Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1231 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 17 December 2010 - 18:24

i love doom metal :3

Youtube Video

Youtube Video

and one of my favourite band of all times :3

Youtube Video

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1232 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 17 December 2010 - 18:25

True metal με τσίγκινα βρακιά φυσικά.

Απλά κοντεύει το thread να έχει τα μισά Posts για black metal, οπότε μάλλον θα άξιζε δικό του thread το είδος.
Posted Image

#1233 Himura Kenshin

Himura Kenshin

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 17 December 2010 - 18:40

i love doom metal :3

Youtube Video

Youtube Video

and one of my favourite band of all times :3

Youtube Video

ορίστε αυτό ακριβώς προσπαθώ να πω ... 3 κομμάτια με μελωδία μέσα τους αρκετά καλή , riff και ρυθμός αυτός που πρέπει χωρίς υπερβολές να υπηρετήσει τον σκοπό του τραγουδιού και αν εξαιρέσεις το πρώτο κομμάτι στα φωνητικά πολύ αξιοπρεπείς vocalists ... δεν είχα ξανακούσει doom metal αλλά μου αρέσε το concept

#1234 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 17 December 2010 - 18:58

system of a down

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0DPRpl8kx9c[/YOUTUBE]
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#1235 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 17 December 2010 - 19:56

Επειδή τελευταία ακούω όλο τα ίδια και τα ίδια, ψάχνω μερικά καλά τραγούδια-συγκροτήματα να ακούω στις γιορτές. Από Heavy-Power (ή και γενικότερα) έχετε καμιά καλή πρόταση?

Sonata Arctica, Stratovarius, Rhapsody Of Fire, Dragonland αν δεν τα έχεις ήδη ακουστά.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=rORt7fCcn2s[/YOUTUBE]

In other news, Candlemass is awesome!

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=miDIlGrQPaU[/YOUTUBE]
Posted Image

#1236 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 17 December 2010 - 20:06

Μιας και περι doom ο λογος να τρεις επιλογες

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

#1237 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 17 December 2010 - 21:22

ορίστε αυτό ακριβώς προσπαθώ να πω ... 3 κομμάτια με μελωδία μέσα τους αρκετά καλή , riff και ρυθμός αυτός που πρέπει χωρίς υπερβολές να υπηρετήσει τον σκοπό του τραγουδιού και αν εξαιρέσεις το πρώτο κομμάτι στα φωνητικά πολύ αξιοπρεπείς vocalists ... δεν είχα ξανακούσει doom metal αλλά μου αρέσε το concept

αυτό λέει παρα πολλά. άκου γενικά λίγο παραπάνω διαφορα metal, διαφορα όχι και τόσο γνωστά και μοδάτα και μάλλον μπορείς να ελπίζεις πως θα αλλάξει η άποψη σου για την black.

#1238 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 17 December 2010 - 22:28

Fav Metal bands : Metallica, Black Sabbath, Iron Maiden, Rage Against the Machine, System of a down (παρόλο που είναι διαφορετικοί), Ozzy Osbourne. Firewind, Rotting Christ

#1239 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 18 December 2010 - 00:07

αυτό λέει παρα πολλά. άκου γενικά λίγο παραπάνω διαφορα metal, διαφορα όχι και τόσο γνωστά και μοδάτα και μάλλον μπορείς να ελπίζεις πως θα αλλάξει η άποψη σου για την black.

Yah azathoth αφου τον βλεπεις δε καταλαβαινει. Αστον να την βρει την ακρη μονος του, ετσι ειναι ολοι στην αρχη...

Παρε και μια ιδεα
Youtube Video

ισως και να του ειναι κομβος

#1240 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 18 December 2010 - 03:09

I love deathcore <3
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lrrhUPIkQ1g[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Lg0OEYR21Ik[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5y1ltxGAMCA[/youtube]

ezgif.com-resize.gif

#1241 Himura Kenshin

Himura Kenshin

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 18 December 2010 - 04:05

Yah azathoth αφου τον βλεπεις δε καταλαβαινει. Αστον να την βρει την ακρη μονος του, ετσι ειναι ολοι στην αρχη...

'Εγραψα ακούω heavy-power-speed-neoclassical-thrash-alternative/nu-progressive και έχω ψαχτεί για black και death και με συγκροτήματα θεωρητικά από τα καλύτερα ελληνικά και μη , σίγουρα όχι τόσο όσο εσύ π.χ αλλά αρκετά για να ξέρω αν μου αρέσει ή οχι αυτό που ακούω.
Μάλλον εσύ δεν θες να καταλάβεις γι αυτό να το πω ευθέως ότι δεν έχω μουσικά τίποτα εναντίον κανενός extreme sub-genre είδους metal αρκεί να μην υπάρχει αυτή η φρικαλεότητα στα φωνητικά με τα ουρλιαχτά και τις ψευτοbrutaλιές .
Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα ''οκ απο εδώ και πέρα δεν γουστάρω αυτό'' το ξέρω ότι καταντάει βαρετό αλλά έτσι είναι ... και να το θέσω και αλλιώς μπορεί να ακούσω το οτιδήποτε από τα νεά είδη που προέκυψαν βάλε ότι θες μέσα αρκεί τα vocals να είναι αξιοπρεπή χώρις να σημαινεί ότι θα ξετρελαθώ απαραίτητα απλά δεν θα μου ειναι δυσάρεστο στα αυτιά.
Γιατί πρέπει να μου αρέσει ένα ''τέρας'' που βρυχάται και ουρλιάζει ασχέτα με το τι παίζει απο πίσω ??? Και στην τελική με Βurzum , Mayhem και Τhou Art Lord προσπαθησα να δω τι παίζει αν δεν ειναι ανιπροσωπευτικό δείγμα αυτό ποιό είναι ??? Πρέπει να ακούσω άλλα 14 συγκροτήματα μπας και βρω το ένα που θα μου αρέσει ???
[YOUTUBE]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=tPJpfNE73fQ[/media][/YOUTUBE]

το ξαναβάζω μόνο και μόνο να μου πεις τι ακρίβως σου αρέσει στη φώνη και αν θεωρείς τέχνη το πώς τραγουδάει

Το να χαρακτηρίζεις μοδάτα τα συγκροτήματα που δημιούργησαν την metal και ουσιαστικά άλλαξαν το μουσικό στερέωμα είναι κάτι παραπάνω απο προσβλητικό για αυτά συγνώμη φίλε.

Και στην τελική ακόμα και αν μου άρεσε αυτό που ακούγα ηχητικά θα είχα μεγαλό πρόβλημα και με τους στίχους και με τα live . Ψευτοποζεριές με και καλά αίματα σπαθιά τσεκούρια και καρφιά μου φαίνονται just to make fuss .
Και το αν ακούσω όσο το δυνατόν διαφορετικά είδη δεν θα κάνει το black metal διαφορετικό ούτε την αντίληψη προς αυτό γιατί ειναι τελείως διαφορετικά μεταξυ τους . Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα στο profile του καθε είδους είδα και επιβεβαιώθηκα νομίζω οτι δεν τα ακούω μόνο εγώ that way

BLACK METAL

Vocals and lyrics

Traditional black metal vocals take the form of high-pitched shrieks, screams and snarls.This is in stark contrast to the low-pitched growls of death metal.
The most common and founding lyrical theme is opposition to Christianity and other organized religions (called "Right-Hand Path" religions by some). As part of this, many artists write lyrics that could be seen to promote atheism, antitheism, paganism and Satanism Many secular or Pagan black metal musicians' hostility towards Christianity is in some way linked with the Christianization of Norway in 1000 A.D., much against the will of the Pagans living there. Churches were built on land that was sacred to the Pagans. Other oft-explored themes are depression, nihilism, misanthropy,death and other dark matters; however, many black metal lyrics have also begun to focus more on topics like the seasons (particularly winter), nature, mythology, folklore, philosophy and fantasy. A handful of Christian black metal bands explore Christian and pro-religion themes.

DOOM METAL

Vocals

Traditional doom bands vocalists favor clean vocals, which are often performed with a sense of despair, desperation or pain, imitating the high-tone wails of Ozzy Osbourne, Bobby Liebling, and Zeeb Parkes. Epic doom vocalists often take it a step further, singing in an operatic style. Modern doom bands typically favour growled or screamed vocals, similar to sludge metal vocalists who employ shouted or strained singing.

Lyrical themes

Lyrics in doom metal play a very important role. Often, they are pessimistic in nature, and include themes such as: suffering, depression, fear, grief, death and anger. While some bands write lyrics in introspective and personal ways, others convey their themes using symbolism – which may be inspired by various types of literature.
Some doom metal bands use religious themes in their music, perhaps more so than other heavy metal bands.Trouble, one of the genre's pioneers, were among the first to incorporate Christian imagery. Others have incorporated occult and pagan imagery. For many bands, the use of religious themes is for aesthetic and symbolic purposes only.
Additionally, some doom bands write lyrics about drugs or drug addiction. This is most common among stoner doom bands, who often describe hallucinogenic or psychedelic experiences.

ότι έβαλα σε bald είναι η διαφόρα στα 3 τραγούδια doom metal που άκουσα και ήταν συμπαθητικά και σε ότι έχω ακούσει από black metal . τους στίχους τους αφήνω ασχολίαστους ....

#1242 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 18 December 2010 - 10:02

τους στίχους τους αφήνω ασχολίαστους ....

Δηλαδη δεν σου αρεσουν οι στιχοι του Doom Metal ? Αυτο εννοεις ?

ΕΝΤΙΤ : Ειπαμε Mikey, οχι deathcore εδω μεσα. Απαπαπαπα, core ??

Δεν ειμαστε αρκετα καλοι για αυτους.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1243 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 18 December 2010 - 11:18

Δηλαδη δεν σου αρεσουν οι στιχοι του Doom Metal ? Αυτο εννοεις ?

ΕΝΤΙΤ : Ειπαμε Mikey, οχι deathcore εδω μεσα. Απαπαπαπα, core ??

Δεν ειμαστε αρκετα καλοι για αυτους.

Για σενα το κανω βρε! :hahaha:

ezgif.com-resize.gif

#1244 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 18 December 2010 - 11:25

Παίδες Υπάρχει και το ελληνικό μέταλ μην το αγνοούμε...Rotting Christ, Innactive Messiah, Firewind ( :respect: ), Celtic Frost...και άλλες καινούργιες μπάντες!!

#1245 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 18 December 2010 - 11:29

Μάλλον εσύ δεν θες να καταλάβεις γι αυτό να το πω ευθέως ότι δεν έχω μουσικά τίποτα εναντίον κανενός extreme sub-genre είδους metal αρκεί να μην υπάρχει αυτή η φρικαλεότητα στα φωνητικά με τα ουρλιαχτά και τις ψευτοbrutaλιές .

lol? με ποιον τρόπο κρίνεις την pseftobrutalia? με το ότι πέτυχες το μονο extreme metal είδος που ΔΕΝ είναι στη μόδα και είναι εντελώς underground και ακόμη και ας υπάρχουνε διάφοροι στόκοι που το ακούνε για να το παίξουνε γαμάτη είναι πολύ λιγότεροι από ότι σε πιο 'tredy' genres like death metal and all the '...cores'?

Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα ''οκ απο εδώ και πέρα δεν γουστάρω αυτό'' το ξέρω ότι καταντάει βαρετό αλλά έτσι είναι ... και να το θέσω και αλλιώς μπορεί να ακούσω το οτιδήποτε από τα νεά είδη που προέκυψαν βάλε ότι θες μέσα αρκεί τα vocals να είναι αξιοπρεπή χώρις να σημαινεί ότι θα ξετρελαθώ απαραίτητα απλά δεν θα μου ειναι δυσάρεστο στα αυτιά.
Γιατί πρέπει να μου αρέσει ένα ''τέρας'' που βρυχάται και ουρλιάζει ασχέτα με το τι παίζει απο πίσω ??? Και στην τελική με Βurzum , Mayhem και Τhou Art Lord προσπαθησα να δω τι παίζει αν δεν ειναι ανιπροσωπευτικό δείγμα αυτό ποιό είναι ??? Πρέπει να ακούσω άλλα 14 συγκροτήματα μπας και βρω το ένα που θα μου αρέσει ???

ok, έχεις ακούσει τα 2 πιο trendy black metal συγκροτήματα και ένα τρισάθλιο ελληνικό. ναι, θα μπορούσες να έχεις ακούσει τουλάχιστον darkthrone που όσο πασίγνωστοι και να είναι είναι πολύ πιο γνήσιοι από burzum και mayhem στο είδος. η gorgorth. και σου ανέφερα 2 πασίγνωστα ονόματα. βεβαια από την στιγμή που έχεις τέτοιο θέμα με τα φωνητικά και πάλι δεν θα σου αρέσουνε αλλα αυτό είναι άλλο θέμα.

Το να χαρακτηρίζεις μοδάτα τα συγκροτήματα που δημιούργησαν την metal και ουσιαστικά άλλαξαν το μουσικό στερέωμα είναι κάτι παραπάνω απο προσβλητικό για αυτά συγνώμη φίλε.

μιλάς εσύ που μέσα στα πρώτα 4 post σου σε αυτό το forum το μονο που έχεις κάνει είναι να προσβάλεις την μουσική που παίζω και με ευχαριστεί? και ναι είναι μοδάτα. και εγώ άκουγα μερικά από αυτά όταν ήμουν 14 χρονων σκληρός μεταλας με μακριά μαλλιά και με το metal hammer για βίβλο. thank god μεγάλωσα.

ότι έβαλα σε bald είναι η διαφόρα στα 3 τραγούδια doom metal που άκουσα και ήταν συμπαθητικά και σε ότι έχω ακούσει από black metal . τους στίχους τους αφήνω ασχολίαστους ....

αν δεν σου αρέσουνε οι στίχοι δεν έχω να πω κάτι, αυτό είναι τελείως άποψη γούστων, εγώ τους θεωρώ ένα από τα forte στην black metal ας πούμε. υποθέτω αν είσαι καλός χριστιανός δύσκολα μπορείς να ευχαριστηθείς αντιχριστιανικούς στίχους :P

Και στην τελική ακόμα και αν μου άρεσε αυτό που ακούγα ηχητικά θα είχα μεγαλό πρόβλημα και με τους στίχους και με τα live . Ψευτοποζεριές με και καλά αίματα σπαθιά τσεκούρια και καρφιά μου φαίνονται just to make fuss .

you call yourself a metalhead και μιλάς για ψεφτοποζεριες? εσείς είσαστε οι βασιλιάδες της ποζεριας. proton τα περισσότερα τέτοια συγκροτήματα δεν κάνουνε live. δεύτερον δεν ισχύει πως υπάρχουνε αίματα και τέτοια. πάλι κρίνεις από το πιο γνωστό black metal συγκρότημα και όχι από τα γνήσια.

'Εγραψα ακούω heavy-power-speed-neoclassical-thrash-alternative/nu-progressive και έχω ψαχτεί για black και death και με συγκροτήματα θεωρητικά από τα καλύτερα ελληνικά και μη , σίγουρα όχι τόσο όσο εσύ π.χ αλλά αρκετά για να ξέρω αν μου αρέσει ή οχι αυτό που ακούω.

no, δεν έχεις ψαχτεί ούτε 0.5% έχεις απλά ακούσει 2 γνωστά trendy black metal συγκροτήματα που αναφέρει το metal hammer και όσο και καλά και να είναι (ας πούμε mayhem) τα ακούνε όλοι οι 'σκληροί black μεταλλάδες που το παίζουνε γαμάτoi και σατανιστές'

heavy-power-speed-neoclassical-thrash-alternative/nu-progressive

με τα συγκροτήματα που ανέφερες πριν ούτε σε αυτά τα είδη έχεις ψαχτεί ιδιαιτερα, μονο τις ονοματαρες που μέχρι και η μαμά μου (για ali μια φορα) ξέρει, έχεις αναφέρει. do you know Cirith Ungol for example? :P (first thing that popped into my head).

[YOUTUBE]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=tPJpfNE73fQ[/media][/YOUTUBE]

το ξαναβάζω μόνο και μόνο να μου πεις τι ακρίβως σου αρέσει στη φώνη και αν θεωρείς τέχνη το πώς τραγουδάει

όχι απλά το θεωρώ τέχνη. όχι απλά το θεωρώ παλούκι. όχι απλά το θεωρώ τέλειο. είμαι vocalist σε black metal συγκρότημα οποτε τραγουδάω έτσι κιόλας. και με ξετρελαίνει. και όσο και να μπορώ να κάνω και death φωνητικά, τίποτα δεν μπορώ να συγκρίνω με τα ποροτικα black vocals.

τέλος, κανεις δεν είπε να σου αρέσει η black metal, αντίθετος, δεν θέλω να σου αρέσει :P όσοι λιγότεροι ακούνε τόσο το καλύτερο για να μην αρχίσουν να εμφανίζονται trendy συγκροτήματα και να αρχίσουνε να παίζουνε και καλά black. καταλαβαίνω πως δεν σου αρέσουνε τα φωνητικά. δεν το λες με καλο τρόπο. ο τρόπος με τον οποιο το λες με προσβάλει για αυτό και απαντάω. καταλαβαίνω πως δεν σου αρέσουνε οι στίχοι. ούτε αυτό μου κάνει εντύπωση ούτε σε κατακρίνω για αυτό. αλλα σε παρακαλώ μάθε να μην προσβάλεις κόσμο γιατί δεν είναι δύσκολο να προσβάλει και ο κόσμος εσένα και πολύ χειρότερα μάλιστα. και μην λες πως έχεις ψαχτεί σε κάτι έχοντας ακούσει 2 πασίγνωστα συγκροτήματα τα οποια ούτε καν είναι pure black :P (that does not make them bad bands though :P)

Παίδες Υπάρχει και το ελληνικό μέταλ μην το αγνοούμε...Rotting Christ, Innactive Messiah, Firewind ( :respect: ), Celtic Frost...και άλλες καινούργιες μπάντες!!

οι celtic frost είναι ένα ελβετικό αρχαίο συγκρότημα. το οποιο είναι σκέτη πώρωση by the way. firewind είναι αρκετά ποροτικοι, άλλωστε έχουνε τον κωστάκη στην κιθάρα :3 τους είχα δει live πριν κάμποσα χρονια :3