Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1216 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 16 December 2010 - 21:38

[FONT="]

ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ (για μένα δεν υπάρχουν οι ''κατηγορίες'' Metal such as Black and Death et.c και ειδικά τα τραγούδια όπως το παρακάτω όπου τα φωνητικά είναι κατι μεταξύ ορδές της Mordor . σφαγείο και πατάμε σε ενα δικό μας κλειδί
[YOUTUBE]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=BgcDlqwxhl4[/media][/YOUTUBE]

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ :D[/FONT]

ναι, είναι τελεioς. και πάρε και αυτό για να στανιάρεις
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VCp2mPGpJW0[/YOUTUBE]

σήμερα που με πήγε ο πατέρας μου μέχρι το κολέγιο μιας και είχε την κόλο απεργία πείρα μαζί μου το monotheist και φυσικά το under a funeral moon και ακούγαμε με πάθος το inn i der dype skogers favn

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=x-8vfVrOHBI[/YOUTUBE]

also τώρα που έφτασε το καινούριο μπάσο και μικρόφωνο μου και τελειωσε το εξάμηνο μου, περνάω αμέτρητες ώρες κάνοντας practice και ετοιμάζουμε το δεύτερο κομμάτι μας το οποιο θα είναι σκέτη black (όχι folk σαν το πρώτο)

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1217 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 16 December 2010 - 22:35

σήμερα που με πήγε ο πατέρας μου μέχρι το κολέγιο μιας και είχε την κόλο απεργία πείρα μαζί μου το monotheist και φυσικά το under a funeral moon και ακούγαμε με πάθος το inn i der dype skogers favn

Χρησιμοποίησες κάποια συγκεκριμένη μέθοδο εκπαίδευσης για να κάνεις τους γονείς σου γαμάτους; Δε με πολυνοιάζει πλέον βέβαια γιατί βλέπω τους δικούς μου κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα, αλλά θα ήθελα να ξέρω τι έκανα λάθος όσο πήγαινα λύκειο.

Και ας περάσουμε σε λίγο αμφί-μπλακ.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0IIzu_oa47E[/YOUTUBE]

Τον αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο.

HnH5aB0.jpg

#1218 Himura Kenshin

Himura Kenshin

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 17 December 2010 - 15:52

ναι, είναι τελεioς. και πάρε και αυτό για να στανιάρεις

Youtube Video

πω πω φίλε πρέπει να κάνει συναγωνισμό στο album του ο τύπος ποιό θα είναι χειρότερο απο το άλλο :P ... τέσπα για μένα δεν υφίσταται σαν μουσική αλλά οκ i guess it's just my point of view ..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=akt3awj_Ah8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=W1Xh_7h7sd8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=riwxbh_n_WM&feature=related[/YOUTUBE]

#1219 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 17 December 2010 - 16:07

πω πω φίλε πρέπει να κάνει συναγωνισμό στο album του ο τύπος ποιό θα είναι χειρότερο απο το άλλο :P ... τέσπα για μένα δεν υφίσταται σαν μουσική αλλά οκ i guess it's just my point of view ..

Lol no. Seriously, no. Το War που πόσταρες και γενικά τα πρώτα πρώτα του Burzum ούτε κιεμένα μ'αρέσουν. Αλλά ο τελευταίος του δίσκος είναι πανέμορφος και γεμάτος γαματοσύνη.

Και μιας και το ξεκινήσαμε:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=830xNRZg3Fo[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=x684qKd6Av4&hd=1[/YOUTUBE]

Τα δύο αγαπημένα μου από το Belus, και από τα αγαπημένα μου μπλακ κομμάτια γενικότερα.
Earsex + brain massaging = WIN.

HnH5aB0.jpg

#1220 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 17 December 2010 - 16:21

jeg reiser, til mørkets dyp dar alt et død

το οποιο το λέει με τόσο βλάχικο τρόπο που μου πήρε κάτι μήνες να καταλάβω τι λέει :P

υποθέτω kenshin δεν ασχολείσαι actively με μουσική, ειδικά κλασική για να λες αυτά που λες, γιατί η black metal είναι πολύ πιο κοντά στην κλασική μουσική από τα περισσότερα αλλα ήδη. απλά θέλει να ασχοληθείς για να το καταλάβεις. στα 12 είχα ακούσει το aske και είχα τρομάξει. αναρωτιόμουν σε ποιον μπορεί να αρέσει αυτός ο θόρυβος που μονο μουσική δεν είναι. eh, μετά ασχολήθηκα και άκουσα με προσοχή. και μονο θόρυβος δεν είναι.

also, i'm sorry αλλα δεν μπορώ να πάρο στα σοβαρά ένα άτομο που πριν μια σελίδα πόσταρε τα συγκροτήματα που ακούει και είναι όλα πασίγνωστα μέχρι και από την γιαγιά μου και μετά να μου λέει πως δεν υφίσταται σαν μουσική αυτό. απλά μάλλον δεν είσαι σε θέση να κρήνης τι είναι μουσική και ti oxi

#1221 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 17 December 2010 - 16:24

Όντως αυτός ο δίσκος είναι πολύ καλός. Γενικά δεν ασχολιόμουν με τέτοιο είδος πολύ, αλλά μόλις είχε βάλει ο Putin το γ**άτο Glamselens Elv μου κίνησε το ενδιαφέρον, μέχρι και κάτι ντοκιμαντέρ για το Black είδα :D.
On topic:
Youtube Video

Posted Image

#1222 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 17 December 2010 - 16:28

Όντως αυτός ο δίσκος είναι πολύ καλός. Γενικά δεν ασχολιόμουν με τέτοιο είδος πολύ, αλλά μόλις είχε βάλει ο Putin το γ**άτο Glamselens Elv μου κίνησε το ενδιαφέρον, μέχρι και κάτι ντοκιμαντέρ για το Black είδα :D.
On topic:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=e7kJRGPgvRQ[/YOUTUBE]

best documentary ever: until the light takes us.
best scene ever: είναι ο varg vikernes και λέει διαφορα για τους mayhem, και φτάνει στη διασκεδαστική ιστορία του όταν ο dead τίναξε τα μυαλά του στον αέρα και τον φωτογραφίσανε για το εξώφυλλο του dawn of the black hearts.
and varg says: well, and he saw dead....huh, he saw Dead dead haha *laughs*

το μονο κακό είναι πως δείχνει και τον frost στο τέλος ο οποιος είναι απαράδεχτος

and to be ontopic αφιερωμένο σε εσένα kenshin :D
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=DyEsTIkFln8[/YOUTUBE]

#1223 Himura Kenshin

Himura Kenshin

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 17 December 2010 - 17:33

υποθέτω kenshin δεν ασχολείσαι actively με μουσική, ειδικά κλασική για να λες αυτά που λες, γιατί η black metal είναι πολύ πιο κοντά στην κλασική μουσική από τα περισσότερα αλλα ήδη. απλά θέλει να ασχοληθείς για να το καταλάβεις. στα 12 είχα ακούσει το aske και είχα τρομάξει. αναρωτιόμουν σε ποιον μπορεί να αρέσει αυτός ο θόρυβος που μονο μουσική δεν είναι. eh, μετά ασχολήθηκα και άκουσα με προσοχή. και μονο θόρυβος δεν είναι.

also, i'm sorry αλλα δεν μπορώ να πάρο στα σοβαρά ένα άτομο που πριν μια σελίδα πόσταρε τα συγκροτήματα που ακούει και είναι όλα πασίγνωστα μέχρι και από την γιαγιά μου και μετά να μου λέει πως δεν υφίσταται σαν μουσική αυτό. απλά μάλλον δεν είσαι σε θέση να κρήνης τι είναι μουσική και ti oxi

Αν θεωρείς ότι αυτό που αποκαλέιται black metal έχει περισσότερα στοιχεία κλασσικής μουσικής απο τον Malmsteen ή απο συγκροτήματα όπως Symphony X τότε πάω πάσο. Besides δεν ασχολήθηκα ούτε μίλησα για το guitar work αν και πολλές φορές το υπερβολικό distortion είναι εκνευριστικό. Αναφέρομαι καθαρά στο φωνητικά τα οποία ως επί το πλείστον είναι κάτι μεταξύ σκυλιών που ουρλιάζουν και ενός ατόμου που κατάπιε καρφιά και τα οποία όπως και να το κάνουμε είναι μέρος του κομματιού και μάλιστα πολύ σημαντικό και δεν περιέχουν καμία μουσικότητα.
Το ότι αυτά που ακούω ειναι all time classic και όλα τους σχεδόν γνωστα συγκροτήματα δεν είναι απαραιτήτως κακό ή σημαίνει ότι δεν ακούω οτιδήποτε άλλο ή δεν ξέρω άλλα συγκροτήματα ή καθως διαμόρφωνα ακούσματα δεν πέρασα και απο μπάντες όπως Mayhem,Burzum, Thu Art Lord που είναι και Έλληνες κ.λ.π. κ.λ.π . Άλλωστε έχω αρκετές μουσικές σπουδές και μερικές πάνω σε κλασσική μουσική για να κρίνω με ένα κάποιο υπόβαθρο μικρό μεγαλό δεν θα το κρινω εγώ προφανώς.
Αnyways το πρώτο post που έκανα εδώ ούτως ή αλλως ήταν καθαρά επειδή θεωρώ τον εαυτό μου μεταλλά απλά για να δηλώσω παρών.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=aS_IYe5JTZ4[/YOUTUBE]

αυτός ο κιθαρίστας είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα metal με κλασσική μουσική ... αν έχεις κάποιο κομμάτι black metal που να έχει παρόμοια στοιχεία έστω και στο στυλ των Randy Rhoads-Μιchael Romeo ευπρόσδεκτα. Βy the way θα ήθελα να δω ένα κομμάτι black/death metal ότι θες με unique guitar work και όχι παραλλαγές τετριμμένων riff με power chords και φτώχα σόλο (όσα έχουν σόλο) σε πεντατονική κλίμακα η οποία επίσης με τα χρόνια έγινε τετριμμενη. Όσο για τον Vark Vikernes αν έφτασε το 2010 για να θεωρηθεί ένα album του καλό (κάτι το οποίο αν ψάξεις θα δεις ότι στην Σκανδιναβία που εκτίμουν αυτή τη μουσική θεωρήθηκε μέτριο λόγω φωνητικών) μάλλον θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει την καριέρα του τώρα που βγήκε και απο την στενή.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pxMkIm5JxkM[/YOUTUBE]

#1224 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 17 December 2010 - 17:49

Αν θεωρείς ότι αυτό που αποκαλέιται black metal έχει περισσότερα στοιχεία κλασσικής μουσικής απο τον Malmsteen ή απο συγκροτήματα όπως Symphony X τότε πάω πάσο. Besides δεν ασχολήθηκα ούτε μίλησα για το guitar work αν και πολλές φορές το υπερβολικό distortion είναι εκνευριστικό. Αναφέρομαι καθαρά στο φωνητικά τα οποία ως επί το πλείστον είναι κάτι μεταξύ σκυλιών που ουρλιάζουν και ενός ατόμου που κατάπιε καρφιά και τα οποία όπως και να το κάνουμε είναι μέρος του κομματιού και μάλιστα πολύ σημαντικό και δεν περιέχουν καμία μουσικότητα.
Το ότι αυτά που ακούω ειναι all time classic και όλα τους σχεδόν γνωστα συγκροτήματα δεν είναι απαραιτήτως κακό ή σημαίνει ότι δεν ακούω οτιδήποτε άλλο ή δεν ξέρω άλλα συγκροτήματα ή καθως διαμόρφωνα ακούσματα δεν πέρασα και απο μπάντες όπως Mayhem,Burzum, Thu Art Lord που είναι και Έλληνες κ.λ.π. κ.λ.π . Άλλωστε έχω αρκετές μουσικές σπουδές και μερικές πάνω σε κλασσική μουσική για να κρίνω με ένα κάποιο υπόβαθρο μικρό μεγαλό δεν θα το κρινω εγώ προφανώς.
Αnyways το πρώτο post που έκανα εδώ ούτως ή αλλως ήταν καθαρά επειδή θεωρώ τον εαυτό μου μεταλλά απλά για να δηλώσω παρών.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=aS_IYe5JTZ4[/YOUTUBE]

αυτός ο κιθαρίστας είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα metal με κλασσική μουσική ... αν έχεις κάποιο κομμάτι black metal που να έχει παρόμοια στοιχεία έστω και στο στυλ των Randy Rhoads-Μιchael Romeo ευπρόσδεκτα. Βy the way θα ήθελα να δω ένα κομμάτι black/death metal ότι θες με unique guitar work και όχι παραλλαγές τετριμμένων riff με power chords και φτώχα σόλο (όσα έχουν σόλο) σε πεντατονική κλίμακα η οποία επίσης με τα χρόνια έγινε τετριμμενη. Όσο για τον Vark Vikernes αν έφτασε το 2010 για να θεωρηθεί ένα album του καλό (κάτι το οποίο αν ψάξεις θα δεις ότι στην Σκανδιναβία που εκτίμουν αυτή τη μουσική θεωρήθηκε μέτριο λόγω φωνητικών) μάλλον θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει την καριέρα του τώρα που βγήκε και απο την στενή.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pxMkIm5JxkM[/YOUTUBE]

ποιος είπε πως η black metal έχει δύσκολη κιθάρα η κάτι τέτοιο? άλλωστε με αηδιάζουνε τα solo και όλα αυτά τα κοολατα και καλά κόλπα της κιθάρας. ο malmsteen είναι το σύμβολο του βιρτουόζου χωρίς καθόλου ταλέντο. που πήρε 2 κλασικά μαθήματα και έβγαλε 15 cd με τις ίδιες melodies με ελάχιστες παραλλαγές. το κομμάτι που σου αφιέρωσα στο προηγούμενο μου post είναι γραμμένο σε sonata form και φαίνεται πολύ εύκολα η επιρροή που έκανε η κλασική μουσική όταν το έγραψαν. μπορείς να το παίξεις με ορχήστρα στο μέγαρο μουσικής και κανένας δεν θα έχει πρόβλημα.

τουλάχιστον είδα ανέφερες τον randy rhoads :P αυτός είναι ο καλύτερος μου κιθαρίστας οποτε δεν έχω να πω κάτι.

βασικά δεν υπάρχει ούτε ένα cd του varg vikernes που να μην είναι σκέτη πώρωση. ακόμη και να μην σου αρέσει το Aske που είναι κάπως σκληρό, δεν γίνετε να μην αναγνωρίσεις το ταλέντο του σε cd όπως το filosofem και το Dauði Baldrs.

(κάτι το οποίο αν ψάξεις θα δεις ότι στην Σκανδιναβία που εκτίμουν αυτή τη μουσική θεωρήθηκε μέτριο λόγω φωνητικών)

this was the funniest part of your post :P μιας και οι τόκιο hotel μάλλον έχουνε πουλήσει πολύ περισσότερο από τους amon amarth και στην χωρα μας μάλλον αν δεις τα charts θα δεις πως δεν αρέσουνε και τόσο πολύ οι amon amarth οποτε οι τόκιο hotel είναι ανώτεροι από τους amon amarth?

(tokio hotel and amon amarth are 2 examples that popped into my mind when writing the post)

θα κάτσω να κρίνω αν ήτανε καλο το Belus από άτομα τα οποια τον ανάγκασαν να αλλάξει το όνομα του cd από Den Hvite Guden επειδή το θεώρησαν ρατσιστικό? οι αγράμματοι που δεν ξέρουνε τι τους γίνετε?

#1225 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 17 December 2010 - 17:56

Τα περισσότερα guitar solos είναι εκνευριστικά.

HnH5aB0.jpg

#1226 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 17 December 2010 - 18:03

btw, δεν πάτε να κάνετε κανα blackmetal thread γιατί κάθε φορά που κάποιος βρίσει το είδος κάνετε σαν τα fanboyz της Apple που τους φάγαν το μήλο τους(pun intented) και γεμίζετε σελίδες ολόκληρες

και για να μην είμαι και off-topic

Youtube Video

Posted Image

#1227 Himura Kenshin

Himura Kenshin

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 17 December 2010 - 18:09

.)Δεν μίλησα για chart και πωλήσεις άλλα για κριτικές σε περιοδικά (σε στυλ το δικό τους Metal Hammer) έχει διαφόρα πιστεύω .
.)Όσο για τον Malmsteen είναι ο άνθρωπος ο οποίος έφερε για τα καλά την κλασσική μουσική στη metal και ο οποίος πήγε μπροστά την κιθάρα απο άποψη δεξιοτεχνίας. Παράλληλα δεν θα διαφωνήσω αν μου πέις ότι ταυτόχρονα πήγε πίσω απο άποψη δημιουργίας τους νέους κιθαρίστες καθώς όλοι προσπαθούν να παίξουν σαν αυτόν αντί να δημιουργήσουν βλέπε Rusty Cooley ο οποίος είναι μηχανάκι και απίστευτος τεχνικά αλλά δεν έχει γραψει τίποτα αξιόλογο.
.)Αφού βρήκαμε σημείο επαφής με τον Randy :P ας μην το χαλάσω

Youtube Video

.)Όσον αφορά την κιθάρα δεν εννοώ τρομερά σόλο και λοιπά ούτε δύσκολη κιθάρα απλά κάτι μοναδικό ή πρωτότυπο σε μελωδία dark riff , έστω με keyboard sto backgroun et.c

Αnyways R.I.P RANDY RHOADS να τελειώσω όμορφα :D

#1228 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 17 December 2010 - 18:12

Επειδή τελευταία ακούω όλο τα ίδια και τα ίδια, ψάχνω μερικά καλά τραγούδια-συγκροτήματα να ακούω στις γιορτές. Από Heavy-Power (ή και γενικότερα) έχετε καμιά καλή πρόταση?

15fkk04.jpg

#1229 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 17 December 2010 - 18:18

btw, δεν πάτε να κάνετε κανα blackmetal thread γιατί κάθε φορά που κάποιος βρίσει το είδος κάνετε σαν τα fanboyz της Apple που τους φάγαν το μήλο τους(pun intented) και γεμίζετε σελίδες ολόκληρες

Well, μπορεί εγώ να μην πειράζομαι, αλλά λογικό δεν είναι να αντιδράει κανείς έτσι όταν άλλοι θάβουν τη μουσική που αγαπά; Και στην περίπτωση της μπλακ το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα συχνό, οπότε ακόμη και εγώ από ένα σημείο και μετά μπορεί να εκνευριστώ. Και εκτός αυτού το άκυρο out of the blue music bashing είναι στην καλύτερη λυπηρό, αυτοί που λες πως αντιδρούν ποτέ δε βγήκαν να υποτιμούν άλλες μουσικές χωρίς να τους προκαλέσει κάποιος προηγουμένως.

Ας πάμε και σε κάτι πιο gloomy.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=PFveIrFwKeo[/YOUTUBE]

HnH5aB0.jpg

#1230 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 17 December 2010 - 18:22

Thread για το ενα, thread για το αλλο, στο τελος τι θα ποσταρουμε εδω μεσα? Ελεος δηλαδη.

Youtube Video

Ακουει κανεις Doom Metal ?
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image