Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 09:14
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 17:55
Θέλω να πω ότι: Εμένα δεν με πείραξε απολύτως τίποτα από τι έγινε τώρα τελευταία. Απλά βλέπω συνέχεια τους ίδιους χαρακτήρες. Θέλω νέο αίμα. Ξέρετε εσείς. Καταρχάς όταν μας έδειξε την Grimoire Heart είχε ολοκαίνουργια πρόσωπα. (εκτός την Ultear)
Όλοι "ψόφησαν" να πούμε. Τέλος μας έμεινε η Raven Tail και η Tartaros δεν ξέρω κατά πόσο θα δούμε νέα πρόσωπα και νέες ιστορίες με αυτές τις συντεχνίες αλλά βαρέθηκα να βλέπω τα ίδια συνέχεια. Ούτε λίγο για την Lamia Scale την Blue Pegasus την Quatro Cerberus και την Titan Nose δεν έχει πει τίποτα. Τι στο καλό έβαλε έτσι ονόματα για να πιάνει χώρο;
Βαρετό να βλέπεις συνέχεια τους ίδιους χαρακτήρες. Πες και κάτι άλλο ρε παιδί μου.

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 17:59
Θεωρώ,πως τα ονόματα δεν τα έβαλε για να πιάνουν χώρο,αλλά για να προσδώσει "βάθος" στο FT universe.
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 19:41
Τελος παντων, οπως και να εχει το θεμα, πιστευω πως το ολο προβλημα δεν ειναι ουτε το οτι το time-skip ηταν 1 chapter, ουτε οτι δεν πηραν power-up και σιγουρα οχι οτι ο Mavis ηταν loli...
Απλα εκτελεστηκε λαθος. Και ως παραδειγμα, φανταστειτε το ιδιο σκηνικο αλλα να αφηγειται απο την πλευρα του Natsu και της κομπανιας απο την αρχη χωρις να τους βρισκει καποιος. Με λιγοστες εξηγησεις απο τον Mavi, που χαθηκε λογω της εξαντλησης της δυναμης του.
Να εμφανιζονται σε εναν κοσμο για τον οποιο δεν γνωριζουν πολλα (ουτε φυσικα πως περασαν 7 χρονια) και σιγα-σιγα (δεν εννοω ολοκληρο arc, αλλα κατι σαν mini-arc) να καταλαβαινουν τι γινεται.
Ενταξει, ισως οχι ακριβως ετσι (καθως συγγραφεας δεν ειμαι και σαφως υπαρχουν κενα) αλλα με ενα σουλουπωμα μια παρομοια εξελιξη θα την προτιμουσα απο timeskip 1-2 chapter εκτελεσμενου κατα αυτον τον τροπο.
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 22:57
Απο την στιγμη που τον δειχνει σε μια συγκινητικη ομολογουμενως σκηνη,να θυσιαζει τον εαυτο του για να σωθουν οι νεοτεροι και τα ματια του να πεταγοντε εξω απο τον πονο και την υπερπροσπαθεια,εε δεν σου φαινεται λιγο λαθος να παραμεινει ζωντανος,κρινοντας και την ηλικια του;ΕΕ,αμα δεν το βρισκει αυτο καποιος λαθος,νομιζω οτι εθελοτυφλει....Ή fanboyιζει(δεν για το λεω για σενα)Δεν σου αρέσει η πορεία της πλοκής αναφορικά με τον Makarov. Δεν υπάρχει πουθενά όμως trolling επειδή δεν πέθανε ο χαρακτήρας. Δεν είναι ότι του κόπηκε το κεφάλι και του το ξανακολλήσανε με ζιλοτέιπ. LOL για το bolded. Πάντως υπάρχουν χαρακτήρες που έχουν γλιτώσει και χειρότερα.
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 23:03
Απο την στιγμη που τον δειχνει σε μια συγκινητικη ομολογουμενως σκηνη,να θυσιαζει τον εαυτο του για να σωθουν οι νεοτεροι και τα ματια του να πεταγοντε εξω απο τον πονο και την υπερπροσπαθεια,εε δεν σου φαινεται λιγο λαθος να παραμεινει ζωντανος,κρινοντας και την ηλικια του;ΕΕ,αμα δεν το βρισκει αυτο καποιος λαθος,νομιζω οτι εθελοτυφλει....Ή fanboyιζει(δεν για το λεω για σενα)
Δεν είναι "λάθος" (και φυσικά ούτε trolling). Είναι anti-climatic με βάση ότι έχουμε συνηθίσει (old-man sacrifices himself to save the younglings). Aυτό το δέχομαι. Aν και μετά την μάχη με τον Hades, δεν περίμενα να πεθάνει ο Makarov πριν το arc με την Raven Tail και τον γιο του.
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 23:39
Εεε,δεν το κανεις λοιπον τοσο δραμα.Το αφηνεις τουλαχιστον να περασει πιο "αναλαφρα".Και παλι θα πεις,"μας εξεπληξε ο Mashima".Οχι,γιατι αν δεν αξιζει η ανατροπη,τοτε δεν την κανεις ποτε...Δεν είναι "λάθος" (και φυσικά ούτε trolling). Είναι anti-climatic με βάση ότι έχουμε συνηθίσει (old-man sacrifices himself to save the younglings). Aυτό το δέχομαι. Aν και μετά την μάχη με τον Hades, δεν περίμενα να πεθάνει ο Makarov πριν το arc με την Raven Tail και τον γιο του.
Spoiler:
Και γιατι λεω πως επρεπε να εχει πεθανει εδω και καιρο;Νομιζω σε καποιο επεισοδιο,ο Makarov λεει,πως θα φυγει καποτε,και θα πρεπει να αναλαβει καποιος αλλος την διοικηση του FT.Ονειρο ητανε;
Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 13:16
Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 14:20
Spoiler:
hahahaahaha:kakaka:
The .aNiMe//GR Team.
Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 14:31

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 21:45
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 22:25
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 22:58
On a serious note αυτο που ένιωσα απο αυτό το chapter είναι ότι το FT ξαφνικά έγινε πολύ βαρετό για εμένα. I mean είναι λες και πήραμε τους χαρακτήρες απο ένα μάνγκα και τους βάλαμε σε ένα άλλο δηλαδή έχουμε έναν καινούργιο κόσμο τον οποίο θα πρέπει να μας δείξει στα επόμενα chapter αλλά τους ίδιους χαρακτήρες. Υπάρχει λίγος χώρος για character development αλλά ένα σωρό new bad guys που είναι λογικό να υπάρχουν μετά απο 7 χρόνια οι οποίοι ή θα νικηθούν απο nakama power ή το πολύ πολύ να μας δείξει το powerup που έκαναν διάφοροι side characters όπως για παράδειγμα ο Lyon

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 23:33
Μου άρεσαν επίσης οι ερωτικές αντιστοιχίες στο κεφάλι της Juvia

Και οι 10 Saints θα συναντηθούν σύντομα, ελπίζω ο Mest να ανήκει σε αυτήν την ομάδα...xD.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 22 Οκτώβριος 2011 - 23:40