Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#406 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 20 February 2007 - 19:52

Απο τα 3 που θές να αγοράσεις το καλύτερο είναι το PW. (Τα έχω παίξει και τα 3 που θες) ΑΛΛΑ το PW δέν έχει replayability άντιθετα με τα άλλα 2. Το animal crossing μου άρεσε αρκετά, αλλα καταντάει κουραστικο, και για εμένα έγινε κουραστικό πολύ γρήγορα, προτιμώ το Harvest moon. :bleh: Τώρα το Children of Mana δέν είναι και τίποτε το πολυ σπουδαίο και επαναλάμβάνετε συνεχός, πήγαινε εκεί, σφάξε τα τέρατα, βρές την μπάλα... Ένα καλο στο CoM είναι η μουσική, εκεί πάω πασο.
Στήν τελική όμως εσύ αποφασίζεις, πήγαινε σε καννα site σαν το gamespy, δες εικόνες, βίντεο και πάρε οτι σε εντυπωσιάσει.

LfNX0dh.png

#407 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 20 February 2007 - 20:33

Thanks για τις συμβουλές! Μάλλον στο Phoenix Wright θα κάταλύξω μάλλον κυρίως για την προτοτυπία του, αλλά και το γεγονός ότι ειναι ένας τίτλος με προφανώς, βάθος, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει. :D
Σκεφτόμουν και εγώ για Harvest Moon μιάς και είμαι fan της σειράς...
Αλλά μιας και θα βγει αντίστοιχο Online παιχνίδι, μάλλον θα περιμένο να πάρω εκείνο αυθεντικό

oR4yYRl.gif

#408 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 20 February 2007 - 23:11

Σχετικά με τα καινούρια Pokemon πιστεύω ότι εσκεμμένα δεν επέλεξαν να το κάνουν full 3D και πιο πολύπλοκο γενικά καθώς γνωρίζουν ότι μια μεγάλη μερίδα των αγοραστών του είναι μικρά παιδιά και φυσικά δεν θα θέλανε να τους απωθήσουν από την αγορά του τίτλου. Κατά τα άλλα και εγώ περίμενα περισσότερα. Δεν το έχω παίξει βέβαια ακόμα και θα το λιώσω χαλαρά όπως και όλα τα προηγούμενα για καμιά 100άδα ώρες όταν κυκλοφορήσει επίσημα και εδώ, αλλά πάνω κάτω ξέρω τι έχει και κυρίως τι –δεν- έχει, γι’ αυτό τα λέω όλα αυτά. Πάντως ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που περίμεναν όλοι το έχει και αυτό με κάνει να το περιμένω ανυπόμονα. Online gaming!!!Σας προκαλώ όλους, lol! Και φυσικά και στο Wii!
Για τους παράγοντες μάχης που αναφέρεις Ash_Pokemaster το είχα σκεφτεί και εγώ πριν πολλά χρόνια προσπαθόντας να δικαιολογήσω γιατί τους πήρε 5 χρόνια να βγάλουν τα πρώτα Pokemon. Και πιστεύω ότι ισχύει όντως. Τώρα δεν τους παίρνει βέβαια τόσο καθώς έχουν έτοιμη την βάση για όλα τα παλιότερα. Με άλλα λόγια πάρτε το σαν κάτι παρόμοιο με την περιβόητη βάση παικτών του Champioship Manager που εξελισσόταν με κάθε νέο μέρος:D. Όυτε εμένα με χάλασαν οι νέες μορφές που έχω δει ως τώρα. Για τα ονόματα δεν έχω καμία απολύτως ιδέα ακόμα. Το Pokemon Battle Revolution το περιμένω πως και πως λόγο τον νέων optionsπου υπάρχουν, τα φοβερά γραφικά του και το online gaming φυσικά. Αυτό που με χάλασε είναι ότι αν και καλό παιχνίδι απ’ ότι άκουσα είναι μικρής διάρκειας καθώς δεν είναι πλέον RPG όπως του GCN. Ε, πάντα υπάρχει το επόμενο. Αυτονόητο μια μικρή ομάδα σαν την Genious Sonority να μην μπορεί να έχει έτοιμο ολόκληρο RPG για το ιαπωνικό launch. Από τα 3 παιχνίδια που ανέφερες αγόρασε το Phoenix Wright.Το AC λογικά θα το βαρεθείς αμέσως ενώ το CoM είναι πάρα πολύ hacknslashδυστυχώς για να καταφέρει να σε πορώσει. Άσε που το Phoenix θα σου πάρει πάνω από 20 ώρες, μπορεί και 30 να το τερματίσεις ενώ το CoM κάπου 10-15.To AC τελειώνει μετά από 30 χρόνια. Όχι ότι αυτό είναι κάτι καλό στην περίπτωση του:P.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#409 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 21 February 2007 - 18:00

Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο με μερικές ερωτήσεις που έχω..

Καταρχάς υπάρχει το Pokemon Diamond/Pearl σε Europe ή USA Rom.. ψάχνω ψάχνω αλλά δεν το βρήσκω..!!

Επειδή έχω το Μ3 (σαν τους υπόλοιπους) και θέλω να παίξω wfc..
Δεν μπορώ να μπω wfc γιατί πρέπει να κάνω τις ρυθμίσεις του router μου με ένα κανονικό (original) παιχνίδι.. π.χ. mario kart ds ή άλλα που υποστηρίζουν wfc

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με συναντήσει και να έχει μαζί του ένα τέτοιο παιχνίδι ώστε να μπορέσω να ρυθμίσω το ds μου..?? Κατα προτίμηση στα νότια ή άμα είναι να τα πούμε και αλλού π.χ. κέντρο κλπ..
Το χρειάζομαι πραγματικά παιδιά.. δεν μπορώ να μπω wifi.. είναι κρίμα..! :(

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#410 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 21 February 2007 - 19:07

Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα οι νέες Pokemon.4 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ και ποιος ξέρει πότε εδώ.Σχετικά με το WFC πρώτη φορά ακούω αυτό που λες.Μπορεί να έχεις και δίκαιο δεν ξέρω,καθώς εγώ μπήκα online πριν πάρω Μ3,με αυθεντικό παιχνίδι.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#411 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 22 February 2007 - 17:56

Παιδιά σχετικά με το Wfc... δέν είναι αναγκαίο το παιχνίδι να είναι αυθεντικό για να μπορεί να δημιουργήσει και να αλλάξει wfc ρυθμησεις! απλά ξεκίνα ένα οποιοδήποτε wfc game και είσαι οκ.
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#412 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 22 February 2007 - 18:02

Εγώ για αυθεντικό ξέρω...

#413 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 22 February 2007 - 21:28

δοκιμάστε και πειστείτε ;) στο supercard μου όλα λειτουργούσαν τέλεια που υποτείθεται είναι και παλαιότερης τεχνολογίας. Επίσης πολλές εφαρμογές homebrew πραγματοποιούν αλλαγές στο wifi settings όπως το hobitto wifi. τα παιχνίδια δεν θα μπορουνε???

Δοκιμάστε πρώτα και θα με θυμηθείτε ;)
Posted Image

#414 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 23 February 2007 - 14:01

Παιδιά, πήρα Wi-Fi Connector, το Mario Kart friend code μου είναι 116057-111124.

Postάρετέ το στο πρώτο post :D .

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#415 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 23 February 2007 - 14:12

Friend Code από ποιο παιχνίδι; Από το mario kart? Wii έχεις;; Αν ναι πόσταρε και το friend code του Wii σου.

#416 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 24 February 2007 - 09:15

Ένα λέω μόνο... http://gonintendo.com/?p=13603

#417 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 24 February 2007 - 13:02

Παιδες τσεκαρετε μια εδω...

************** απλά πάτε στο rapid roms :nerd:

Εχει τα εξης:
Lunar Knights
Bleach DS 2(Jap.)
Death Note DS(Jap.)
Inuyasha DS

Και καθε λιγο και λιγακι βαζει οτι καινουργιο βγαινει...σας προτεινω Lunar Knights για οσους δειψανε για καλο Platform/RPG και στους fan του Boktai...

#418 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 24 February 2007 - 13:41

NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!

oR4yYRl.gif

#419 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 24 February 2007 - 14:37

Παιδες τσεκαρετε μια εδω...

Εχει τα εξης:
Lunar Knights
Bleach DS 2(Jap.)
Death Note DS(Jap.)
Inuyasha DS

Και καθε λιγο και λιγακι βαζει οτι καινουργιο βγαινει...σας προτεινω Lunar Knights για οσους δειψανε για καλο Platform/RPG και στους fan του Boktai...

Tisk tisk mr. Mod, prepare to get owned!
Posted Image

#420 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 24 February 2007 - 17:00

Blade master-san, είναι παράνομο να ποστάρεις site με roms... κάνε edit και βγάλε το link. υπάρχει κίνδυνος για το forum. οκ? Ας pinαρει καποιος mod αυτόν τον κανόνα διότι θα βρούμε τον μπέλά μας...
Posted Image