Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Metal
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2009 - 10:48
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2009 - 17:21
Στις 7 Σεπτεμβρίου βγαίνει το καινούργιο cd των insomnium:lovulovu:
Άντε , να δούμε πότε θα βάλουν και την Ελλάδα στο πρόγραμμά τους

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2009 - 21:00
Στις 7 Σεπτεμβρίου βγαίνει το καινούργιο cd των insomnium
:lovulovu:
Αχεμ...
Έχει leakάρει στο ΝΕΤ εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Επίσημα θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη, ανεπίσημα όμως μπορείτε να το βρείτε στο τορρεντάδικο της γειτονιάς σας.
Πόσο πιο θεοί μπορεί να γίνουν οι άνθρωποι ?
Αν βέβαια δεν αναφερόσουν σε download αλλά για αγορά του δίσκου πάω πάσο. Αν και δεν νομίζω να φέρνουν CDs τους στην Ελλάδα.
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 16:18

Πλάκα-πλάκα σκέφτομαι μήπως πάω να τους ακούσω , να συνδυάσω την συναυλία με μικρές διακοπές (δεν πάω καλά ...

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 17:56

α!και μια αγάπη και στα πιο glamάδικα και hair like dokken sKid row(του bach),leatherwolf κ.λπ...
επίσης ακούω κάτι Blues κάτι celtic κάτι ινδιάνικα κ κάτι humppa(lol) αλλά αυτό είναι off topic χαχα
glaurung,άμα έχεις την οικονομική δυνατότητα,κάν'το!αξίζει νομίζω

^-^ The sign of prime creation^-^
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 09:05
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 13:34
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 23:18
Έχει και ένα τραγούδι που λέγετε Tumman Virra Taa που είναι σαν εθνικός ύμνος των βίκινγκ

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 09:05
βγήκαν οι νέοι Mεγαδέτη . Θα το ακούσω και θα σε πω.
Το άκουσα. Μετά το προηγούμενο τους United Abominations , οι Megadeth συνεχίζουν πολύ καλά , με ακόμα καλύτερο cd . To Εndgame λοιπόν , είναι μάλλον ότι καλύτερο έχουν βγάλει μετά το Youthanasia . Μουσικώς σε αρκετά σημεία παρόλο που είναι κυρίως heavy Metal έχουν εισάγει στοιχεία από Τhrash και τα τραγούσια που περιλαμβάνονται είναι από μπαλάντες μέχρι το Slayerοειδές (στιχουργικώς) Headcrusher που μιλάει για τον διαβόητο Κεφαλοθραύστη της Ιεράς εξέτασης.
Και ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο τραγούδι 1,320 διότι εισάγει νέο είδος metal. Το "Καγκουριά Metal" . Το τραγούδι λέει για νίτρα , για τούρμπα , για αμάξια , για άλογα , για υπερσυμπιεστές και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο καγκούρικος νους σας. .Ήξερα πάντως ότι οι «Μεταλλάδες» υμνούσαν τις μηχανές τους όχι τα αμάξια τους. Αλλά τώρα το άκουσα κι αυτό. Πάντως μην σας πτοεί το γεγονός ότι υπάρχει μια υπερκαγκουριά στο cd. Είναι καλός δίσκος , ακούστε τον.
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 12:33
Το αλλο που ακουω atm ειναι το album των dethklok - Dethalbum II και πραγματικα τα σπαει, τσεκαρετε το. ( thankies go to Madarb for that )
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 12:40
ΠΩΣ? ΠΟΥ? ΠΟΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ......
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 22:41

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 12:41
μου ειναι αδιαφορη μπαντα περιμενα να ακουσω περισσοτερη hardcorila παντως
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 16:51
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 16:54
Εγώ άρχισα με maiden κυρίως,στα..7 μου(με έμαθε ο πατέρας μου)
και μετά στα δέκα power,epic κ heavy (Blind guardian,manowar,stratovarius,sonata arctica και άλλα τέτοια χαρωπά-βλ.μεγαλύτερα αδέρφια) και τώρα ακούω σχεδόν τα πάντα από metal (ότι μαρέσει βασικά)Moonspell,Disturbed,WASP,megadeth,arch enemy,Accept,COB,Behemoth,rotting christ,firewind,gorgoroth,και βασικά...ΤΑ ΠΑΝΤΑ
(γενικά διάφορα καινούρια αν και έχω ακόμα μεγάλη αγάπη για τα πιό κλασσικά ασπούμε...)
α!και μια αγάπη και στα πιο glamάδικα και hair like dokken sKid row(του bach),leatherwolf κ.λπ...
επίσης ακούω κάτι Blues κάτι celtic κάτι ινδιάνικα κ κάτι humppa(lol) αλλά αυτό είναι off topic χαχα
glaurung,άμα έχεις την οικονομική δυνατότητα,κάν'το!αξίζει νομίζω
αυτό εδώ το μικρό πεζοναυτάκι όπως λέει το nick του, περιέγραψε μόλις την μουσική πορεία που ακολούθησα στο μέταλ,με μικρές αλλαγές....