Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#1666 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 16 February 2013 - 16:38

Digimon World Re: Digitize Decode Announced for Nintendo 3DS

Posted Image

Edited by ...xXx..., 16 February 2013 - 16:38.

Posted Image

#1667 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 25 May 2013 - 12:33

Πρόσφατα μου έκαναν δώρο ένα wii (όχι το wii u) και περαν του wii sports resort που το ειχα παιξει παλιότερα με την παρέα μου δεν έχω ασχοληθεί με το gaming στη συγκεκριμένη κονσόλα. Μιας και εξασφάλισα κάποια επιπρόσθετα χρήματα σκέφτηκα να βρω τι διασκεδαστικο υπάρχει για να παίξω με την παρέα μου, αλλά επειδή είμαι χρόνια μακριά από το console gaming σκέφτηκε να ρωτήσω τι παιχνίδια προτείνετε για χαβαλετζίδικο κάψιμο. Ηδη έχω σταμπάρει το mario kart και και το super mario galaxy αλλά πλην αυτών δεν ξέρω τίποτα άλλο. Kάθε γνώμη είναι δεκτή και ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Posted Image

#1668 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 25 May 2013 - 13:34

Σπάστο με softmod. Δε χρειάζεται να σκορπίσεις χρήματα για μια τοσο παλια κονσολα παρ' όλ' αυτά εχει κάποια πολύ ωραια παιχνιδια όπως το Donkey Kong Country Returns (κορυφαίο στο είδος του), Mario Galaxy 1,2 & NS Mario Bros wii κτλ κτλ
Posted Image

#1669 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 May 2013 - 10:34

ετσι και αλλιως τα παιχνιδια ειναι φθηνα πλεον. μηπως εχει μεσα τιποτα παιχνιδια απο Virtual Console; παντως δεν θα σου συνιστουσα να αγορασεις Online απο εκει. αν χαλασει το Wii, πανε τα παιχνιδια.

εγω πριν 2-3 χρονια ειχα βρει ενα παρατημενο Nintendo DS, που λειτουργουσε αψογα, απλα η δεξια σκανδαλη ειχε κολλησει. το παθαιναν συχνα αυτο.

μιας και δεν ειχα ασχοληθει με φορητο gaming περαν του πρωτου Gameboy ειπα να παρω 3 παιχνιδια. Πηρα τα Castlevania Order of Ecclesia και Professor Layton 2 και 3. ελεγα να παρω και το Zelda αλλα οταν ειδα πως ηταν απλα επιδειξη των touch controls το αφησα.

αν και καλα παιχνιδια, με την εννοια πως τα παιζεις μια φορα και τα παρατας, δεν θα αγοραζα με τιποτα το 3DS για να παιζω τις συνεχειες τους.....

ασε που ειναι και πανακριβα. στο Steam τετοια παιχνιδια θα ειχαν το πολυ τη μιση τιμη.

#1670 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 26 May 2013 - 17:54

εγω πριν 2-3 χρονια ειχα βρει ενα παρατημενο Nintendo DS, που λειτουργουσε αψογα, απλα η δεξια σκανδαλη ειχε κολλησει. το παθαιναν συχνα αυτο.

μιας και δεν ειχα ασχοληθει με φορητο gaming περαν του πρωτου Gameboy ειπα να παρω 3 παιχνιδια. Πηρα τα Castlevania Order of Ecclesia και Professor Layton 2 και 3. ελεγα να παρω και το Zelda αλλα οταν ειδα πως ηταν απλα επιδειξη των touch controls το αφησα.

αν και καλα παιχνιδια, με την εννοια πως τα παιζεις μια φορα και τα παρατας, δεν θα αγοραζα με τιποτα το 3DS για να παιζω τις συνεχειες τους.....

ασε που ειναι και πανακριβα. στο Steam τετοια παιχνιδια θα ειχαν το πολυ τη μιση τιμη.

Δεν ήξερα ότι το DS είχε μόνο 3 παιχνίδια.

#1671 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 19 September 2013 - 16:41

http://www.bbc.co.uk/news/technology-24160150

RIP, Hiroshi Yamauchi.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1672 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 04 November 2013 - 00:39

Δεν ξέρω αν βγαίνω εκτός θέματος τώρα αλλα μιας και είναι Nintedo place ας ρωτησω. Πριν λίγες μέρες μου έπεσε το DS απο το χέρι (ποτε ποτε όμως δεν μου εχει ξανασυμβεί, όλες οι κονσόλες μου είναι σε αριστη κατάσταση) και χτύπησε η πάνω οθόνη με αποτέλεσμα σε ενα τμήμα της να καούν μερικά pixel, και μετα να καουν μερικά ακομη και πραγματικα ελπίζω να μην υπάρξει επιδείνωση οπότε ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο κατάστημα or something που να κάνει επιδιορθώσεις. Ψάχνοντας βλέπω πως παίζουν αντικαταστάσεις της οθονης του Lite αλλα πρέπει να τις κάνεις μόνος σου και το βλέπω ως ρίσκο.

#1673 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 27 December 2013 - 12:00

Για οσους παιζουν ποκεμον οποιος εχει την X η την Y και κατευασει το ποκεμον bank απο το nintendo e-shop μπορει να παρει ενα celebi 10lvl απο σημερα 27 δεκεμβριου, αλλα αποτι ειδα στο nintendo e-shop λεει pokemon bank coming soon. 

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#1674 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 14 February 2014 - 08:49

1374166516-princess-peach-game-boy.jpg

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

[youtube]dDEhL6fq_aU#t=29[/youtube]

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Posted Image

#1675 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 June 2014 - 21:46

πρεπει καποτε να ξαναπαιξω αυτο το παιχνιδι οπως πρεπει, εστω και αν το NES ειχε καλυτερα γραφικα.

του αλλαξανε τα φωτα....

blut5.jpgkeinblut5.jpg

blut11.jpgkeinblut11.jpg

blut12.jpgkeinblut12.jpg

blut13.jpgkeinblut13.jpg

blut8.jpgkeinblut8.jpg

blut9.jpgkeinblut9.jpg

blut1.jpgkeinblut1.jpg

blut15.jpgkeinblut15.jpg

blut6.jpgkeinblut6.jpg

blut7.jpgkeinblut7.jpg

blut2.jpgkeinblut2.jpg

blut3.jpgkeinblut3.jpg

blut14.jpgkeinblut14.jpg

blut4.jpgkeinblut4.jpg

blut10.jpgkeinblut10.jpg

blut16.jpgkeinblut16.jpg

#1676 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 July 2014 - 22:06

εν το μεταξυ εν Ιαπωνια, ο Hideaki Anno μαζι με αλλους γνωστους, δημιουργουσαν αυτο το διαφημιστικο!

Youtube Video

#1677 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 August 2014 - 22:23

πως αλλαξαν οι καιροι....

Youtube Video

#1678 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 18 June 2015 - 14:28

Youtube Video

header.jpg?t=1485907896

#1679 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 19 June 2015 - 08:51

this is so real.... :wet2:

aepN1vB_460s_v1.jpg

#1680 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 24 June 2015 - 21:22

Που να το ξερα τοτε...μικρος ημουν οταν τερματιζα το Σουπερ Μαριο...

toad2.jpg