Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 15 October 2011 - 23:14
Ηθελα να τους δω πιο μεγάλους και με power up,και να περιμένουμε 2-3 chapter ακόμα,να έχει κ μια Α αγωνία το θέμα.
Ωστόσο μου άρεσε που η 1η είναι loli και γλυκιά,και μου άρεσε που γύρισαν και είναι αυτοί πρωταγωνιστές πάλι.
Αλλά εκνευρίστηκα ΤΑΜΑΛΑ που ο γέρος είναι ακόμα ζωντανός.Δηλαδή έλεος.Πας να κάνεις ένα καλό για την ομάδα σου,αρχηγός είσαι,θυσιάσου ρε παιδί μου,shounen είναι!!!
Posted 15 October 2011 - 23:16

Posted 15 October 2011 - 23:18

Posted 15 October 2011 - 23:21
Posted 15 October 2011 - 23:22
Δηλαδή δεν ξέρω η θα γίνει πολύ καλό το FT ή θα γίνει εντελώς χάλια

Posted 15 October 2011 - 23:23
δεν πηγαινε σε σενα φιλε μου αλλα στον Black Kaiser
τόσο φανερό πιάαααααα??? γιατί έτσι?

Posted 15 October 2011 - 23:25
δεν πηγαινε σε σενα φιλε μου αλλα στον Black Kaiser
HakunaMatata <---Too quick for you:

Posted 16 October 2011 - 06:45
Φαντάζομαι τον Macao με ύφος Παπανδρέου,να εξηγεί στον Macarov πως κατάντησε την Fairy Tail έτσι,λέγοντάς του,πως έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε με γνώμονα,πάντα,το καλό
του λαούτης συντεχνίας.
τρομεροςςςςςςςςςςς
και εγω περιμενα power ups... δηλαδη περιμενα κατι του τυπου, περασαν 7 χρονια στα οποια ημασταν σε ενα παραλληλο κοσμο και καθε μερα σπαγαμε δεντρα με τριχες και κλαναμε τυφωνες και τετοια. τι να πει κανεις.
μου φανηκε τρομερη τρολλια που απλα πηγαιναν προς τα εκει και εμφανιστηκε ενα λολι που βολταρε στην θαλασσα και αραζε πιο πριν ξερω γω και μολις τους ειδε *τσουπ* πεταχτηκε ενα νησι και εκαναν 2 βηματα πανω στο νησι και βρηκαν τον νατσου και ολους. και μετα τα εξηγησε ολα μεσα σε μιαμιση σελιδα και εξαφανιστηκε παλι και να της. γιατι ρε φιλε επρεπε να περασουν 7 χρονια για να ξεσκαλωσουν? επειδη ετσι.
btw ολο αυτο με τα 7 χρονια δεν ειναι σαν τα 7 χρονια που εχουν να δουν τους δρακους και τις χρονιες με τα πολλα 7αρια κλπ? ο αγαπημενος αριθμος του μασιμα?
επισης... πλεον περασαμε σε αλλα επιπεδα... οχι απλα δεν πεθαινει κανεις στο FT... ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΕΙΡΑ.
Edited by Daz, 16 October 2011 - 07:01.
ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 16 October 2011 - 08:45
Και εγώ περίμενα ο Natsu να έχει τριχόπτωση μετά από 7 χρόνια, η Lucy να έχει διπλάσια boobs και κοντά μαλλιά και ο Makarov να ήταν σκουλίκια και χώμα αλλά θα το υποστώ που δεν έγινε έτσι. Ήταν time-skip για όλους όσους ΔΕΝ ήταν στο νησί. Για την ομάδα ήταν time-freeze. Ναι, συνειδητοποιήστε το, δεν είναι καν πολύπλοκο. Σας φαίνεται τόσο περίεργο σε έναν κόσμο μαγείας; Και ούτε έπρεπε να περιμένουμε 500 chapters με τον Romeo πρωταγωνιστή για να τους ξαναδούμε. Η ιστορία του FT είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος της, διήγηση της Lucy.
Υπάρχουν troll σκηνές και πράγματα στo FT αλλά όχι εδώ. Δεν υπάρχει troll-ια όσο και αν επιμένετε, όσες φορές και αν το πείτε και με οποιονδήποτε humorιστικό τρόπο και αν το γράψετε.
τρομεροςςςςςςςςςςς
επισης... πλεον περασαμε σε αλλα επιπεδα... οχι απλα δεν πεθαινει κανεις στο FT... ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΕΙΡΑ.
Η Μavis είπε ότι ήταν spirit (ethereal body). Η Lissana δεν ήταν νεκρή in the first place. Για ποιόν χαρακτήρα αναφέρεσαι?
Πως το κατάλαβες; Από την ακεραιότητα των επιχειρημάτων μου, την εντιμότητα που με διακρίνει και την γαματοσύνη που στολίζει το avatar μου;^^πως φαινεται ο αναγνωστης του Bleach

Edited by Black Kaiser, 16 October 2011 - 08:52.
Posted 16 October 2011 - 10:20
δεν με πειραζει ουτε οτι δεν μεγαλωσαν , οτι δεν εκαναν power up ,οτι δεν καταστραφηκε το νησι ,οτι δεν πεθανε ο makarov οτι οτι οτι....
αλλα 1 chapter? βαζεις timeskip και το τελειωνεις μετα απο 1 chapter οπου εμφανιζονται απο το πουθενα ΤΥΧΑΙΑ οταν πανε να τους βρουνε?
το ειπε και ενα παιδι πιο πανω , αφου ηταν time freeze γιατι βρεθηκαν χωριστα και μεσα στα χωματα και δεν τους βρηκαν χερακι χερακι? οταν επεσε απο τον ουρανο τρομαξανε ε?
hater δεν ειμαι γιαυτο και δεν θα το droparw κιολας αλλα απλα συνεχιζει και με απογοιτευει σε καποια chapter ....ενω αρχιζει καλα τα arc μετα..........
Posted 16 October 2011 - 10:49

Posted 16 October 2011 - 11:55
Πως το κατάλαβες; Από την ακεραιότητα των επιχειρημάτων μου, την εντιμότητα που με διακρίνει και την γαματοσύνη που στολίζει το avatar μου;
Μάλλον απ'την ανοσία στο trolling ....

Posted 16 October 2011 - 12:20
Μάλλον απ'την ανοσία στο trolling ....
Σχεδόν απογοητεύομαι. Περίμενα μια πιο "εξυπνάδικη" απάντηση.

Posted 16 October 2011 - 12:47
Σε πιο trolling αναφερομαι;Στο κλασικο που εχει αναφερθει σε τοσες σελιδες αυτου του thread και εσυ δεν λες να το καταλαβεις.Περιμεναμε power up,γιατι αραγε;Χμμμ,δυσκολη απαντηση....Χμμμμ,ισως επειδη,θα μας τρελανει παλι στην δυναμη της φιλιας μηπως;Θα νικησουν,χωρις ιχνος power up,δρακους,θεους,δαιμονες,υπερμαγους κ.ο.κ.Spoiler:
Και εγώ περίμενα ο Natsu να έχει τριχόπτωση μετά από 7 χρόνια, η Lucy να έχει διπλάσια boobs και κοντά μαλλιά και ο Makarov να ήταν σκουλίκια και χώμα αλλά θα το υποστώ που δεν έγινε έτσι. Ήταν time-skip για όλους όσους ΔΕΝ ήταν στο νησί. Για την ομάδα ήταν time-freeze. Ναι, συνειδητοποιήστε το, δεν είναι καν πολύπλοκο. Σας φαίνεται τόσο περίεργο σε έναν κόσμο μαγείας; Και ούτε έπρεπε να περιμένουμε 500 chapters με τον Romeo πρωταγωνιστή για να τους ξαναδούμε. Η ιστορία του FT είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος της, διήγηση της Lucy.
Υπάρχουν troll σκηνές και πράγματα στo FT αλλά όχι εδώ. Δεν υπάρχει troll-ια όσο και αν επιμένετε, όσες φορές και αν το πείτε και με οποιονδήποτε humorιστικό τρόπο και αν το γράψετε.
Η Μavis είπε ότι ήταν spirit (ethereal body). Η Lissana δεν ήταν νεκρή in the first place. Για ποιόν χαρακτήρα αναφέρεσαι?
Πως το κατάλαβες; Από την ακεραιότητα των επιχειρημάτων μου, την εντιμότητα που με διακρίνει και την γαματοσύνη που στολίζει το avatar μου;
Περιμενα με λιγα λογια το λογικο,οτι μετα την ηττα τους απο τον δρακο,θα κατσουν να δουλεψουν σκληρα για να γινουν δυνατοτεροι.Ναι,ειναι clisse,αλλα οχι τοσο οσο αυτο που ανεφερα με σκουρα γραμματα...
Αυτο μου ειναι αρκετο.
+
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει,αλλα παιζει ο πρωτος master,να τους εδωσε και δυναμεις....
Posted 16 October 2011 - 14:47
πως το καταλαβα χμμμμ.....you say?Πως το κατάλαβες; Από την ακεραιότητα των επιχειρημάτων μου, την εντιμότητα που με διακρίνει και την γαματοσύνη που στολίζει το avatar μου;