Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Metal
Posted 15 July 2009 - 21:10
Και εγω περιμενω τον νεο δισκο.
Posted 15 July 2009 - 23:19
Όχι Clandestine ή Morning Star (αν προτιμάς τα πιο rot and roll τους);Entombed εχω ακουσει τα κλασικα Left Ηand Path και Wolverine Blues.Γαματοι αλλα προτιμω Dismember.
Πάντως, αν μιλάμε για Σουιδικό death, ένας δίσκος μου έρχεται στο μυαλό: At the Gates - Slaughter of the soul.
Posted 15 July 2009 - 23:37
@manOfManyNames:Κοιτα σιγουρα οι At the Gates ειναι οι πρωτοι που σου ρχονται στο μυαλο οταν ακους τον ορο σουηδικο death αλλα η διαφορα τους με τους dismember και πρωιμους entombed ειναι οτι οι Gates ηταν πολυ πιο μελωδικοι απο τους συμπατριωτες τους dismember και carnage ξερω γω.Αρχισαν το ολο ειδος του melodic death και επηρεασαν το ολο κινημα του new wave of swedish death metal που εγινε ιδιαιτερα trendy απο τοτε εως και σημερα για τα πιασαρικα gothenburg ριφακια του.Παντως για καποιο λογο αγαπημενος μου δισκος απο αυτους ειναι το terminal spirit disease με μικρη διαφορα φυσικα απο το slaughter.
Θα τσεκαρω οποτε βρω χρονο τους entombed δισκους που προτεινεις.Ακουω κατι punkiες απο αγγλια μερια τωρα.Gallows και Ghost of a thousand.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 16 July 2009 - 00:42
ναι,οντως πολυ καλα κ τα επομενα 2...
Posted 16 July 2009 - 19:41
Το Gayteburg στυλ έγινε τρέντυ επειδή πετάξανε έξω από αυτό όλη τη Slayer-ίλα των AtG.@6Greed9:Δεν σε κατηγορω που εχεις μεινει στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ Jane Doe αλλα εχουν βγαλει αλλους δυο γαματους -οπως παντα- δισκους μετα απο αυτο.Αγαπημενο παντως παραμενει το Petitioning the Empty Sky.....
@manOfManyNames:Κοιτα σιγουρα οι At the Gates ειναι οι πρωτοι που σου ρχονται στο μυαλο οταν ακους τον ορο σουηδικο death αλλα η διαφορα τους με τους dismember και πρωιμους entombed ειναι οτι οι Gates ηταν πολυ πιο μελωδικοι απο τους συμπατριωτες τους dismember και carnage ξερω γω.Αρχισαν το ολο ειδος του melodic death και επηρεασαν το ολο κινημα του new wave of swedish death metal που εγινε ιδιαιτερα trendy απο τοτε εως και σημερα για τα πιασαρικα gothenburg ριφακια του.Παντως για καποιο λογο αγαπημενος μου δισκος απο αυτους ειναι το terminal spirit disease με μικρη διαφορα φυσικα απο το slaughter.
Θα τσεκαρω οποτε βρω χρονο τους entombed δισκους που προτεινεις.Ακουω κατι punkiες απο αγγλια μερια τωρα.Gallows και Ghost of a thousand.
Όσο για τους Gallows, πολύ καλή φάση.
Posted 17 July 2009 - 20:38
μια μπαντα που ανακαλυψα σχετικα προσφατα
αρκετα καλοι στο ειδος τους αν και δεν ειμαι και μεγαλος φαν....
http://www.youtube.com/watch?v=wE1YLGl8J5c&feature=related
Posted 24 July 2009 - 19:47
Και οι δυο τους δισκοι ****** αλλα το πρωτο Killing with a smile ειναι μια σκαλα καλυτερο.
Τσεκαρετε απο αυτους μερικα κομματια οπως Romance is dead,Βοneyards,Gimme a D,it's hard to speak without a tonque και δεν παιζει να μην γουσταρετε.
Barbass Καλο το Carrion αλλα δεν ειναι και πολυ αντιπροσωπευτικο κομματι απο αυτους.Eιναι ισως το ηπιοτερο τους.
Στο ιδιο στιλ ειναι και οι August Burns Red οι οποιοι βγαλαν και δισκο προσφατα.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 27 July 2009 - 09:45

ειμαι kinda old school στo metal
χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ακουω καινουρια...
μια επισης απιστευτη μπαντα που ανακαλυψα τυχαια μιας και πηρα το cd τους απο ενα φεστιβαλ στην τυχη...
FALL OF EFRAFA.....(a heavy atmospheric post hardcore band οπως δηλωνουν)
hanzo τσεκαρε τους πιστευω θα σ'αρεσουν αν δεν τους ξερεις ηδη
Posted 27 July 2009 - 09:56
μπανταρα απιστευτη και απο τις καλυτερες στον χωρο της crust
Tragedy......
δεν βρηκα τα κομματια που ηθελα στο γιουτουμπι....
τουλαχιστων να παρετε μια μικρη γευση
http://www.youtube.com/watch?v=PByr_Rlnygk
http://www.youtube.com/watch?v=BaS5_-J-7YM&feature=related
Edited by BarbasSs, 27 July 2009 - 10:11.
Posted 30 July 2009 - 11:37
Ξέρετε πότε περίπου θα είναι έτοιμος ο νέος δίσκος των insomnium ?
Έχει leakάρει στο ΝΕΤ εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Επίσημα θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη, ανεπίσημα όμως μπορείτε να το βρείτε στο τορρεντάδικο της γειτονιάς σας.
Πόσο πιο θεοί μπορεί να γίνουν οι άνθρωποι ?

Posted 30 July 2009 - 16:41
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 01 August 2009 - 14:25
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted 05 August 2009 - 16:01
Posted 05 August 2009 - 22:59
Anyway . Bel'Akor , Stone's Reach. MeloDeath/Goetenburg . Μαζί με το Cybion , ότι καλύτερο και πρωτότυπο άκουσα για φέτος.
Περιμένουμε slayer και Megadeth βέβαια...
Posted 05 August 2009 - 23:40
Μια από τα ίδια, δεν ξέρω αν φταίω εγώ αλλά τα metalcore/deathcore/thrashcore/...core των τελευταίων 5-6 ετών δεν μου βγάζουν καμία brutalιά(όχι ότι τα παλαιώτερα μου βγάζαν) αλλά όταν ακούω πχ Lamp Of God απλώς κοιταώ την ώρα να τελειώσει το κομμάτι σε σχέση πχ με τους Biohazard