Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#1906 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 16 October 2011 - 15:09

Περιμενα με λιγα λογια το λογικο,οτι μετα την ηττα τους απο τον δρακο,θα κατσουν να δουλεψουν σκληρα για να γινουν δυνατοτεροι.Ναι,ειναι clisse,αλλα οχι τοσο οσο αυτο που ανεφερα με σκουρα γραμματα...

Είναι κάτι παραπάνω από κλισέ. Είναι αντιγραφή και μάλιστα από το op. Ή τουλάχιστον έτσι θα το βγάζατε.
Και ποιο ακριβώς timeskip τέλειωσε; Θέτε να πείτε ότι δεν έπρεπε να δείξει τους πρωταγωνιστές για αρκετό καιρό;
Το προηγούμενο, πάντως, chapter μου φάνηκε ενδιαφέρον μόνο και μόνο επειδή έδειξε έναν "καινούριο" κόσμο. Δεν φαντάζομαι πόσο βαρετό θα γινόταν αν συνέχιζε για λίγα ακόμα chapters χωρίς τους πρωταγωνιστές.

θα μας τρελανει παλι στην δυναμη της φιλιας μηπως;Θα νικησουν,χωρις ιχνος power up,δρακους,θεους,δαιμονες,υπερμαγους κ.ο.κ.

Ακριβώς. Δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλείστε τόσο αφού ξέρετε με τι έχετε να κάνετε.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1907 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 16 October 2011 - 17:07

[QUOTE=Jorg;537129
Το προηγούμενο, πάντως, chapter μου φάνηκε ενδιαφέρον μόνο και μόνο επειδή έδειξε έναν "καινούριο" κόσμο. Δεν φαντάζομαι πόσο βαρετό θα γινόταν αν συνέχιζε για λίγα ακόμα chapters χωρίς τους πρωταγωνιστές.

ακριβως εκει ειναι η διαφωνια μου , εμενα το προιγουμενο chapter μου αρεσε και δεν το βρηκα καθολου βαρετο , αρα ναι αποψη μου οτι θα μπορουσε να μην δειξει τους πρωταγωνιστες μετα απο 1 chapter...

εξαλλου δεν καταλαβαινω σας αρεσει να βλεπετε μονο natsu lucy κλπ, δηλαδη ποσο κακο θα ηταν να μας δειξει λιγο τον κοσμο του fairytail , να μας δειξει πως δρουν τα dark guild
(ενταξει μπορει να βιαζομαι λιγο)

εγω ξερω οτι κραζεις οταν εχεις απαιτησεις απο καποιον , αν παλι δεν σε ενδιαφερει δεν κανεις καν τον κοπο να γραψεις

Posted Image

#1908 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 16 October 2011 - 17:28

εγω ξερω οτι κραζεις οταν εχεις απαιτησεις απο καποιον , αν παλι δεν σε ενδιαφερει δεν κανεις καν τον κοπο να γραψεις

Πιστεύεις δηλαδή ότι σε αυτό το thread που στα 50 chapters τα 45 τα κακολογούν, υπάρχουν άτομα που έχουν απαιτήσεις από το ft?
Ποιο πολύ μου κάνει ότι το ft όπως και άλλα manga *coughbleachcough* χρησιμέουν μόνο ως σάκοι του μποξ.
Δεν είναι τύχαιο που όλα τα posts που είναι καθαρά ενάντια στο ft αποτελούνται από μια φράση χωρίς κανένα ιδιαίτερο νόημα και μόνο όταν ζητήσαμε εξηγήσεις προσφέρθηκαν να απαντήσουν τα άτομα αυτών των posts.

Για το άλλο είναι καθαρά θέμα γούστου αν και δεν είπα ότι βρήκα το προηγούμενο βαρετό, το αντίθετο μάλιστα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1909 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 16 October 2011 - 17:38

Για το άλλο είναι καθαρά θέμα γούστου αν και δεν είπα ότι βρήκα το προηγούμενο βαρετό, το αντίθετο μάλιστα.

ναι οντως δεν διαβασα καλα πριν :sigh2:

παντως εχω διαβασει και καλα σχολια σε αυτο το thread , τωρα αυτοι που μπαινουν μονο για κραξιμο προφανως και δεν χρειαζετε να τους δινουμε σημασια...ασε που δεν καταλαβαινω γιατι σπαταλανε τον χρονο τους

Posted Image

#1910 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 16 October 2011 - 18:22

Το θεμα ειναι πως υποτιθεται πως το νησι εχει εξαφανιστει απο τον χαρτη και αυτοι το βρισκουν σε δευτερολεπτα :sadist:
Και χωρις αυτους τους αθλιους πρωταγωνιστες μια χαρα θα μασταν. No offense.
Posted Image

#1911 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 16 October 2011 - 19:01

επεσε κατα πολυ στην εκτιμηση μου ...μονο και μονο για τους δρακους που εχει υποσχεθει το ...παλευα. κατα τα αλλα αθλιο.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1912 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 16 October 2011 - 20:36

Ξενερωσα με αυτο το chapter ενω το προηγουμενο ηταν σχεδον αριστο. Ειδικα στις φωτογραφιες σχεδον συγκινηθηκα :/
Αμα τις εχει βρει κανεις painted ας βαλει link γτ τα'χω χαμενα

2bbd14fc.jpg

#1913 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 16 October 2011 - 20:55

Σε πιο trolling αναφερομαι;Στο κλασικο που εχει αναφερθει σε τοσες σελιδες αυτου του thread και εσυ δεν λες να το καταλαβεις.Περιμεναμε power up,γιατι αραγε;Χμμμ,δυσκολη απαντηση....Χμμμμ,ισως επειδη,θα μας τρελανει παλι στην δυναμη της φιλιας μηπως;Θα νικησουν,χωρις ιχνος power up,δρακους,θεους,δαιμονες,υπερμαγους κ.ο.κ.
Περιμενα με λιγα λογια το λογικο,οτι μετα την ηττα τους απο τον δρακο,θα κατσουν να δουλεψουν σκληρα για να γινουν δυνατοτεροι.Ναι,ειναι clisse,αλλα οχι τοσο οσο αυτο που ανεφερα με σκουρα γραμματα...
Αυτο μου ειναι αρκετο.

Επομένως καταλαβαίνω πως θεωρείς ότι έγινε troll-ια επειδή είτε δεν έγινε αυτό που περίμενες/ήθελες (το οποίο είναι άκυρη δικαιολογία) είτε επειδή προδιαγράφεις πως με βάση όσα διάβασες (όχι power-up κλπ) ΘΑ γίνει troll φάση στο μέλλον (nakama-powered victories). Δεν μπορώ να δεχτώ αυτά τα επιχειρήματα ως λόγοι για trolling στο συγκεκριμένο chapter, συγνώμη.

Όσο για το nakama-power, welcome to Fairy Tail manga reading. Σχεδόν όλες οι σημαντικές μάχες του manga είναι βασισμένες σε αυτό το plot-element. Aν ακόμα απελπίζεσαι που υπάρχουν και θα υπάρξουν πάλι τέτοιες μάχες, τότε κάνεις το αυτονόητο αλλά πάντα παρεξηγημένο DROP.

αλλα 1 chapter? βαζεις timeskip και το τελειωνεις μετα απο 1 chapter οπου εμφανιζονται απο το πουθενα ΤΥΧΑΙΑ οταν πανε να τους βρουνε?

Αντε πάλι. Είπαμε η ιστορία είναι κατα το μεγαλύτερο μέρος διήγηση της Lucy για την οποία δεν υπάρχει time-skip αλλά time-freeze. Και ένα chapter που δεν τους είδαμε πολύ ήταν. Και κανείς δεν πιστεύει πως εμφανίστηκαν ΤΥΧΑΙΑ όταν πήγαν να τους βρουν οι σύντροφοι τους.

Δεν υπάρχει πουθενά trolling. Απλά υπάρχει "Δεν έγινε αυτό που ήθελα".

Ξενερωσα με αυτο το chapter ενω το προηγουμενο ηταν σχεδον αριστο. Ειδικα στις φωτογραφιες σχεδον συγκινηθηκα :/
Αμα τις εχει βρει κανεις painted ας βαλει link γτ τα'χω χαμενα

Spoiler:

#1914 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 16 October 2011 - 21:48

Επομένως καταλαβαίνω πως θεωρείς ότι έγινε troll-ια επειδή είτε δεν έγινε αυτό που περίμενες/ήθελες (το οποίο είναι άκυρη δικαιολογία) είτε επειδή προδιαγράφεις πως με βάση όσα διάβασες (όχι power-up κλπ) ΘΑ γίνει troll φάση στο μέλλον (nakama-powered victories). Δεν μπορώ να δεχτώ αυτά τα επιχειρήματα ως λόγοι για trolling στο συγκεκριμένο chapter, συγνώμη.

Όσο για το nakama-power, welcome to Fairy Tail manga reading. Σχεδόν όλες οι σημαντικές μάχες του manga είναι βασισμένες σε αυτό το plot-element. Aν ακόμα απελπίζεσαι που υπάρχουν και θα υπάρξουν πάλι τέτοιες μάχες, τότε κάνεις το αυτονόητο αλλά πάντα παρεξηγημένο DROP.

Δεν υπάρχει πουθενά trolling. Απλά υπάρχει "Δεν έγινε αυτό που ήθελα".

Οταν αυτο το "power of friendship"το εχει παραξεφτυλισει και οταν τελικα βρισκεις μια σοβαρη πιθανοτητα αυτη η υπερτατη δυναμη να μην ξαναχρησιμοποιηθει,τοτε ναι αυτο ειναι trollια,μελλοντικη μεν,αλλα trollια.Ακους εκει,ενα time skip που δεν αλλαζει τις ηλικιες,εε εγω προσωπικα,οταν τους ειδα ιδιους και ολους μαζι(ναι εννοω οτι επρεπε να ειχε πεθανει ο παππους,οχι λογο ηλικιας,που ειναι σοβαρος λογος,αλλα γιατι τις εχει φαει ασχημα),trollιαστικα οσο ποτε αλλωτε...

Οχι δεν θα το κανω το drop,για τον λογο του οτι εχω φτασει τοσο μακρια.Ναι εδω θα ειμαι,να πω και τα καλα,και τα πολυ καλα,και τα απιθανα,(οταν υπαρχουν) αλλα και τα κακα.Τωρα αν τα κακα υπερισχυουν των καλων,τοτε sorry φιλε μου,δεν φταιω εγω γι'αυτο.Και δεν ειμαι μακακας,να βγαινω καθε λιγο και λιγακι,να κραζω καθε Chap,αλλα στο συγκεκριμενο απογοητευτικα,πολυ περισσοτερο απο αλλες φορες...

Είναι κάτι παραπάνω από κλισέ. Είναι αντιγραφή και μάλιστα από το op. Ή τουλάχιστον έτσι θα το βγάζατε.
Και ποιο ακριβώς timeskip τέλειωσε; Θέτε να πείτε ότι δεν έπρεπε να δείξει τους πρωταγωνιστές για αρκετό καιρό;

Ακριβώς. Δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλείστε τόσο αφού ξέρετε με τι έχετε να κάνετε.

Αντιγραφη ειναι,αλλα πολυ κακη.Κακιστη αντιγραφη.Τουλαχιστον,στο OP δεν τους δειχνουν την μια στιγμη ετοιμοθανατους και μετα να "πετανε".Δεν λεω,και το OP το παρακανει καποιες φορες,αλλα στα επιπεδα του FT,δεν νομιζω να εχει φτασει.

Τον καινουργιο κοσμο να τον χ@ισω,οταν οι main chars,μενουν ιδιοι και απαραλαχτοι(και εννοω τουλαχιστον στην δυναμη).Βεβαια τις δυναμεις τους δεν τις εχουμε δει ακομι,αλλα δεν μπορω να σκεφτω καποιον σοβαρο τροπο να εχουν αλλαξει σε αυτον τον τομεα. Ουτως ή αλλως,αυτους τρωμε τοσο καιρο στην μαπα....

Και εμενα μου αρεσε το προηγουμενο,γιαυτο βλεπετε και αυτην την αντιδραση απο μερους μου.Γιαυτο ενοχληθηκα και εγω φιλε μου,ειπα πως θα αλλαξει τακτικη ο Hiro...:sadist:

image.jpg

#1915 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 16 October 2011 - 22:42

[quote name='Black Kaiser']
Αντε πάλι. Είπαμε η ιστορία είναι κατα το μεγαλύτερο μέρος διήγηση της Lucy για την οποία δεν υπάρχει time-skip αλλά time-freeze. Και ένα chapter που δεν τους είδαμε πολύ ήταν. Και κανείς δεν πιστεύει πως εμφανίστηκαν ΤΥΧΑΙΑ όταν πήγαν να τους βρουν οι σύντροφοι τους.

Δεν υπάρχει πουθενά trolling. Απλά υπάρχει "Δεν έγινε αυτό που ήθελα"

δεν εχω πει εγω πουθενα για trolling ,απλα ειπα τι με χαλασε στο chapter.........τελος παντων γιατι βαριεμαι να γραφω οι αποψεις μας ειναι τελειως αντιθετες απλα

Posted Image

#1916 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 16 October 2011 - 22:48

Οταν αυτο το "power of friendship"το εχει παραξεφτυλισει και οταν τελικα βρισκεις μια σοβαρη πιθανοτητα αυτη η υπερτατη δυναμη να μην ξαναχρησιμοποιηθει,τοτε ναι αυτο ειναι trollια,μελλοντικη μεν,αλλα trollια.Ακους εκει,ενα time skip που δεν αλλαζει τις ηλικιες,εε εγω προσωπικα,οταν τους ειδα ιδιους και ολους μαζι(ναι εννοω οτι επρεπε να ειχε πεθανει ο παππους,οχι λογο ηλικιας,που ειναι σοβαρος λογος,αλλα γιατι τις εχει φαει ασχημα),trollιαστικα οσο ποτε αλλωτε...

Δέχομαι ότι απογοητεύτηκες που δεν τους είδες μεγάλους και αλλαγμένους. Δεν δέχομαι ότι είναι trolling αφού οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες ήταν σε TIME-FREEZE και όχι σε time-skip. Δέχομαι ότι δεν σου αρέσει που δεν είναι powered-up, δεν δέχομαι πως αυτό είναι trolling επειδή ΘΑ/ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να οδηγήσει πάλι σε nakama-powered wins όταν ο mangaka και η σειρά έχει εδώ και πόσα chapters ξεκαθαρίσει πως το motivation και η στήριξη από "φίλους", αγαπημένα πρόσωπα blah, blah, είναι το σημαντικότερο στοιχείο στις μάχες.

Με άλλα λόγια δέχομαι που δεν σου άρεσε το chapter επειδή η πλοκή δεν ακολούθησε πορεία της αρεσκείας σου, αλλά όχι τον χαρακτηρισμό trolling εξαιτίας αυτού.

Οχι δεν θα το κανω το drop,για τον λογο του οτι εχω φτασει τοσο μακρια.Ναι εδω θα ειμαι,να πω και τα καλα,και τα πολυ καλα,και τα απιθανα,(οταν υπαρχουν) αλλα και τα κακα.Τωρα αν τα κακα υπερισχυουν των καλων,τοτε sorry φιλε μου,δεν φταιω εγω γι'αυτο.Και δεν ειμαι μακακας,να βγαινω καθε λιγο και λιγακι,να κραζω καθε Chap,αλλα στο συγκεκριμενο απογοητευτικα,πολυ περισσοτερο απο αλλες φορες...

Πέρα το ότι "έχω φτάσει τόσο μακριά" (λες και είναι ηθική υποχρέωση να το τελειώσεις) δεν είναι λόγος να συνεχίσεις να διαβάζεις κάτι που δεν σου αρέσει, συμφωνώ να κάνεις κριτική αλλά θα πρέπει τόσο να στηρίζεις μια κακή/καλή γνώμη όσο επίσης και να δέχεσαι τη κριτική πάνω σε αυτό που έγραψες.

#1917 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 16 October 2011 - 23:20

Δέχομαι ότι απογοητεύτηκες που δεν τους είδες μεγάλους και αλλαγμένους. Δεν δέχομαι ότι είναι trolling αφού οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες ήταν σε TIME-FREEZE και όχι σε time-skip. Δέχομαι ότι δεν σου αρέσει που δεν είναι powered-up, δεν δέχομαι πως αυτό είναι trolling επειδή ΘΑ/ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να οδηγήσει πάλι σε nakama-powered wins όταν ο mangaka και η σειρά έχει εδώ και πόσα chapters ξεκαθαρίσει πως το motivation και η στήριξη από "φίλους", αγαπημένα πρόσωπα blah, blah, είναι το σημαντικότερο στοιχείο στις μάχες.

Με άλλα λόγια δέχομαι που δεν σου άρεσε το chapter επειδή η πλοκή δεν ακολούθησε πορεία της αρεσκείας σου, αλλά όχι τον χαρακτηρισμό trolling εξαιτίας αυτού.

Πέρα το ότι "έχω φτάσει τόσο μακριά" (λες και είναι ηθική υποχρέωση να το τελειώσεις) δεν είναι λόγος να συνεχίσεις να διαβάζεις κάτι που δεν σου αρέσει, συμφωνώ να κάνεις κριτική αλλά θα πρέπει τόσο να στηρίζεις μια κακή/καλή γνώμη όσο επίσης και να δέχεσαι τη κριτική πάνω σε αυτό που έγραψες.

Ασφαλλως και δεχομαι την κριτικη,γι'αυτο αλλωστε συνεχιζω και την συζητηση.Τωρα,αν αυτο ειναι trolling ή οχι.Προσωπικα αυτο το after 7 years,και στο επομενο ειναι ιδιοι και απαραλαχτοι,ασχετως time freeze ή οχι,εγω trollιαστικα.Δηλαδη,αν στο επομενο ολοι πεθανουν απο καρδιακη προσβολη,αυτο δεν θα ειναι trolling;Απο φυσικα αιτια πεθαναν οι ανθρωποι. :hihi2:

image.jpg

#1918 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 17 October 2011 - 00:43

Υπάρχει τρολλινγκ Black Kaizer.
Όταν ο Natsu είναι dragonslayer της φωτιάς και καταπίνει έναν κεραυνό, αυτό πάει ενάντια στις λογικές αρχές που έχει θέσει το manga. Με λίγα λόγια ο mangaka θέλει να κάνει το δικό του παραβλέποντας τους νόμους και τους κανόνες που έχει θέσει ο ίδιος για το manga του.
Posted Image

#1919 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 17 October 2011 - 06:07

Δηλαδη,αν στο επομενο ολοι πεθανουν απο καρδιακη προσβολη,αυτο δεν θα ειναι trolling;Απο φυσικα αιτια πεθαναν οι ανθρωποι. :hihi2:

this. ειναι καθαρα τρολλια αυτο που εκανε, διοτι με το τελος του αρκ, εμφανιζεται στο προσκηνιο ενας Ζερεφ που ειναι πολυ δυνατοτερος απο τους μαγους του FT. Και μετα τους καθαριζει ολους ο δρακος. συνεπως εχουν πολυ χωρο για power up.
περνανε 7 χρονια, στα οποια οσοι εμειναν πισω υποφερουν και η συντεχνια μαραζωνει. επειδη ομως δεν εγιναν καλυτεροι οι βασικοι ηρωες, οι αλλοι πρακτικα υπεφεραν για το τιποτα! δηλαδη τα 7 χρονια δεν ηταν επειδη εκαναν κατι, αλλα επειδη ο μασιμα εριξε ενα νομισμα και ειπε απο μονος του, η διαρκεια του "παγωματος" κραταει 7 χρονια!
προφανως και δικο του μανγκα ειναι και οτι θελει κανει, αλλα δεν το δικαιολογησε με καποιο "λογικο" και πιστευτό τροπο που βασιζεται σε κατι προηγουμενο πχ. δεν ηξερε πως να ξεφυγει απο το τελος που ηθελε να δωσει στην ιστορια, οποτε απλα δημιουργησε ενα νεο κανονα που τους εσωσε ουρανοκατεβατος. ειναι σαν να παιζεις σκακι, και οταν ο αντιπαλος σου κανει ρουα ματ, να πεις "τωρα ο βασιλιας μπορει να κινειται και οπως κινουνται οι ιπποι επειδη τον αγαπανε πολυ τα αλλα πιονια!" και να ξεφυγεις ετσι.

για μενα τρολλια ειναι και που ζει ακομα ο γερος. πολυ καιρο τωρα, ο τυπος προσφερει ελαχιστα. στο αρκ με τον εμφυλιο του λαξους, ο μακαροβ παρολιγο να πεθανει απο μονος του χωρις να παλεψει λογω ασθενειας! εχασε πανευκολα εναντια στον Hades! ο μονος λογος που ζει ακομα παρολο που πρακτικα ειναι αχρηστος στην ιστορια ειναι οτι ο μασιμα δεν θελει να σκοτωσει κανενα! που θα βρει αλλη τετοια ευκαιρια να του δωσει τελος με τιμητικο τροπο? οταν το αλογο εχει σπασει τα ποδια του του ριχνεις μια στο κεφαλι και τελιωνει η υποθεση. αυτο το πραγμα που ολο ειναι ετοιμοθανατος και ολο την γλυτωνει μου φαινεται κοροιδια.

Edited by Daz, 17 October 2011 - 06:39.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#1920 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 17 October 2011 - 08:25

Δηλαδη,αν στο επομενο ολοι πεθανουν απο καρδιακη προσβολη,αυτο δεν θα ειναι trolling;Απο φυσικα αιτια πεθαναν οι ανθρωποι. :hihi2:

Εξαρτάται. Αν πεθάνουν όλοι δίχως καμιά φανερή αιτία ναι, θα είναι trolling. Αν πεθάνει ο Makarov που μας έχει δείξει πως έχει προβλήματα υγείας, οχι. Αν πεθάνει ο Gray στα καλά καθούμενα δίχως να έχει δείξει ο mangaka προϊστορικό, ναι θα είναι trolling. Αν πεθάνει από ειδική ιδιότητα ενός αντιπάλου, όχι.

Βtw, o χαρακτήρας στον οποίο οφείλω κατα μεγάλο μέρος το name μου πέθανε από καρδιακή προσβολή στο τέλος μια μονομαχίας.

Υπάρχει τρολλινγκ Black Kaizer.
Όταν ο Natsu είναι dragonslayer της φωτιάς και καταπίνει έναν κεραυνό, αυτό πάει ενάντια στις λογικές αρχές που έχει θέσει το manga. Με λίγα λόγια ο mangaka θέλει να κάνει το δικό του παραβλέποντας τους νόμους και τους κανόνες που έχει θέσει ο ίδιος για το manga του.

Είπα πως υπήρξαν σκηνές troll στο manga. Αυτή είναι μια από εκείνες. Υπάρχουν και άλλες η προχθεσινή όμως δεν ήταν. Και εμείς μιλάμε για το Fairy Tail Latest Chapter και όχι για 7-8 chapters πίσω.

περνανε 7 χρονια, στα οποια οσοι εμειναν πισω υποφερουν και η συντεχνια μαραζωνει. επειδη ομως δεν εγιναν καλυτεροι οι βασικοι ηρωες, οι αλλοι πρακτικα υπεφεραν για το τιποτα! δηλαδη τα 7 χρονια δεν ηταν επειδη εκαναν κατι, αλλα επειδη ο μασιμα εριξε ενα νομισμα και ειπε απο μονος του, η διαρκεια του "παγωματος" κραταει 7 χρονια!
προφανως και δικο του μανγκα ειναι και οτι θελει κανει, αλλα δεν το δικαιολογησε με καποιο "λογικο" και πιστευτό τροπο που βασιζεται σε κατι προηγουμενο πχ. δεν ηξερε πως να ξεφυγει απο το τελος που ηθελε να δωσει στην ιστορια, οποτε απλα δημιουργησε ενα νεο κανονα που τους εσωσε ουρανοκατεβατος. ειναι σαν να παιζεις σκακι, και οταν ο αντιπαλος σου κανει ρουα ματ, να πεις "τωρα ο βασιλιας μπορει να κινειται και οπως κινουνται οι ιπποι επειδη τον αγαπανε πολυ τα αλλα πιονια!" και να ξεφυγεις ετσι.

To bolded είναι απλο plot element και όχι trolling. Ακόμα και έτσι όμως, οι υπόλοιποι υπέφεραν επειδή έχασαν τους συντρόφους τους και τους είχαν για νεκρούς. Είμαι σίγουρος πως τους φθάνει πως τους είδαν ζωντανούς. Το ότι η διάρκεια ήταν 7 χρόνια ακριβώς δεν είναι τυχαίο καθόλου. Το νούμερο 7 έχει εμφανιστεί πάμπολλες φορές και μάλλον σχετίζεται με τους δράκους και με την μητέρα της Lucy. Δεν έριξε κανένα νόμισμα λοιπόν. Όσο για τον ίδιο τον τρόπο που την σκαπουλάρανε, οφειλόταν σε ένα ξόρκι, το Fairy Sphere. Αν είναι να διαμαρτύρεσαι κάθε φορά που βλέπεις ένα καινούριο ξόρκι σε σειρά που είναι όλοι μάγοι κλάφτα. Άσε που ο Mashima έχει ήδη κάνει λόγο για τα τρια πανίσχυρα ξόρκια της Fairy Tail (Fairy Law, Glitter, Sphere) επομένως η σωτηρία τους δεν ήρθε από το πουθενά.

για μενα τρολλια ειναι και που ζει ακομα ο γερος. πολυ καιρο τωρα, ο τυπος προσφερει ελαχιστα. στο αρκ με τον εμφυλιο του λαξους, ο μακαροβ παρολιγο να πεθανει απο μονος του χωρις να παλεψει λογω ασθενειας! εχασε πανευκολα εναντια στον Hades! ο μονος λογος που ζει ακομα παρολο που πρακτικα ειναι αχρηστος στην ιστορια ειναι οτι ο μασιμα δεν θελει να σκοτωσει κανενα! που θα βρει αλλη τετοια ευκαιρια να του δωσει τελος με τιμητικο τροπο? οταν το αλογο εχει σπασει τα ποδια του του ριχνεις μια στο κεφαλι και τελιωνει η υποθεση. αυτο το πραγμα που ολο ειναι ετοιμοθανατος και ολο την γλυτωνει μου φαινεται κοροιδια.

Δεν σου αρέσει η πορεία της πλοκής αναφορικά με τον Makarov. Δεν υπάρχει πουθενά όμως trolling επειδή δεν πέθανε ο χαρακτήρας. Δεν είναι ότι του κόπηκε το κεφάλι και του το ξανακολλήσανε με ζιλοτέιπ. LOL για το bolded. Πάντως υπάρχουν χαρακτήρες που έχουν γλιτώσει και χειρότερα.