Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#376 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 08:46

Ρε συ LeeoN, υπάρχει κανένα ελληνικό e-shop που να πουλάει τις εν λόγω Kingston? :

ξέρω οτι το big city συνεργάζεται με το www.you.gr. Δέν ξέρω κάτι παραπάνω :)
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
The revolution is near....

#377 Liquid

Liquid

Anime Fan

• Members
  • 171 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 09:37

Και κάτι πολύ εκτός όλλων αυτών που λέτε με τις κάρτες:

Άκουσα ότι το νέο Zelda έχει βγεί μόνο σε περιορισμένα αντίτυπα για το GC και είναι πολύ δύσκολο πλέον να το βρεις.

Επειδή δεν έχω σκοπό να πάρω Wii άμμεσα τουλάχιστον, ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό? Καμία ιδέα για το που να το βρώ?

P.S Διάβασα ότι τα γραφικά στις 2 κονσόλες είναι ίδια σχεδόν, και οι μόνες ουσιαστικές διαφορές ειναι φυσικά το χειρηστήριο, ο ανώτερος ήχος του Wii και το Mirror World που προαναφέρθηκε κάπου...

Οπότε no hurry for Wii..
Δημοσιευμένη  εικόνα

Water can flow, or it can crash...

#378 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 10:02

Well... δέν ξέρω αν το έχουν στο e-market της nortec. είδάλλως φιλαρακι... www.amazon.co.uk και εχει ο θεος ;)
επίσης λίγοι πηραν το wii ΜΟΝΟ για το zelda... anyway εγώ δέν είχα gc και τωρα απεκτισα με το wii ;)
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
The revolution is near....

#379 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 10:19

Οι μόνες διαφορές ανάμεσα στις δύο εκδόσεις είναι το mirrored world, στο ένα ο link είναι δεξιόχειρας και στο άλλο αριστερόχειρας και το wii μπορεί να βγάλει 480p σήμα με component καλώδιο. Φυσικά το πιο σημαντικό είναι ο χειρισμός που δίνει μια άλλη γοητεία στον τίτλο. Κοίτα σε κανένα ελληνικό e-shop πρώτα και αν όχι κοίτα στο play.com ;)

PS: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=6693

#380 Arikkado

Arikkado

Noctis Filius

• Members
  • 92 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 20:19

Το πακέτο ελήφθη εχθές. Φόρτωσα ήδη τα New Super Mario Bros, Electroplakton και Brain Training, όλα πολύ καλά παιχνίδια. Το μόνο κακό είναι στο Electroplakton, που δεν επιτρέπει κάποια αποθήκευση των μουσικών, απ'ότι έχω ψάξει τουλάχιστον.

Θέλω το Twilight Princess για GameCube, όμως δεν μπορώ να το αγοράσω τώρα. Είναι αλήθεια αυτό με τα περιορισμένα αντίτυπα; Επίσης πωλείται μόνο στο ίντερνετ;

#381 Liquid

Liquid

Anime Fan

• Members
  • 171 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 21:07

Θέλω το Twilight Princess για GameCube, όμως δεν μπορώ να το αγοράσω τώρα. Είναι αλήθεια αυτό με τα περιορισμένα αντίτυπα; Επίσης πωλείται μόνο στο ίντερνετ;

Αλήθεια είναι φίλε. Στο play.com που κοίταξα έχει εξαντληθεί και στο amazon.co.uk υπάρχει μόνο ως μεταχειρισμένο. Μας την έκανε η nintendo. Και γενικώς πλέον δεν ξέρω κατα πόσο μπορείς να βρείς τίτλους για GC εύκολα. Θα προσπαθήσω κ εγώ να το βρω από κάπου πάντως όπως κ να έχει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Water can flow, or it can crash...

#382 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 21:13

Για gamecube σε ελληνικά e-shops δεν μπορείς να βρεις απολύτως τίποτα...

#383 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 22:41

P.S Διάβασα ότι τα γραφικά στις 2 κονσόλες είναι ίδια σχεδόν, και οι μόνες ουσιαστικές διαφορές ειναι φυσικά το χειρηστήριο, ο ανώτερος ήχος του Wii και το Mirror World που προαναφέρθηκε κάπου...

Τέλος πάντων, μέχρι πρόσφατα μπορούσες να το προμειθευτείς από το nintendo.gr, και μάλιστα έπερνες και άλλο ένα παιχνίδι δώρο, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν είναι πια διαθέσημο... :ill:
Αγορά από το eBay ή από κάπου αλλού μεταχειρισμένο, είναι μάλλον ο μόνος τρόπος να βρεθεί πια...

oR4yYRl.gif

#384 ChainGangSoldier

ChainGangSoldier

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2007 - 15:28

Hi guys! :D Το friend code μου για το Wii είναι: 8186 8543 4075 9063 ;)

#385 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2007 - 18:35

Ρε, παιδιά, δεν έχω καταφέρει να παίξω video στο DS χρησιμοποιώντας το M3 Simply Adapter!!!!
Τι extensions πια υποστηρίζει; FLV; :shock:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#386 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2007 - 20:27

Movies: Cool & Unique!!!

World’s first full-screen NDS movie Player. Fully compatible with all .GBM movies. And a lot of .GBM movies/cartoons are available for downloading in Internet.

Build-in “Crystal Engine”

One 256M-CF card can carry around 120mins cartoon or movie.

Support converting from the most popular A/V sources:

Dobly AC3 audio frequency file (*. AC3)
target's file of DVD video (*. VOB)
wave form sound file of Microsoft (*. WAV)
MPEG-1 Audio Layer-2 file (*. MP2)
MPEG-1 Audio Layer-3 file (*. MP3)
Real media file (*. RA, *. RM, *. RAM, *. RMVB)
MPEG-1 media file (*. Mpeg, *. Mpg)
MPEG-2 media file (*. M2V)
Windows media file (*. AVI, *. ASF, *. WMA, *. WMV)
VCD video file (*. DAT)
QuickTime media file (*. MOV)
MPEG-4 media file (*. AVI)
DivX media file (*. AVI)

Τώρα τί πρόγραμμα θέλει για converting, δεν ξέρω... :

oR4yYRl.gif

#387 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2007 - 22:47

0083 - Ossu! Tatakae! Ouendan!

Go get it, NAO!!!

LfNX0dh.png

#388 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2007 - 23:40

:o
Έχει δύο από τα λίγα ιαπωνικά τραδούδια που μου αρέσουν. Ε ρε... Καλά το READY STEADY... Το RUUPU AND RUUPU που το πετίχανε? :
Άντε και καιρό είχα να ακούσω ιαπωνική μουσικη... :
Thanks for informing us Hajime :D

oR4yYRl.gif

#389 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2007 - 00:00

Το koi no dance site είναι το καλύτερο. :bleh:
Η αμέρικάνικη έκδοση είναι το: 0655 - Elite Beat Agents

Τώρα για τα video, το CD που μου έστειλα είχε μέσα προγραμματάκι για convert, crystal-κάτι νομίζω... Δέν έχω ασχοληθεί και πολύ με τα video αλλα θυμάμε οτι είχα κάνει convert ένα βιντεάκι και δούλευε μιά χαρα, άν και πέρνει ώρα για να γίνει. Ξέρω πως υπάρχουν και άλλα προγράμματα καλύτερα απο το default, άν ψάξετε θα τα βρείτε.
Ένα πρόγραμμα που μ'αρέσει εμένα (όχι για βίντεο) είναι το Comic Book DS, διαβάζω manga στο DS με αυτο. 8)

linky: http://gnese.free.fr/NDS/ComicBookDS/

+Bonus προτάσεις. XD

0036 - Daigasso! Band Brothers
0044 - Tennis no Ouji-Sama 2005 - Crystal Drive
0122 - Trauma Center - Under the Knife
0179 - Lost in Blue
0628 - Touch Detective
0856 - Bleach DS 2nd - Kokui Hirameku Requiem

Αυτά για τώρα, have fun.

LfNX0dh.png

#390 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2007 - 08:03

Ο converter λέγεται DPG Tools και βρίσκεται μέσα στον φάκελο Moonshell μέσα στο cd. Η default γλώσσα είναι τα Ιαπωνικά οπότε για να βάλετε αγγλικά πρέπει να αντιγράψετε όλον τον φάκελο στο pc και να μετακινήσετε το configuration file από τον φάκελο English στον φάκελο DGP Tools και να αντικαταστήσετε το παλιό.