Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποιά είναι η αγαπημένη σας ταινία που βασίζεται σε COMIC ??
Posted 26 May 2008 - 09:41

Posted 26 May 2008 - 10:23
Posted 26 May 2008 - 12:08
Mακραν η καλυτερη ταινια απο comics
Posted 29 May 2008 - 11:40
Posted 31 May 2008 - 19:56
μαγκες ως κομιξας καιρο τωρα πιστευω πως η καλυτερα μεταφορα ως τωρα ηταν το batman begins, και δεν εχω πετυχει ως τωρα καποιον να πιστυει το αντιθετο. και το καλυτερο κομματι ηταν το τελος
Spoiler:
Ναι,ναι Batman Begins rox my sox!!!
Και ο Christopher Nolan ειναι ο αγαπημενος μου σκηνοθετης,εχει κανει κι αλλες φοβερες ταινιες...
Το τελος εμενα μου αρεσε που μας προετοιμασε...
R.I.P. Heath Ledger...
I will be waiting for Spirit.
Αφου θα ειναι η Eva Mendes μεσα(και μου φαινετε σκηνοθετει ο Φρανκ Μιλλερ) το περιμενω κι εγω!!!
Επισης το Watchmen!!!(εκει περιμενω την Carla Gugino και την σκηνοθεσια του Zack Snyder,που εκανε του 300)...
Posted 31 May 2008 - 21:30
Αυτή τη φορά διαφωνώ κάθετα !
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ WATCMEN NA ΓΙΝΕΙ ΤΑΝΙΑ
Όπως μερικά κλασσικά αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας δεν πρέπει να γίνονται ταινίες (χαρ/κο παράδειγμα το πρόσφατο "Έρωτας στα χρόνια της χολέρας " ) ,έτσι κι εδώ ΔΕΝ πρέπει το κατα πολλούς κορυφαίο κόμικ που γράφτηκε ποτέ να γυριστεί σε ταινία . Πως να το κάνουμε . Χάνουμε εντελώς την δυναμική του .
Ίδιο πράγμα είναι να το διαβάζεις και να σταματάς για να στοχάζεσαι και ίδιο να βλέπεις μια ταινία που αρπάζει από τα μαλλιά και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις;
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 31 May 2008 - 21:35
Αρα εγω λεω περιμενε να βγει και μετα βρησ το οσο θες...μπορει και να εκπληχτεις απο το αποτελεσμα...
(εγω λεω στον εαυτο μου τα ιδια για την ταινια DragonBall..ας βγει πρωτα και μετα βλεπουμε...σαν το original δεν θα ειναι ποτε,αλλα μπορει να ειναι και παλι πολυ καλη απο μονη της...)
τα ιδια και για το Watchmen,Μητσοtaku των comics!!
EDIT:Επισης και το V for Vendetta και το Batman Begins....και το The League of the Extraordinary Gentlemen,αν και αυτο ηταν πολυ αδυναμο,αλλα εμενα μ'αρεσε αρκετα και παλι...
Posted 03 June 2008 - 20:28
Ίδιο πράγμα είναι να το διαβάζεις και να σταματάς για να στοχάζεσαι και ίδιο να βλέπεις μια ταινία που αρπάζει από τα μαλλιά και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις;
θα γυριστεί το watchmen σε ταινία? τώρα το μαθα εγώ...στο χώρο των κομικς το watchmen είναι ένα αριστούργημα,μία μοναδική δημιουργία!! εκτός του ότι δεν θα μπορεί κάποιος να κάθεται να επεξεργάζεται το νόημα του comic ακόμα και αυτοί που πιστεύουν πως θα είναι καλό ως ταινία πιστεύω πως θα απογοητευθούν...αλλίως είναι να διαβάζεις το comic ,να δημιουργείς αυτές τις εικόνες με τη φαντασία σου και άλλο να βλεπεις το πως "είδε" ο άλλος το συγκεκριμένο έργο... όπως και στο 300 που είναι από τα καλύτερα comic η ταινία το κατέστρεψε...όσον αφορά το Sin City ήταν η πιο καλή μεταφορα comic στη μεγάλη οθόνη για μένα...όχι μόνο είχε την ίδια ατμόσφαιρα αλλά και ήταν από μόνη της μια ταινία αριστούργημα

Posted 03 June 2008 - 20:36
Posted 03 June 2008 - 20:48

Posted 04 June 2008 - 13:45
Posted 04 June 2008 - 14:00

Posted 05 June 2008 - 17:42

Posted 07 June 2008 - 11:44