Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#601 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 21:30

Ναι τώρα τελευταία έχει πέσει πάρα πολύ το onemanga...Το mangastream να checkάρεις για updates είναι πολύ καλύτερο

Δημοσιευμένη  εικόνα

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#602 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 21:32

ΒΑΗ τα ιδια εχει :/

v4kFmx.png

#603 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 23:20

ΒΑΗ τα ιδια εχει :/

Το mangastream το βγαζει συνιθως απο δευτερα ή τριτη,ενω το onemanga απο τεταρτη πεμπτη.Το mangastream τα βγαζει παντα 1-2 μερες ή περισσοτερο πιο νωρις.Για αυτο μου γανηκε περιεργο που δεν εβγαλε chapter ακομα...

#604 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 00:06

ah ok..... απλα τοσο καιρo εμπιστευομαι onemanga :/ i can change it.......... i think :P

v4kFmx.png

#605 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 01:44

Συμφωνω και επαυξάνω!!!!! I mean όπου και να πας ακόμα και σε ένα μαγαζι στο μαρουσι που φέρνει SJ και πολλα μανγκα απ' τα λιγα που δεν έχει είναι KHR , FT kai eyeshield 21 >.<
Εγώ προσωπικά το μόνο που έχω βρεί απο fairy tale είναι volumes 4 και 3.......... αλλα μονο αυτα....

v4kFmx.png

#606 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 02:58

Εγώ προσωπικά το μόνο που έχω βρεί απο fairy tale είναι volumes 4 και 3.......... αλλα μονο αυτα....

Εγώ έχω πάρει μέχρι και το volume 7

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#607 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 10:16

Έχουμε και λέμε. Η αγωνία σας για το νέο chapter είναι απόλυτα κατανοητή αλλά με το να ρωτάτε και να γκρινιάζετε δεν πρόκειται να βγεί το νέο chapter πιο γρήγορα. Καταφέρνετε όμως να γεμίσει το thread spam και να εκνευριστούν όλοι.

Αν έχετε απορίες για το όποιοδήποτε manga συμβουλευτείτε το mangaupdates το οποίο είναι πάντα up to date με τα releases των scanlator ή επισκεφτείτε το site.

Kάποια post σβήστηκαν, συνεχίστε οn topic και (hopefully) θα δείτε κεφάλαιο σύντομα.

#608 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 22:54

http://www.onemanga.com/Fairy_Tail/191/01/

Μας βγηκε Buffer η wendy

qzMHWHd.png

#609 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 00:02

Ωραια μας εδειξε οτι επιτηδες ο gerard #2 εχασε,η wendy με εναν μυστιριωδη τροπο εμαθε απεξω κατι ξορκια για να κανει dragon slayer magic(ενω απο οσο εχουμε δει μεχρι τωρα δεν χρειαζονται ξορκια και οι επιθεσεις δεν εχουν ειδικα ονοματα)((περιεργο,αλλα τα ξορκια της wendy δεν σας θυμιζουν τα ξορκια των kido του bleach?Οταν λεω εγω οτι κατανταει bleach σιγα σιγα...))ενω πριν δεν μπορουσε καν να πολεμησει.Το μονο καλο,θα δουμε μαχη erza vs erza αλλα ακομα και αυτο ειναι ηδη προβλεψιμο...η κανονικη erza θα αποδειχθει πολυ δυνατοτερη απο την edoerza και θα κανει την edoerza να μετανιωσει για ολα οσα εκανε...α ναι,και θα νικησει με μια cool επιθεση.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από M@R!()$: 09 Ιούλιος 2010 - 00:07

#610 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 00:34

:joyful:

Ωραια μας εδειξε οτι επιτηδες ο gerard #2 εχασε,η wendy με εναν μυστιριωδη τροπο εμαθε απεξω κατι ξορκια για να κανει dragon slayer magic(ενω απο οσο εχουμε δει μεχρι τωρα δεν χρειαζονται ξορκια και οι επιθεσεις δεν εχουν ειδικα ονοματα)((περιεργο,αλλα τα ξορκια της wendy δεν σας θυμιζουν τα ξορκια των kido του bleach?Οταν λεω εγω οτι κατανταει bleach σιγα σιγα...))ενω πριν δεν μπορουσε καν να πολεμησει.Το μονο καλο,θα δουμε μαχη erza vs erza αλλα ακομα και αυτο ειναι ηδη προβλεψιμο...η κανονικη erza θα αποδειχθει πολυ δυνατοτερη απο την edoerza και θα κανει την edoerza να μετανιωσει για ολα οσα εκανε...α ναι,και θα νικησει με μια cool επιθεση.

Για τα spell έχεις δίκιο...αλλά το έκανε για να μας δείξει πως και η wendy είναι ΚΑΙ αυτή μια cool dragonslayer...όσο για τα ονόματα..ανέκαθεν είχαν ονόματα (γιατί έτσι είναι πιο cool...)

Τέλος πάντων το chapter ήταν αρκετά καλό για τα δεδομένα του arc. μακάρι η παρακμή να τελείωσε στο προηγούμενο chapter

Δημοσιευμένη  εικόνα

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#611 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 00:37

Δεν ξέρω βαρέθηκα,μάλλον θα το στείλω στα άπλυτα μαζί με το Bleach :canthelp:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#612 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 02:09

Το μονο που αξιζε ηταν τα buffs της wendy...μας βγηκε κανονικη priest :D

2bbd14fc.jpg

#613 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 02:14

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#614 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 09:24

Πρέπει να είμαι απο τους λίγους δηλαδή που βρήκε το συγκεκριμένο chapter σχετικά ενδιαφέρον ? Συμφωνώ όμως πως το "ξόρκι" της Wendy θύμισε kido απο Bleach. Και κάτι άσχετο, πότε πρόλαβε και έκοψε τα μαλλιά της η Edoerza ? Στο προηγούμενο έτσι ήταν ?

#615 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 10:26

^Στα προηγούμενα, για την ακρίβεια στην 2η εμφάνισή της, όταν η δική μας Erza την είχε για K.O.ed, για να ξεχωρίζουν και να μην τις μπερδέψουν πάλι το έκανε υποθέτω. Και κρίμα δλδ, σε αντίθεση με την δική μας armor-freak Erza αυτήν την είχα βρει καλύτερη για fanservice, αλλά αυτό το μαλλί είναι απλά μεχ... :P

Στα του chapter τώρα, βρε βρε τον Mist, μην μου πείτε, θα τους αφήσει να πολεμήσουν τον κεντρικό κακό και θα τους βοηθήσει στο παρασκήνιο, το έχει κάνει μόνο... κάθε φορά ως τώρα, γιατί να κωλώσει; :hahaha: Anw καλύτερα από το να χάσει με τόσο lame τρόπο, άντε να δούμε τι σχεδιάζει και ο Lily είναι επίσημα Gazille's b1tch πια φαίνεται.

Για Wendy συμφωνώ ότι ήταν ψιλοάκυρες οι τεχνικές, αλλά ΟΚ μάλλον είχε αρχίσει να μαθαίνει offensive τεχνικές μετά τους Oracion Seis και απλά το συνδύασε με το healing magic της.

Ο βασιλιάς θέλω να χάσει στο επόμενο. Α, και η ατάκα της τελευταίας σελίδας μεγάλα λόγια, σιγά που θα πεθάνει η EdoErza (γιατί η δική μας δεν υπάρχει περίπτωση), θα ζήσει και θα πει και τραγούδι. :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 09 Ιούλιος 2010 - 15:29