Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1246 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 18 December 2010 - 11:49

Ψευτοποζεριές με και καλά αίματα σπαθιά τσεκούρια και καρφιά μου φαίνονται just to make fuss .

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fgYsPkWJmdY&feature=related[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2Xwzm65SanM&feature=related[/YOUTUBE]

Αυτό σου φαίνεται για ψευτοποζεριά;

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#1247 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 18 December 2010 - 11:59

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fgYsPkWJmdY&feature=related[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2Xwzm65SanM&feature=related[/YOUTUBE]

Αυτό σου φαίνεται για ψευτοποζεριά;

:awww::awww:

In other words, δεν εχει τιποτα να πει πλεον, διοτι απο πριν, ειχε αγνοια για το θεμα.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1248 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 18 December 2010 - 12:17

Youtube Video

Πάρτε κι αυτό μιας που έχει ηλιοφάνεια σήμερα. :P

The Burzums was the musical project by Charlie "Varg" Vikernes. It began during 1961 in Bergen, California and quickly became prominent within the early Californian surf scene. During 1962 and 1963, The Burzums recorded four albums; however, in 1964 Vikernes was convicted and imprisoned for using cuss words in public to describe guitarist Øystein "Euronymous" Aarseth, and the mild intimidation of the congregations of several milk bars and several churches. While imprisoned, Vikernes recorded two really poor albums in the dark ambient surf style.

Dunkelheit first featured on the Burzums' legendary surf LP Filosofem (literally "Surf's Up" in English) recorded on a low budget in the back of a surf shop in Bergen, California using an Edison Phonograph, the cheapest instruments available to Varg and other awesome gadgets to get that famously warm Trve Kvlt sound of sand, sun and surf.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#1249 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 18 December 2010 - 13:20

Άργησα να το δω αλλά δεν θα το αφήσω αναπάντητο.

υποθέτω kenshin δεν ασχολείσαι actively με μουσική, ειδικά κλασική για να λες αυτά που λες, γιατί η black metal είναι πολύ πιο κοντά στην κλασική μουσική από τα περισσότερα αλλα ήδη. απλά θέλει να ασχοληθείς για να το καταλάβεις. στα 12 είχα ακούσει το aske και είχα τρομάξει. αναρωτιόμουν σε ποιον μπορεί να αρέσει αυτός ο θόρυβος που μονο μουσική δεν είναι. eh, μετά ασχολήθηκα και άκουσα με προσοχή. και μονο θόρυβος δεν είναι.

Ακούγοντας κλασσική μουσική από τότε που με θυμάμαι, έχοντας σπουδάσει κλασσική μουσική επί 12 χρόνια, και έχοντας προσπαθήσει πολλάκις να μου αρέσει η black με αποτέλεσμα μηδέν, μπορώ με θάρρος και σιγουριά να απαντήσω σ' αυτά που γράφεις με μία, απλή και περιεκτική λέξη.

ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

Το καταλαβαίνω ότι λατρεύεις την black metal και αμύνεσαι απέναντι σε κάθε hater, αλλά όχι και να την βγάζεις και καλά "γνήσιο παρακλάδι της κλασσικής" για να της δώσεις extra κύρος. Το ότι κάθε είδος metal (και σχεδόν κάθε είδος μουσικής γενικότερα) δανείζεται στοιχεία από την κλασσική δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από την απλή διαπίστωση ότι δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη, όλα στηρίζονται σε κάτι παλιότερο.

Τώρα αν η black metal χρησιμοποιεί κλασσικές φόρμες πιο συχνά από τη doom ή την death πχ (δήλωση φριχτά ασαφής btw, μιας και είναι περισσότερο θέμα συγκροτημάτων παρά genre), αυτό δεν σημαίνει ότι κερδίζει αυτόματα και την εκτίμηση κάποιου που αγαπάει την κλασσική μουσική. Αν θέλω να ακούσω κάτι που θυμίζει κλασσική μουσική, προτιμώ να ακούσω κλασσική μουσική, παρά κάτι που θυμίζει κλασσική μουσική + vocals που είναι λες και σφάζουν γάτες + drums που ακούγονται σαν τενεκέδες.

also, i'm sorry αλλα δεν μπορώ να πάρο στα σοβαρά ένα άτομο που πριν μια σελίδα πόσταρε τα συγκροτήματα που ακούει και είναι όλα πασίγνωστα μέχρι και από την γιαγιά μου και μετά να μου λέει πως δεν υφίσταται σαν μουσική αυτό. απλά μάλλον δεν είσαι σε θέση να κρήνης τι είναι μουσική και ti oxi

Ναι, γιατί το να ακούς πολλά και μη mainstream συγκροτήματα σημαίνει αυτομάτως ότι έχεις ανώτερα γούστα...

Και θα βάλω και Metallica video για να σε εκνευρίσω ακόμα περισσότερο. Με συμφωνική ορχήστρα κιόλας, για να μη λες.

Metallica - One(S&M)

Ό,τι κι αν κατέληξαν να είναι οι Metallica πλέον, τούτο δω είναι Τραγουδάρα.-

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1250 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 18 December 2010 - 13:38

ρε Kenny..τα φωνητικά για όσους ακούνε black metal είναι απλά πωρωτικά...προφανώς άμα δεν ακούς αυτού του στυλ/είδους μουσική στάνταρ δεν θα σου αρέσει...το να λες όμως ότι είναι σαν να σφάζουν γάτες (vocals) και ότι είναι σαν να χτυπάνε τενεκέδες (drums) είναι ότι πιο ''άκυρο'' έχω ακούσει...μουσική είναι και σε κάποιους θα αρέσει και σε κάποιους άλλους όχι...μην μιλάς όμως υποτιμητικά για κάποιο είδος...την μουσική την κρίνουμε από lyrics,vocals και τον ήχο που παράγει το κάθε συγκρότημα...τα lyrics της Black/death metal είναι επιεικώς άθλια...τα φωνητικά πάλι σε κάποιους θα αρέσουν σε κάποιους όχι...η μουσική όμως που ''παράγει'' το κάθε μέλος της μπάντας...είναι εκπληκτική και μην νομίζεις ότι είναι εύκολο να βγάλεις μια μπασογραμμή ή ένα απίθανο ριφ...και εγώ δεν έχω σε εκτίμηση την κλασσική μουσική αλλά δεν μιλάω υποτιμητικά για αυτήν αντιθέτως...το μόνο για το οποίο κατακρίνω την black/death και γενικώς την μέταλ μουσική είναι η τεραστίου βαθμού ποζεριά που επιδυκνύει και τα τραγούδια που δεν έχουν κάτι να πουν..αν και δεν είναι πρωτέυον στην μέταλ οι στίχοι..;) :)
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#1251 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 18 December 2010 - 13:42

Άργησα να το δω αλλά δεν θα το αφήσω αναπάντητο.Ακούγοντας κλασσική μουσική από τότε που με θυμάμαι, έχοντας σπουδάσει κλασσική μουσική επί 12 χρόνια, και έχοντας προσπαθήσει πολλάκις να μου αρέσει η black με αποτέλεσμα μηδέν, μπορώ με θάρρος και σιγουριά να απαντήσω σ' αυτά που γράφεις με μία, απλή και περιεκτική λέξη.

ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

Το καταλαβαίνω ότι λατρεύεις την black metal και αμύνεσαι απέναντι σε κάθε hater, αλλά όχι και να την βγάζεις και καλά "γνήσιο παρακλάδι της κλασσικής" για να της δώσεις extra κύρος. Το ότι κάθε είδος metal (και σχεδόν κάθε είδος μουσικής γενικότερα) δανείζεται στοιχεία από την κλασσική δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από την απλή διαπίστωση ότι δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη, όλα στηρίζονται σε κάτι παλιότερο.

Τώρα αν η black metal χρησιμοποιεί κλασσικές φόρμες πιο συχνά από τη doom ή την death πχ (δήλωση φριχτά ασαφής btw, μιας και είναι περισσότερο θέμα συγκροτημάτων παρά genre), αυτό δεν σημαίνει ότι κερδίζει αυτόματα και την εκτίμηση κάποιου που αγαπάει την κλασσική μουσική. Αν θέλω να ακούσω κάτι που θυμίζει κλασσική μουσική, προτιμώ να ακούσω κλασσική μουσική, παρά κάτι που θυμίζει κλασσική μουσική + vocals που είναι λες και σφάζουν γάτες + drums που ακούγονται σαν τενεκέδες.Ναι, γιατί το να ακούς πολλά και μη mainstream συγκροτήματα σημαίνει αυτομάτως ότι έχεις ανώτερα γούστα...

Και θα βάλω και Metallica video για να σε εκνευρίσω ακόμα περισσότερο. Με συμφωνική ορχήστρα κιόλας, για να μη λες.

Metallica - One(S&M)

Ό,τι κι αν κατέληξαν να είναι οι Metallica πλέον, τούτο δω είναι Τραγουδάρα.-

περίμενα πως και πως την απάντηση σου γιατί ήμουν σίγουρος πως θα απαντήσεις, λυπάμαι που στο λέω όμως αλλα με απογοήτευσες εντελώς με αυτά που είπες. (yeah i know you dont care). είμαι σε δίλημμα στο αν το converter που μου έχεις δώσει είναι για τα μπάζα η σοβαρά ακόμα δεν κατάλαβες γρι από ότι είπα για την κλασική μουσική. προφανέστατα και το ότι αρέσει σε κάποιον η κλασική μουσική δεν πάει να πει πως θα του αρέσει black. το αντίθετο μάλλον. όταν είπα πως είναι επηρεασμένη του κερατα από κλασική μουσική το είπα σαν απάντηση στο πολύ generic και προσβλητικό comment του ότι ΔΕΝ είναι καν μουσική αυτό. δεν το είπα ούτε για να δείξω ποσο γαμάτη είναι, ούτε για να προσηλυτίσω κόσμο, γιατί όπως είπα προτιμώ να μην ακούει πόλις κόσμος, ούτε για κανέναν άλλο λόγο. δεν δέχομαι να ακούω πως αυτό δεν είναι μουσική. δεν το έβγαλα ούτε γνήσιο παρακλάδι της κλασικής ούτε προσπάθησα να της δώσω κύρος. είπα κάτι που ισχύει. ότι ενώ τα περισσότερα heavy metal και hard rock είναι επηρεασμένα από blues και jazz (τονίζω το περισσότερα), η black metal έχει επηρεαστεί πολύ από folk και κλασική. ανέφερα τεχνικά θέματα γραφής όπως το sonata form το οποιο χρησιμοποιείτε σε διαφορα αν όχι τα περισσότερα black metal κομμάτια ενώ στα περισσότερα αλλα είδη όχι. υποθέτω μιας και ασχολείσαι 12 χρονια με κλασική μουσική θα ξέρεις πως το sonata form είναι ο τρόπος με τον οποιο γράφανε όλα τα πρώτα κομμάτια από συμφωνίες και concerta ο haydn, beethoven και mozart. και φυσικά είναι επηρεασμένο από τις σονάτες της baroque.
ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως στον γερο τράγο κατάφερες και κατάλαβες πως ενός πως σε οποιον αρέσει η κλασική μουσική αρέσει η black metal ενώ απλά είπα πως ντιέ μπορεί κάποιος να πει πως η black δεν είναι μουσική από την στιγμή που είναι επηρεασμένη του κερατα από την κλασική. also, μην ανησυχείς, το One είναι αρκετά ευχάριστο κομμάτι, όπως διαφορα παλιά τον μεταλλικά που άλλωστε τραγουδάω με άλλο συγκρότημα οποτε πιο πολύ μου την έσπασαν οι μπούρδες και διαφορα αλλα παρα το link. και ναι. θα πάρο πολύ πιο σοβαρά ένα άτομο το οποιο έχει ακούσει ότι doom metal συγκρότημα υπάρχει σε μια συζητήσει περί doom metal παρα ένα το οποιο έχει ακούσει μονο my dying bride και candlemass (όσο καλοί και να είναι). είναι λογικό αυτό. πετάγεται ο κάθε άχρηστος και αναφέρει την πέμπτη συμφωνία του beethoven. αυτό τον κάνει το ίδιο γνωστη με κάποιον ο οποιος έχει ακούσει τα απαντα από mahler, scarlatti και άλλους όχι τόσο γνωστούς αλλα και πάλι πολύ important συνθετες?

ρε Kenny..τα φωνητικά για όσους ακούνε black metal είναι απλά πωρωτικά...προφανώς άμα δεν ακούς αυτού του στυλ/είδους μουσική στάνταρ δεν θα σου αρέσει...το να λες όμως ότι είναι σαν να σφάζουν γάτες (vocals) και ότι είναι σαν να χτυπάνε τενεκέδες (drums) είναι ότι πιο ''άκυρο'' έχω ακούσει...μουσική είναι και σε κάποιους θα αρέσει και σε κάποιους άλλους όχι...μην μιλάς όμως υποτιμητικά για κάποιο είδος...την μουσική την κρίνουμε από lyrics,vocals και τον ήχο που παράγει το κάθε συγκρότημα...τα lyrics της Black/death metal είναι επιεικώς άθλια...τα φωνητικά πάλι σε κάποιους θα αρέσουν σε κάποιους όχι...η μουσική όμως που ''παράγει'' το κάθε μέλος της μπάντας...είναι εκπληκτική και μην νομίζεις ότι είναι εύκολο να βγάλεις μια μπασογραμμή ή ένα απίθανο ριφ...και εγώ δεν έχω σε εκτίμηση την κλασσική μουσική αλλά δεν μιλάω υποτιμητικά για αυτήν αντιθέτως...το μόνο για το οποίο κατακρίνω την black/death και γενικώς την μέταλ μουσική είναι η τεραστίου βαθμού ποζεριά που επιδυκνύει και τα τραγούδια που δεν έχουν κάτι να πουν..αν και δεν είναι πρωτέυον στην μέταλ οι στίχοι..;) :)

dont worry, o kenny είναι master στο να υποτιμάει κόσμο. δεν θα αλλάξει ότι και να του πεις.

Edited by Azathoth, 18 December 2010 - 14:10.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1252 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 18 December 2010 - 14:04

το μόνο για το οποίο κατακρίνω την black/death και γενικώς την μέταλ μουσική είναι η τεραστίου βαθμού ποζεριά που επιδυκνύει και τα τραγούδια που δεν έχουν κάτι να πουν..αν και δεν είναι πρωτέυον στην μέταλ οι στίχοι..;) :)

Ποσα λιγα ξερεις φιλε μου...........
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1253 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 18 December 2010 - 14:07

Μη βαζετε την Death στο ιδιο καζανι με την Black. λατρευω τη Death metal αλλα αηδιαζω με την Black. μην τα κανετε σαλατα.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1254 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 December 2010 - 14:07

είμαι σε δίλημμα στο αν το converter που μου έχεις δώσει είναι για τα μπάζα η σοβαρά ακόμα δεν κατάλαβες γκρι από ότι είπα για την κλασική μουσική.

Nαι η αλήθεια να λέγεται, o Kenny καταλαβαίνει μόνο τα θερμά χρώματα (κόκκινο,πορτοκαλί,φούξια etc). Με τα ουδέτερα δεν τα πάει καλά...:hahaha:
/spam mode off

#1255 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 18 December 2010 - 14:09

Nαι η αλήθεια να λέγεται, o Kenny καταλαβαίνει μόνο τα θερμά χρώματα (κόκκινο,πορτοκαλί,φούξια etc). Με τα ουδέτερα δεν τα πάει καλά...:hahaha:
/spam mode off

τέλος πάντων, το ότι κάθισες και απάντησες μέχρι και εσύ σε αυτό το thread μου λέει πολλά. also, το έχω ξαναπεί, από την στιγμή που υπάρχει αυτός ο εμετικός κανόνας ότι απαγορεύονται τα greeklish αν δεν σας αρέσει το converter που μου έχετε δώσει δώστε μου άλλο.

/spam mode off

έχω ασχοληθεί με μεταλ...βάλε τα μέλη των Merduk (black metal band) να πάνε για ''ανθρωποθυσία'' και ότι θες στοίχημα ότι θα το αποφύγουν...στην μέταλ σημαντικότερο είναι να βγάλεις μια ωραία μπασογραμμή ή ένα ωραίο ριφ...παρά να κάτσεις κάτω και να γράψεις στίχο με νόημα και κάποιο μύνημα...η ποζεριά υπάρχει στην μέταλ σε πολύ μεγάλο βαθμό...πως νομίζεις ότι έγιναν γνωστοί οι Black Sabbath...υποτίθεται οργάνωσαν μια σατανική τελετή...τράβηξαν τα βλέμματα και ασχολήθηκαν μαζί τους...και δεν μπορείς να πεις αξιομνημόνευτα και νοηματικά καλά τραγούδια αυτά της black/death μέταλ...ο σατανισμός το ''άγνωστο'' προσελκύει θαυμαστές και οπαδούς κυρίως πιτσιρικαρία...(δεν έχω κάτι με τον σατανισμό κλπ. απλά το φέρνω ως το μεγαλύτερο παράδειγμα ποζεριάς που επιδυκνύει η μεταλ)

η black metal έχει ελάχιστο σατανισμό σε γενικές γραμμές στους στίχους του. pagan ναι, antichristian ναι, σατανισμός όμως όχι

#1256 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 18 December 2010 - 14:11

έχω ασχοληθεί με μεταλ...βάλε τα μέλη των Merduk (black metal band) να πάνε για ''ανθρωποθυσία'' και ότι θες στοίχημα ότι θα το αποφύγουν...στην μέταλ σημαντικότερο είναι να βγάλεις μια ωραία μπασογραμμή ή ένα ωραίο ριφ...παρά να κάτσεις κάτω και να γράψεις στίχο με νόημα και κάποιο μύνημα...η ποζεριά υπάρχει στην μέταλ σε πολύ μεγάλο βαθμό...πως νομίζεις ότι έγιναν γνωστοί οι Black Sabbath...υποτίθεται οργάνωσαν μια σατανική τελετή...τράβηξαν τα βλέμματα και ασχολήθηκαν μαζί τους...και δεν μπορείς να πεις αξιομνημόνευτα και νοηματικά καλά τραγούδια αυτά της black/death μέταλ...ο σατανισμός το ''άγνωστο'' προσελκύει θαυμαστές και οπαδούς κυρίως πιτσιρικαρία...(δεν έχω κάτι με τον σατανισμό κλπ. απλά το φέρνω ως το μεγαλύτερο παράδειγμα ποζεριάς που επιδυκνύει η μεταλ)

η black metal έχει ελάχιστο σατανισμό σε γενικές γραμμές στους στίχους του. pagan ναι, antichristian ναι, σατανισμός όμως όχι

κοίτα στα lives τους..στο στυλάκι τους...και γενικώς...ώρες ώρες μου θυμίζουν τους ψευτοgangstas της χιπ-χοπ φάσης..ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ...

Edited by Kenny, 18 December 2010 - 14:43.
merged

"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#1257 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 18 December 2010 - 14:20

προφανέστατα και το ότι αρέσει σε κάποιον η κλασική μουσική δεν πάει να πει πως θα του αρέσει black. το αντίθετο μάλλον. όταν είπα πως είναι επηρεασμένη του κερατα από κλασική μουσική το είπα σαν απάντηση στο πολύ generic και προσβλητικό comment του ότι ΔΕΝ είναι καν μουσική αυτό. δεν το είπα ούτε για να δείξω ποσο γαμάτη είναι, ούτε για να προσηλυτίσω κόσμο, γιατί όπως είπα προτιμώ να μην ακούει πόλις κόσμος, ούτε για κανέναν άλλο λόγο. δεν δέχομαι να ακούω πως αυτό δεν είναι μουσική. δεν το έβγαλα ούτε γνήσιο παρακλάδι της κλασικής ούτε προσπάθησα να της δώσω κύρος. είπα κάτι που ισχύει. ότι ενώ τα περισσότερα heavy metal και hard rock είναι επηρεασμένα από blues και jazz (τονίζω το περισσότερα), η black metal έχει επηρεαστεί πολύ από folk και κλασική. ανέφερα τεχνικά θέματα γραφής όπως το sonata form το οποιο χρησιμοποιείτε σε διαφορα αν όχι τα περισσότερα black metal κομμάτια ενώ στα περισσότερα αλλα είδη όχι. υποθέτω μιας και ασχολείσαι 12 χρονια με κλασική μουσική θα ξέρεις πως το sonata form είναι ο τρόπος με τον οποιο γράφανε όλα τα πρώτα κομμάτια από συμφωνίες και concerta ο haydn, beethoven και mozart. και φυσικά είναι επηρεασμένο από τις σονάτες της baroque.
ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως στον γερο τράγο κατάφερες και κατάλαβες πως ενός πως σε οποιον αρέσει η κλασική μουσική αρέσει η black metal ενώ απλά είπα πως ντιέ μπορεί κάποιος να πει πως η black δεν είναι μουσική από την στιγμή που είναι επηρεασμένη του κερατα από την κλασική.

Αν ήθελες απλά να απαντήσεις στο "ΔΕΝ είναι καν μουσική αυτό" (που δεν βλέπω και λόγο να απαντήσεις σ' αυτό, δεν φαντάζομαι να το έλεγε κυριολεκτικά ο kenshin), θα αρκούσε να πεις "η black είναι κι αυτή επηρρεασμένη από την κλασσική, άρα μια χαρά μουσική είναι". Αλλά όόόχι, τί πας και απαντάς;

[...] γιατί η black metal είναι πολύ πιο κοντά στην κλασική μουσική από τα περισσότερα αλλα ήδη [...]

Πιο κοντά... τι πάει να πει "πιο κοντά"; Πάει να πει "πιο γνήσιο παρακλάδι".

BTW, μιας και επιμένουμε πάνω στο θέμα, θα πρέπει να ειπωθεί ότι για τα περισσότερα συγκροτήματα που υποστηρίζουν ότι επηρρεάζονται από κλασσική, it's an over-exaggerated claim. Η κλασσική μουσική έχει πάρα πολλά χαρακτηριστικά, και τα περισσότερα από αυτά μένουν αχρησιμοποίητα από τα σύγχρονα συγκροτήματα (μάλλον επειδή απαιτεί παραπάνω συνθετική προσπάθεια). Συνεπώς κάτι τέτοιες δηλώσεις τους δίνουν περισσότερο credit απ' ότι τους αξίζει.

και ναι. θα πάρο πολύ πιο σοβαρά ένα άτομο το οποιο έχει ακούσει ότι doom metal συγκρότημα υπάρχει σε μια συζητήσει περί doom metal παρα ένα το οποιο έχει ακούσει μονο my dying bride και candlemass (όσο καλοί και να είναι). είναι λογικό αυτό. πετάγεται ο κάθε άχρηστος και αναφέρει την πέμπτη συμφωνία του beethoven. αυτό τον κάνει το ίδιο γνωστη με κάποιον ο οποιος έχει ακούσει τα απαντα από mahler, scarlatti και άλλους όχι τόσο γνωστούς αλλα και πάλι πολύ important συνθετες?

Το point μου ήταν ότι κάποιοι ακούνε ένα τόνο συγκροτήματα και πάλι τα γούστα τους είναι χέσε μέσα. Συνεπώς, δεν μπορείς να βγάλεις ένα γενικό συμπέρασμα όπως επιχειρείς.

dont worry, o kenny είναι master στο να υποτιμάει κόσμο. δεν θα αλλάξει ότι και να του πεις.

Ποιος σου είπε ότι σε υποτιμάω, αγόρι μου;

Λοιπόν, μερικοί εδώ μέσα έχετε σοβαρό θέμα με τον αντίλογο. Δεν μπορεί κάποιος να σας πει ότι κάτι που λέτε είναι βλακεία, χωρίς να το εκλάβετε ως πλήρη εκμηδένιση του προσώπου σας. Χαλαρώστε.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1258 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 18 December 2010 - 14:25

Αν ήθελες απλά να απαντήσεις στο "ΔΕΝ είναι καν μουσική αυτό" (που δεν βλέπω και λόγο να απαντήσεις σ' αυτό, δεν φαντάζομαι να το έλεγε κυριολεκτικά ο kenshin), θα αρκούσε να πεις "η black είναι κι αυτή επηρρεασμένη από την κλασσική, άρα μια χαρά μουσική είναι". Αλλά όόόχι, τί πας και απαντάς;Πιο κοντά... τι πάει να πει "πιο κοντά"; Πάει να πει "πιο γνήσιο παρακλάδι".

BTW, μιας και επιμένουμε πάνω στο θέμα, θα πρέπει να ειπωθεί ότι για τα περισσότερα συγκροτήματα που υποστηρίζουν ότι επηρρεάζονται από κλασσική, it's an over-exaggerated claim. Η κλασσική μουσική έχει πάρα πολλά χαρακτηριστικά, και τα περισσότερα από αυτά μένουν αχρησιμοποίητα από τα σύγχρονα συγκροτήματα (μάλλον επειδή απαιτεί παραπάνω συνθετική προσπάθεια). Συνεπώς κάτι τέτοιες δηλώσεις τους δίνουν περισσότερο credit απ' ότι τους αξίζει.Το point μου ήταν ότι κάποιοι ακούνε ένα τόνο συγκροτήματα και πάλι τα γούστα τους είναι χέσε μέσα. Συνεπώς, δεν μπορείς να βγάλεις ένα γενικό συμπέρασμα όπως επιχειρείς.

Ποιος σου είπε ότι σε υποτιμάω, αγόρι μου;

Λοιπόν, μερικοί εδώ μέσα έχετε σοβαρό θέμα με τον αντίλογο. Δεν μπορεί κάποιος να σας πει ότι κάτι που λέτε είναι βλακεία, χωρίς να το εκλάβετε ως πλήρη εκμηδένιση του προσώπου σας. Χαλαρώστε.

όχι, πιο κοντά πάει να πει πιο κοντά.

δεν έχω ακούσει ούτε ένα συγκρότημα να λέει πως είναι επηρεασμένο από κλασική μουσική. βασικά δεν έχω ασχοληθεί καν να δω από που λένε πως είναι επηρεασμένοι. το βλέπω από μονος μου ακούγοντας την μουσική τους και διαβάζοντας τις παρτιτούρες τους.

προφανέστατα δεν ξέρεις τον τρόπο να απαντάς τότε αν σκεφτείς πόσος κόσμος έχει κρίνει εσένα συγκεκριμένα για τις απαντήσεις σου, ενώ δεν έχει κρίνει αλλα μέλη είτε είναι moderators είτε όχι για αυτό. (και δεν σου μιλάω σαν να είσαι mod αλλα σαν μέλος)

#1259 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 December 2010 - 14:31

τέλος πάντων, το ότι κάθισες και απάντησες μέχρι και εσύ σε αυτό το thread μου λέει πολλά. also, το έχω ξαναπεί, από την στιγμή που υπάρχει αυτός ο εμετικός κανόνας ότι απαγορεύονται τα greeklish αν δεν σας αρέσει το converter που μου έχετε δώσει δώστε μου άλλο.

/spam mode off

Well λυπάμαι που δεν είμαι αρκετά tr00 για τα γούστα σου αγαπητέ Azax αλλά πίστευα ότι το χιούμορ και η καλή διάθεση υπερβαίνουν μουσικές προτιμήσεις. Μην ανησυχείς όμως είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν αρκετά subgenres που θα τα ακούς μόνο εσύ και όσοι τα παίζουνε. :P

Anw και κάτι από εμένα για να μην σας spammarw μόνο και σας αφήνω να σφαχτείτε με την ησυχία σας πάνω από τις ταμπελες.

Youtube Video

(αν θέλετε το ακούτε παράλληλα με αυτό ΧD)

Edited by iristella, 18 December 2010 - 14:39.
hyperlink fail

#1260 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 18 December 2010 - 14:58

προφανέστατα δεν ξέρεις τον τρόπο να απαντάς τότε αν σκεφτείς πόσος κόσμος έχει κρίνει εσένα συγκεκριμένα για τις απαντήσεις σου, ενώ δεν έχει κρίνει αλλα μέλη είτε είναι moderators είτε όχι για αυτό. (και δεν σου μιλάω σαν να είσαι mod αλλα σαν μέλος)

Pot calling the kettle black, my friend. Είμαι σίγουρος ότι δεν θες να σου θυμίσω (πόσο μάλλον να ανασύρω τα ίδια τα posts) στα οποία εσύ ήσουν προσβλητικός απέναντι σε κάποιον άλλον χρήστη. Και όταν λέμε προσβλητικός δεν εννοούμε σε στυλ "man, λες βλακείες γιατί Α. Β. Γ.", αλλά σε στυλ "προφανώς είσαι πολύ ηλίθιος για να διαφωνείς με εμένα και την αποψή μου" (ΝΑΙ, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο). Και ζήταγες αργότερα από τον odin να σου τα σβήσει για να εξιλεωθεις. Και κρίνεις μετά εσύ εμένα.

Tool - The Pot

2112.gif