Επομένως καταλαβαίνω πως θεωρείς ότι έγινε troll-ια επειδή είτε δεν έγινε αυτό που περίμενες/ήθελες (το οποίο είναι άκυρη δικαιολογία) είτε επειδή προδιαγράφεις πως με βάση όσα διάβασες (όχι power-up κλπ) ΘΑ γίνει troll φάση στο μέλλον (nakama-powered victories). Δεν μπορώ να δεχτώ αυτά τα επιχειρήματα ως λόγοι για trolling στο συγκεκριμένο chapter, συγνώμη.
Όσο για το nakama-power, welcome to Fairy Tail manga reading. Σχεδόν όλες οι σημαντικές μάχες του manga είναι βασισμένες σε αυτό το plot-element. Aν ακόμα απελπίζεσαι που υπάρχουν και θα υπάρξουν πάλι τέτοιες μάχες, τότε κάνεις το αυτονόητο αλλά πάντα παρεξηγημένο DROP.
Δεν υπάρχει πουθενά trolling. Απλά υπάρχει "Δεν έγινε αυτό που ήθελα".
Οταν αυτο το "power of friendship"το εχει παραξεφτυλισει και οταν τελικα βρισκεις μια σοβαρη πιθανοτητα αυτη η
υπερτατη δυναμη να μην ξαναχρησιμοποιηθει,τοτε ναι αυτο ειναι trollια,μελλοντικη μεν,αλλα trollια.Ακους εκει,ενα time skip που δεν αλλαζει τις ηλικιες,εε εγω προσωπικα,οταν τους ειδα ιδιους και ολους μαζι(ναι εννοω οτι επρεπε να ειχε πεθανει ο παππους,οχι λογο ηλικιας,που ειναι σοβαρος λογος,αλλα γιατι τις εχει φαει ασχημα),trollιαστικα οσο ποτε αλλωτε...
Οχι δεν θα το κανω το drop,για τον λογο του οτι εχω φτασει τοσο μακρια.Ναι εδω θα ειμαι,να πω και τα καλα,και τα πολυ καλα,και τα απιθανα,(οταν υπαρχουν) αλλα και τα κακα.Τωρα αν τα κακα υπερισχυουν των καλων,τοτε sorry φιλε μου,δεν φταιω εγω γι'αυτο.Και δεν ειμαι μακακας,να βγαινω καθε λιγο και λιγακι,να κραζω καθε Chap,αλλα στο συγκεκριμενο απογοητευτικα,πολυ περισσοτερο απο αλλες φορες...
Είναι κάτι παραπάνω από κλισέ. Είναι αντιγραφή και μάλιστα από το op. Ή τουλάχιστον έτσι θα το βγάζατε.
Και ποιο ακριβώς timeskip τέλειωσε; Θέτε να πείτε ότι δεν έπρεπε να δείξει τους πρωταγωνιστές για αρκετό καιρό;
Το προηγούμενο, πάντως, chapter μου φάνηκε ενδιαφέρον μόνο και μόνο επειδή έδειξε έναν "καινούριο" κόσμο. Δεν φαντάζομαι πόσο βαρετό θα γινόταν αν συνέχιζε για λίγα ακόμα chapters χωρίς τους πρωταγωνιστές.
Ακριβώς. Δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλείστε τόσο αφού ξέρετε με τι έχετε να κάνετε.
Αντιγραφη ειναι,αλλα πολυ κακη.Κακιστη αντιγραφη.Τουλαχιστον,στο OP δεν τους δειχνουν την μια στιγμη ετοιμοθανατους και μετα να "πετανε".Δεν λεω,και το OP το παρακανει καποιες φορες,αλλα στα επιπεδα του FT,δεν νομιζω να εχει φτασει.
Τον καινουργιο κοσμο να τον χ@ισω,οταν οι main chars,μενουν ιδιοι και απαραλαχτοι(και εννοω τουλαχιστον στην δυναμη).Βεβαια τις δυναμεις τους δεν τις εχουμε δει ακομι,αλλα δεν μπορω να σκεφτω καποιον σοβαρο τροπο να εχουν αλλαξει σε αυτον τον τομεα. Ουτως ή αλλως,αυτους τρωμε τοσο καιρο στην μαπα....
Και εμενα μου αρεσε το προηγουμενο,γιαυτο βλεπετε και αυτην την αντιδραση απο μερους μου.Γιαυτο ενοχληθηκα και εγω φιλε μου,ειπα πως θα αλλαξει τακτικη ο Hiro...