Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#586 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2009 - 10:48

εγω ακουω παντως megadeth, hammerfall, trivium, dimmu borgir, mayhem, moonspell, nightwish, satyricon, megadeth, manowar, amon amarth, disturbed, machinehead, Wasp, Blood stain child.

ezgif.com-resize.gif

#587 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2009 - 17:21

Στις 7 Σεπτεμβρίου βγαίνει το καινούργιο cd των insomnium:lovulovu::lovulovu::lovulovu:

Posted Image

Άντε , να δούμε πότε θα βάλουν και την Ελλάδα στο πρόγραμμά τους :unlucky:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#588 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2009 - 21:00

Στις 7 Σεπτεμβρίου βγαίνει το καινούργιο cd των insomnium:lovulovu::lovulovu::lovulovu:

Αχεμ...

Έχει leakάρει στο ΝΕΤ εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Επίσημα θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη, ανεπίσημα όμως μπορείτε να το βρείτε στο τορρεντάδικο της γειτονιάς σας.

Πόσο πιο θεοί μπορεί να γίνουν οι άνθρωποι ? :nod:

Αν βέβαια δεν αναφερόσουν σε download αλλά για αγορά του δίσκου πάω πάσο. Αν και δεν νομίζω να φέρνουν CDs τους στην Ελλάδα.

E5VV38U.jpg

#589 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 16:18

Το κατάλαβα και γω , λίγο αφότου είχα πατήσει το Submit . Ήμουν σε κεκτημένη ταχύτητα λόγω της ανυπομονησίας και του ότι είχα 1 μήνα να μπω στο internet .:

Πλάκα-πλάκα σκέφτομαι μήπως πάω να τους ακούσω , να συνδυάσω την συναυλία με μικρές διακοπές (δεν πάω καλά ...:P)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#590 Lil Marine

Lil Marine

792,54

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 17:56

Εγώ άρχισα με maiden κυρίως,στα..7 μου(με έμαθε ο πατέρας μου):P και μετά στα δέκα power,epic κ heavy (Blind guardian,manowar,stratovarius,sonata arctica και άλλα τέτοια χαρωπά-βλ.μεγαλύτερα αδέρφια) και τώρα ακούω σχεδόν τα πάντα από metal (ότι μαρέσει βασικά)Moonspell,Disturbed,WASP,megadeth,arch enemy,Accept,COB,Behemoth,rotting christ,firewind,gorgoroth,και βασικά...ΤΑ ΠΑΝΤΑ:P(γενικά διάφορα καινούρια αν και έχω ακόμα μεγάλη αγάπη για τα πιό κλασσικά ασπούμε...)

α!και μια αγάπη και στα πιο glamάδικα και hair like dokken sKid row(του bach),leatherwolf κ.λπ...
επίσης ακούω κάτι Blues κάτι celtic κάτι ινδιάνικα κ κάτι humppa(lol) αλλά αυτό είναι off topic χαχα

glaurung,άμα έχεις την οικονομική δυνατότητα,κάν'το!αξίζει νομίζω:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

^-^ The sign of prime creation^-^

#591 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 09:05

βγήκαν οι νέοι Mεγαδέτη . Θα το ακούσω και θα σε πω.

#592 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 13:34

ερχεται το καινουριο των NILE αντε να δουμε τι επος θα βγαλουν

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#593 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 23:18

Βγήκε και το καινούριο album των ensiferum, με τον Petri για τραγουδιστή τώρα τα τραγούδια μου φένονται πιό δυναμικά. Δυσκολεύοντε να βγάλουν πιο αργά επικά τραγούδια όπως το Abandoned και το LAI LAI HEI.

Έχει και ένα τραγούδι που λέγετε Tumman Virra Taa που είναι σαν εθνικός ύμνος των βίκινγκ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#594 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 09:05

βγήκαν οι νέοι Mεγαδέτη . Θα το ακούσω και θα σε πω.

Το άκουσα. Μετά το προηγούμενο τους United Abominations , οι Megadeth συνεχίζουν πολύ καλά , με ακόμα καλύτερο cd . To Εndgame λοιπόν , είναι μάλλον ότι καλύτερο έχουν βγάλει μετά το Youthanasia . Μουσικώς σε αρκετά σημεία παρόλο που είναι κυρίως heavy Metal έχουν εισάγει στοιχεία από Τhrash και τα τραγούσια που περιλαμβάνονται είναι από μπαλάντες μέχρι το Slayerοειδές (στιχουργικώς) Headcrusher που μιλάει για τον διαβόητο Κεφαλοθραύστη της Ιεράς εξέτασης.

Και ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο τραγούδι 1,320 διότι εισάγει νέο είδος metal. Το "Καγκουριά Metal" . Το τραγούδι λέει για νίτρα , για τούρμπα , για αμάξια , για άλογα , για υπερσυμπιεστές και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο καγκούρικος νους σας. .Ήξερα πάντως ότι οι «Μεταλλάδες» υμνούσαν τις μηχανές τους όχι τα αμάξια τους. Αλλά τώρα το άκουσα κι αυτό. Πάντως μην σας πτοεί το γεγονός ότι υπάρχει μια υπερκαγκουριά στο cd. Είναι καλός δίσκος , ακούστε τον.

#595 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 12:33

+1 για των megadeth, πολυ καλη δουλεια.

Το αλλο που ακουω atm ειναι το album των dethklok - Dethalbum II και πραγματικα τα σπαει, τσεκαρετε το. ( thankies go to Madarb for that )

#596 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 12:40

DETHALBUM II ??????
ΠΩΣ? ΠΟΥ? ΠΟΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ......

Δημοσιευμένη  εικόνα

#597 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 22:41

παιδια πρεπει να ακουσετε psycho choke οι τυποι ειναι Ελληνες και τα σπανε αγρια αν και στο utube εκτος απο ενα τραγουδι ολα τα αλλα ειναι Live
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#598 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 12:41

τους ειδα live... πολυ λιγοι
μου ειναι αδιαφορη μπαντα περιμενα να ακουσω περισσοτερη hardcorila παντως

Δημοσιευμένη  εικόνα

#599 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 16:51

Πριν από περίπου 20 ώρες βγήκε στον ίντερνετ ο νέος δίσκος του «Σφάχτη» με τον τίτλο «Κόσμος βαμμένος αίμα» . Πάω να ακούσω.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#600 Aerinos

Aerinos

~tHe wInd dAncer

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 16:54

Εγώ άρχισα με maiden κυρίως,στα..7 μου(με έμαθε ο πατέρας μου):P και μετά στα δέκα power,epic κ heavy (Blind guardian,manowar,stratovarius,sonata arctica και άλλα τέτοια χαρωπά-βλ.μεγαλύτερα αδέρφια) και τώρα ακούω σχεδόν τα πάντα από metal (ότι μαρέσει βασικά)Moonspell,Disturbed,WASP,megadeth,arch enemy,Accept,COB,Behemoth,rotting christ,firewind,gorgoroth,και βασικά...ΤΑ ΠΑΝΤΑ:P(γενικά διάφορα καινούρια αν και έχω ακόμα μεγάλη αγάπη για τα πιό κλασσικά ασπούμε...)

α!και μια αγάπη και στα πιο glamάδικα και hair like dokken sKid row(του bach),leatherwolf κ.λπ...
επίσης ακούω κάτι Blues κάτι celtic κάτι ινδιάνικα κ κάτι humppa(lol) αλλά αυτό είναι off topic χαχα

glaurung,άμα έχεις την οικονομική δυνατότητα,κάν'το!αξίζει νομίζω:)

αυτό εδώ το μικρό πεζοναυτάκι όπως λέει το nick του, περιέγραψε μόλις την μουσική πορεία που ακολούθησα στο μέταλ,με μικρές αλλαγές....