Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#91 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 15:15

Machine head έχει ακούσει κανεις? TRIVIUM? απλά η πρώτη ξέρουν να ανατριχιάζουν κόσμο (the blackening) k οι TRIVIUM ξέρουν να γραφουν μουσική....απλά επειδή βγάλαν 3 cd ,κάθε cd k διαφορετικό είδος ,αλλα k κάθε cd απτά κυρίαρχα του είδους...(and the singer & fonder is half-japanese,21 years old and he is so damn good at music?!!!!)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#92 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 16:00

Machine head δε μαρεσουν trivium exο ακουσει λιγο.Δεν ηταν και ασχημοι αλλα δε τρελαθηκα.

#93 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 16:03

Τι εννοείς διαφορετικό είδος και τα 3 album ? Ακριβώς την ίδια μουσική παίζουν και στα 3. Καλοί οι Trivium ( σίγουρα όχι οι νέοι Metallica όπως τους προωθούν ), κάποια τραγούδια τους μ'αρέσουν από το Ascendancy. Το The Crusade με άφησε κάπως αδιάφορο.
"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#94 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 16:19

τι λες ρε φιλαράκι???πλακα μου κανεις...στο πρώτο παίζαν καθαρό "εμοκορε", μετά "θρασηοκορε" με καθαρά φωνητικά k στο τελευταίο παίζαν thrush,hard rock:
YouTube - Like Light to The Flies
YouTube - Trivium - Pull Harder On The Strings Of Your Martyr
YouTube - Trivium - The Rising (Video)
check this 3 and then tell me....trey are in cd order...:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#95 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 16:35

Τα δύο πρώτα που παρέθεσες είναι από το Ascendancy, και το πρώτο, το Like Light to the Flies είναι από τα αγαπημένα μου ;)

Έχω ακούσει και τα 3 album, και συνεχίζω να ισχυρίζομαι αυτό που είπα πιο πάνω. Τα πρώτα δύο έχουν το ίδιο ύφος, ενώ το τελευταίο διαφοροποιείται κάπως από τα άλλα δύο, καθώς έχει λιγότερα metalcore στοιχεία.

Αλλά man, δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα οι κατηγοριοποιήσεις οπότε ας το αφήσουμε το θέμα. Ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετική άποψη. Σημασία έχει να γουστάρεις αυτό που ακούς.
"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#96 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 16:47

φιλε σωστά τα λες αλλα αυτό που ήθελα να πω είναι ότι το crusade ας πούμε ειδικά έχει μεγάλη διαφορα από το ύφος που παίζαν πριν η trivium .... δηλαδή στο τελευταίο δη έχουν καθόλου brutal k τα thrashcore drums ενώ στα προηγούμενα απλά παίζαν καφρίλες (ωραίες όμως):wooi2::wooi2:
στο τέλος όμως λέμε k η 2 TRIVIUM FTW!~!~:congrats::congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#97 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 17:52

Trivium & Machine Head rulz!!!2 απο τα αγαπημενα μου συγκροτιματα μαζι με in flames & soilwork.
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#98 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 17:53

Οι Trivium για εμένα τουλάχιστον είναι ξενέρωτοι-no offence-,κα οι Machine Head υπήρξαν τρομεροί αλλά τώρα δεν μου λένε τπτ.Αλλά οι Trivium βγάζουν κάτι το πολύ πόζερ-συμπεριφορά,όχι σε είδος-και όταν υπάρχουν άλλα γκρούπ αυτού του στύλ που παίζουν-κατε εμέ τουλάχιστον-καλύτερα,είναι κρίμα να τρώνε αυτή τη προώθηση.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#99 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 20:38

sorry man but that's today's metal new bands..............i don't like it too....really
Δημοσιευμένη  εικόνα

#100 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 20:52

sorry man but that's today's metal new bands..............i don't like it too....really

I don't really think so.Bands like The Dilliniger escape plan,Boris,Mnemic,Otep,and so many others are way more modern than Trivium.Machine head are 90s metal,all along with Fear Factory,Sepultura and Pantera.

Άι σπίκ ήνγκλις σόου γουέλ:emptyonexg1::fromabove:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#101 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 21:04

i was talking about trivium & only trivium.....what i meant was about the latest rock bands...have you heard The answer?a copy of led zeppelin...Pozzers too..Otep FTW...

γκουντ φορ γιου!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#102 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 21:09

i was talking about trivium & only trivium.....what i meant was about the latest rock bands...have you heard The answer?a copy of led zeppelin...Pozzers too..Otep FTW...

γκουντ φορ γιου!!!!!!!!!!!!!!!

Μια χαρά είναι οι The answer.Αν κάθε μπάντα του στύλ τη λέγαμε αντιγραφή των Zeppelin ή οποιουδήποτε στγκροτήματος των 70'ς τότε δεν θα ακούγαμε σχεδόν τίποτε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#103 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 21:59

η θες να μου τι πεις ,η δεν με κατάλαβες..εγώ στο last post αναφέρθηκα για το pozer-like στιλ (όπως ανάφερες στο πρώτο σου post)που όπως έχουν οι trivium έχουν k οι answer...δη μίλησα για τι μουσική αλλα για το στιλάκι..k αν τους δεις είναι ολόιδιοι η zeppelin όχι στη μουσική αλλα στο still...ο τρόπος που dίνετε k κουνιέται ο τραγουδιστής, η gibson του κιθαρίστα....βασικά ds k μονος ..,..:congrats:
YouTube - The Answer - Under The Sky (Official Video)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#104 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 22:05

η θες να μου τι πεις ,η δεν με κατάλαβες..εγώ στο last post αναφέρθηκα για το pozer-like στιλ (όπως ανάφερες στο πρώτο σου post)που όπως έχουν οι trivium έχουν k οι answer...δη μίλησα για τι μουσική αλλα για το στιλάκι..k αν τους δεις είναι ολόιδιοι η zeppelin όχι στη μουσική αλλα στο still...ο τρόπος που dίνετε k κουνιέται ο τραγουδιστής, η gibson του κιθαρίστα....βασικά ds k μονος ..,..:congrats:
YouTube - The Answer - Under The Sky (Official Video)

Βασικά άλλο είχα καταλάβει,σόρρυ:nosey:Πράγματι υπάρχει ομοιότητα,απλά για εμένα δεν είναι αρνητικό κατ' ανάγκη.

Όσο για το ποζεριλίκι σίγουρα δεν είναι οι μόνη μπάντα οι Trivium που το έχουν,απλά με εκνεςυρίζει μαζί με όλη τη προώθηση που τρώνε.Μου φαίνετε υπερβολικό.

Ελπίζω να είμαι μέσα στο θέμα τώρα τουλάχιστον,μην μπερδευόμαστε πάλι:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#105 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 22:14

no problem man...αφού τα καταφέραμε k συνεννοηθήκαμε όλα καλά...κερνάω k καφέ αν είναι xD..:hahaha::hahaha::hahaha:. όσο για την προώθηση k εμενα μου τι σπάει τρελα gt στο τέλος, πραγματικά, κάποιοι ακούγονται, όχι για τι μουσική που παίζουν αλλα επειδή έχουν πλέον συνδυαστεί με τρόπο ζωής k βλακείες τούμπανα...k η άλλη βλακεία είναι ότι etc αυτοκαταστρέφονται πολλή καλά συγκροτήματα....αλλα τι να κανεις..keep going!!!!!!!!!!:congrats::congrats::congrats::congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα