Γιατί σε μπέρδεψε?Αφού το λέει "It's got the reinforced armor of a dragon" άρα κατά πάσα πιθανότητα έχει Dragon Scales άρα η Dragon Slayer μαγεία τον πατάει...λογικά
Βασικά ακόμη και να δεχτώ ότι οι Εντοριανοί, με την αδύναμη μαγεία τους πιάσαν και σκότωσαν έναν δράκο και φόρεσαν τα scales σε mech (αυτό το γεγονός δεν μου πολυκάθονταν) εγώ είχα καταλάβει ότι οι δράκοι απλώς ελέγχουν ένα στοιχείο (φωτιά, αέρα, μέταλλα κλπ) και είναι τούμπανοι, εξού και οι dragonsplayers που έχουν σώματα με παρόμοια χαρακτηριστικά και μπορούν να τους πολεμάνε, δεν μου φαίνεται πολύ λογικό όμως να έχουν ανοσία σε κάθε μαγεία, όπως ειπώθηκε και μετά να τις τρώνε από αυτήν (μαγεία) των dragonsplayers.
Ο τρόπος που το εξήγησε δεν μου πολυάρεσε δηλαδή, πέρα από το γεγονός ότι για άλλη μια φορά dragonslayer magic>all.
Εντάξει δεν νομίζω να αξίζει τόσο κράξιμο το chapter, στο κάτω κάτω ποιός είναι ο Mistgun για να μην τις φάει δεν κατάλαβα, αν ο άλλος είναι ο αρχηγός ολόκληρου εκείνου του κόσμου τι να του κάνει, άλλωστε έχουμε δει Mistgun σε δράση όπου 2 αρκ πριν φάνηκε ισάξιος του Luxus, αν ο άλλος έχει ένα υπερόπλο στην διαθεσή του λοιπόν και είναι ο δυνατότερος γιατί να μην τον βγάλει νοκ αούτ !? Και φτάνει αυτή η μανία-πάμε σε άλλο αρκ γιατί αν δεν μπορέσει να κλείσει ένα αρκ αξιοπρεπώς, πάλι σκατά θα τα κάνει και στο επόμενο.
Τον Mistgun όμως τον έκοβα πολύ πιο έξυπνο από το να κάνει μια απλή μαγική επίθεση σε εχθρό που είχε πει είχε ανοσία σε αυτήν (πατέρας του κιόλας), χώρια που είχε σηκώσει ασπίδα λίγο πιο πριν και μετά δεν το έκανε, ενώ ο Hiro μας το πάσαρε ότι και καλά ξαφνιάστηκε που το mech ήταν ακόμη ζωντανό (δεν τον είχα για τόσο απλοϊκό τύπο, στην μάχη με Luxus είχε δείξει πολύ περισσότερα) και γενικά δεν το βρίσκω λογικό ένας παππούς που είναι θέμα αν θα έχει οδηγήσει 2-3 φορές στην ζωή του mech να πασάρεται για δυνατός εχθρός, κυρίως από την στιγμή που οι dragonslayers θα τον νικήσουν για την πλάκα στα επόμενα.
Κλασικό μπέρδεμα με τα power levels το είδα εγώ, δεν μπορεί ένας candidate για FT strongest να εμφανίζεται τόσο αργά και να νικιέται τόσο γρήγορα από έναν lame εχθρό, ας σκεφτόταν άλλη τακτική επίθεσης ή ας κρατούσε λίγο περισσότερο η μάχη τουλ, έλεος!