Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 07 July 2010 - 21:30
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 07 July 2010 - 21:32
Posted 07 July 2010 - 23:20
ΒΑΗ τα ιδια εχει :/
Το mangastream το βγαζει συνιθως απο δευτερα ή τριτη,ενω το onemanga απο τεταρτη πεμπτη.Το mangastream τα βγαζει παντα 1-2 μερες ή περισσοτερο πιο νωρις.Για αυτο μου γανηκε περιεργο που δεν εβγαλε chapter ακομα...
Posted 08 July 2010 - 00:06

Posted 08 July 2010 - 01:44
Εγώ προσωπικά το μόνο που έχω βρεί απο fairy tale είναι volumes 4 και 3.......... αλλα μονο αυτα....
Posted 08 July 2010 - 10:16
Αν έχετε απορίες για το όποιοδήποτε manga συμβουλευτείτε το mangaupdates το οποίο είναι πάντα up to date με τα releases των scanlator ή επισκεφτείτε το site.
Kάποια post σβήστηκαν, συνεχίστε οn topic και (hopefully) θα δείτε κεφάλαιο σύντομα.
Posted 09 July 2010 - 00:02
Edited by M@R!()$, 09 July 2010 - 00:07.
Posted 09 July 2010 - 00:34

Ωραια μας εδειξε οτι επιτηδες ο gerard #2 εχασε,η wendy με εναν μυστιριωδη τροπο εμαθε απεξω κατι ξορκια για να κανει dragon slayer magic(ενω απο οσο εχουμε δει μεχρι τωρα δεν χρειαζονται ξορκια και οι επιθεσεις δεν εχουν ειδικα ονοματα)((περιεργο,αλλα τα ξορκια της wendy δεν σας θυμιζουν τα ξορκια των kido του bleach?Οταν λεω εγω οτι κατανταει bleach σιγα σιγα...))ενω πριν δεν μπορουσε καν να πολεμησει.Το μονο καλο,θα δουμε μαχη erza vs erza αλλα ακομα και αυτο ειναι ηδη προβλεψιμο...η κανονικη erza θα αποδειχθει πολυ δυνατοτερη απο την edoerza και θα κανει την edoerza να μετανιωσει για ολα οσα εκανε...α ναι,και θα νικησει με μια cool επιθεση.
Για τα spell έχεις δίκιο...αλλά το έκανε για να μας δείξει πως και η wendy είναι ΚΑΙ αυτή μια cool dragonslayer...όσο για τα ονόματα..ανέκαθεν είχαν ονόματα (γιατί έτσι είναι πιο cool...)
Τέλος πάντων το chapter ήταν αρκετά καλό για τα δεδομένα του arc. μακάρι η παρακμή να τελείωσε στο προηγούμενο chapter
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 09 July 2010 - 02:09

Posted 09 July 2010 - 02:14

Posted 09 July 2010 - 09:24
Posted 09 July 2010 - 10:26

Στα του chapter τώρα, βρε βρε τον Mist, μην μου πείτε, θα τους αφήσει να πολεμήσουν τον κεντρικό κακό και θα τους βοηθήσει στο παρασκήνιο, το έχει κάνει μόνο... κάθε φορά ως τώρα, γιατί να κωλώσει;

Για Wendy συμφωνώ ότι ήταν ψιλοάκυρες οι τεχνικές, αλλά ΟΚ μάλλον είχε αρχίσει να μαθαίνει offensive τεχνικές μετά τους Oracion Seis και απλά το συνδύασε με το healing magic της.
Ο βασιλιάς θέλω να χάσει στο επόμενο. Α, και η ατάκα της τελευταίας σελίδας μεγάλα λόγια, σιγά που θα πεθάνει η EdoErza (γιατί η δική μας δεν υπάρχει περίπτωση), θα ζήσει και θα πει και τραγούδι.

Edited by Zoro, 09 July 2010 - 15:29.