Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#181 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 January 2007 - 19:44

http://www.cnn.com/2007/US/01/13/water.intox.ap/index.html

Και εγώ το διάβασα από ένα Pokemon Forum... Πραγματικά έλεος... O_o Οι Αμερικάνοι έχουν στα 30 τους χρόνια ίδιο μυαλό με τους Έλληνες στα 10... Από τη μία λυπάμε για την καημένη τη γυναίκα που σκοτώθηκε από κάτι τόσο απλό, και από την άλλη αγανακτώ για την ηλιθιότητα μερικών ανθρώπων. Έγινε κάπως έτσι:
Ένας ραδιοφωνικός σταθμός οργάνωσε ένα διαγωνισμό στον οποίο όποιος έπινε το περισσότερο νερό χωρίς να πάει στην τουαλέτα κέρδιζε ένα Wii... (Hold your Wee for a Wii ....). Αυτή η γυναίκα προφανώς ήθελε να κερδίσει για τα παιδία της... Either way, από ό,τι ξέρω δεν κέρδισε ενώ την βρίκαν να κλαίει στο δρόμο για το σπίτι της, και μετά πέθανε...
Και σε αυτό το σημείο τίθετε το ερώτημα...
Hey Nintendo fanboys! Which was the last time you died for Nintendo?!

oR4yYRl.gif

#182 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 15 January 2007 - 20:34

well.... there wasn't last time i died for nintendo beacase i am still alive
and being alive is required to enjoy Nintendo :P
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#183 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 15 January 2007 - 21:26

Τον έβαλα μέσα ;) . Έφυγαν 2 άτομα που δεν ήταν σίγουρα. Του έστειλα και pm. Αν μπορέσετε βρείτε άλλο ένα άτομο ;) .

Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο !
Όπως έγραψα και στο PM που σου έστειλα, θα σου στείλω την επιταγή με τα λεφτα αύριο, στη διεύθυνσή σου . :thumbup:

Θα ήθελα τώρα να ρωτήσω κάτι άλλο...
Ψήνομαι να πάρω τον DS browser για το DS μου ( Έχω την απλή έκδοση Ds).
Μπορώ να βρω το rom του browser και να το προσθέσω μέσα στην M3 Simply όπως κάνουμε με τα παιχνίδια, ή θα πρέπει να αγοράσω το κανονικό πακετάκι ??? :?

#184 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 15 January 2007 - 23:21

φιλε tromb1
το DS opera browser χρησιμοποιεί ένα memory expansion pak που μπαίνει στη slot2 του. αυτό το expansion pak δυστιχώς το βρίσκεις μόνο στο αυθεντικό πακέτο. Eπειδή το έχω πάρει, σου λέω απο τώρα οτι τα λεφτά του τα βγάζει και με το παραπάνω. Η έκδοση για DS (που έχω) είναι συμβατή και με DSLITE απλά το memory expansion pak προεξέχει λιγάκι....(just in case που πάρεις lite κάποτε..)
Posted Image

#185 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 15 January 2007 - 23:28

φιλε tromb1
το DS opera browser χρησιμοποιεί ένα memory expansion pak που μπαίνει στη slot2 του. αυτό το expansion pak δυστιχώς το βρίσκεις μόνο στο αυθεντικό πακέτο. Eπειδή το έχω πάρει, σου λέω απο τώρα οτι τα λεφτά του τα βγάζει και με το παραπάνω. Η έκδοση για DS (που έχω) είναι συμβατή και με DSLITE απλά το memory expansion pak προεξέχει λιγάκι....(just in case που πάρεις lite κάποτε..)

Και δεν έχουν βρει κάποιο hack γι αυτό?
Όπως για παράδειγμα να χρησιμοποιεί το DS την έξτρα μνήμη που του χρειάζεται για να φορτώνουν γρήγορα οι σελίδες απο την Micro SD της Μ3 Simply και όχι από κάποια slot2 κάρτα? :ill:

#186 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 16 January 2007 - 02:23

Οχι γιατί είναι ρυθμισμένο το software να απευθύνεται στη slot2 που περιέχει εκτός απο την cache, και την extra framebuffer ram.
Posted Image

#187 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 16 January 2007 - 12:47

Δεν το εχω ψαξει οπως εσεις παιδες αλλα....

Κατεβαζω ενα torrent με complete collection of DS roms και μου εχει μεσα ενα DS browser. Μηπως ειναι ο opera browser? μηπως τον Hackαραν και αυτον τελικα??

BTW....Tryyyyyynks? Με την ολη υποθεση τι εγινε?

#188 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 16 January 2007 - 14:29

Κατεβαζω ενα torrent με complete collection of DS roms και μου εχει μεσα ενα DS browser. Μηπως ειναι ο opera browser? μηπως τον Hackαραν και αυτον τελικα??

Αυτός είναι, και σε ότι αφορά το hackαρισμα κοιταξτε στο παρακάτω λινκ :
http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=35558

Αυτό όμως που χρειάζεται για να παίξει, εκτός από 1 slot1 κάρτα όπως η M3 simply,( ή άλλη ) είναι και μια καρτα για slot2 που να έχει μέσα και ραμ. :oops:

Αυτό που ρώτησα εγώ, είναι ΑΝ μπορεί να δουλέψει μονο με σλοτ1 κάρτα, και ο LeeoN μου απάντησε παραπάνω ότι δεν γίνεται προς το παρόν...

Στο μέλλον όλο και κάτι μπορεί να γίνει... Who knows ? 8)

#189 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 16 January 2007 - 14:39

ότι είπε ο tromb1
παιδιά αν τον θέλετε τόσο πολυ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟΝ! Μπορεί να μοιάζω με υπάλληλο της nortec αλλα παιδια ειλικρινά Αξίζει τα λεφτά του...
Posted Image

#190 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 16 January 2007 - 16:35

Οπως εχω ξαναπει...
Οταν εχω πιασει δουλεια και μπορω να βγαλω μονος μου το ψωμι μου τοτε θα μπορω να μην σκεφτομαι την πειρατεια σαν λυση φιλε LeeoN...ουτως η αλλως δεν με ενδιαφερει να εχω net στο DS...για το gameplay το θελω προς το παρον.

Θα γινω σπασικλας αλλα θα ξαναρωτησω...

Με την M3 simply τι εγινε????

#191 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 16 January 2007 - 16:59

Αύριο θα γίνει η παραγγελία.

#192 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 16 January 2007 - 17:11

Ok! Thankies! Ειμαι πολυ νευρικος σε τετοια θεματα απο χαρακτηρα. Gomen ;)

#193 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 16 January 2007 - 17:36

Χαλάρωσε ωρέ παιδί ο Trunksssj2 μας φροντίζει..!! :)

btw.. έχεις pm Blademaster_X.. ;)

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#194 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 16 January 2007 - 18:41

Χαλάρωσε ωρέ παιδί ο Trunksssj2 μας φροντίζει..!! :)

btw.. έχεις pm Blademaster_X.. ;)

answered ;)

Τωρα εχω καποιες ερωτησεις να ρωτησω απο ολους εσας που ειστε ψαγμενοι(γλυψιμο για να φιλοτιμηθητε :P )

1ον) Με το M3 θα μπορω να οργανωνω τα save μου? Το λεω διοτι μια 1GB micro SD δεν θα ειναι αρκετη για να χωρεσει ουτε 50 παιχνιδια ετσι οπως τα βλεπω. Μερικα παιχνιδια οπως το Bleach DS ειναι 140MB unzipped!!! Αρα αμα θελω να αλλαξω τα παιχνιδια μεσα στην καρτα αλλα δεν θελω να χασω τα save τι κανω???

2ον) Παιζει κανα προβλημα με regional στο DS???Αν ναι υπαρχει λυση???
3ον) Η παραπανω ερωτηση για το Wii???

#195 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 16 January 2007 - 18:47

2) Το DS είναι region-free.
3) Το Wii δεν είναι region-free.

Όσο για το πρώτο δεν ξέρω τί παίζει. Αλλά έχω ακούσει ότι το σύστημα είναι πολύ καλό.