Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποιά είναι η αγαπημένη σας ταινία που βασίζεται σε COMIC ??

• Please log in to reply
204 replies to this topic

Poll: Καλύτερη ταινία που βασίζεται σε comic? (235 member(s) have cast votes)

Καλύτερη ταινία που βασίζεται σε comic?

1. X-Men 1,2,3 (29 votes [15.68%] - View)

Percentage of vote: 15.68%

2. Spiderman 1,2 (24 votes [12.97%] - View)

Percentage of vote: 12.97%

3. The Incredible Hulk (2 votes [1.08%] - View)

Percentage of vote: 1.08%

4. Elektra (3 votes [1.62%] - View)

Percentage of vote: 1.62%

5. Batman Begins (14 votes [7.57%] - View)

Percentage of vote: 7.57%

6. V For Vendeta (46 votes [24.86%] - View)

Percentage of vote: 24.86%

7. Sin City (59 votes [31.89%] - View)

Percentage of vote: 31.89%

8. Voted Fantastic 4 (2 votes [1.08%] - View)

9. DareDevil (4 votes [2.16%] - View)

Percentage of vote: 2.16%

10. Superman (2 votes [1.08%] - View)

Vote Guests cannot vote

#76 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 27 February 2008 - 18:59

Οπως ειπε και ο διαδοχος του Χριστού, (ο Αλαν Μουρ ) τα κομικ "δεν πρεπει να γινονται ταινιες . Τα κομικ πρεπει να τα διαβαζεις διπλα στο τζακι σου με ενα φλυτζανι ζεστο τσάι" Ως πορωμενος με τα κομικ διαφωνω καθετα με την μεταφορα τους στον κινηματογραφο . Αν ωστοσω ειχα να επιλεφω αναμεσα στις κινηματογραφικες μεταφορες κομικ θα επελεγα το sin city και επειτα το Batman Begins και αυτο μονο και μονο για το γεγονος οτι ειναι αρκετα πιστα στα κομικ στα οποια βασιστηκαν.

Τελος ειδικη μνεια πρεπει να γινει στο πρωτο Batman του Tim Burton το οποιο παρολο που δεν ειναι απολυτα πιστο στο κομικ καταφερνει να αποδωσει τελεια τηυν απειλητικη και σκοτεινη ατμοσφαιρα του Gotham City

thanx zade,επιτελους καποιος που εκτιμα κ το Batman Begins,που ειναι,αν οχι πολυ,τουλαχιστον λιγο καλυτερο απο το v for vendetta(που κι αυτο καλο ειναι αλλα ερχεται μετα)....

#77 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 27 February 2008 - 19:28

ααααααααααα ειναι μεγαλο το διλημα.............
v for vendeta η sin city............
θα πω τελικα sin for vendeta
.................LOL...............

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#78 Harukanaru

Harukanaru

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 16 March 2008 - 14:52

v for vendetta θέλει και ερώτημα?!
teidä taari minun toivoa jotka luovuttaa minä väkevyys :8):

#79 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 March 2008 - 18:59

βασικά βλέπω ότι όλοι ψηφίζουν τις νεότερες μεταφορές comics αυτό σημαίνει ότι ο κινηματογράφος άρχισε να προσαρμόζεται στα comics.
Απλά θα πρέπει να υπολογιστεί ότι πλέον η τεχνολογία των τελευταίων ταινιών εχει ξεπεράσει αυτή των παλαιών ταινιώ, γι αυτό οι ταινίες του Burton για τον batman είναι αξεπέραστες.
Πόσοι απο εσάς που ψηφίσατε Sin City και V for Vendeta έχετε διαβάσει το comics?

#80 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 16 March 2008 - 20:29

Εγω τα εχω διαβασει ολα τα βιβλια της σειρας σιν σιτυ και το V for Vendetta και πολλα αλλα κομικ . Τα μπατμαν του μπαρτον ειναι τα καλυτερα απο ολα αν αναλογιστουμε την ατμοσφαιρα που μεταδιδουν καθως και τα τεχνικα μεσα που υπηρχαν εκεινη την εποχη . Ωστωσω πρεπει να παραδεχτουμε οτι πιο πιστο στο κομικ ηταν To Batman Begins

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#81 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 17 March 2008 - 23:42

Προσωπικα δεν μπορω να απαντησω γιατι ολες οι ταινιες που ειναι στο poll μου αρεσουν και δεν μπορω να ξεχωρισω καποια.
Posted Image

#82 LoupGarou

LoupGarou

Utopia's Avenger

• Members
  • 46 posts

Posted 26 March 2008 - 21:16

Χ-men γιατι ηταν πιο κοντα στο concept του comic σε σχεση με τις παραπανω ταινιες...Η υποθεση συμβαδιζε σε αρκετα σημεια με το comic,υπεροχη δραση και ειδικα εφφε,το cast υπεροχο(τι να πει κανεις για τον jackman=Wolverine:hahaha:...''Ενας ρολος πλασμενος''γι'αυτον τον ηθοποιο...)
Επισης...ΝΑΙ εχω διαβασει αρκετα απο τα αντιστοιχα comic αυτων των ταινιων...Τελος εχω να δηλωσω οτι το Hulk ηταν τρομερη ''πατατα''!!!
[SIGPIC]Posted Image
[/SIGPIC]

#83 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 26 March 2008 - 22:34

Ψήφισα το Batman Begins για τη μοναδικά μελαγχολική του ατμόσφαιρα...

Αν και από τη λίστα λείπει η καλύτερη ταινία κόμικ όλων των εποχών:

The Crow

Λίγο παλιά αλλά υπέροχη! Και υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα η αγαπημένη μου ταινία γενικά...

#84 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 26 March 2008 - 23:36

Γιατί βρε ερισαμπετσου τόσο άγνωστα ειναι τα κόμικ σιν σιτυ και β φορ βεντετα να μην τα εχουν διαβάσει... Μπάτμαν τιμ μπάρτον θεικά αλλά και το μπιγκινς... το κοράκι λατρεία... αλλά ψηφίζω σιν σίτυ... και αναμένω watchmen (να μην είναι πατάτατα pls)... και χειρότερο όλων το 300 μου μείωσε το κόμικ στα μάτια μου και ας ήταν από τα αγαπημένα μου και όχι λόγο θέματος όποιος το έχει δει ξέρει...

Posted ImagePosted ImagePosted Image

#85 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 26 March 2008 - 23:45

Μου φαίνεται οτι λειπουν οι 300 απο το poll
όσον αφορά την καλύτερη μεταφορά φιλμ
Spoiler:

#86 Rick Hunter

Rick Hunter

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 25 May 2008 - 22:15

Spiderman!!..αλλα μου αρεσουν και Χ-men! :fromabove:
Posted Image

#87 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 25 May 2008 - 22:25

Ως φαν του Spider-man απο μικρη, ψηφιζω αυτον!

Με μικρη διαφορα απο τους Χ-men παντως.

Και το Batman Begins καλο ηταν, αλλα δεν ξερω, κατι δε μου εκανε κλικ. Πιο πολυ μου αρεσε το παλιο με τον Πιγκουινο και την Cat-woman (φαε τα λυσσακα σου Χαλι Μπερι). Ελπιζω το καινουριο Batman να ειναι καλυτερο.

#88 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 25 May 2008 - 22:27

easy choice. Sin City.

#89 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 25 May 2008 - 22:51

To
A History of Violence!

με τον Viggo Mortensen!
Posted Image

#90 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 25 May 2008 - 23:00

Οντως,εκτος απο το απο πανω του ichigo(που δεν με τρελανε)δεν υπαρχει και το Road to Perdition με τον Tom Hanks...

Αυτο κι αν ηταν ταινιαρα!!Μοναδικη ατμοσφαιρα/ιστορια!!

(πριν μου φαινετε ψηφισα Sin City,αλλα τωρα που το σκεφτηκα μαλλον το βαζω 2ο μετα το Batman Begins..Christopher Nolan rules!!)