Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Nami yo Kiite Kure / Wave, Listen to Me

comedy drama romance seinen

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 04 April 2020 - 14:02

Η Sunrise μας φέρνει τη μεταφορά από manga του Hiroaki Samura(γνωστού για το Blade of the Immortal κυρίως).

Η πρωταγωνίστρια, Μιναρε Κοντα, κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της και μέσα από αυτήν ερχόμαστε σε επαφή και με τους υπόλοιπους χαρακτήρες.

 

EROFGeo.jpg

 

Τα αστεία περιέχουν κάποιες αναφορές στη δημοφιλή κουλτούρα κι επομένως μπορεί να μην γίνουν αντιληπτά από ένα κοινό που δεν έχει επαφή μαζί της, όμως οι καταστάσεις και οι χαρακτήρες, μαζί φυσικά με τις καλές ερμηνείες μπορούν να ζωγραφίσουν περιστασιακά ένα μειδίαμα ακόμα και στο πιο πέτρινο πρόσωπο.

 

KpaQtCz.jpg

 

Η ποιότητα της παραγωγής βρίσκεται κάπου ενδιάμεσα, το animation κάνει τη δουλειά του αν και δεν λείπουν οι στιγμές που το 3d εμφανίζει το προσωπείο του.

Δεν έλεγξα εκτενώς το manga για να κρίνω αν το ύφος του Hiroaki μεταφέρθηκε αυτούσιο αλλά επειδή δεν έχουμε να κάνουμε με ένα Berserk η παρουσίαση κάνει τη δουλειά της διακριτικά αφήνοντας τον διάλογο στο επίκεντρο.

 

Zq5rleC.jpg

 

Με τους τρεις πρώτους τόμους του manga να είναι ήδη διαθέσιμοι στα αγγλικά, σίγουρα θα υπάρχει υλικό για αρκετά επεισόδια και αν και δεν βρήκα κάποια ανακοίνωση για το συνολικό αριθμό των επεισοδίων, αυτά θα μπορούσαν να φτάσουν τα 13 κάτι που δεν είναι και τόσο άσχημο για μια κωμωδία.

Μέχρι τώρα έχει προβληθεί μόνο το πρώτο επεισόδιο και φυσικά περιμένω και τα υπόλοιπα για να έχω μια πιο σφαιρική άποψη για το αν η σειρά είναι για drop ή όχι.



#2 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 09 April 2020 - 07:48

Το πρώτο επεισόδιο αν και πέρασε σχετικά γρήγορα δεν μου άφησε και πολλά. Τελικά δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω, θα τσεκάρω σίγουρα και τα επόμενα δύο και βλέπουμε. Θα ήθελα παρόλα αυτά crossover μια μάχη της αρκούδας του επεισοδίου με την αρκούδα του Golden Kamuy, αν και αισθητικά η δεύτερη νικάει ξεκάθαρα, νομίζω εννοείται.


ySss0UF.jpg


#3 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 19 April 2020 - 14:34

Στο τρίτο έπιασα τον εαυτό μου να ελέγχει την ώρα, κακό σημάδι. Τα δυο πρώτα τα παρακολούθησα ευχάριστα. Με ενοχλεί που για να βγάλει γέλιο κάνει τους περισσότερους χαρακτήρες εκκεντρικούς. Αν το συνεχίσω θα είναι για περισσότερα επεισόδια με εκπομπές όπου οι ακροατές θα στέλνουν αστεία μηνύματα.

Κι όσο για το power level των αρκούδων, θα στοιχημάτιζα τα μούρα μου στον κύριο Γκρίζλι από το Shirokuma Cafe.



#4 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 24 April 2020 - 18:56

Είδα τα πρώτα 2 επεισόδια. Το πρώτο είναι η αλήθεια είχε ένα ιδιαίτερο ταμπεραμέντο που το έκανε ενδιαφέρον. Όμως ένιωσα ότι μετά θα γίνει επαναλαμβανόμενη και δεν θα είχε κάτι exciting όποτε την έκανα drop.


phmava.php

#5 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 21 September 2020 - 20:46

Δεν μου άρεσε καθόλου το πρώτο επεισόδιο. Στρώνει αρκετά μετά το τέταρτο επεισόδιο. Έχει πολύ χιούμορ από ένα σημειο και ύστερα. Η πρωταγωνίστρια είναι ο τύπος ανθρώπου που δεν θα ήθελα να συναντήσω στην ζωή μου, αλλά κάθομαι να παρακολουθώ την καθημερινότητά του. 





Also tagged with one or more of these keywords: comedy, drama, romance, seinen