Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Asobi Asobase

summer 2018 comedy drama school studio Lerche Senji Kichi anime

  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 10 July 2018 - 10:49

asobibanner.jpg

 

ANN // MyAnimeList // AniDB

 
 
Η ιστορία ξεκινάει όταν η Hanako, που είναι πολύ καλή στα αθλήματα αλλά όχι και το πιο έξυπνο κορίτσι της τάξης, παίζει ένα παιχνίδι με την Olivia, μια Αμερικανίδα που μόλις μεταφέρθηκε στο σχολείο τους. Οι φωνές τους και ο ενθουσιασμός τους καταλήγουν όμως να ενοχλήσουν τη συμμαθήτρια τους την Kasuki που αντιπαθεί τα παιχνίδια επειδή η αδερφή της, τιμώντας των κώδικα όλων των μεγάλων αδερφών, την πείραζε ή την έβαζε να κάνει αγγαρείες κάθε φορά που έχανε όταν έπαιζαν μαζί.Η Olivia προκαλεί την Kasuki να παίξει μαζί της αλλά σε μία ανατροπή των πραγμάτων, η Kasuki όχι μόνο δέχεται αλλά βάζει ως όρο κάθε φορά που κερδίζει η Olivia να της διδάσκει αγγλικά καθώς είναι το μόνο μάθημα στο οποίο δεν καταφέρνει.
 

asob1.jpg

 
Το πρόβλημα είναι ότι η Olivia δεν είναι και η ίδια πολύ καλή στα αγγλικά, καθώς παρότι έχει χτίσει την περσόνα της Αμερικανίδας που μόλις έφτασε στην Ιαπωνία δεν γνωρίζει πολύ καλά τη γλώσσα έχει μεγαλώσει εκεί και τα αγγλικά της είναι χειρότερα και από μέτρια. Κάπως έτσι ξεκινάει η παρέα τους, με την Kasuki να προσπαθεί να ανακαλύψει παιχνίδια και να προσπαθεί να νικήσει απεγνωσμένα και την Olivia να προσπαθεί να την βγάλει καθαρή κάθε φορά που χάνει ώστε να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της.
 
 

 

asob2.jpg

 

 
 
Η παραγωγή της σειράς ανήκει στο studio Lerche, γνωστότερο μέσα από τις σειρές Dangaropa και Assasination Classroom, ενώ σκηνοθέτης της είναι ο Senji Kichi ο οποίος έχει κάτσει αρκετές φορές στην ίδια καρέκλα και στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει κωμωδίες όπως το Tentai Senshi Sunred και το Seto no Hanayome, αλλά και τις σειρές του Lerche που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Τις φωνές τους χαρίζουν οι Konohara Konomi (Kasumi), Nagae Rika (Olivia) και Kino Hina (Hanako). Και οι τρεις αρκετά φρέσκιες φωνές στον χώρο.
 
Το πρώτο επεισόδιο ήταν πολύ καλό από άποψη παραγωγής με τα αστεία να έχουν αρκετά καλό timing και να κινούνται περισσότερο προς το slapstic και το πρωταγωνιστικό τρίο να έχει καλούτσικη χημεία μεταξύ του. Οι ιστορίες παρουσιάζονται ως σκετσάκια, οπότε δίνεται και η δυνατότητα στον θεατή να το παρακολουθήσει αποσπασματικά. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημος αριθμός επεισοδίων αν και λίγο δύσκολο να είναι πάνω από 12.


ySss0UF.jpg


#2 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 10 July 2018 - 11:28

*Danganronpa!!

Έπρεπε.


Πέρα από την πλάκα, το lerche studio έχει δώσει μια από τις αγαπημένες μου σειρές, το assassination classroom, που είχε άψογη εκτέλεση, οπότε περιμένω πολλά!

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#3 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 10 July 2018 - 13:40

Τόσα n είναι πλεονασμός. Θα το αφήσω έτσι για να μην μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια που θα σκέφτεσαι ότι υπάρχει thread με τον τίτλο λάθος επειδή σχολίασες χωρίς να έχεις πάει να δεις το επεισόδιο πρώτα.


ySss0UF.jpg


#4 Emiya

Emiya

    Anime Fan

  • Members
  • 175 posts

Posted 10 July 2018 - 18:50

giiiiiiv miiii chocooolate :zombie:



#5 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 12 July 2018 - 13:15

Από το op νόμισα πως θα είναι ένα βαρετό sol αλλά ευτυχώς έκανα λάθος. Ευχάριστη κωμωδία με καλύτερο σημείο για εμένα τις εκφράσεις στα πρόσωπα, χωρίς φυσικά να υστερούν οι άλλοι τομείς. Κι ο δάσκαλος, όπως και το op, φάνηκε εκτός τόπου στην αρχή μέχρι τη σκηνή με το νερό. Αηδίασα αλλά γέλασα.

Και μετά έρχεται το ed να θυμίσει καλές εποχές dmc. Κρίμα που θα είναι μόνο δώδεκα τα επεισόδια αλλά έτσι είναι στις καλές κωμωδίες, καλύτερα λίγα και πικάντικα παρά πολλά και ανιαρά.



#6 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 15 July 2018 - 16:34

Στο πρώτο επεισόδιο τουλάχιστον αναγνώρισαν αμέσως πόσο creepy ήταν οπότε ήταν passable.

 

Το δεύτερο επίσης πολύ καλό, η Hanako φτιάχνει όλη τη σειρά με τις εκφράσεις της. Ειδικά εκεί μετά την αποκάλυψη για το ψέμα όταν έκανε flashback στο χαστούκι :hahaha:


ySss0UF.jpg


#7 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 16 July 2018 - 13:04

Μαζί με την dream team των κοριτσιών που εύχομαι να γίνει τετραμελής με την προσθήκη της προέδρου, σταδιακά σχηματίζεται και μια δεύτερη dream team, αυτήν των δασκάλων. Είχαμε τον Κοναν με την γυμνάστρια, τώρα ήρθε και η αντι make up.

Απορώ πώς δεν έβαλαν την Κασουμι να παίξει κατά της προέδρου για να τσεπώσουν τα δέκα χιλιάρικα.



#8 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 22 July 2018 - 17:42

Η καημένη η δασκάλα ένα ταίρι ήθελε να βρει μόνο, τι ήθελε να μπλέξει με λυκειόπαιδα και social media :hahaha: Γέλασα με την αναφορά στον Masumi του Glass Mask, τη δεύτερη αναφορά δεν την έπιασα.

 

Respect στην πρόεδρο του Shogi Club, της κόστισε αλλά τη πήρε τη νίκη. Μάλλον έβλεπε πολύ Yowapeda.


ySss0UF.jpg


#9 giorgos1313

giorgos1313

    Starting...

  • Members
  • 20 posts

Posted 23 July 2018 - 01:44

Κωμωδία ε;
Λέω να το ξεκινήσω και εγώ :P

#10 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 23 July 2018 - 13:56

Το τρίτο μου άρεσε αρκετά περισσότερο από το δεύτερο αφού είναι το ίδιο εξωφρενικό με το πρώτο. Καλά αστεία στο σύνολό τους αν και η φάση με τη καραμέλα πιο πολύ τρόμο προκαλεί όπως φυσικά και η πτώση από το ποδήλατο.

Πολύ βάρβαρη η ιστορία με τις αρκούδες, σαν να έψαχναν αφορμή για ανθρωποθυσίες και να μην έβρισκαν. Ανάμεσα σε αυτό και στο Golden Kamuy όπου έτρωγαν οι άνθρωποι τις αρκούδες, προτιμώ το δεύτερο τελικά.



#11 denvertz007

denvertz007

    Anime Newbie

  • Members
  • 75 posts

Posted 28 July 2018 - 22:37

Τα 3 πρωτα επεισοδια εχω παρακολουθησει ως τωρα απο αυτη την σειρα,και μπορω να πω οτι μου αρεσει.Εχει πλακα,να παρακολυθει κανεις μια Αμερικανιδα σε δημοσιο Ιαπωνικο σχολειο να προσπαθει να προσαρμοστει,και να πιανει φιλιες με 2 Ιαπωνιδες,ενω ταυτοχρονα προσπαθει να κατανοησει τον Ιαπωνικο τροπο σκεψης.Γενικα ειναι ωραια σειρα και θα την παρακολουθησω ολοκληρη.Μεγαλο ενδιαφερον εχει επεισης και ενα μικρο αφιερωμα που βαζει μετα τους τιτλους τελους,με 3...κουκλες που παρουσιαζουν τα παιχνιδια που παιζουν στα Ιαπωνικα δημοσια σχολεια και την ιστορια τους.



#12 Emiya

Emiya

    Anime Fan

  • Members
  • 175 posts

Posted 31 July 2018 - 10:13

υποκρινεται πως ειναι αμερικανιδα.σε ξεγελασε κι σενα?



#13 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 06 August 2018 - 07:14

Ότι σκετσάκι έχει μέσα τη δασκάλα ως τώρα είναι κορυφή! Την καημένη τη λυπάμαι με την παρέα που έμπλεξε :hahaha:

ySss0UF.jpg


#14 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 25 September 2018 - 20:07

Όχι ότι ήταν όλα τα αστεία της επιτυχημένα αλλά έκανε φιλότιμες προσπάθειες και είχε αρκετά καλά σκετσακια, οπότε θα μου λείψει αυτή η σειρά. Η voice actor της Hanako ήταν εκπληκτική, σήκωνε μόνη της τα μισά αστεία. Χωρίς να έχω και παααρα πολλές ελπίδες, μακάρι να δούμε και δεύτερη σεζόν.

ySss0UF.jpg


#15 Hisahito85

Hisahito85

    Red Pineapple

  • Members
  • 63 posts

Posted 27 September 2018 - 00:31

Λοιπόν είδα τα τρία πρώτα επεισόδια στο anime meet up που διοργανώνουν κάθε δύο Κυριακές το μήνα σε παμπ(πάρτε ιδέες).Μάλλον δεν είναι το στυλ μου αυτή η θεματολογία, οκ γέλασα δύο τρεις φορές αλλά κατά τ αλλά βαρέθηκα την ύπαρξη μου..

pic.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: summer 2018, comedy, drama, school, studio Lerche, Senji Kichi, anime