Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Saint Seiya: Saintia Sho

toei animation winter 2019 shounen action πολλές τσιρίδες

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 04 November 2018 - 12:37

196067.jpg

 

Copy-Paste χωρίς ντροπές από τον οδηγό γιατί δεν παίζει να το ανοίξει και κανένας άλλος, έτσι κι αλλιώς δυο άτομα θα το βλέπουμε εδώ μέσα. Ήθελα απλώς να ποστάρω το trailer.

 

Η σειρά απέκτησε εδώ και κάποιο καιρό ημερομηνία προβολής και θα προβληθεί μέσω Amazon Prime στις 10 Δεκεμβρίου γιατί ταιριάζει πολύ και με το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα. 

 

Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Shouko, Saint του αστερισμού του Ιππάριου και η πρώτη γυναίκα πρωταγωνίστρια του franchise. Σύμφωνα με την ιστορία, η Sho προοριζόταν ως δοχείο για την Έριδα από πολύ μικρή ηλικία. Η πρώτη απόπειρα έγινε όταν ήταν μόλις πέντε χρονών, όταν μία γρια γυναίκα της προσφέρει ένα μήλο, διακόπτεται από την αδερφή της και τελικά σώζεται από τον Μήλο (τυχαίο; ) τον Gold Saint του Σκορπιού. Fast Forward μερικά χρόνια μετά και η αδερφή της έχει φύγει για σπουδές κάπου μακριά και η Shouko και η οικογένεια της δεν έχουν κανέναν τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί της.

 

Τελικά η Shouko μαθαίνει ότι η Saori Kido, υπεύθυνη για το πρόγραμμα στο οποίο σπουδάζει η αδερφή της, επισκέπτεται το σχολείο της για να φοιτήσει για ένα χρονικό διάστημα και η Shouko προσπαθεί να την πλησιάσει με κάθε τρόπο για να μάθει νέα για τη μεγάλη της αδερφή. Κάπως έτσι ανακαλύπτει ότι η αδερφή της ανήκει στους Saints που προστατεύουν την Αθηνά και μάλιστα σε μια ειδική ομάδα ονόματι Maiden που είναι ορισμένες ως προσωπικοί της φύλακες. Η μοίρα όμως της επιφυλάσσει άλλα πράγματα και η επανένωση των δύο αδερφών διακόπτεται όταν η Έριδα επιχειρεί για δεύτερη φορά να διεκδικήσει το σώμα της Shouko. Αυτή τη φορά πετυχαίνει, μερικώς... Τελικά κυριεύει το σώμα της αδερφής της που προοριζόταν ως εναλλακτικό δοχείο για τη θεότητα. Τώρα η Shouko θα κάνει τα πάντα για να σώσει την αδερφή της...

 

Με βάση πάντα το manga, η ιστορία έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Περιέχει μπόλικο exposition σε σημείο να καταντάει ελαφρώς γελοίο για όσους έχουν ήδη επαφή με τον κόσμο της σειράς και εισάγει τη Shouko πολύ γρήγορα στο ρόλο της Saint. Παρόλα αυτά παρουσιάζει κάποια θετικά σημάδια, εισάγοντας κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για τις γυναίκες Saint που αυτή τη φορά κυριαρχούν στο cast και παράλληλα εστιάζει περισσότερο από άλλες σειρές στην ψυχολογία της Αθηνάς που συνήθως υποβιβάζεται σε ρόλου κομπάρσου. 

 

Στα θετικά, μέχρι τώρα έχουν κρατήσει τους κάποιους από τους παλιούς ηθοποιούς στο cast των Gold Saint, ελπίζω να γίνει σε όσους περισσότερους υπάρχει η δυνατότητα και να κάνουν καλές επιλογές σε όσους είναι αναγκαίες οι αλλαγές. 

 

Youtube Video

 

Τέταρτο thread και έναν οδηγό έχει η σειρά, πότε θα αποκτήσει δικό της section; Να δούμε πότε θα αποφασίσουν να ανακοινώσουν και τίποτα για το remake του Netflix.


ySss0UF.jpg


#2 jeffhardy

jeffhardy

    Imagi-Knight

  • Members
  • 1,117 posts

Posted 05 November 2018 - 02:39

κατι μηνες τωρα το ειχα στα ptw αλλα δεν ειχα δει κανενα pv η οτιδήποτε αλλο οποτε ναι τωρα κατι γινεται. thanks Kai

 

επισης goldies ηταν η λεξη κλειδι τωρα δεν μπορω να το αποφυγω όπως και να βγει!





Also tagged with one or more of these keywords: toei animation, winter 2019, shounen, action, πολλές τσιρίδες