Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#1876 Shura

Shura

Representative of Death

• Members
  • 16 posts

Posted 15 October 2011 - 17:01

Guys come on, we are talking about shonen. Relax. Τι περιμένατε δηλαδή; Την ανάλυση ενός φιλοσοφικό ζητήματος, η οποία εξηγεί το γιατί επέζησαν;

Όχι ρε συ, αλλά ούτε και να μας τους ξαναφέρνει πίσω μετά από 1 chapter...

Θα μπορούσε να μας το αφήσει (όπως ειπώθηκε παραπάνω) για λίγη ακόμα δράση και ανυπομονησία αλλά...
Σε αυτό το σημείο αναρωτιέσαι "Γιατί ακριβώς έβαλε τον υποτιθέμενο θάνατό τους άμα είναι να περάσουν 7 χρόνια και σε 2 τσάπτερ να μας τους ξαναδείχνει.

Ελπίζω τουλάχτιστον να μην το αφήσει έτσι και να προσθέσει κάτι καλό...
Posted Image

#1877 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 15 October 2011 - 17:26

Αφου παγωσε ο χρονος γιατι δεν ηταν ακομα αγκαλιτσα αλλα τους βρηκαν θαμενους????

gVaaH5O.jpg

#1878 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 15 October 2011 - 17:28

Θεωρούσα τόσο δεδομένο οτι θα είχαν μεγαλώσει και θα είχαν γίνει δυνατότεροι που δεν πίστευα στα μάτια μου όταν διάβαζα το chapter. Ελπίζω να το σώσει κάπως στα επόμενα αν και τέτοια απογοήτευση δύσκολα θα ξεπεραστεί.

Really? Εγώ ακριβώς το αντίθετο. Εγώ το πήρα, βέβαια, ότι θα τους τηλεμετέφερνε στο μέλλον για αυτό θα είχαν την ίδια ηλικία. Και οι υπόλοιποι δηλαδή έτσι το πήρατε αν κατάλαβα καλά. Από ότι ξέρω πάντως τηλεμεταφορά στον χρόνο = μεταφέρομαι στο χρόνο με την ίδια ηλικία.
Δηλαδή δεν μπορώ να σκεφτώ πως υποθέσατε ότι θα είναι 7 χρόνια μεγαλύτεροι. Ας μου το εξηγήσει κάποιος.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1879 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 15 October 2011 - 17:38

Stam, όταν θέλεις να προσθέσει κάτι στα λεγόμενά σου, πατάς το Edit στο πρώτο post σου και voila. Μην κάνεις καπάκι δεύτερο. Καταλαβαίνεις, λόγω χώρου :P

δεν το εκανα επιτηδες :P απλα οταν εκανα το 1ο post, ταυτοχρονα εκανε και ενας αλλος post και ηθελα να απαντησω και σε εκεινο.

#1880 Randell

Randell

Jelly

• Members
  • 40 posts

Posted 15 October 2011 - 18:00

Spoiler:

:hihi2::hihi2::hihi2::hihi2::hihi2::hihi2:

Οσο για το chapter με καλυψαν οι περισσοτεροι, απο την αλλη περιμενα κατι τετοιο οποτε δεν με "πειραξε".
Γνωστος για το fast pacing του ο Mashima αλλα το παρακανε στα τελευταια chapters νομιζω. Anyway, ελπιζω στα επομενα chapters να δοθουν πληροφοριες για το τι γινεται πλεον στον κοσμο. (αλλα guilds, dark guilds, Council, Zeref κλπ)

#1881 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 15 October 2011 - 18:11

Really? Εγώ ακριβώς το αντίθετο. Εγώ το πήρα, βέβαια, ότι θα τους τηλεμετέφερνε στο μέλλον για αυτό θα είχαν την ίδια ηλικία. Και οι υπόλοιποι δηλαδή έτσι το πήρατε αν κατάλαβα καλά. Από ότι ξέρω πάντως τηλεμεταφορά στον χρόνο = μεταφέρομαι στο χρόνο με την ίδια ηλικία.
Δηλαδή δεν μπορώ να σκεφτώ πως υποθέσατε ότι θα είναι 7 χρόνια μεγαλύτεροι. Ας μου το εξηγήσει κάποιος.

Ισως γιατι περασαν 7 χρονια;Περιμεναμε πως με καποιον τροπο εξαφανιστικε το νησι,οχι οτι παγωσε τον χρονο:OMG3:.Επισης οπως ειπα πριν,το βρισκω καπως,μετα το ξεφτυλικη που επαθαν,απο την αντιπαλο guild και τον δρακο,να μην εχουν αλλαξει καθολου,και να το χ@ισω το εμφανισιακο,αν ηταν παγωμενοι για 7 χρονια,δεν θα εχουν κανει ουτε power up.Δηλαδη ξανα μανα,με την "δυναμη της φιλιας" θα νικανε .

Βασικα,οντως δεν επρεπε να περιμενα οτι θα κανει κατι το σωστο ο Mashima....:sadist:

Spoiler:

Ναι,σιγουρα το εχουν παρει ανταγωνιστικα το ολο θεμα του troll.:kakaka::kakaka::kakaka:

Edited by Kaidou, 15 October 2011 - 18:16.

image.jpg

#1882 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 15 October 2011 - 18:12

Εγώ όμως αυτό που πίστευα οτι έγινε ήταν τηλεμεταφορά στον χώρο!:P Οτι δηλαδή τηλεμεταφέρθηκαν κάπου απλά κάπου πολύ μακρία. Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι όσο μακρία και να είχαν πάει, στα 7 χρόνια θα μπορούσαν να είχαν επιστρέψει ή έστω να είχαν επικοινωνήσει με τους υπόλοιπους.
Posted Image

#1883 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 15 October 2011 - 18:48

2 εξηγησεις υπαρχουν.. (εκτος απο εκεινη τη γα*ατη με το troll battle):

1. Οπως λεει και ενας φιλος μου, ο αληθινος Hiro Mashima εχει απηχθει μαζι με αλλους διασημους mangakas (αναμεσα σε αυτους ειναι και οι Jeon Geuk-Jin, Kubo Tite, Oku Hiroya και Kentaro Miura) και τη θεση τους πηραν κακοβουλα trolls που σκοπο εχουν να βασανισουν τους αναγνωστες και fan των σειρων παγκοσμιως

2. Απλα καθως ειδε οτι τα time skip ειναι της μοδας και επειδη δεν ειχε την ευκαιρια να υλοποιησει ενα σωστο (εκεινο στο rave master δεν μετραει) αποφασισε να πειραματιστει ακολουθωντας πιστα τα βηματα των Kishimoto Masashi, Kubo Tite και Oda Eichiro.

Γενικως απλα με αφησε αδιαφορο το time-skip..

#1884 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 15 October 2011 - 19:00

Spoiler:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:kakaka::kakaka::kakaka::hihi2::hihi2::hihi2:

#1885 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 15 October 2011 - 19:43

Spoiler:

Οσο για το chapter με καλυψαν οι περισσοτεροι, απο την αλλη περιμενα κατι τετοιο οποτε δεν με "πειραξε".
Γνωστος για το fast pacing του ο Mashima αλλα το παρακανε στα τελευταια chapters νομιζω. Anyway, ελπιζω στα επομενα chapters να δοθουν πληροφοριες για το τι γινεται πλεον στον κοσμο. (αλλα guilds, dark guilds, Council, Zeref κλπ)

AHAHAHA, ακριβώς αυτό. Πάτησε υπερβολικό γκάζι στα τελευταία chapters. Θα διαβάζεις 4 πριν και θα'ναι σαν μια άλλη ιστορία!
Φαντάζομαι από'δω και πέρα θα πάει πιο χαλαρά κι αργά. Εμένα πιο πολύ με καίει ο Zeref ~

#1886 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 15 October 2011 - 19:46

1. Οπως λεει και ενας φιλος μου, ο αληθινος Hiro Mashima εχει απηχθει μαζι με αλλους διασημους mangakas (αναμεσα σε αυτους ειναι και οι Jeon Geuk-Jin, Kubo Tite, Oku Hiroya και Kentaro Miura) και τη θεση τους πηραν κακοβουλα trolls που σκοπο εχουν να βασανισουν τους αναγνωστες και fan των σειρων παγκοσμιως

O συγκεκριμενος δεν απηχθει, απλα εχει αλλο sensei, και τον ακολουθει ταμαμ.
Ποτε ο Shi-Woon θα πολεμησει κανονικα?
Ποτε οι Straw Hats θα πανε New World?

Kαι στα 2 η απαντηση εινια ιδια:
Φεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για να μην λεμε και οτι θελουμε :P

Ουτε εμενα μου αρεσε παντως και δεν καταλαβα και το λογο που το εκανε...

#1887 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 15 October 2011 - 20:04

ωραιο το chapt. mavis = kawaii...αν και ξενερωσα καπως που δν μεγαλωσανε κα8ολου....περιμενα να τους δω πιο μεγαλους :beaten:
フカフカ

#1888 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 posts

Posted 15 October 2011 - 20:21

.....

ξενερωσα αφανταστα -.- ηταν αθλιο

o μασιμα προσπαθισε να πρωτοτυπισει αλλα το κανε με τοσο αθλιο τροπο ....

κ twilight ogre=fake strawhats
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#1889 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 15 October 2011 - 22:18

Εμενα δεν με χαλασε που δεν μεγαλωσαν με χαλασε που τους βρηκαν τοσο ευκολα, ηθελα εστω προσωρινα τον Romeo πρωταγωνιστη.
Posted Image

#1890 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 15 October 2011 - 22:36

Μια χαρά. Πολύ ωραίο chapter. Σε αντίθεση με πολλούς εγώ χαίρομαι που δεν θα γίνει ο Romeo πρωταγωνιστής έστω και για λίγο.

Ευτυχώς που τους βρήκαμε γρήγορα και δεν θα ανεχτούμε fodder χαρακτήρες ως πρωταγωνιστές. Όσο ενδιαφέροντες να είναι οi Romeo, Alzack, Biscan, Bickofski και Macao ως χαρακτήρες Fairy Tail σημαίνει Natsu, Lucy &co. Ευτυχώς να λέτε που δεν μας πήρε 50xchapters για να τους ξαναδούμε. Το ότι έγινε στο ΟP, στο Βleach ή δεν ξέρω εγώ που αλλού δεν σημαίνει πως απαραίτητα πρέπει να γίνεται και σε όλα. Εξάλλου δεν ήταν time-skip αλλά μάλλον time-freeze για όσους ήταν στο νησί. Δηλαδή για τον Natsu και τους φίλους του δεν πρέπει να πέρασε μέρα από τότε που ο Aknologia ξεπάστρεψε το νησί και η ιστορία της σειράς είναι κυρίως από την δική τους οπτική γωνία.

Επομένως το Fairy Sphere είναι το τρίτο μεγάλο ξόρκι μετά το Fairy Law και το Fairy Glitter? Και μου άρεσε που τελικό o Mavis ήταν female και loli.

Ανυπομονώ για το επόμενο. Θέλω να δω πως άλλαξε ο κόσμος αυτά τα 7 χρόνια. Ευελπιστώ πέρα από μπόι ο Zeref να έχει πάψει να είναι crybaby και να έχει ξεκινήσει την κατάκτηση του κόσμου ή ότι άλλο θέλει.