχνίδια που εκδίδει η Nintendo Παρασκευή βγαίνουν,απ'όσο θυμάμαι όλα αυτά τα χρόνια.
Phoenix Wright:respect: .Κλείσε την τριλογία Capcom!!!

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#400 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 20 February 2007 - 07:43

Posted Image
ελπίζω να προσθέσει περισσότερο DS only content sto Phoenix Wright 3! θελουμε θελουμε!!!!!

Btw... πείτε με ότι θέλετε αλλά κατέβασα και έριξα μια ματιά στο pokemon diamond στα ιαπώνικα (φυσικά δέν κατάλαβα γρί)
Spoiler:

Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#401 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 20 February 2007 - 11:42

Στη Ruby/Sapphire είχε GameCube!

Σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ευρώπη, αποκλείεται να ξέρει το Play.com και να μην έχει ανακοινώσει τίποτα η Nintendo...
Posted Image

#402 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 20 February 2007 - 13:26

Παιδια να κάνω μια ερωτησούλα? Τελικά το M3 Simply Adapter παιζει gba roms ή όχι? δεν καταφερα με τπτ να τα κάνω να τρέξουν :( αν τελικά οντος γίνεται Plz καποιος ας μου πεί πως :( αν δεν γίνεται sorry για τιν βλακία μου

Posted Image

#403 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 20 February 2007 - 13:46

Έγω δέν έχω το Simply αλλα άλλο m3...
2 πράγματα μπορείς να δοκιμάσεις, δέν ξέρω άν είναι τα ίδια...
Από τον game manager όταν βάζεις gba παιχνίδια επέλεξε 'write GBA game' έπειτα όταν ανοίγεις το DS επιλέγεις να bootάρεις την κασέτα gba όχι την κάρτα, άν και στο Simply δέν βάζεις κάτι στην θήκη gba άντιθετα με το δικό μου παλαιότερο m3, γι'αυτό δεν είμαι και σίγουρος.

LfNX0dh.png

#404 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 20 February 2007 - 14:46

Παιδια να κάνω μια ερωτησούλα? Τελικά το M3 Simply Adapter παιζει gba roms ή όχι? δεν καταφερα με τπτ να τα κάνω να τρέξουν :( αν τελικά οντος γίνεται Plz καποιος ας μου πεί πως :( αν δεν γίνεται sorry για τιν βλακία μου

Όχι δεν γίνεται. Άμα βγει κανένας emulator(πράγμα δύσκολο) θα σε ενημερώσω.

Δεν νομίζω ότι έχει τόσο σχέση αν πέφτει Παρασκευή,καθώς όλα τα παιχνίδια που εκδίδει η Nintendo Παρασκευή βγαίνουν,απ'όσο θυμάμαι όλα αυτά τα χρόνια.
Phoenix Wright:respect: .Κλείσε την τριλογία Capcom!!!

Ναι, πχ το Excite Truck κυκλοφόρησε αυτήν την Παρασκευή ;) . Το παρήγγειλα btw ;)

Posted Image
ελπίζω να προσθέσει περισσότερο DS only content sto Phoenix Wright 3! θελουμε θελουμε!!!!!

Btw... πείτε με ότι θέλετε αλλά κατέβασα και έριξα μια ματιά στο pokemon diamond στα ιαπώνικα (φυσικά δέν κατάλαβα γρί)

Spoiler:

Spoiler:

#405 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 20 February 2007 - 16:00

Spoiler:

Ε καλά τώρα δεν την γλιτώνεις... :
ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ; Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά το Battle System του Pokemon είναι το ανώτατο... Τα έχουμε ξαναπεί αυτά νομίζω... V_V
Όσοι έχουν ασχολιθεί καταλαβαίνουν για τι μιλάω... Οι παράγωντες που καθορίζουν τη δύναμη ενός Pokemon είναι... Effort Vallues... Individual Vallues... Nature... ε, και το level... : Επίσης ρόλο παίζουν η επίθεσεις, τα abilities των τεράτων και άλλα 1002 τα οποία πιστεύω οτι χρειαζόταν να ειδικευτώ για να αναφέρω... Για να μην τα πολυλογάμε, σχηματίζονται μόνο απο τους βασικούς παράγωντες {[(8^31)^24]^510} συνδιασμοί για κάθε Pokemon εώς την 3η γενειά για την οποία είμαι πληροφορημένος (ναι, δεν έπαιξα Diamond/Pearl, έχω δει λιγοστά screenshots, όχι πολλά Pokemon και γενικά δεν γνωρίζω τα πάντα σε θέματα δυνατοτήτων του παιχνιδιού...
Όσο για τα νέα Pokemon, από όσα έχω δει δεν έχω απογοητευτεί (τουλάχιστον από άποψη μορφών, γιατί τα ονόματα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα διέλυσαν...)
Γιώργο ειλικρινά θα ήταν κρίμα να χαραμήσεις ένα τέτοιο επικό παιχνίδι, απλά και μόνο από τις εντυπώσεις μερικών λεπτών στην ιαπωνική έκδοση.
Όσο για το Pokemon Stadium, το νέο παιχνίδι Wii, Pokemon Battle Revolution είναι ουσιαστικά του ίδιου τύπου, με ΠΟΛΛΕΣ προσθήκες (όπως μορφωποίηση του εκπαιδευτή, αγορά ρούχων και άλλα που δεν γνωρίζω καλά)
Νομίζω ότι το όνομα του υποδεικνύει το τι πρόκειτε να ακολουθήσει ;) Τόσο οι τεχνικές του δυνατότητες, όσο και το εξαιρετικό του, αιθηστικό gameplay (ναι παίδες, Stadium = 100 ώρες GamePlay μέχρι να βαρεθείς) θα το κάνουν ένα αξιόλογο παιχνίδι...
Μετρώντας τις δυνατότητες των κλασσικών RPG παιχνιδιών σε συνάρτηση με αυτές του Battle Revolution, που πραγματικά θα δώσει ζωή σε ότι βλέπουμε ακίνητο στη φοριτή μας κονσόλα, αυτή η γενειά πιστεύω ότι θα ξεπεράσει κάθε διασκέδαση που είχαμε στο παρελθόν με αυτή τη σειρά.
Αυτά με τα Τσέποτε... :

Περνόντας στο Phoenix Wright τώρα, θέλω να μου πείτε αν τελικά αξίζει να αγοράσω το παιχνίδι... Έχω ακούσει καλές κριτικές, και πέρα από αυτό, η πρωτοτυπία που παρουσιάζει με έχει ενθουσιάσει. Ίσως δοκιμάσω το Rom πριν κάνω τις Online αγορές μου αυτή την Παρασκευή, για να αποφασίσω αν θα πάρω το Phoenix Wright, το Animal Crossing ή το Children of Mana (ε, ή κάποιο από αυτά που ανέφερα για Wii)

oR4yYRl.gif