Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Nintendo Place
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2007 - 15:59

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2007 - 02:36

Παρότι χρόνιος Gamer, ανακάλυψα μόλις τώρα αυτό το φόρουμ ( αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ που λέει και η παροιμία

Λοιπόν, οι δηλώσεις σταματούν εδώ. Μαζεύτηκαν 27 άτομα. Κάθησα και έκανα τους υπολογισμούς και είδα ότι υπάρχουν μερικά ρέστα:
Guest 1: 4€
Guest 2: 4€
Guest 3: 4€
Yata_kai_ksero_psomi: 2.5€
Whitelighter: 2.5€
Somnius: 2€
Feanor: 1€
Και όλοι οι άλλοι από 1€ ο καθένας. Αποφάσισα λοιπόν, αυτά τα λεφτά να γίνουν donate στο www.animeternity.com στον διαγωνισμό για το Bleach DS και το Jump SuperStars. Όποιος διαφωνεί και επιθυμεί να του στείλω τα ρέστα του να μου στείλει πμ.
Δεν ξέρω αν προλαβαίνω, αλλά θέλω και εγώ να μπω στην παραγγελία για την Μ3 simply.... Σας είμαι πολύ υπόχρεος αν μου κάνετε τη χάρη να μπω και θα στείλω τα χρήματα όσο πιο γρήγορα μπορώ για να μην δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα καθυστέρησης! Aς είμαστε 28 και στελνουμε τα χρήματα που θα περισέψουν στο παραπάνω site για δωρεά.
Κρίμα που δεν ανακάλυψα το φόρουμ 2 μέρες νωρίτερα, αλλά ελπίζω να μου κάνετε τη χάρη, μιας και με τα online καταστήματα του εξωτερικού δεν έχω εξοικειωθεί, και ΔΕΝ νομίζω να μπορέσω να βρω την κάρτα εδώ στην Ελλάδα...

Περιμένω σύντομα PM από τον moderator με τα στοιχεία του για να στείλω την επιταγή, καθώς και το ακριβές ποσό που θα πρέπει να στείλω. Επίσης, μια ενημέρωση για το πότε θα γίνει η παραγγελία περίπου!

Και πάλι ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση και εύχομαι καλή συνέχεια.
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2007 - 10:36

Μην αγχώνεσαι για τόσο μικρά θέματα

ΥΓ: πιστεύω πως πρέπει να το κάνουμε το χατίρι και στον tromb1

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2007 - 13:34
Σε ευχαριστώ πολύ. Ειλικρινά είμαι υπόχρεος !ΥΓ: πιστεύω πως πρέπει να το κάνουμε το χατίρι και στον tromb1
\

Μακάρι να συμφωνήσετε και οι υπόλοιποι παιδιά..... Κάπου διάβασα ότι η παραγγελία θα γίνει Τρίτη-Τετάρτη, οπότε θα μπορεί να μπει και η δική μου M3 DS Simply μέσα...

Περιμένω PM με τα στοιχεία και το ποσό που πρέπει να στείλω ακριβώς, για να στείλω την επιταγή με τα χρήματα το συντομότερο, έτσι ώστε να μην δημιουργήσω ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία καθυστέρηση....

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2007 - 13:38
Δεν ξέρω αν θέλουν κι άλλοι μετά του trunkssj2 μπορεί και να την κάνω ομαδική.. πάντως όλα θα είναι από το divineo.cn
-= Carpe Noctem =-
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2007 - 15:18

Πάντως μην αγχώνεσαι, ακόμα και αν δε γίνει, όσο υπάρχουν και άλλοι που θα κάνουν παρόμοια παραγγελία σαν τον Somnius, θα μπορέσεις να πάρεις το m3

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2007 - 15:22

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2007 - 16:31
-= Carpe Noctem =-
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2007 - 16:58
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2007 - 17:01
-= Carpe Noctem =-
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2007 - 17:27
Εγώ είμαι μέσα και για ROUND 2 αγορών μιας και ήδη έχω πει ότι θέλω ένα "M3 Perfect miniSD version" για GBA ROMS.Αν είναι Somnius άνοιξε δεύτερο Thread και πες τα σχετικά για να αρχίσουν οι ενδιαφερόμενοι(...είμαι λίγο φουριόζος ή μου φαίνεται;!)Δεν ξέρω αν θέλουν κι άλλοι μετά του trunkssj2 μπορεί και να την κάνω ομαδική.. πάντως όλα θα είναι από το divineo.cn
Οπότε λογικά μέσα στη βδομάδα θα γίνει η παραγγελία.Ανυπομονώ!Έχω βάλει ήδη τα λεφτά στην τράπεζα. Έβαλα και από τα δικά μου για να συμπληρωθούν.
Άσχετο:είσαι σίγουρος ότι είναι σωστό "とりんつくすつじゅ2";
Εε;;Δηλαδή από τι πέθανε ακριβώς...;;!!

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2007 - 18:18

The revolution is near....
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2007 - 19:05
Δεν ξέρω στο KAF το έκαναΆσχετο:είσαι σίγουρος ότι είναι σωστό "とりんつくすつじゅ2";

[/OFFTOPIC]